" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Associated Press: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Associated Press: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Αίσθηση προκάλεσε στο εξωτερικό η νίκη της Χρυσής Αυγής επί ενός ολόκληρου καθεστώτος. Σχετικό δημοσίευμα είχε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press με τίτλο που λέει ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει.

Το δημοσίευμα του ξένου πρακτορείου αναφέρεται στην πολεμική που δέχτηκε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όλον αυτόν τον καιρό με φυλακίσεις, διώξεις και πλήρη αποκλεισμό από τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να περιορίσει την Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμενος ο αρθρογράφος στην μόνιμη επωδό του συστήματος ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι «ψήφος οργής» λέει την αλήθεια, γράφοντας «Δεν πρόκειται πλέον για μία οργισμένη ψήφο διαμαρτυρίας κατά των διεφθαρμένων πολιτικών. Είναι μία εδραιωμένη ψήφος και ένα σκληρό εκλογικό σώμα».

Η Χρυσή Αυγή όντως ήρθε για να μείνει και ας γνωρίζει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες απροσκύνητοι Έλληνες, που όχι μόνο ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, αλλά συνειδητοποιημένο βρίσκονται στο πλευρά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, παρά τις διώξεις, τις δολοφονίες και την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος.

Ήρθαμε για να μείνουμε και ας αρχίσουν να το συνειδητοποιούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου