" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οι Αμερικανοί καρφώνουν Σαμαρά και ψοφοδεξιά: Τους χρησιμοποιήσαμε κατά της Ρωσίας!

Οι Αμερικανοί καρφώνουν Σαμαρά και ψοφοδεξιά: Τους χρησιμοποιήσαμε κατά της Ρωσίας!

Την απόλυτη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής για τον βρώμικο και αντεθνικό ρόλο της ψοφοδεξιάς ΝΔ, συνιστά δήλωση της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ.

Η αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών ρωτήθηκε σχετικά με τις σχέσεις Ελλάδος-Ρωσίας και η απάντησή της υπήρξε εξόχως διαφωτιστική για τα συμφέροντα τα οποία υπηρετούσαν κατά το παρελθόν και συνεχίζουν να υπηρετούν η ηγεσία και εν συνόλω το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας:
«Προφανώς, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και θέλουμε την Ελλάδα να έχει μια κανονική σχέση με τη Ρωσία. Η Ελλάδα έχει και η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν πολύ χρήσιμη για την αποστολή μηνυμάτων προς τη Ρωσία ότι αυτό που ψάχνουμε είναι μια αλλαγή της πολιτικής (σ.σ. εννοεί της Ρωσίας) σε σχέση με τις επιθέσεις προς τους γείτονές της. Αυτό είναι που αναζητούμε, μια αλλαγή της πολιτικής, όχι αλλιώς, και ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα μαζί, αν μας ακούσετε. Έτσι, μια σχέση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία ήταν πολύ χρήσιμη στο παρελθόν σε ότι αφορά τη μετάδοση σαφών μηνυμάτων. Και θα ήθελα να συνεχιστεί».

Το δεδομένο λοιπόν είναι ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου υπήρξε μαριονέτα της χάραξης της αμερικανικής πολιτικής σε σχέση με τη Ρωσία, η Ελλάδα δε, χρησιμοποιήθηκε ως ο μοχλός δια του οποίου επιχειρείτο η άσκηση πίεσης προς τους Ρώσους!

Αναμφιβόλως, δεν χρειάζεται τρανότερο τεκμήριο της καθολικής υποταγής της πατριδοκάπηλης ΝΔ στις επιταγές του αμερικανοσιωνισμού. Εξίσου όμως σημαντική είναι και η επισήμανση της κυρίας Νούλαντ πως οι σχέσεις Ελλάδος-Ρωσίας ορίζονται σε ένα σαφές πλαίσιο: εξυπηρετούν όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού αλλά τα μηνύματα τα οποία οι ΗΠΑ θέλουν να στείλουν στη Ρωσία! Μεγαλύτερη απόδειξη του ραγιαδισμού της ξενοκίνητης ΝΔ από αυτή την αποκαλυπτική δήλωση, είναι δύσκολο να βρεθεί.

Επιπλέον όμως, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η «παραίνεση» της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ προς την κυβέρνηση Σύριζα: «θα ήθελα αυτή η σχέση Ελλάδος-Ρωσίας (δηλαδή η χρησιμοποίηση της Ελλάδος προκειμένου να στέλνονται τα αμερικανικά μηνύματα στη Μόσχα) να συνεχιστεί!

Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται συνεπώς για την πάγια καταγγελία του αντεθνικού ρόλου των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και δη της επάρατης Χούντας Σαμαρά, καθώς επίσης και για την ξεκάθαρα διατυπωμένη διακήρυξή της για γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία, προς όφελος των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος!

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου