" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Χαμένη η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία - Μόνη Εθνική Δύναμη η Χρυσή Αυγή!

Χαμένη η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία - Μόνη Εθνική Δύναμη η Χρυσή Αυγή!

Γυρνούν οι κομματάρχες στην επαρχία και με θράσος απαιτούν από τον κόσμο να ψηφίσει τους δήμιούς του στη Νέα Δημοκρατία. Η επιχειρηματολογία κινείται μεταξύ φαιδρότητας και γελοιότητας, αφού οι κομματάρχες ζητούν από τους συγγενείς των Ελλήνων που αυτοκτόνησαν να ψηφίσουν για την «σταθερότητα». Ζητούν από αυτούς που έχασαν τα σπίτια τους να ψηφίσουν ΝΔ για να «μην τους πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές». Αυτοί που άνοιξαν τις πύλες για να εισέλθουν και να λάβουν άδεια παραμονής εκατομμύρια λαθρομεταναστών ζητούν την ψήφο του Ελληνικού Λαού προκειμένου να «σταματήσουν τους συριζαίους».

Σε αυτή την κατεύθυνση και οι δημοσκοπήσεις που τεχνηέντως χαλκεύουν τα στοιχεία ώστε να δείχνουν τη ΝΔ σε απόσταση «αναπνοής» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η πραγματικότητα είναι πως η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ανυπέρβλητη και το μόνο που παραμένει αμφίβολο, ως προς αυτούς τους δύο, είναι το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει την αυτοδυναμία ή αν θα απαιτηθεί κυβέρνηση συνεργασίας. Τα πράγματα είναι επίσης ξεκάθαρα ως προς την τρίτη θέση, την οποία θα καταλάβει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή με μεγάλη διαφορά από τον 4ο.

Με δεδομένο το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει κατά γράμμα την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας σε όλα, τίθεται ευθέως και πάλι το ερώτημα, που κυριαρχούσε και στις προηγούμενες εκλογές: «Ποιος θα τους σταματήσει;»

Το ερώτημα αυτό δεν πάει αποκλειστικά στους «κομμουνιστές» με τις καταθέσεις και τα μερίδια στην Black Rock και την JP Morgan, ούτε αποκλειστικά στους συνεργάτες των τοκογλύφων στην γαλαζοπράσινη «πολυκατοικία». Πάει σε αμφότερους, αφού αυτοί σχηματίζουν το λεγόμενο «συνταγματικό», στην πραγματικότητα κλεπτοκρατικό, τόξο.

Ποιος μπορεί, λοιπόν, να σταματήσει τους πολιτικούς απατεώνες; Η απάντηση είναι προφανής: Μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή που επί χρόνια αποκαλύπτει τους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής και τα δημοσιογραφικά φερέφωνά τους έχει την δυνατότητα να σταματήσει τους ολετήρες της Πατρίδος και του Λαού. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι σε όλο το φαύλο καθεστώς των κλεπτοκρατών, μπολσεβίκων και τοκογλύφων. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι αντέχει την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος και ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ούτε από διώξεις και φυλακίσεις, ούτε από δολοφονίες και παρακρατικές επιθέσεις. 

Και μιας και ο λόγος για τους συνεργάτες των τοκογλύφων, να τους αφιερώσουμε μία ρήση του Νίτσε: Αυτό που πέφτει, πρέπει να το σπρώχνουμε κι από πάνω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου