" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Καθώς πέφτουν οἱ μάσκες ...Η ΧΑΖΑΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ !


Η Ρωσία δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
 (ΔΠΔ) και θεωρεί τις αποφάσεις του άκυρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ :

 "Θεωρούμε την ίδια τη διατύπωση του θέματος εξωφρενική και απαράδεκτη. Η Ρωσία, καθώς και πολλά άλλα κράτη, δεν αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία αυτού του δικαστηρίου και, κατά συνέπεια, οποιεσδήποτε αποφάσεις αυτού του είδους είναι άκυρες για τη Ρωσία από νομική άποψη. "

Η ΧΑΖΑΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ! 

Rus Vs χαζαροεβραίων. (Ουκρανία) - Μια έχθρα που κρατά αιώνες 

Οι Χαζάροι αγόρασαν το «εβραϊκό» franchise τον 8ο αιώνα για να ξεχωρίσουν από τους χριστιανούς και μουσουλμάνους γείτονές τους.

 Οι Εβραίοι Ασκενάζι (Ισραηλινοί) δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Εβραίους. Είναι Χαζάροι. Η επανάσταση των Μπολσεβίκων ήταν εκδίκηση για την καταστροφή της Χαζάρικης Αυτοκρατορίας από τη Ρωσία το 965 μ.Χ. Ο πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας συνεχίζει αυτό το μίσος πολλών αιώνων. Η NWO είναι μια αναγέννηση της παλιάς αυτοκρατορίας των Χαζάρων, που επεκτείνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το ΝΑΤΟ είναι η Khazaria in Drag (κυριολεκτικά) 

Κατευθυνόμαστε προς τον τρίτο μασσονικό εβραϊκό παγκόσμιο πόλεμο.

Άρθρο του 1994 από τον Rebbe ( "πνευματικός ηγέτης ")  του Chabad Mendel Schneerson :

" Ο Σλάβος, ο Ρώσος, μπορεί να καταστραφεί, αλλά ποτέ να μην κατακτηθεί. Γι' αυτό αυτός ο σπόρος υπόκειται σε εκκαθάριση και, αρχικά, σε απότομη μείωση του αριθμού τους."

"Οι Ουκρανοί θα πιστεύουν ότι πολεμούν εναντίον της επεκτατικής Ρωσίας και αγωνίζονται για την ανεξαρτησία τους. Θα νομίζουν ότι επιτέλους απέκτησαν την ελευθερία τους, ενώ θα υποταχθούν πλήρως από εμάς. Το ίδιο θα σκεφτούν και οι Ρώσοι, σαν να υπερασπίζονται τα εθνικά τους συμφέροντα να επιστρέψουν τα εδάφη τους, που τους αφαιρέθηκαν «παράνομα» κ.λπ.».

-- 100.000 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στον πόλεμο, συμπεριλαμβανομένων των «πιο έμπειρων» δυνάμεων Politico  (Ἐπίσης διαβάζουμε σχετικῶς ἐδῶ κι᾿ἐδῶ

 Σύντομα η Ουκρανία θα είναι χωρίς γκοίμ!

Μια ομιλία του 1994 από τον ηγέτη του Chabad Mendel Schneerson υποδηλώνει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για τη Σλαβική Γενοκτονία.

Ωστόσο, αν και πολλοί Ουκρανοί στρατιώτες έχουν πεθάνει, η ρωσική απροθυμία να στοχοποιήσουν αμάχους θα διέψευδε αυτήν την ανάλυση. Από την άλλη, η αποτυχία της Ρωσίας να εντοπίσει το πρόβλημα στον Οργανωμένο Εβραίο και στο Chabad, αναφερόμενος στο ΝΑΤΟ ως «Αγγλοσάξονες» θα το υποστήριζε.

Ῥώς ἐναντίον Χαζαροεβραίων (Οὐκρανία) - Ἕνα παμπάλαιο μῖσος...

Το ΝΑΤΟ είναι η Χαζαρία μεταμφιεσμένη (κυριολεκτικά)

Ο Eduard Hodos γεννήθηκε στο Kharkov της Ουκρανίας το 1945 σε μια ορθόδοξη εβραϊκή οικογένεια. Το 1990, στρατολογήθηκε από τον Chabad Lubavitcher Rabbi Schneerson, αλλά παραιτήθηκε μόλις συνειδητοποίησε ότι το Chabad είχε στόχο να καταστρέψει την Ουκρανία. Έκτοτε, ο Hodos είναι ένας ειλικρινής επικριτής του Chabad, προειδοποιώντας το κοινό για την ατζέντα του -- και τις πολιτικές προσωπικότητες και τους ολιγάρχες που κάνουν τις προσφορές τους. Ο Χόντος από τότε μεταστράφηκε στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία της Ουκρανίας

από τον Edward Menez

(henrymakow.com)

Ήταν προγραμματισμένη η τρέχουσα ρωσο-ουκρανική σύγκρουση από το Chabad;

Στην τριλογία του που ονομάζεται "The Jewish Syndrome",  ο Eduard Hodos εξηγεί ότι βρισκόμαστε στη μέση της "The Third Khazaria".

    The First KhazariaThe Great Khazar Empire (VII-X Centuries);

    The Second KhazariaBolshevik Rule (1917-τέλη της δεκαετίας του 1920).

    The Third KhazariaThe CIS (1991-?)

(αριστερά, Eduard Hodos)

Στην Πρώτη Χαζαρία, οι ντόπιοι στην Ουκρανία καταλήφθηκαν από Εβραίους και προσηλυτίστηκαν στον Ιουδαϊσμό. Από αυτή την αρχή, τον 7ο έως τον 10ο αιώνα, είχε χαράξει μια γραμμή μάχης με τη Ρωσία:

«Τα οχυρά βρίσκονταν σε απόσταση μεταξύ 10 και 20 χιλιομέτρων, δημιουργώντας μια αδιάσπαστη γραμμή στρατιωτικών οχυρώσεων κατά μήκος των συνόρων της σύγχρονης Ουκρανίας και ΡωσίαςVoronezh - Stary Oskol - Belgorod - KharkovΠεραιτέρω, από τα νοτιοδυτικά του KharkovKrasnograd - Dnepropetrovsk - Krivoj RogΣτα βορειοδυτικάΚίεβο - Chernigov."

Από την αρχή λοιπόν, οι κατακτητές Εβραίοι της σημερινής Ουκρανίας βρίσκονταν σε πόλεμο με τους γείτονές τους, τους Ρώσους.  Αυτό το άρθρο είναι από μια συνέντευξη με έναν Ουκρανό Στρατηγό που περιγράφει με πικρία πώς η Ουκρανία προετοιμάστηκε για την εξαγορά απ᾿το Chabad. (Ξαναδιαβᾶστε τοῦ τί ἐστί Χαμπάντ καί τόν ρόλο του σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο. Τά γρἀφαμε ἐδῶ,  ) 

Σε μια ομιλία του το 1994 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Vologda Slavyanin , ο ηγέτης του Chabad, Μεσσίας Menachem Mendel Schneerson περιέγραψε τα σχέδιά του για την καταστροφή της Ουκρανίας και της Ρωσίας.

( αριστερά) Ηγέτης του Chabad, Messiah Menachem Mendel Schneerson (1902-1994)

"Οι Σλάβοι, και ανάμεσά τους και οι Ρώσοι - είναι οι πιο ανυποχώρητοι λαοί στον κόσμο. Οι Σλάβοι είναι άκαμπτοι ως αποτέλεσμα των ψυχολογικών και πνευματικών ικανοτήτων τους, που δημιουργήθηκαν από πολλές γενιές προγόνων. είναι αδύνατο να αλλοιωθούν αυτά τα γονίδια. Σλάβοι, Ρώσοι, μπορούν να καταστραφούν, αλλά ποτέ να κατακτηθούν. Γι' αυτό αυτός ο σπόρος υπόκειται σε εκκαθάριση και, αρχικά, σε απότομη μείωση του αριθμού τους." ( Χμμ... Γολοντομόρ,κάτι σᾶς λέει ἔτσι ; Καί μείωσις πληθυσμοῦ,16 ἑκατομ. χάθηκαν, ἀλλά καί μῖσος γιά τούς Ῥώσσους...

«Πρώτα απ' όλα, θα χωρίσουμε τα σλαβικά έθνη (των 300 εκατομμυρίων, τα μισά από αυτά Ρώσοι) σε μικρές χώρες με αδύναμες και κομμένες διασυνδέσεις. Για αυτό, θα χρησιμοποιήσουμε την παλιά μας μέθοδο: Διαίρει και βασίλευε. αυτές οι χώρες η μία εναντίον της άλλης και τις ρουφούν σε εμφύλιους πολέμους για χάρη της αμοιβαίας καταστροφής».

"Οι Ουκρανοί θα πίστευαν ότι πολεμούν ενάντια στην επεκτατική Ρωσία και αγωνίζονται για την ανεξαρτησία τους. Θα νομίζουν ότι επιτέλους απέκτησαν την ελευθερία τους, ενώ θα υποταχθούν πλήρως από εμάς. Το ίδιο θα σκεφτούν και οι Ρώσοι, σαν να υπερασπίζονται τα εθνικά τους συμφέροντα να επιστρέψουν τα εδάφη τους, που τους αφαιρέθηκαν «παράνομα» κ.λπ.».

Αριστερά, 540.000 τετραγωνικά πόδια Το Εβραϊκό Κοινοτικό Κέντρο Dnepropetrovsk είναι το μεγαλύτερο JCC στον κόσμο. Το Dnepropetrovsk βρίσκεται 250 μίλια ΝΑ του Κιέβου.

«Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτά τα εδάφη είναι τα αρχαία προγονικά εδάφη της εβραϊκής Χαζαρίας, δηλαδή του Ισραήλ, που κατελήφθη από τη Ρωσία του Κιέβου (το αρχαίο κράτος της Ρωσίας με πρωτεύουσα το Κίεβο) τον δέκατο αιώνα. Οι Σλάβοι είναι προσωρινοί επισκέπτες σε αυτά τα εδάφη και υπόκεινται σε έξωση. Θα επιστρέψουμε αυτό το έδαφος και θα χτίσουμε τη Μεγάλη Χαζαρία - το εβραϊκό κράτος - σε αυτά τα εύφορα εδάφη με τον ίδιο τρόπο όπως, πριν από 50 χρόνια, δημιουργήσαμε το Ισραήλ, αποσπώντας τους Παλαιστίνιους Οι Ισραηλινοί θα μετεγκατασταθούν εν μέρει εδώ και θα διώξουμε τα σλαβικά βοοειδή μακριά προς τα βόρεια, πέρα ​​από τη Μόσχα. Θα υπάρχει μια μικρή Βόρεια Επικράτεια, μια κράτηση με συμπαγή πληθυσμό -- μια κράτηση, όπως οι ινδικές επιφυλάξεις στην Αμερική."

Στην «Εβραϊκή τριλογία» ο Χούντος εντόπισε την προέλευση αυτού του μακροχρόνιου μίσους μεταξύ των Χαζάρων και των Ρώσων: «Η Μεγάλη Χαζαρική Αυτοκρατορία υπήρχε για αρκετούς αιώνες, έως ότου ο Ρώσος Πρίγκιπας Σβιατόσλαβ,το 965 κατέλαβε και την Πόλη τους και τον Λευκό Ναό τους».

" Η Τρίτη Δύναμη εξαφανίστηκε από το πρόσωπο της γης, ο πληθυσμός της διασκορπίστηκε προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι περισσότεροι ζήτησαν την προστασία του Σβιατοσλάβ, ενώ η εβραϊκή ελίτ μετακόμισε στην περιοχή Χαζάρ στο Κίεβο..."

ἀπό : henrymakow.com


1. Το κέντρο Menorah ( ουκρανικά : Центр "Менора" , Ρωσικά : Центр "Менора" ) είναι ένα πολιτιστικό και επιχειρηματικό κέντρο της εβραϊκής κοινότητας στο Ντνίπρο της Ανατολικής Ουκρανίας . Ορισμένες πηγές δηλώνουν ότι είναι το μεγαλύτερο πολυ-λειτουργικό κέντρο εβραϊκής κοινότητας στην Ευρώπη ή στον κόσμο. Η καρδιά του συγκροτήματος είναι η ιστορική κεντρική συναγωγή Golden Rose , που χτίστηκε τον 19ο αιώνα...( ἐδῶ)

2.  Dnepropetrovsk είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας , με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους.  Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, 391 χλμ. (243 μίλια) νοτιοανατολικά της ουκρανικής πρωτεύουσας Κίεβο στον ποταμό Δνείπερο , από τον οποίο πήρε το όνομά του. Το Dnipro είναι το διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας Dnipropetrovsk . Είναι η διοικητική έδρα της πόλης Dnipro hromada...( ἐδῶ)

Ἐπίσης διαβάζουμε σχετικῶς : Ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,

Σιγά-σιγά ἀποκαλύπτονται εὐρέως...Ποῦ θά πάῃ θά τό καταλάβουν καί οἱ πιό δύσπιστοι πόσο ἀρχαία εἶναι ἡ ἱστορία. Ὁ πόθος καί τό πάθος τους νά γίνουν παγκόσμιοι καί ἀπόλυτοι ἐξουσιαστές... Καί ἴσως καί κάτι ἀκόμη πού μᾶλλον ἀνήκει στά ...ψιλά γράμματα...

ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ)

( ἀπό δημοσίευσή μας ἐδῶ

Ἐν τῷ μεταξύ οἱ σατανάδες χορεύουν ὅπως θέλουν ἀφοῦ ὅλα εἶναι ἀπό αὐτούς χειραγωγούμενα

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εκδίδει ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν
Η δήλωση ανέφερε ότι μπορεί να είναι υπεύθυνοι «για το έγκλημα πολέμου της παράνομης απέλασης πληθυσμού (παιδιών) και αυτό της παράνομης μεταφοράς πληθυσμού (παιδιών) από τις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία»... ( ΕΔΩ)
  
  Η Ρωσία δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) και θεωρεί τις αποφάσεις του άκυρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ :

 "Θεωρούμε την ίδια τη διατύπωση του θέματος εξωφρενική και απαράδεκτη. Η Ρωσία, καθώς και πολλά άλλα κράτη, δεν αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία αυτού του δικαστηρίου και, κατά συνέπεια, οποιεσδήποτε αποφάσεις αυτού του είδους είναι άκυρες για τη Ρωσία από νομική άποψη. "
 

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο δημιουργήθηκε με το Καταστατικό της Ρώμης το 1998. Δεν είναι μέρος του ΟΗΕ και είναι υπόλογο στις χώρες που έχουν επικυρώσει το έγγραφο. Οι μη υπογράφοντες περιλαμβάνουν τη Ρωσία (υπογράφηκε αλλά δεν επικυρώθηκε), οι Ηνωμένες Πολιτείες (υπέγραψαν αλλά αργότερα απέσυραν την υπογραφή τους) και την Κίνα (δεν υπέγραψε το καταστατικό). Το 2016, ο Πούτιν υπέγραψε μια διαταγή σύμφωνα με την οποία η Ρωσία δεν θα γίνει μέλος του ΔΠΔ. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, το δικαστήριο «δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που του είχαν τεθεί και δεν έχει γίνει ένα πραγματικά ανεξάρτητο όργανο διεθνούς δικαιοσύνης»
... ( ΕΔΩ)


Η Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού Maria Lvova-Belova σχολίασε το «ένταλμα σύλληψης» του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου:

Τι θέλω να πω: πρώτον, είναι υπέροχο που η διεθνής κοινότητα εκτίμησε το έργο που σκοπό του έχει να βοηθήσει τα παιδιά της χώρας μας, που δεν τα αφήνουμε στην εμπόλεμη ζώνη, που τα βγάζουμε εκτός αυτής, ότι τους δημιουργούμε καλές συνθήκες. , να περιβάλλονται με στοργικούς ανθρώπους που λειτουργούν καί φροντίζουν για το καλό τους. Υπήρχαν κυρώσεις όλων των χωρών, ακόμη και της Ιαπωνίας, εναντίον μου, τώρα υπάρχει ένταλμα σύλληψης, αναρωτιέμαι τι θα γίνει μετά - λοιπόν, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε.

Όμορφα λόγια μιας όμορφης Ρωσίδας. Η Maria Alekseevna επισκέφτηκε την εμπόλεμη ζώνη δεκάδες φορές, είδε τα δάκρυα των παιδιών που έμειναν μόνα τους λόγω του γεγονότος ότι κάποιοι «μοίρασαν μπισκότα» στο Μαϊντάν το 2014 και στη συνέχεια ξεκίνησε ένας σκληρός πόλεμος στο Donbass που κρατά μέχρι σήμερα. Βοήθησε αυτά τα παιδιά να βρουν νέες οικογένειες και να μπορούν να σχεδιάσουν το μέλλον τους. Πιστεύετε σοβαρά ότι ο καταστατικός χάρτης της Χάγης θα αλλάξει κάτι; .....
( ἀπό ἐδῶ

Καθώς πέφτουν οἱ μάσκες ...Η ΧΑΖΑΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ! 


Ἄ ναί,περιμένουμε καί τήν ἑπομένη κίνησιν....

Μετά το ένταλμα σύλληψης Πούτιν, τώρα θέλουν να συλλάβουν και τον Τραμπ· μήπως και τον Τζιπίνγκ σε λίγο..; 😅 😂 🤣




Ἡ Πελασγική

20 σχόλια:

  1. Επι τελους αυτο που περιμεναμε με ανυπομονησια ολοι μας!
    “Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο”.
    -Συλλαβατε τον Πουτιν!!!-

    Εχω ξεκαρδιστει στο γελιο.
    Το αλλο, που ο Χιτλερ φορτωνε τους αθωους εβραιους στα τραινα του ΟΣΕ, το ξερετε;

    “Μηνυμα”….στους δικασταδες του Δου-Που-Δου.
    Ενταξει δεν λεω, να συλλαβετε τον Πουτιν.
    Τους Παγκοσμιους Εγκληματιες που εχουν χρηματισει πριν απ το ’48…..τρομοκρατες και μετα, πρωθυπουργοι, υπουργοι, βουλευτες, στρατηγοι και λοιποι εγκληματιες του …”κρατους του ισραηλ" και γεννοκτονουν τον υποδουλο Παλαιστινιακο Λαο σχεδον 80 χρονια, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΕΤΕ;;;;

    Και προσοχη μη μας ξεφυγει η ….Ρωσσιδα πραχτορισα του ΠΡΟ-ΠΟ, απ’ το Παγκρατι.


    ΥΓ
    Αντε μωρη Κουλα, ολες για σενα δουλευουνε.
    Ετσι, να ξεχαστει και λιγο το Ολοκαυτωμα των Τεμπων.
    Μη χασουμε την "κουταλα" για ενα κωλοτραινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μή γίνεσαι κι᾿ἐσύ ἀπόλυτος. Πολλοί,πάρα πολλοί ἀθῶοι ἑβραῖοι στοιβάχθηκαν στά τραῖνα καί βρέθηκαν σέ στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
      Νά εἴμαστε δίκαιοι καί νά τά λέμε ὅλα.

      Τώρα ὁσον ἀφορᾷ τό θέμα τῶν Ἰσραηλινῶν καί τά ὅσα κάνουν στούς Παλαιστινίους εἶναι ἕνα πάααρα πολύ σοβαρό γιά τό ὁποῖο ἀναρωτιέσαι γιατί δέν ἔχει ἐπιληφθεῖ τό Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ;
      Διαβάζουμε :

      «Το Ισραήλ αποφάσισε να μην συνεργαστεί με το ΔΠΔ», πιστεύοντας ότι «το ΔΠΔ δεν έχει τη νομιμότητα να ξεκινήσει μια έρευνα» κατά του Ισραήλ, υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

      Η εισαγγελέας του ΔΠΔ Φατού Μπενσούντα ανακοίνωσε στις αρχές Μαρτίου ότι θα διερευνήσει εγκλήματα που διαπράχθηκαν στα Παλαιστινιακά Εδάφη αφότου το δικαστήριο αποφάσισε ότι έχει δικαιοδοσία στην υπόθεση. Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε δηλώσει ότι υπάρχει «λογική βάση να πιστεύουμε ότι διαπράχθηκαν ή διαπράττονται εγκλήματα πολέμου στη Δυτική Όχθη, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, καθώς και στη Λωρίδα της Γάζας».

      Το εβραϊκό κράτος, που δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του ΔΠΔ, και οι ΗΠΑ, που δεν έχουν επικυρώσει το καταστατικό ίδρυσής του, κατήγγειλαν την έναρξη αυτής της έρευνας.

      «Οι στρατιώτες πολεμούν τρομοκράτες»

      «ο πρωθυπουργός Νετανιάχου δήλωσε ότι ενώ οι στρατιώτες του IDF (ισραηλινού στρατού) πολεμούν (...) τρομοκράτες που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου, το δικαστήριο της Χάγης έχει αποφασίσει να καταδικάσει το Ισραήλ».

      ο Ομάρ Αουαντάλα, ανώτερος αξιωματούχος του Παλαιστινιακού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε: «Στείλαμε την απάντησή μας στο ΔΠΔ». «Η πλήρης συνεργασία με το ΔΠΔ θα συνεχιστεί από το Κράτος της Παλαιστίνης, ως κράτος μέλος του δικαστηρίου, για να επιτευχθεί δικαιοσύνη για τα θύματα του παλαιστινιακού λαού και να καταστεί υπεύθυνο το Ισραήλ για τα εγκλήματά του».

      ( ἐδῶ : https://www.protothema.gr/world/article/1112971/israil-kamia-sunergasia-me-to-diethnes-poiniko-dikastirio-gia-tuhon-eglimata-polemou-sta-palaistiniaka-edafi/ )

      Συνεπῶς,τό Ἰσραήλ διά τοῦ Νετανιάχου ἔλεγε ὅ,τι ἀκριβῶς λέει καί ὁ Πούτιν. Ἄρα οὔτε γιά τό ἔνταλμα πού ἐξέδωσαν γιά τόν Ποῦτιν πρέπει νά συμφωνοῦν οἱ Ἰσραηλινοί.. Ἔτσι εἶναι.

      Καί νά σκεφθῆς πώς τό Ἰσραήλ οὔτε πού τούς ἄφησε νά ξεκινήσουν ἔρευνα ! Μήτε πού νά τό σκεφθεῖτε,εἶπε καί σούζα τά "σκυλάκια" ...!!!

      Ἄσε τούς Παλαιστινίους νά περιμένουν κι᾿ἐν τῷ μεταξύ νά μετροῦν νεκρούς καθημερινῶς...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Ἄ, ὅσο γιά τήν πρακτόρισσα...Μία συνηθισμένη γυναῖκα ἔ ; Ὤχ ὤχ , ὤχ,κάποιοι μᾶς ἔχουν κολλήσει ταμπέλες... Λές ;

      Διαγραφή
    3. Το λοιπονου....τωρα εσενανε θα σε μαλωσω.
      ΟΛΟΙ οι εβραιοι κηρυξαν τον πολεμο εναντιον της Γερμανιας και μαλιστα πολλα χρονια ΠΡΙΝ μπει η Γερμανια στον πολεμο. Αυτοι εφευραν και επεβαλαν ολες αυτες τις οικονομικες, βιομηχανικες, εμπορικες και αλλες κυρωσεις στη Γερμανια, κατι που βλεπουμε να επαναλαμβανεται και σημερα με κυρωσεις εναντιον της Ρωσσιας.
      Γι αυτο τους μαζευε με τα τραινα ο Χιτλερ και τους εστελνε ανατολικα στα "χοτ-σποτ" για εργασια και ...χαρα.

      Δες εδω: https://www.nationalists.org/library/hitler/daily-express/judea-declares-war-on-germany.png (Παρασκευη, 24 Μαρτιου 1933 ειναι το φυλλο της Daily Express και οχι του 1940), και ποσα αλλα πρωτοσελιδα εφημεριδων της τοτε εποχης, που οι εβραιοι εχουν εξαφανισει.

      Κοντολογις:
      Το ισραηλ ειναι ενα καρκινωμα, ενας κακοηθης ογκος στα πλευρα της Υδρογειου που πρεπει με χειρουργικη επεμβαση να αφαιρεθει απ το κορμι του Πλανητη, αλλως θα πεθανει ΟΛΟΣ ο Πλανητης.
      Το βλεπουμε καθημερινα απ τις εγκληματικες πραξεις τους εναντιον ημων των "γκογιμ" ειτε σαν "κρατος του ισραηλ" ειτε σαν ξεχωριστοι εβραιοι, που παραμενουν ατιμωρητες.
      π.χ. Θυμαστε κατηγοριες για βιασμους εναντιον μεγαλοχοιρων του Χολλυγουντ, απο γυναικες ηθοποιους ΠΟΤΕ συνεβει και τσιμπησαν ενα πραγματικο εβραιο χοιρο ονοματι Γουεϊνσταϊν;
      Επι προεδριας Τραμπ.
      Νομιζετε οτι θα γινοπταν κατι αν κερδιζε τις εκλογες η ανωμαλη λεσβια Χιλαρυ, της οποιας ο Γουεϊνσταϊν και γενικοτερα ολο το εβραϊκο Χολλυγουντ ηταν προεκλογικος χρηματοδοτης;

      Καλημερα

      ΥΓ
      Πειτε μου ΠΟΙΟΣ αλλος απ τον ΟΛΟΝ τον υπολοιπο κοσμο ηρθε στην Ελλαδα ....ασθμαινων και ανησυχων για την ανοδο ενος πατριωτικου κομματος και εξεβιασε την "ελληνικη" κυβερνηση (Σαμαραδες και παναθηναϊκακηδες κλπ) να κλεισει φυλακη τους εκλεγμενους απ' τον Ελληνικο λαο βουλευτες του;
      ΠΟΙΟΣ;

      Ή να ρωτησω και αντιστροφα.
      ΠΟΙΟΣ πηγε στο ισραηλ να απαιτησει απ τον "πρωθυπουργο" τους να βαλει φυλακη υπουργους, βουλευτες και κομματα οι οποιοι κραυγαζουν καθημερινα μεσα στην βουλη τους οτι οι Παλαιστινιοι και οι αραβες γενικοτερα πρεπει να εξολοθρευτουν μεχρις ενος; Και φυσικα τα λογια τους να γινονται πραξεις στους δρομους της υποδουλης Παλαιστινης με εκατομβες νεων Παλαιστινιων νεκρων. https://israelpalestinenews.org/
      ΠΟΙΟΣ;

      Διαγραφή
    4. Ἕνας Δαυΐδ ἦταν καί πάλι ...

      Υ.Γ. Μήν μέ μαλώνεις,τήν γνώμη μας λένε,τήν ἄποψίν μας ἐκφράζουμε. Ἐποικοδομητικό εἶναι αὐτό καί ὅλο καί κάποιο κέρδος ἔχομε,ὅλοι μας. \

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    5. Ενταξει, παιρνω πισω το μαλωμα αλλα ειναι ζητημα αν το 0,0005% απο δαυτους δεν ειναι ανανεμειγμενοι σ' αυτα που ζουμε σημερα.

      Ευχομαι να γερασω μεχρι τα 100 μου και να χω καλα την οραση μου, την ακοη μου και να μην πασχω απο ανοια, για να δω να διαβαζω και να ακουω την ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που θα γραφει με τιτλο "Ο Καταμαυρος Αιωνας της Εβραϊκης Κυριαρχιας" οπου οι Χριστοκτονοι εβραιοι "βασιλευσαν" στον κοσμο για 100 χρονια, με γνωμονα το Ψευδος, την Απατη, το Εγκλημα, την Ασυδοσια, την Εκμεταλευση της Ανθρωπινης Δυστυχιας, το Μισος για τον συνανθρωπο τους, την Πανουργια, την Ψυχικη και Σωματικη Ανωμαλια, το Μισος τους για Τον Ιδιον Τον Δημιουργο τους.
      Ευχομαι να φτασω τα 100 μου.....


      Καλησπερα

      Διαγραφή
    6. Εὔχομαι νά φθάσῃς καί ξεπεράσεις τά 100.
      Ἐν τῷ μεταξύ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. https://tasthyras.wordpress.com/2023/03/18/%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ad%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%86%ce%bb%cf%8e%cf%81%ce%b9%ce%bd/#more-68600

    Πεφτουν οι μασκες και στο ελλαδισταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστοῦμε.
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/03/blog-post_40.html

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
  3. Συγνωμη που θα σας το χαλασω αλλα θα γυρισουν τον κοσμο αναποδα για να πιασουν τον Πουτιν και να τον ξεφτυλισουν ειτε τωρα ειτε οταν παραδοσει την εξουσια (π.χ. ο επομενος προεδρος μπορει να τον "δωσει"). Εκτος αν τους προλαβει ο θερμοπυρηνικος πολεμος...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐμένα δέν μοῦ χαλᾶς τίποτε. Ἁπλῶς λέω τά πράγματα ὅπως εἶναι. Εἰκασίες καί ὑποθέσεις δέν κάνω.

      Ἄ καί κάτι ἀκόμη : Πιστεύω καί ἀγαπῶ τόν Ποῦτιν. Πειράζει ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. κε/κα ΛΟΚΙ
      Απ τα υπογεια της συναγωγης σχολιαζεις; Ή νομιζεις οτι ο Πουτιν ειναι Κανταφι ή Σανταμ.
      Κι αν μενεις Αλεξανδρουπολη σε συμβουλευω να τα μαζευεις γι αλλου.
      Η πολις της Αλεξανδρουπολης ειναι πια νομιμος στοχος σε περιπτωση ....κεντας

      Διαγραφή
  4. Το ανάποδο συμβαίνει. οι χαζαροι είναι ο αποδιοπομπαιος τράγος των Εβραίων.
    Το λενε τα βιβλια τους Βίβλος ψαξτε να δειτε στην εξοδο απο την Αίγυπτο τις περιγραφές η "το κρατος εν κρατει στην Περσια" με την σφαγη των Ελληνων... το Ταλμουδ ... τοτε δεν υπηρχαν Χαζαροι!
    Άλλωστε το αφηγημα οτι για ολα φταινε οι χαζαροι το προωθούν οι ιδιοι οι εβραιοι παγκοσμίως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὤ ναί ! Τό ἀφήγημα...

      Σέ παραπέμπω καί πάλι : https://sxolianews.blogspot.com/2021/04/blog-post_22.html
      καί αὐτό : https://sxolianews.blogspot.com/2023/02/euam-ukraine.html

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Εγώ είδα το Ισραήλ να τρώει φουλ μπόλι και χούντα, επίσης Εβραίους να ξεμπροστιαζουν τη συνομωσία, πχ ο γιατρός Ζελενκο που πέθανε, το εβραϊκό rebel news και διάφορα άλλα.
      Οπότε συμπεράνω πως οι Χάζαροι φταίνε.

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία! έχουμε λογοκρισία! που ειναι η απάντηση μου σαυτα τα περίεργα που γράφετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τά σχόλια πού δέν δημοσιεύονται εἶναι αὐτά πού περιέχουν ὕβρεις ἤ ἀναφέρονται μέ μή εὐγενικό τρόπο σέ ἄλλα πρόσωπα. Τώρα ἄν ἔστειλες κάποιο σχόλιο πού δέν συμπεριλαμβάνεται σ᾿αὐτά πού ἀναφέρω ἀλλά παρ᾿ὅλα αὐτά δέν δημοσιεύτηκε προφανῶς καί δέν θά ἔφτασε ποτέ σ᾿ἐμᾶς.

      Ξανά στεῖλε το λοιπόν, ἐάν θέλῃς. Οὐδέν πρόβλημα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Ἄ καί γιά τό «περίεργα πού γράφετε» ἄν θέλῃς μπορεῖς νά γίνῃς πιό συγκεκριμένος ὥστε νά καταλάβουμε κι᾿ἐμεῖς ποῦ βρἰσκεται τό ...περίεργον τῆς ὑποθέσεως ;

      Διαγραφή
  6. Δεν ήταν καθόλου υβριστικό! Είμαι ενοχλημένος ….ναι ..διοτι έχετε κάνει μια τεράστια έρευνα για την γνωστή φυλή… και όμως δεν ερευνάται την Παλ. Διαθ.και το Ταλμουδ.
    Αμφισβητώ την γνώμη σας….. και τα συμπεράσματα σας μου φαίνονται περίεργα…. λογικο σε κάθε έρευνα υπάρχει αντιπαράθεση!..
    Μου φαίνεται περίεργο που δεν βλέπεται ότι τα σχέδια αυτά είναι χιλιετίες προ Χριστού!!
    Κάποιος έγραψε για τον Ζελενκο…. Μα η συνέντευξη με τους ραβίνους φαίνεται από μακριά ότι είναι στημένη.!!
    Σας έγραψα λοιπόν για την Αρχαια Αίγυπτο και το πως πήραν ολο τον πλούτο της για ένα πιάτο φαγητό !... λεει για τον διωγμό των Αιγυπτίων συνεργατών των εβραίων από τους ίδιους τους εβραίους μετα την έξοδο από την Αίγυπτο!!
    Λεει για την κατάληψη της εξουσίας της Βαβυλώνας! Και το κράτος εν Κράτει.. που έφτιαξαν .
    Και την σφαγή των Ελλήνων της Βαβυλώνας…
    Τοτε δεν υπήρχαν Χαζάροι δεν υπάρχει απόδειξη! Εδώ είναι η ένσταση μου… «το σχέδιο είναι πολύ πριν… ισως.. εχει σχέση με ατλαντιο ιερατείο … πρέπει να αποδεχθεί»
    Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή η φυλή προσάρτησε τους Χαζάρους …για να εχει αποδιοπομπαίο τράγο … εκ του αποτελέσματος!
    Αυτά τα λεει ο σεφαρεδιτης Ζακ ατταλι (ελληνικό ονομα!) https://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/blog-post_24.html
    Γιαυτό επιτρέπουν να λες ότι φταίνε οι Αμερικάνοι … η ΕΕ…. Οι Χαζάροι… αλλα δεν θέλουν λέξη για την άγια φυλή..
    Ελπίζω να μου συγχωρέσετε την ένταση του κειμένου μου.
    Καλησπέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν εἶπα ὅτι ἦταν ὑβριστικό ἀλλά ἄν ΔΕΝ ἦταν δέν βλέπω τόν λόγο νά μήν εἶχε ἀναρτηθεῖ. Ἄρα προφανῶς καί ΔΕΝ ἔφθασε ποτέ.
      Συνεχίζουμε :
      Γιατί βλέπετε ἀμέσως "περίεργα" συμπεράσματα,θέσεις,ἀπόψεις κ.λπ. ; Ἐπεί δέν μποροῦμε νά συμφωνοῦμε ὅλοι μέ ὄλα ; Δέν γίνεται αύτό,ἀφοῦ ὁ καθείς ἔχει τόν δικό του τόπο σκέψεως.
      Καί θά ἔλεγα πώς δέν διαφωνῶ μέ ὅσα ἀναφέρεις. Σέ πολλά ἔχεις δίκαιο,ἔχουν συσχετισμό μέ ὅσα σήμερα γίνονται . Βεβαίως οἱ Χάζαροι ἦσαν τουρανομογγολικές φυλές καί βεβαίως ὅπως σημειώνεις τούς ἐκμεταλλεύτηκαν οἰ γνωστοί γιά ὄφελος ( κυρίως δρόμος μεταξιοῦ κι᾿ἐμπορικοί σκοποί).
      Δέν σταματᾶ ὅμως ἐκεῖ καί δέν εἶναι καθόλου ἁπλό. Πολλά ἔχουν σημασία ὅπως ἡ παράδοσις περί "χαμένης φυλῆς τοῦ Ἰσραήλ" καί ἄλλα...
      Ὅπως καί νἄχει εἶναι πολύ μεγάλο θέμα πρός συζήτησιν ἀλλά καλό εἶναι νά εἴμαστε ψύχραιμοι δέν ἔχουμε νά μοιράσουμε τίποτε μεταξύ μας καί κυρίως δέν ἔχουμε νά κερδίσουμε τίποτε πέραν τῆς γνώσεως πού ὅταν μία συζήτησις γίνεται μέ νηφάλιο τρόπο ἔχει καί τήν μεγαλύτερη ἀξία.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή