" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Οἱ Ἐπικυρίαρχοι τοῦ Χάους


Ὀζυμανδίας 

Ἕναν ταξιδευτὴ συνάντησα ἀπὸ μιὰ ἀρχαία χώρα 
ποὺ ἱστόρησε: δύο τεράστια κι ἀποκομμένα πόδια ἀπὸ πέτρα 
ὀρθώνονται στὴν ἔρημο. Κοντά τους, στὴν ἄμμο ἐπάνω , 
μισοβυθισμένο, ἕνα θραυσμένο πρόσωπο κεῖται, ποὺ τὸ ὑψωμένο φρύδι, 
καὶ τὸ συνοφρυωμένο χεῖλος, κι ἡ χλεύη μιᾶς παγερῆς προσταγῆς 
προδίδουν πὼς ὁ γλύπτης θεσπέσια τὰ πάθη ἐτούτα κατεῖχε 
κι ἀκόμα ἐτούτα ἐπιβίωναν, ἀποτυπωμένα σὲ ἐκείνα τὰ ἄψυχα πράγματα, 
στὸ χέρι ποὺ τὰ περιγελοῦσε καὶ στὴν καρδιὰ ποὺ 'θρεφε: 
Καὶ στὸ βάθρο ἐπάνω ἐτοῦτες οἱ λέξεις σχηματίζονταν: 
"Τὸ ὄνομά μου εἶναι Ὀζυμανδίας, Βασιλιᾶς τῶν βασιλέων 
Ἴδετε τὰ ἔργα μου , ὦ 'σεὶς οἱ Ἰσχυροί, καὶ ἀποκαρδιωθεῖτε!" 
Τίποτε δὲν μένει πίσω. Ὁλόγυρα ἡ παρακμή 
ἐκείνου τοῦ κολοσσιαίου ἐρειπίου, ἀπέραντη καὶ ἀποκεκαλυμένη 
οἱ ἔρημοι κι ἀπλανεῖς ἀμμόλοφοι νὰ φτάνουν πέρα μακρυά... 

-Percy Bysshe Shelley

Ελευθεροτεκτονισμός, Κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, Φιλελευθερισμός, Σιωνισμός, Νεο-Συντηρητισμός, Φεμινισμός, "Wokism", η Ομοφυλοφιλική/Τρανσεξουαλική Ατζέντα , "LGBTQ+", η πολυπολιτισμικότητα, το όπλο της μαζικής μετανάστευσης είναι τα αγαπημένα τους όπλα για να επιτεθούν στη  Φυσική Ηθική Τάξη : μια τεράστια, και η ανελέητη επίθεση ανοίγει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης .. αλλά ειδικά χρησιμοποιείται για να καταστρέψει τον Λευκό Χριστιανικό Πολιτισμό .

Οι Άρχοντες της Δύναμης  ( "Απόκρυφη Ιεραρχία" ) μέσω του ελέγχου τους στο Σιωνο-Αγγλοαμερικανικό Κατεστημένο είναι υπεύθυνοι για τους περισσότερους σύγχρονους πολέμους (ο λεγόμενος Αγγλικός Εμφύλιος Πόλεμος η αρχή του), φήμες για πολέμους, "διεθνής τρομοκρατία", οικονομική ύφεση και το σύγχρονο μαζικό κύμα μη λευκών μεταναστών στη Δύση, που όλα έχουν σχεδιαστεί για να υποβαθμίσουν και να εξαχρειώσουν την ανθρωπότητα, αλλά ειδικά σχεδιασμένα να καταστρέψουν τον Λευκό Χριστιανικό Πολιτισμό .

Αυτό είναι το Παγκόσμιο Επαναστατικό Κίνημα του  Ιουδαιο-Ελευθεροτεκτονισμού  και οι στόχοι του είναι η καταστροφή του Χριστιανικού κόσμου, η γενοκτονία της Λευκής Φυλής , η ίδρυση του Νέου Παγκόσμιου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου και μια ανελέητη θανάτωση των λαών του κόσμου τουλάχιστον στο ιδανικό «παγκόσμιο δισεκατομμύριο».

Γιατί  ο Λευκός Χριστιανικός Πολιτισμός είναι πρωταρχικός στόχος;

Επειδή δεν είναι μόνο το λίκνο της Αρχαίας Ατζέντας για τον Μετασχηματισμό του Κόσμου - της Συνωμοσίας  για Παγκόσμια Κυβέρνηση - είναι επίσης το μεγαλύτερο εμπόδιο, ή, πιο συγκεκριμένα, η ίδια η Λευκή Φυλή , και η πνευματικότητα που στηρίζει τον Λευκό Δυτικό Πολιτισμό  το σωτήριο μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού. Ο Χριστιανισμός. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι  μυστικοί κύριοι του New Age One World Conspiracy - οι Άρχοντες της Δύναμης - εργάζονται ασταμάτητα για αιώνες για να διεισδύσουν, να ανατρέψουν και να καταστρέψουν  τον Χριστιανικό κόσμο .

Οι Άρχοντες της Δύναμης , η CABAL των εξαιρετικά ισχυρών ανδρών, για τους οποίους οι διεθνείς τραπεζίτες και πολιτικοί είναι απλώς λακέδες, κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και στο όχι πολύ μακρινό μέλλον σκοπεύουν να βγουν από τη σκιά και να τον ελέγξουν άμεσα: η «Απόκρυφη Ιεραρχία», θέλουν να αποκαλυφθούν και να αντιμετωπίζονται ως θεοί. Οι Νεοεποχίτες , οι Σατανιστές  και οι Εωσφοριστές το αποκαλούν αυτό «Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας».


Οι Άρχοντες της Δύναμης ( "Απόκρυφη Ιεραρχία" ) είναι οι υψηλοί μυημένοι μεταξύ των γενεών, οι Αρχιερείς της Εωσφορικής Πίστεως και οι Πνευματικοί Σκοτεινοί Άρχοντες του Αίματος και της Σεξουαλικής Θυσίας ,  των οποίων οι αρχαίες, αλλά διεφθαρμένες γραμμές αίματος διέταξαν την  Αρχαία λατρεία του κακού από την ίδρυσή της. 

Οι Άρχοντες της Δύναμης ( "Απόκρυφη Ιεραρχία" ) είναι μια συμμορία εξαιρετικά ισχυρών ανδρών, που παραμένουν στη σκιά, και για τους οποίους οι διεθνείς τραπεζίτες και πολιτικοί είναι απλώς λακέδες, ακόμα και οι πολύτιμες οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ υποκλίνονται σε ΑΥΤΟΥΣ .  

Οι Άρχοντες της Δύναμης ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και στο όχι πολύ μακρινό μέλλον σκοπεύουν να βγουν από τη σκιά και να τον ελέγξουν άμεσα όλο. Αυτό περιλαμβάνει μια μαζική μεταφορά του παγκόσμιου πλούτου και πόρων (συμπεριλαμβανομένου του «ανθρώπινου δυναμικού» ) που σήμερα ονομάζεται ευφημιστικά « Η Μεγάλη Επαναφορά».

Ο στόχος της Αρχαίας λατρείας του Κακού είναι να εξαλείψει τήν λατρεία του Θεού από τον κόσμο εξαφανίζοντας κάθε γνώση για Αυτόν από τις καρδιές, το μυαλό και στις ψυχές όλων των ανθρώπων: με λίγα λόγια, στόχος τους είναι να αποκόψουν την ανθρωπότητα και τη Γη από τη Δημιουργία του Θεού και να εξουσιάζουν μια άθεη, γήινη κοινωνία ...είναι  ένας τεχνοκρατικός εφιάλτης :

«Ο σχεδιαστής της ζωής δεν θα είναι πλέον θεός, αλλά το WEF [Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ] Αυτοί θα είναι οι σχεδιαστές του μέλλοντος της ζωής».

Ο Yuval Noah Harariμπολσεβίκος, σοδομίτηςεβραίος παρουσιάζεται ως το δεξί χέρι του Klaus Schwab και ο εσωτερικός «φιλόσοφος» και  «προφήτης» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ της   «Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης» και της Μετανθρωπιστικής Ατζέντας.


Το ίδιο σενάριο που συνέβη στις ημέρες πριν τον Κατακλυσμό.. Η διεφθαρμένη, εκφυλισμένη  γενιά, η εξέγερσή της ενάντια στον Θεό και η θεία κρίση, την οποία ο Χριστός αναφέρθηκε συγκρίνοντάς τις ημέρες του Νώε με την μετέπειτα κατάπτωση της ανθρωπότητας ως πρωταρχικό «σημάδι των καιρών» που προαναγγέλλει τη Δεύτερη Παρουσία Του και την επικείμενη τελική κρίση με φωτιά:

«ὥσπερ δὲ αἱ ἡμέραι τοῦ Νῶε, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου».

Ματθαίος 24:37

«Τι περιμένει τους κακούς την Ημέρα της Κρίσεως ;»

«Την Ημέρα της Κρίσεως , οι πονηροί θα τεθούν στο αριστερό χέρι του Χριστού και, μετά από σαφή στοιχεία και πλήρη πεποίθηση της δικής τους συνείδησης, θα επιβληθεί η τρομακτική αλλά δίκαιη καταδίκη εναντίον τους. Και τότε θα εκδιωχθούν, από την ευνοϊκή παρουσία του Θεού και την ένδοξη κοινωνία με τον Χριστό , τους Αγίους Του και όλους τους αγίους Αγγέλους Του, στον Άδη  για να τιμωρηθούν με ανείπωτα μαρτύρια, σώματος και ψυχής, με τον Διάβολο και τους εκπεσόντες Αγγέλους του για πάντα. "

Οι Σκοτεινοί Άρχοντες της Δύναμης ενορχήστρωσαν μια αρχαία επίθεση στο μυαλό και την ηθική των ανθρώπων, ειδικά με στόχο τα παιδιά. Μια μεγάλη επιτυχία, και έχουν διαφθείρει την κοινωνία σε τέτοιο βαθμό, που τώρα χαίρονται με την πεποίθηση ότι είναι πλέον ακαταμάχητοι, και πολύ κοντά στην εκπλήρωση των κακών επιθυμιών τους: έναν κόσμο χωρίς Θεό και ελεγχόμενο από ΑΥΤΟΥΣ.

Οι  Σκοτεινοί Άρχοντες της Δύναμης , είναι Εωσφοριστές και Σατανιστές μεταξύ των γενεών και είναι οι « Εκλεκτοί»  τόσο της Σκοτεινής Αυτοκρατορίας των Μυστικών Εταιρειών όσο και των Πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών .  

Είναι η Εξωτερικευμένη Ιεραρχία της επερχόμενης Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα βασιλέψει υπέρτατα μαζί με τους Σκοτεινούς Θεούς που λατρεύουν. Τα δύο μοχθηρά πνεύματα που είναι ο Ahriman και ο Lucifer , που είναι τα δύο θηρία της Αποκάλυψης , ενσαρκωμένα με σάρκα και αίμα, περπατώντας σε αυτή τη Γη με ανθρώπινη μορφή ως Αντίχριστος  ( Σατανάς/Αχριμάν ) και ο Μεγάλος Δικτάτορας  ( Εωσφόρος ) της σατανικής που πλησιάζει γρήγορα Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας.

Σε αυτό το όψιμο στάδιο της πέντε χιλιάδων χρόνων Εωσφορικής Συνωμοσίας για την Παγκόσμια Κυβέρνηση , η ανθρωπότητα είναι παγιδευμένη στη σατανική λαβή μιας αρχαίας, κακοήθους και ολοκληρωτικά σκοτεινής δύναμης , της οποίας οι επίγειοι εκπρόσωποι είναι οι Άρχοντες της Δύναμης.

Ο σχεδόν απόλυτος έλεγχος της σύγχρονης κουλτούρας, και ειδικά η κατήχηση της δυτικής νεολαίας στα κρατικά σχολεία και πανεπιστήμια, χρησιμοποιούνται για να αποκρύψουν αυτή τη βάναυση πραγματικότητα από το πεδίο εφαρμογής των μαζών :

 ἀπεκρίνατο οὖν ὁ Ἰησοῦς καὶ εἶπεν αὐτοῖς· ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ δύναται ὁ υἱὸς ποιεῖν ἀφ᾿ ἑαυτοῦ οὐδέν, ἐὰν μή τι βλέπῃ τὸν πατέρα ποιοῦντα· ἃ γὰρ ἂν ἐκεῖνος ποιῇ, ταῦτα καὶ ὁ υἱὸς ὁμοίως ποιεῖ.  

Απεκρίθη τότε ο Ιησούς και τους είπε· “σας διαβεβαιώνω, ότι δεν ημπορεί ο Υιός να πράττη από τον ευατόν του τίποτε, εάν δεν βλέπη τον Πατέρα να πράττη. Υπάρχει απόλυτος ομοφωνία μεταξύ Πατρός και Υιού, διότι εκείνα που ενεργεί ο Πατήρ, κατά τον αυτόν τρόπον, τα ίδια πράττει και ο Υιός )

 ( Κατά Ἰωάννη  κεφ. 5, ἐδαφ.19 )

 «... θα σβήσουμε από τη μνήμη των ανθρώπων όλα τα γεγονότα των προηγούμενων αιώνων που είναι ανεπιθύμητα για εμάς... θα καταργήσουμε κάθε είδους ελευθερία διδασκαλίας... [και θα μεγαλώσουμε τη νεολαία] με αρχές και θεωρίες που γνωρίζουμε ότι είναι ψευδείς ..." ( πρωτόκολλα των σοφών της Σιών) 

Λόγω αυτής της βαθιάς, διάχυτης διαφθοράς και προδοσίας σε υψηλές θέσεις σε όλα τα έθνη, της δουλοποιημένης πολιτικής τάξης της Ιουδαιο-Μασσωνίας που προδίδει μυστικά τον λαό της στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση , η δημόσια ζωή αποπνέει μια καταφανή δυσωδία ηθικού συμβιβασμού και ανομίας, και γιατί τόσοι πολλοί  «πολιτικοί ηγέτες» εμφανίζονται ηθικώς πυγμαίοι, ανήθικοι και ψεύτες.

Το απόλυτο αποτέλεσμα αυτού του σχεδιασμού για έναν κόσμο που κυβερνάται από ελίτ των παρασίτων που επιθυμούν ολοκληρωτική κυριαρχία και έλεγχο της ανθρωπότητας είναι μια Τεχνοκρατική παγκόσμια φυλακή ... ένα Παγκόσμιο Γκούλαγκ ... ένας Πλανήτης Φυλακής .

ΑΥΤΟΙ, εφαρμόζουν το Παγκόσμιο  Σχέδιο Δράσης ΤΟΥΣ (δηλαδή την Ατζέντα 2030) χρησιμοποιώντας "COVID" και "Κλίμα" "lockdowns" και "Human Habitation Zones"  (γνωστός και ως "Έξυπνες πόλεις", γνωστός και ως "πόλεις 15 λεπτών", γνωστός  και ως "15 λεπτά με τα πόδια" ," γνωστός και ως  "Γειτονιές χαμηλής κυκλοφορίας," ) θα  εξαλείψει πρώτα την ιδιοκτησία ιδιωτικού οχήματος για να περιορίσει σοβαρά τα ταξίδια , μετά  θα σας κλειδώσει στην τοπική σας πόλη... μετά θα σας κλειδώσει στο σπίτι σας, έτσι ώστε όχι μόνο να γίνετε σκλάβοι τους αλλά και τελικά ,να  πεθάνετε ήσυχα στο σπίτι της φυλακής σας. Αυτό είναι το σχέδιο ΤΟΥΣ. Αυτή είναι η εσχάτη κατάληξις, το "Great Resets" .

Το σχέδιο για μια γήινη κοινωνία στην οποία το άτομο μειώνεται σε σκλάβο σε μια Παγκόσμια Μπολσεβίκικη Τυραννία που κυβερνάται από μια Ελίτ Παρασίτων- τους Άρχοντες της Εξουσίας - που διαχειρίζεται η «Παγκόσμια Ελίτ» και επιβάλλεται από μια τεχνολογικά εξελιγμένη Παγκόσμια Αστυνομική Δύναμη και Παγκόσμιο Στρατό .

Μια  επιστημονική δικτατορία που χρησιμοποιεί τα ψυχολογικά και υπερτεχνολογικά εργαλεία που εξήγησε ο Aldous Huxley στο βιβλίο του Brave New World (1931), αλλά μια δικτατορία που θα χρησιμοποιήσει εύκολα ωμή βία, όπως περιγράφεται από τον George Orwell στο βιβλίο του Nineteen Eighty-Four (1984),για να καταστρέψει αυτούς που αρνούνται να συμμορφωθούν με αυτή τη νέα πραγματικότητα ... τη Νέα Παγκόσμια Τάξη , τη Σκοτεινή Αυτοκρατορία των  Μυστικών Κοινωνιών  «Αρχαία Φιλοδοξία», το Αρχαίο Όνειρό της  για την Παγκόσμια Αυτοκρατορία

Το Red China είναι το πρότυπο του Νέου Παγκόσμιου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου και  το  σχέδιο των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών.

..............Ὁλόκληρο τό θέμα :  " Οἱ Ἐπικυρίαρχοι τοῦ Χάους",  ἐδῶ 

ἡ α΄φωτό ἀπό τό βίντεο,ἐδῶ : 


Ἡ μετάφρασις τοῦ ποιήματος τοῦ Σέλλεϋ, ἀπό ἐδῶ.


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Αγαπητη Π., γιατι ασχολεισαι μ' αυτην την ....τρυπια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « ...Τό ὄνομά μου εἶναι Ὀζυμανδίας, Βασιλιᾶς τῶν βασιλέων
      Ἴδετε τά ἔργα μου , ὦ 'σεῖς οἱ Ἰσχυροί, καί ἀποκαρδιωθεῖτε!"
      Τίποτε δέν μένει πίσω. Ὁλόγυρα ἡ παρακμή
      ἐκείνου τοῦ κολοσσιαίου ἐρειπίου, ἀπέραντη καί ἀποκεκαλυμένη
      οἱ ἔρημοι κι᾿ ἀπλανεῖς ἀμμόλοφοι νά φτάνουν πέρα μακρυά... »

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. https://dimpenews.com/2024/04/13/%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%81%ce%ac%ce%bd-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8/

    ΑΡΧΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅπα ! Τί καλά νέα εἶναι αὐτά ;

      Γιά νά τό ᾿δῶ κι᾿ἐγώ.

      Εύχαριστῶ !

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
    2. Οποια "ειδηση" προερχεται απ την δυση πιθανον να ειναι μουφα

      Διαγραφή
    3. Ἐγώ πηγαίνω κατευθείαν στό RT καί τό sputnik.
      Ἐγγύησις !

      Τό Ἰράν ἐπιτίθεται -« Σέ ἀπάντησιν στά πολυάριθμα ἐγκλήματα τοῦ Σιωνιστικοῦ καθεστῶτος»
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/04/blog-post_14.html

      Ζωντανά ἡ Ἰρανική ἐπίθεσις στό Σιωνιστικό κράτος-ἐγκληματία ( συνεχεῖς ἐνημερώσεις)
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/04/blog-post_29.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  3. Επεσαν στην παγιδα των ανθρωποδαιμονων οι μουλαδες. Τωρα ΟΛΑ υποκεινται στο ποια θα ειναι η αντιδραση των, οχι και τοσο φημισμενων για την εγκρατεια τους, κοψοπετσακιδων...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ουσια του ΤΡΟΜΟΥ που προκαλουν ειναι η ιδεα που μας εχουν υποβαλλει για τα επερχομενα τρομακτικα συμβαντα.Που τα ακουμε εν ριπη καθημερινα και που μπορουν πολυ ευκολα τελικα να πραγματωθουν αν πιστεψουμε τους ντελαληδες τυπου Χαραρι, τυπου SWAMP και αν μασησουμε το τι λενε. Την ιδεα του τρομου μας την εχουν αλλωστε δασκαλεψει- υποβαλει, αιωνες τωρα.Με χιλιες δυο ιδεολογιες, θρησκειες και - ισμους. Και συνεχιζουν εντατικα σαν μανιακοι πλεον αφου αρχισαν να βλεπουν αοοτελεσματα. .Πλησιαζουν ραγδαια πλεον στον στοχο τους αφου ο Δυτικος ανθρωπος δεν αντιδρα εντρομος απο τις ιδεοληψιες και τα επερχομενα που τον υπεβαλλαν . . Τοσο καλα μας εχουν ταισει- υποβαλει τις ιδεες τους, τυπου Αποκαλυψης, τυπου τιμωριων της Βιβλου, τυπου νομοτελειακων προφητειων, τυπου χαραγματος, που πλεον ειναι αδυνατο να χαραξουμε αλλη πορεια πλην της δασκαλεμενης.Ειμαστε γητεμενοι οπως οι κοτες στην αλεπου. Οπου ναναι πεφτουμε και μας τρωει. Μας κουμπωσαν νομιζω σε μια πορεια ανεκκλητης υποταγης. Δουλεψε πολυ η Φραγκφουρτη και οχι μονον. Δεκαδες Φραγκφουρτες ειναι βεβαιο οτι θα μαστορεψαν οι τυποι αυτοι στην πορεια τους. Μονο οι ιδιοι ξερουν τι αλυσσιδες χαλκευαν στα κρυφα αιωνες και χιλιετηριδες τωρα για τον πολιτη-γκοιμ. Για μενα τα πραγματα ειναι απλα. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟΙ, ΚΑΡΑΘΝΗΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ. Ακομα και ο Καρολος ο γιος της κυριας στην κορυφη της πυραμιδας που παει για τα θυμαρακια δεν μας λεει κατι? Σιγα τον ηγεμονα! Θα ζησει πολυ-πολυ λιγοτερο απο αναριθμητους θαλερους ηλικιωμενους που πινουν ησυχοι το τσιπουρο τους στο καφενειο.Εγω ετσι το βλεπω. Σιγα την κορυφη της πυραμιδας?Κοντολογις αν απλα αγνοησουμε αυτα που λενε και ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στα παραληρηματα που μας ταιζουν καθε μερα και ωρα εγω νομιζω οτι θα ξεκινησει η αποκαθηλωση τους. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ, αυτη θα πρεπει να ειναι η σταση μας. Και βεβαια, αν και αργα ειναι επιβεβλημενο οσοι μπορουν και αισθανονται την ευθυνη να επανεφευρουν ενα νεο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κοσμο ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!Πολυ δυσκολο αλλα επιβεβλημενο. Τιποτα δεν περπατησε απο δαυτους στην πυραμιδα. Μονο εκτρωματα και αηδιες. ΝΑΙ η λευκη φυλη και ο Χριστιανισμος φανταζουν τα τελευταια οχυρα του Δυτικου πολιτη γιατι σπερματικα περιεχουν ακομα εχεγγυα ελευθεριας και ανθρωπισμου σε σχεσει με τα υπολοιπα ζοφωδη συστηματα. Γινομαι κουραστικος αλλα ο Δυτικος πολιτης και ιδιως ο Ρωμιος θα πρεπει να επανακαμψει στο Μοναδικο πνευματικο αποθεμα ΕΛΛΑΣ, γιατι οπως διαφαινεται μονο εκει υπαρχει το υπανεμο λιμανι και το δενδρο της Ελευθεριας τελικα ενδημει μονο εκει. .Ο δυτικος ανθρωπος μονο αν ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ καθε συνδεση με ΟΛΟΥΣ τους δουρειους ιππους και ολους τους - ισμους που τον εφτασαν στο τελευταιο σκαλι ισως να μπορεσει να ατενισει ξανα ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟ το μελλον. Αλλιως οπως λεει και το αρθρο ησυχος θανατος ηλεκτρονικα αλυσσοδεμενος στο σπιτι με τον Χαραρι να χτυπαει παλαμακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀκριβῶς ἐκεῖ βασίζονται, στόν φόβο :

      Θα σπείρουμε τον φόβο στους ανθρώπους. Τα βοοειδή θα φοβούνται για τη ζωή τους, η οποία δεν θα αξίζει τίποτα. Θα φοβούνται για το χώρο εργασίας που θα μπορούσε να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή. Θα φοβούνται για το μέλλον τους… Θα κυβερνήσουμε με φόβο ... - Chabad Menachem Mendel Schneerson

      ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟΙ, ΚΑΡΑΘΝΗΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ

      Σωστός !

      ΝΑΙ η λευκη φυλη και ο Χριστιανισμος φανταζουν τα τελευταια οχυρα του Δυτικου πολιτη γιατι σπερματικα περιεχουν ακομα εχεγγυα ελευθεριας και ανθρωπισμου σε σχεσει με τα υπολοιπα ζοφωδη συστηματα.

      Καί ναί, ἡ ἀπόδειξις εἶναι ἡ Ῥωσσία καί ἡ ἀντίστασίς της, ὁ Ἀγών της ὑπέρ τῆς Πολιτιστικῆς Παραδόσεως.

      Αὐτό εἶναι καί τό δικό μου Πιστεύω καί ὁ λόγος γιά τήν ἀπόλυτον συμπαράστασιν πρός τόν Βλαδίμηρο Ποῦτιν καί ὅσα πρεσβεύει καἰ μέσῳ τοῦ ἀγῶνος του ὑπερασπίζεται, κατά τῶν προαιωνίων ἐχθρῶν τῆς Ἀνθρωπότητος.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Θαλῆ !

      Διαγραφή