" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Τα... κάλαντα της εφημερίδας “Ακρόπολη” στον τέως πρωθυπουργό

Τα... κάλαντα της εφημερίδας “Ακρόπολη” στον τέως πρωθυπουργό

Με ένα εμπνευσμένο και δηκτικό κείμενο ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος τα "έψαλλε" στον έκπτωτο σκευωρό και δικτατορίσκο Σαμαρά στο πρωτοχρονιάτικο πρωτοσέλιδο της ιστορικής εφημερίδας "Ακρόπολη".

Ακολουθεί το κείμενο: "Να τα πούμε: Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά καλοί μου πατριώτες. Μια φορά και έναν καιρό σε τούτη δω τη χώρα υπήρξε ένας Πρωθυπουργός που δεν υπάρχει τώρα. Φυλάκισε και εξόντωσε όλους τους αντιπάλους για να σταθεί στην κάλπη εμπρός χωρίς να έχει άλλους. Είχε τον Μπάμπη φίλο του και τον Παναθηναϊκάκια και έφτιαξαν και οι τρεις μαζί τρία μικρά σταμνάκια.
Στο ένα έβαλαν νερό και στ΄ άλλα δύο τρίμα και ανακατεύοντας γερά έβγαλαν τον Δήμα. Ο χρόνος πέρασε γοργά και έφτασε η ώρα που τα τηλέφωνα άστραψαν και βγήκαν όλα στη φόρα. Τι έλεγαν - τι έλεγαν δεν έχει ξαναγίνει και όλοι αναρωτιόντουσαν μα τελικά τι πίνει.

Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά καλοί μου πατριώτες διαδώστε την "Ακρόπολη" μαυρίστε τους προδότες. Σε λίγες μέρες τρέχουμε μπροστά σε μία κάλπη και φυσικά δεν πάμε για καφέ στην ξακουστή μας Σπάρτη. Δίνουμε δύναμη και φως στην πονεμένη Ελλάδα και αφήνουμε όλους τους λωλούς κάτω από την αχλάδα. Καλή χρονιά σε όλους και να ΄στε αγαπημένοι και όσο για την παρέα των τριών σε λίγο θαν΄ δεμένοι".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου