" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Τά προαιώνια σχέδια γιά τήν καταστροφή τῶν σλαυϊκῶν λαῶν


   Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν  [ Ἐπιστολή Ἰωάννου Α΄, κεφ. 2 ἐδάφ. 18]

( Παιδιά μου, τελευταία και κρίσιμος είναι η σημερινή εποχή. Και καθώς έχετε ακούσει από την διδασκαλίαν των Αποστόλων, ότι ο αντίχριστος έρχεται· και τώρα πολλοί αντίχριστοι, πλανεμένοι και αιρετικοί, όργανα του αντιχρίστου έχουν έλθει. Από αυτό, λοιπόν, μανθάνομεν, ότι είναι κρίσιμος η εποχή μας) 

Σχετικά με τον πραγματικό Αντίχριστο - Αχριμάν-Σατανά - που ενσαρκώνεται με ανθρώπινη μορφή, ο μεγάλος Απόστολος και Προφήτης Ιωάννης μας πληροφορεί ότι προηγείται του  Αντίχριστου θα είναι « πολλοί αντίχριστοι»  που προαναγγέλλουν την ενσάρκωση του αληθινού Αντίχριστου και της «Εσχάτης Ώρας» 

Οι πολυάριθμοι Αντίχριστοι εκτοξεύουν τον θυμό και τη μαύρη πικρή χολή τους στην ανθρωπότητα σε όλη την ιστορία, την οποία η Σύγχρονη Φυλή των Εβραίων  περιέχει τους πιο συγκεντρωμένους και εξέχοντες «αντίχριστους».  «Οι Εβραίοι»,  οι μισούντες τον Θεό, δολοφόνοι του Χριστού και οι καταστροφείς του πολιτισμού, η  Σύγχρονη Φυλή των πολλών Αντιχρίστων .

Ο αρχηγός τους  Αντίχριστος  Chabad Menachem Mendel Schneerson -φωτό ἀριστερά -(ο «7ος Lubavitcher Rebbe») πέρασε τα εφηβικά του χρόνια στο Dnepropetrovsk της Ουκρανίας, μία πόλη την οποία οι  Εβραίοι του Chabad αποκαλούσαν συχνά την πόλη του «Rebbe».

Ο Αντίχριστος Schneerson  μισούσε την ανθρωπότητα, αλλά ιδιαίτερα τη  Λευκή Φυλή , και πιο συγκεκριμένα τον  Σλαβικό  λαό.

Γιατί;

Όχι μόνο διότι οι Σλάβοι είχαν καταστρέψει την πατρογονική εστία του Schneerson, την Khazaria ,  αλλά και λόγω της ενδελεχούς γνὠσης τους για την έμφυτη αντίχριστη, αντιανθρώπινη φύση των «Εβραίων» και τις σκοτεινές τους σχέσεις με τους μη Εβραίους, και έτσι τους αντιμετώπιζαν ανάλογα. Οι Σλάβοι ήξεραν ότι με το να επιτρέψουν στους «Εβραίους» οποιαδήποτε εξουσία πάνω τους θα ήταν η τελική τους ανατροπή, αν όχι η καταστροφή τους.

Ο Schneerson, εκτός από πολύ κακό άτομο, ήταν επίσης εβραιομασσώνος  και  Οργανωμένος Εβραίος  και γνώριζε τη  Μεγάλη Εικόνα , την  Παγκόσμια Επανάσταση ,  τον Ανώνυμο Πόλεμο των Εβραίων   κατά της ανθρωπότητας . Γνώριζε επίσης το  Μεγάλο Παιχνίδι  και τον απώτερο στόχο του  να καταστρέψει την Ουκρανία και Ρωσία, και με αυτό τον Σλαβικό Λαό.

Ο Schneerson, αν και ένας απεχθής , ένα τέρας, ένα φυσικό, ηθική και πνευματική αηδία, ήταν επίσης η προσωποποίηση της μνησικακίας και της εχθρότητας των «Εβραίων» για τον Θεό και τη δημιουργία Του.

Ο Schneerson ήταν ένας αληθινός  Αντίχριστος , ο «Ηγέτης του Chabad» και ο «Μεσσίας» του (ο «Lubavitcher Rebbe») του οποίου η εμπνευσμένη από τον Αριμάν ψυχή του,έλεγε λόγια στο κοπάδι του που αποκάλυπταν την αληθινή και πολύ σκοτεινή φύση του.

Ο Schneerson δίνει μια  ομιλία, η οποία αργότερα τέθηκε σε μια επιστολή και στάλθηκε στην ρωσική εφημερίδα Vologda  Slavyanin , N-4 (32), που δημοσιεύθηκε το 2001«Οι Εβραίοι» προσπάθησαν να διαψεύσουν και να αρνηθούν την ομιλία διώκοντας τον εκδότη της εφημερίδας VF Popov με πλαστές κατηγορίες βάσει του  άρθρου 282 , [δηλαδή, υποκίνηση φυλετικού μίσους] . Το παιχνίδι απέτυχε καθώς το δικαστήριο δεν μπόρεσε να ασκήσει δίωξη επιτυχώς επειδή ο Ποπόφ λειτούργησε βάσει των γεγονότων.

Τα λόγια και οι σκέψεις του  Schneerson σχηματίζονται από τον «Εβραϊκό Μυστικισμό», ( Σαββατιανός-Φρανκισμός ) που βασίζεται στην  Καμπάλα  και  στο Ταλμούδ , καθώς και στη «ναζιστική» διδασκαλία της «Τάνια», το  Ιδεολογικό Μανιφέστο του  Chabad .

«Οι Εβραίοι» το διαψευτικό επιχείρημα της δημοσιευμένης ομιλίας (δηλαδή, ότι ήταν απάτη) χρησιμοποίησαν το ίδιο τέχνασμα που υποστήριζαν κάποτε για την εγκυρότητα των  Πρωτοκόλλων των Πρεσβυτέρων της Σιών , για την  αυθεντικότητα  …. ότι δήλα δή,  όπως τα περιβόητα  Πρωτόκολλα , έτσι και η ομιλία του Schneerson είναι επίσης πλαστή.

Ωστόσο, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι στόχοι που τέθηκαν τόσο από τα  Πρωτόκολλα  όσο και από τη Schneerson έχουν επιτευχθεί. Η ομιλία του Schneerson είναι απλώς η εφαρμογή των  Πρωτοκόλλων  στην Ουκρανία και Ρωσία, που ουσιαστικά είναι η μαζική δολοφονία και η υποδούλωση των «γκογίμ» παγκοσμίως. Δηλαδή ……………

«Οι Εβραίοι» θέλουν να κατέχουν τον Κόσμο και ΣΑΣ θέλουν νεκρούς.

Η θρησκεία των «Εβραίων» είναι κατά του Θεού, κατά του Χριστού και κατά του ανθρώπου, είναι  η θρησκεία του Αριμάν-Σατανάη  Ιδεολογία του φόνου και της υποδούλωσης . Ο Schneerson δεν είναι  ο  Μεσσίας  αλλά  ο «Μεσσίας» του Σιωνισμού , ένα πρόθυμο σκεύος του Κακού από το οποίο μίλησε η αυθεντική  Φωνή του Κακού  .

φωτό
« 1 Η ειδική μας τακτική για την καταπολέμηση των Σλάβων είναι μυστική γνώση, λόγω της αποκλειστικότητάς της που περιορίζεται στους εκλεκτούς ανθρώπους του θεού. Το κύριο όπλο του αγώνα θα το κατευθύνουμε εναντίον των Σλάβων, εκτός από αποστάτες, που «παντρεύτηκαν» με τους Εβραίους από κοινά συμφέροντα. Είναι αλήθεια ότι όλα αυτά τα «παντρεμένα με δικούς μας» θα αποσυρθούν από την κοινωνία μας μόλις τα χρησιμοποιήσουμε για τους δικούς μας σκοπούς.

Οι Σλάβοι και ανάμεσά τους οι Ρώσοι – είναι οι πιο ανυποχώρητοι άνθρωποι στον κόσμο. Οι Σλάβοι είναι αδυσώπητοι ως αποτέλεσμα των ψυχολογικών και διανοητικών ικανοτήτων τους, που δημιουργήθηκαν από πολλές γενιές προγόνων. Είναι αδύνατο να αλλοιωθούν αυτά τα γονίδια. Ο  Σλαύος, ο Ρώσος, μπορεί να καταστραφεί, αλλά ποτέ να κατακτηθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο σπόρος υπόκειται σε εκκαθάριση και, αρχικά, σε απότομη μείωση του αριθμού τους .

2Οι μέθοδοι κατάκτησής μας δεν θα είναι καθόλου στρατιωτικές, αλλά ιδεολογικές και οικονομικές, με τη χρήση δομών εξουσίας, οπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα είδη οπλισμού για τη φυσική καταστολή της εξέγερσης με ακόμη μεγαλύτερη αγριότητα από ό,τι έγινε τον Οκτώβριο του 1993 με πυροβολισμούς του Ανώτατου Συμβουλίου του Σοβιέτ της Ρωσία.

Πρώτα απ 'όλα, θα διαιρέσουμε τα σλαβικά έθνη (300 εκατομμυρίων, τα μισά από αυτά Ρώσοι) σε μικρές χώρες με αδύναμες και κομμένες σχέσεις. Για αυτό, θα χρησιμοποιήσουμε την παλιά μας μέθοδο: Διαίρει και βασίλευεΘα προσπαθήσουμε να βάλουμε αντιμέτωπες αυτές τις χώρες μεταξύ τους και να τις εξαντλήσουμε σε εμφύλιους πολέμους για χάρη της αμοιβαίας καταστροφής .

Οι Ουκρανοί θα πιστεύουν ότι πολεμούν εναντίον της επεκτατικής Ρωσίας και ότι αγωνίζονται για την ανεξαρτησία τους. Θα νομίζουν ότι έχουν επιτέλους κερδίσει την ελευθερία τους, ενώ γίνονται πλήρως υποταγμένοι από εμάς.

Το ίδιο θα σκεφτούν οι Ρώσοι, σαν να υπερασπίζονται τα εθνικά τους συμφέροντα για να επιστρέψουν τα εδάφη που τους αφαιρέθηκαν «παράνομα», και ούτω καθεξής.


Όλα αυτά θα τα κάνουμε με το πρόσχημα των διαφορετικών κυριαρχιών, τον αγώνα για τα εθνικά τους ιδανικά. Ταυτόχρονα, δεν θα δώσουμε σε κανένα κόμμα καμία αυτοδιάθεση, με βάση τις εθνικές αξίες και παραδόσεις.

Σε αυτόν τον πόλεμο των ανόητων, το σλαβικό ανόητο κοπάδι θα εξασθενήσει και θα ενδυναμώσει εμάς, τους κύριους ελεγκτές του χάους, προσποιούμενοι ότι μένουμε στην άκρη, όχι μόνο χωρίς να συμμετέχουμε στα αιματηρά γεγονότα, αλλά και χωρίς ανάμειξη.

Επιπλέον, θα προστατεύσουμε πλήρως τον εαυτό μας. Στη συνείδηση ​​των Σλάβων ανόητων (μη μυημένων), θα βάλουμε τέτοια στερεότυπα σκέψης στα οποία ο κόσμος θα θεωρήσει την «αντισημίτης» ως την πιο τρομερή λέξη. Η λέξη «Εβραίος» θα προφέρεται ψιθυριστά.

Θα τρομάξουμε τα βοοειδή με αρκετές δικαστικές υποθέσεις (όπως η δίκη ενός αντισημίτη Ostashvili, ακολουθούμενη από την καταστροφή του) και άλλες μεθόδους (ραδιόφωνο, τηλεόραση – τρομακτικές ταινίες, όπως η εκδίκηση των ισραηλινών υπερκατασκόπων της Μοσάντ για τη δολοφονία του Εβραίοι).

Θα τρομάξουμε τα βοοειδή τόσο πολύ που δεν θα πέσει ούτε μια τρίχα από το κεφάλι ενός Εβραίου, Ενώ οι Σλάβοι θα πυροβοληθούν σε ομάδες, θα καταστραφούν χιλιάδες στα σύνορα, όπου οι Εβραίοι δεν υπηρετούν στις ειρηνευτικές δυνάμεις, μέσω τρομοκρατικών πράξεων και μέσω εγκληματικών και επαγγελματικών δολοφονιών [όπως οι τρομοκρατικές ενέργειες στο σχολείο του Μπεσλάν που στοίχισαν εκατοντάδες ζωές, στο μετρό της Μόσχας κ.λπ.].

Οι χαζοί Σλάβοι δεν συνειδητοποιούν ότι οι χειρότεροι φασίστες είναι εκείνοι που ποτέ και σε κανένα μέρος δεν διακηρύσσουν φωναχτά τον φασισμό, αλλά, αντίθετα, τον οργανώνουν όλα δήθεν σύμφωνα με τα πιο δημοκρατικά πρότυπα. Αντίθετα, θα κάνουμε την ίδια τη λέξη «φασίστας» βρώμικη λέξη.

φωτό
3.  Όλοι θα φοβηθούν ότι θα του κολλήσουμε αυτή την ταμπέλα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο εθνικισμός ενισχύει το έθνος, καθιστώντας το δυνατό. Το σύνθημα του «διεθνισμού» είναι ξεπερασμένο και δεν λειτουργεί πια όπως πριν. Θα το αντικαταστήσουμε με τις «καθολικές ανθρώπινες αξίες», που είναι το ίδιο πράγμα.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εθνικισμό να εξελιχθεί. Και θα καταστρέψουμε με φωτιά και ξίφος όλα εκείνα τα εθνικιστικά κινήματα που επιδιώκουν να βγάλουν τους ανθρώπους από την επιταγή μας, όπως γίνεται στη Γεωργία, την Αρμενία και τη Σερβία. Αντίθετα, θα διασφαλίσουμε την πλήρη ευημερία του εθνικισμού μας – του σιωνισμού, και, πιο συγκεκριμένα: του εβραϊκού φασισμού, ο οποίος, στη μυστικότητα και τη δύναμή του, είναι υπερφασισμός.

Δεν είναι τυχαίο που το 1975, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε ένα ψήφισμα που όριζε τον Σιωνισμό ως την πιο κραυγαλέα «μορφή ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων», αλλά καταργήθηκε αυτό το ψήφισμα το 1992, λόγω της θριαμβευτικής μας πορείας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έχουμε κάνει τον ΟΗΕ όπλο για τους στόχους μας να καταλάβουμε την εξουσία σε «όλα τα βασίλεια και τα έθνη».

4.  Θα στερήσουμε από τον πληθυσμό των Σλάβων την εθνική τους ελίτ, που είναι αυτή που καθορίζει την εξέλιξη των γεγονότων και την πρόοδο της χώρας και, εν τέλει, ολόκληρη την πορεία της ιστορίας. Για να γίνει αυτό, θα χαμηλώσουμε το μορφωτικό τους επίπεδο – στα επόμενα 5 χρόνια, θα κλείσουμε τα μισά πανεπιστήμια τους και εμείς θα μορφωθούμε στα άλλα μισά.

Θα επιτρέψουμε τους Αρμένιους εκεί, Τσετσένους, Τσιγγάνους και άλλους. Θα εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι κυβερνήσεις των σλαβικών χωρών θα περιέχουν όσο το δυνατόν λιγότερους αυτόχθονες πληθυσμούς που θα αντικατασταθούν από την εβραϊκή ελίτ μας.

Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης –ραδιόφωνο, τηλεόραση, τύπος, τέχνη, λογοτεχνία, θέατρο, κινηματογράφος– θα βγάλουμε εκτός σταδιακά το εθνικό προσωπικό και θα το αντικαταστήσουμε με το προσωπικό μας ή, σε ακραίες περιπτώσεις, το κοσμοπολίτικο προσωπικό.

Θα αναλάβουμε τη μεταρρύθμιση στην εκπαίδευση και θα περιορίσουμε τη διδασκαλία μαθημάτων που ενισχύουν και συστηματοποιούν τη διαδικασία σκέψης στο αριστερό και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου:

α) Γλώσσα και Λογοτεχνία, β) Φυσικομαθηματικά.

Όσο για την ιστορία, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Θα δώσουμε τη δική μας ιστορία στα βοοειδή και θα δείξουμε ότι ολόκληρη η ανθρώπινη εξέλιξη κινούνταν προς την αναγνώριση του εκλεκτού έθνους του Θεού των Εβραίων ως κυρίαρχων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αντί για εθνικές αξίες θα σας δώσουμε έναν πατριωτισμό της Μπαλαλάϊκας και μεθυσμένα δάκρυα. Στόχος μας είναι να αντικαταστήσουμε τη σλαβική ελίτ με τη δική μας ελίτ. Δεν θα επιτρέψουμε την ανάπτυξη της επιστήμης στις σλαβικές χώρες. Ένας πυρήνας επιστημόνων (Ακαδημία Επιστημών) θα αποτελείται από τους ανθρώπους μας.

( φωτό ἀριστερά τοῦ Schneerson, στό ρωσσικό διαβατήριό του

Δεν θα επιτρέψουμε βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας και αυτό θα οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση του κλάδου. Θα το περιορίσουμε στην παραγωγή βασικών ειδών για μια περιορισμένη ομάδα σκλάβων, που παράγουν πρώτες ύλες για εμάς.

Υπάρχουν πολλοί μηχανικοί, ειδικευμένοι εργάτες και δάσκαλοι μεταξύ των πολιτών. Θα τους δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες επιβίωσης (χωρίς δουλειά, υψηλό ενοίκιο, υψηλό κόστος κοινής ωφελείας, μεταφορικά κ.λπ.) που θα τρέχουν μόνοι τους στα απομακρυσμένα χωριά του Βορρά, όπου οι Ρώσοι τώρα καταφεύγουν από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Θα πίστευαν ότι θα ήταν ευκολότερο για αυτούς να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Αλλά, στην πραγματικότητα, αυτό θα είναι επίσης μια φάρσα

Διαφθείρετε τη νεολαία και κάνετε τους διεστραμμένουςκαι κερδίζετε το έθνος! Αυτό είναι το σύνθημά μας. Θα στερήσουμε την κοινότητά σας από νέους, υποβιβάζοντάς την με σεξ, ροκ μουσική, βία, αλκοόλ, κάπνισμα, ναρκωτικά, δηλαδή θα στερήσουμε από την κοινωνία σας το μέλλον. Θα χτυπήσουμε την οικογένεια, θα την καταστρέψουμε, θα μειώσουμε το ποσοστό γεννήσεων.

Ο Χίτλερ ήταν ένας ηλίθιος. Ενήργησε άμεσα και ανοιχτά. Και ήταν μια εξαιρετικά σκληρή δουλειά - να κάψεις, να πυροβολήσεις, να θάψεις εκατομμύρια και τα παρόμοια. Άφησε ματωμένα ίχνη. Ενεργούμε πιο έξυπνα: δεν θα αφήσουμε ίχνη. Μειώστε το ποσοστό γεννήσεων τουλάχιστον στο μισό – και θα σκοτώσετε 2-3 εκατομμύρια Ρώσους σ᾿ ένα χρόνο χωρίς καμία σωματική προσπάθεια. Δεν χρειάζονται φούρνοι, πυρομαχικά και τάφους. Και δεν έχουν μείνει ίχνη. Δεν γεννήθηκε - κανείς δεν είναι ένοχος.

Θα δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής για τους εγκληματίες παρά για τα βοοειδή που δουλεύουν. Θα απελευθερώσουμε εγκληματίες από τις φυλακές, για να υπάρξουν περισσότεροι φόνοι, ληστείες, αστάθεια. Η αμνηστία θα ισχύει μόνο για τους κλέφτες και τους δολοφόνους — εν ολίγοις, όλους εκτός από αυτούς που καταδικάστηκαν για «υποκίνηση εθνικού μίσους», που είναι, στην πραγματικότητα, ο νόμος κατά του αντισημιτισμού.

Θα σπείρουμε τον φόβο στους ανθρώπους. Τα βοοειδή θα φοβούνται για τη ζωή τους, η οποία δεν θα αξίζει τίποτα. Θα φοβούνται για το χώρο εργασίας που θα μπορούσε να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή. Θα φοβούνται για το μέλλον τους Θα κυβερνήσουμε με φόβο .

5 . Αυτοί οι μεγαλειώδεις στόχοι θα υλοποιηθούν σε διάφορα στάδια. Ήδη το 85% της υφαλοκρηπίδας του Αρκτικού Ωκεανού κατέληξε στα χέρια μας, χάρη σε συγκεχυμένες συμφωνίες. υπογράφηκε υπό τον Γκορμπατσόφ και τον Γέλτσιν και αυτό δεν εξηγείται στον κόσμο (το ευρύ κοινό δεν το γνωρίζει ακόμη).

Ήδη, μισό εκατομμύριο Αρμένιοι κατοικούν στη Νότια Ρωσία. Αυτό είναι το φυλάκιό μας. Στην αρχή, με σκοπό την εξαπάτηση, θα κηρύξουμε την Αρμενική Δημοκρατία στο Κουμπάν. Στη συνέχεια, διώχνοντας τους Κοζάκους, θα το μετατρέψουμε σε Χαζαρία – Ισραήλ. Αυτό που θα μας βοηθήσει είναι ότι οι Κοζάκοι είναι συνεχώς μεθυσμένοι, αγαπούν την εξουσία και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον για αυτή τη δύναμη.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη μια δομημένη οργάνωση ο ορθόδοξος κλήρος. Θα στείλουμε εκεί τα μέλη του εβραϊκού κλήρου μας, που θα γίνουν Ρώσοι Ορθόδοξοι Ιερείς. Το Ταλμούδ τους επιτρέπει να εκτελούν τις τελετουργίες άλλων θρησκειών, διατηρώντας άθικτο τον Ιουδαϊσμό τους βαθιά μέσα τους.

Τους υπόλοιπους θα τους δωροδοκήσουμε. Και θα καταστρέψουμε αυτούς που δεν θα υποκύψουν σε εμάς. Οι Ρώσοι δεν έχουν πλέον ούτε λίγο ούτε πολύ οργανωμένες δομές και τα βοοειδή δεν μπορούν να τα ενώσουν και να τα ιδρύσουν, γιατί τα ρωσικά βοοειδή έχουν ήδη γίνει μεθυσμένα και υποβαθμισμένα, και είναι ανίκανα να δομηθούν.

Τον περασμένο αιώνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες αγόρασαν την Αλάσκα από Ρωσία. Τον 21ο αιώνα, οι ΗΠΑ θα αγοράσουν ολόκληρη τη Σιβηρία, συμπεριλαμβανομένης της επικράτειας της Σιβηρίας μεταξύ του ποταμού Yenisei στα δυτικά και του Ειρηνικού Ωκεανού στα ανατολικά και των συνόρων της Κίνας, μεταξύ του Αρκτικού Ωκεανού στο Βορρά και της Μογγολίας και της Βόρειας Κορέας στο νότο.

Αυτά τα εδάφη είναι δύο φορές υψηλότερα από το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. στρέμματα γης θα αγοραστούν για μόλις 1.000 δολάρια και για ολόκληρη τη Σιβηρία, οι ΗΠΑ θα πληρώσουν 3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε 20 χρόνια. Οι ετήσιες πληρωμές θα είναι 200 ​​εκατομμύρια δολάρια, τα μισά από τα οποία θα δαπανηθούν για την αγορά αγαθών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι κάτοικοι της Σιβηρίας θα πρέπει να υποταχθούν στην ξένη επιρροή, ενώ οι ΗΠΑ φαίνονται προτιμώτερες από τους γείτονές τους της Ασίας. Τελικά, το Βλαδιβοστόκ είναι πιο κοντά στο Λος Άντζελες παρά στη Μόσχα…

6.  Για όλες αυτές τις δραστηριότητες πρωταρχικής σημασίας για εμάς, θα δώσουμε μοναρχία στα σλαβικά βοοειδή με το πρόσχημα της «δημοκρατικής μετάβασης». Όλοι στο κοπάδι θα πάρουν έναν πρόεδρο-μαριονέτα. Και όσο περισσότερη λάμψη, θόρυβος, αντλία, τόσο το καλύτερο! Η μοναρχία είναι καλή με αυτή την έννοια ότι κατευθύνει όλη την ενέργεια των μαζών στο σφύριγμα.

Ο Mονάρχης θα αφαιρέσει την προσοχή του κοπαδιού από τη μυστική ενεργό εργασία μας για τη διάρθρωση του πληθυσμού σύμφωνα με το απαραίτητο για εμάς σύστημα. Ο Πρόεδρος είναι ένα παραβάν, φαινομενικά εκλεγμένο με λαϊκή ψηφοφορία (και θα χαλκεύσουμε τις εκλογικές διαδικασίες με τέτοιο τρόπο που θα φαίνονται έτσι ώστε όλα να φαίνονται νόμιμα) και θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες δουλειές πίσω από αυτό το παραβάν.

Ο Πρόεδρος θα έχει απεριόριστες εξουσίες.

Μέσω αλλαγών στις κορυφαίες βαθμίδες των υπηρεσιών ασφαλείας, αυτός ο πρόεδρος θα διορίσει ανθρώπους μας στις θέσεις των υπηρεσιών ασφαλείας. Ο στρατός, όλες οι υπηρεσίες εθνικής ασφάλειας και κάθε είδους ειδικές δυνάμεις θα υπάγονται άμεσα στον πρόεδρο. Και αυτό σημαίνει ότι θα είναι υποτελείς μας.

Θα έχουμε στα χέρια μας μόνο τις χορδές που συνδέονται με τα χέρια του προέδρου. Και θα τραβήξουμε αυτά τα νήματα με τέτοιο τρόπο που είναι απαραίτητο για την εφαρμογή του μεγαλεπήβολου σχεδίου μας για την κατάκτηση όλων των φυλών και των βασιλείων, την υποταγή τους στο ανώτερο έθνος μας, που επιλέχθηκε από τον Θεό του Ισραήλ.

7.  Αλλά τα χρήματα είναι το πιο σημαντικό. Τα λεφτά κάνουν τα πάντα. Το χρήμα είναι δύναμη. Ο άνθρωπος με χρήματα έχει όπλα, τα πιο προηγμένα όπλα και τον στρατό των μισθοφόρων. Τα χρήματα κατέχουν τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία χειραγωγούν με ψεύδη τα δισεκατομμύρια ανθρώπινα βοοειδή. Τα χρήματα δωροδοκούν τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε. Τα χρήματα βγάζουν από την μέση αυτούς που δεν υποτάσσονται σε εμάς. Τα χρήματα βομβαρδίζουν όσους μας αντιστέκονταιΙρακινούς, Σέρβους και, στο μέλλον – Ρώσσους.

Το κεφάλαιο και η ανάληψη της εξουσίας αποφασίζουν τα πάντα. Εξασκούμε τις ικανότητές μας στη συσσώρευση κεφαλαίου και την κατάληψη της εξουσίας για περισσότερες από τρεις χιλιετίες, και κανείς δεν θα μας νικήσει σε αυτό.

Εσείς [τα βοοειδή] δεν έχετε χρήματα. Εσείς [τα βοοειδή] δεν έχετε δύναμη. Και εσείς [τα βοοειδή] δεν θα έχετε ποτέ χρήματα και εξουσία. Δεν θα σας δώσουμε χρήματα και δύναμη!

Σας μισούμε απίστευτα! Αυτό το μίσος μας δίνει δύναμη να χαμογελάμε γοητευτικά στο πρόσωπό σας. Το μίσος μας μας δίνει δύναμη να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να ελέγξουμε εσάς [τα βοοειδή] υπό το πρόσχημα της «φροντίδας» για εσάς και τα παιδιά σας, τα εγγόνια και τα δισέγγονά σας που δεν θα γεννιούνταν ποτέ.

Εσύ (κοπάδι) είσαι καταδικασμένο. Και μέχρι να καταλάβεις αυτή την απλή αλήθεια, όσο συνεχίζεις να μας αντιστέκεσαι, θα κτυπηθείς περισσότερο από όσο πρέπει. Αν μας υπακούσετε, θα μείνετε 65 – 70 εκατομμύρια, διαφορετικά – 40-45 εκατομμύρια.

Το βασικό για εμάς τώρα είναι να κρατηθούμε τουλάχιστον άλλα 2-3 χρόνια. Μετά από αυτό, δεν θα υπάρχουν προβλήματα για εμάς σε αυτή τη χώρα (Ουκρανία και Ρωσία). Θα δημιουργήσουμε τέτοια προστατευτικά μέσα που κανείς από εσάς δεν θα μπορέσει να μας αντιταχθεί. Γνωρίζουμε και ελέγχουμε κρυφά όλα όσα θα γίνουν. Και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!


Τι θα κάνουμε εμείς, «οι Εβραίοι»;

1.  Τα παγκόσμια αποθέματα βιομηχανικών πρώτων υλών εξαντλούνται και μέχρι τις αρχές της επόμενης χιλιετίας, η «δυτική κοινωνία» δεν θα είναι σε θέση να διατηρήσει το τρέχον επίπεδο κατανάλωσης χωρίς αναπλήρωση από νέες πηγές – τις αποικιακές χώρες-δωρητές.

Ως εκ τούτου, οι φιλοδοξίες μας απευθύνονται στην Ρωσία τώρα με διττό σκοπό: πρώτον – την εξάλειψη της πιο ισχυρής και ανεξάρτητης αυτοκρατορίας, που καταλαμβάνει το ένα έκτο της γης. Το δεύτερο είναι η απόκτηση του πλούτου της, που αποτελεί το 60-70% των συνολικών παγκόσμιων αποθεμάτων πρώτων υλών και το 75-80% των αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου του ανοιχτού κόσμου που είναι συγκεντρωμένα στη Σιβηρία και την υφαλοκρηπίδα του Αρκτικού Ωκεανού.

2.  Ο πλανήτης βρίσκεται υπό έντονη υπερθέρμανση. Η έρημος κινείται προς τα βόρεια με ταχύτητα 10 χλμ. ετησίως, η αφυδάτωση της γης είναι 25 m ετησίως. Ήδη σήμερα τα αρχαία κέντρα του κόσμου – η Αθήνα, η Ρώμη και, κυρίως, η Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) βρίσκονται σε μια ζώνη τεχνητής άρδευσης. Σε 20-30 χρόνια, θα πρέπει να σκεφτούμε τη μετεγκατάσταση των τεράστιων μαζών των πολιτισμένων εθνών στα βόρεια της σημερινής τους κατοικίας.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το Κουμπάν, στην περιοχή του Ροστόφ, και η Ουκρανία θα έχουν υπέροχο υποτροπικό κλίμα, και το βόρειο τμήμα της Ουκρανίας θα έχει το κλίμα του Καυκάσου.

Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτά τα εδάφη είναι τα αρχαία προγονικά εδάφη της εβραϊκής Χαζαρίας, δηλαδή του Ισραήλ, που κατελήφθη από τη Ρωσία του Κιέβου (το αρχαίο κράτος των Ρώς με πρωτεύουσα το Κίεβο) τον δέκατο αιώνα.

Οι Σλάβοι είναι προσωρινοί φιλοξενούμενοι σε αυτά τα εδάφη και υπόκεινται σε έξωση. Θα επιστρέψουμε αυτό το έδαφος και θα χτίσουμε τη Μεγάλη Χαζαρία –το εβραϊκό κράτος– σε αυτά τα εύφορα εδάφη με τον ίδιο τρόπο όπως, πριν από 50 χρόνια, δημιουργήσαμε το Ισραήλ, απομακρύνοντας τους Παλαιστίνιους εκτός.

Οι Ισραηλινοί θα μετεγκατασταθούν εν μέρει εδώ, και θα διώξουμε τα σλαβικά βοοειδή μακριά προς τα βόρεια, πέρα ​​από τη Μόσχα. Θα υπάρχει μια μικρή Βόρεια Επικράτεια,  μια κράτηση με συμπαγή πληθυσμό - μια προστατευμένη περιοχή, όπως εκείνες των Ινδιάνων στην Αμερική».

Ἀπό : ΕΔΩ

Ἐπίσης διαβάζουμε σχετικῶς καί τίς δικές μας δημοσιεύσεις,διότι ὅπως καταλαβαίνετε ἔχει πολύ βάθος αὐτό τό μῖσος : 

Λάρα Λόγκαν : Οὐκρανία-διακαής πόθος,τῶν γνωστῶν ἐξουσιαστῶν, πάνω ἀπό χίλια χρόνια... !



Ἐπίσης διαβάζουμε σχετικῶς : Ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,

Εἶδες ὅμως τί γίνεται ὅταν ὑπολογίζεις χωρίς τόν "ξενοδόχο" ; Ἐν προκειμένῳ ὁ "ξενοδόχος" εἶναι ὁ Βλαδίμηρος Ποῦτιν,ὁ ὁποῖος ἀπό τό 2000 πού ἦρθε στήν ἐξουσία ἐργάζεται καταστρέφοντας ἐν συνόλῳ ὅλα ὅσα πίστευαν οἱ Χαζαρο-εβραῖοι πώς ἔκτιζαν βάσει τῶν ὀδηγιῶν τοῦ σχεδιασμοῦ ἀπό τόν Ἀντίχριστο ράμπε Menachem Mendel Schneerson. Καί ὅταν λέμε ὅλα ἐννοοῦμε ΟΛΑ ! 

Ἐξ οὖ καί τό ἄμετρο μῖσος κατά τῆς Ῥωσσίας καί τό πόλεμο πού διεξάγουν ἐναντίον της μέ τόσο μένος συνασπισμένοι ὅλοι τους μέ σκοπό τήν καταστροφή τῶν Ῥώσσων πού ἀποτελοῦν τούς πατριάρχες καί ὑπερασπιστές τοῦ Σλαυϊκοῦ κόσμου. 

Ἔτσι λοιπόν,ἀντί γιά « Πρόεδρο-μαριονέτα» στήν Ῥωσσία,τούς προέκυψε ὁ Βλαδίμηρος Ποῦτιν πού τούς χτυπᾶ σάν τό χταπόδι μέχρι νά ψοφήσουν ὁλότελα. Τούς προέκυψε ἕνας Ἀλεξάντερ Λουκασένκο ( Λευκορωσσία),τούς προέκυψε ἕνας Βίκτωρ Ὄρμπαν ( Οὐγγαρία), ἕνας Ἀλεξάνταρ Βούσιτς ( Σερβία), ἕνας Ρόμπερτ Φίκο καί Πέτερ Πελεγκρίνι ( Σλοβακία) καί ὅπως δείχνουν τά πράγματα ὁ Σλαυϊκός κόσμος ὅλο καί πιό κοντά ἔρχεται στήν ἐθνικιστικἠ γραμμή γιά τό καλό τῶν Ἐθνῶν τους καί τῶν χωρῶν τους. 

Ὅπως καί τό ἴδιο ἀφυπνίζεται ἡ Χριστιανική Εὐρώπη διακρίνοντας πλέον τόν προαιώνιο ἐχθρό της. Τέλος τά σχέδιά τους. Τώρα γι᾿αὐτούς ὁ χρόνος μετρᾷ ἀντίστροφα, κι᾿ὄχι μόνον στήν Γηραιά Ἤπειρον ...


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Το οικονομικό και κοινωνικό κόστος του άμεσου και έμμεσου κλεπτοπαρασιτισμού από Μαύρους και Εβραίους

    ...........Με αυτό το πνεύμα θα ήθελα σήμερα να επισημάνω ότι η φύση της φυγής των Λευκών είναι ουσιαστικά μια περίπτωση κλεπτοπαρασιτισμού των Λευκών από Μαύρους και Εβραίους, με τους πρώτους να εμπλέκονται σε αυτό άμεσα και τους δεύτερους να το κάνουν έμμεσα μέσω των πρώτων. Με αυτόν τον τρόπο, η σχέση μεταξύ Μαύρων και Εβραίων στην αγορά κατοικίας είναι αυτό που θα μπορούσατε να ονομάσετε συμβιοπαρασιτισμό: δηλαδή μια περίπτωση διαφορετικών παρασίτων που εμπλέκονται σε συμβιωτική συμπεριφορά μεταξύ τους που επιτρέπει και στους δύο να παρασιτούν τον αμοιβαίο Λευκό ξενιστή τους πιο αποτελεσματικά ( και στην πραγματικότητα θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι οι μαύροι δεν θα μπορούσαν να παρασιτούν καθόλου τους Λευκούς χωρίς τους Εβραίους, αν και δεν συμβαίνει το αντίθετο). Για να είμαστε ξεκάθαροι, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις Εβραίων που επιδίδονται σε παρασιτική ή ακόμα και ληστρική συμπεριφορά προς τους Μαύρους (σκεφτείτε τους απατεώνες εμπόρους του γκέτο και τους δανειστές της ημέρας πληρωμής για παράδειγμα του πρώτου, και τους Εβραίους που συμμετείχαν σε το διατλαντικό δουλεμπόριο και οι πλειστηριασμοί σκλάβων για το τελευταίο)· Ωστόσο, για σήμερα, εστίασή μου είναι οι επιπτώσεις της φυγής των Λευκών στην αγορά κατοικίας και πώς αυτές επιφέρουν κέρδη τόσο για τους Μαύρους όσο και για τους Εβραίους και απλή απώλεια για τους Λευκούς, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.............

    https://www.unz.com/article/the-economic-and-social-costs-of-direct-and-indirect-kleptoparasitism-by-blacks-and-jews/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λειτουργοῦν ἔτσι παντοῦ στίς χῶρες τῶν λευκῶν φυσικά, ἀλλά ὄχι στό δικό τους κράτος. Ἐκεῖ ἀπαγορεύεται μέχρι καί μέ φυλάκισιν, ὄχι ἡ πώλησις οὔτε ἡ ἐνοικίασις σέ ἄραβες καί μαύρους. Τούς δέ μαύρους δέν τούς θέλουν οὔτε ὡς ἐπισκέπτες,ὄχι κατοίκους.
      Πόσα χιλιόμετρα εἶναι ὁ φράχτης πού σήκωσαν στήν πλευρά τῆς Αἰγύπτου ; Πόσα εἶναι ἀπό τήν μεριά τῆς Ἰορδανίας ; Τῆς Συρίας στά ὑψώματα τοῦ Γκολάν ;

      Ἔρχονται στιγμές πού λέω : Τί στό καλό ἀσχολοῦμαι τόσο μαζύ τους ; Ἄκρη δέν βρίσκεις καί πάντα θά βγαίνουν στήν ἐπιφάνεια σάν τό λάδι...

      Ὁ ἀείμνηστος Φουράκης κάτι ἔλεγε γιά τήν βιοσύστασίν τους...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Γι αυτο φωναζω.
      Ντι-Ντι-Ντι για τα παρασιτα

      Διαγραφή
  2. Ευτυχως υπαρχει Θεος πανταχου παρων, λιγα τα "ψωμια" τους ακομα...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή