" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Τί θέλει τό τράνς κίνημα ; Τά παιδιά σου...!


Το τρανσέξουαλ cosplay έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο το κυρίαρχο κοινωνικό ζήτημα της εποχής μας, με τον τρανς ακτιβισμό να έχει προτεραιότητα στην κυβέρνηση, στα δημόσια σχολεία ακόμη και στον κόσμο των επιχειρήσεων. Για λόγους που αψηφούν τη λογική, το ζήτημα των «τρανς δικαιωμάτων» έχει αντικαταστήσει όλες τους άλλους αγώνες διεκδικήσεων σχετικά με τις πολιτικές ελευθερίες. Μια ομάδα που περιλαμβάνει λιγότερο από το  0,5% του πληθυσμού των ΗΠΑ  επιβάλλει την εθνική συζήτηση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει εύλογη υποψία ότι η πλειονότητα αυτών των ανθρώπων δεν είναι στην πραγματικότητα «τρανς», αλλά απλώς εντάσσονται σε αυτό που θεωρούν μια ευκαιριακή τάση. Ίσως είναι για να τραβήξουν την προσοχή που νιώθουν ότι δικαιούνται. Ίσως είναι ένας τρόπος να αισθάνονται σαν να είναι μέρος κάποιου ιστορικά σημαντικού, καθώς δεν κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους. Ίσως είναι ένα παιχνίδι για να τύχει ειδικής μεταχείρισης και ειδικής προστασίας υπό το καθεστώς της ομάδας θυμάτων.

Το να γίνεις τρανς είναι, τελικά, ο ευκολότερος τρόπος για έναν κατά τα άλλα στρέιτ λευκό άτομο να σκαρφαλώσει στην κορυφή της πυραμίδος της καταπίεσης. Και σε έναν κόσμο όπου το να είσαι θύμα είναι ένα κέρδος, αυτή είναι μια πολύτιμη επιλογή.

Αλλά και πάλι, ο μεγαλύτερος λόγος που η τρανς ιδεολογία έχει γίνει τέτοιο σημείο διαμάχης στη χώρα μας είναι επειδή φαίνεται να έχει μια ανθυγιεινή εμμονή με την ενασχόληση με παιδιά. Όλοι έχουμε δει τα βίντεο κλιπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ενήλικες άντρες μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες στριπτιζέζ να κάνουν λικνίσματα κι᾿άλλες βρώμικες κινήσεις, μπροστά σε νήπια για λίγα δολάρια. Και ενώ μπορεί να βιώσουμε μια φυσική απωθητική αηδία ως αποτέλεσμα σε αυτό, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η πλειοψηφία των τρανς ακτιβιστών αισθάνεται «περήφανη» και δικαιωμένη. Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι είναι μια νίκη

Οι κανονικοί άνθρωποι βρίσκονται στο εντελώς διαφορετικό άκρο του ηθικού φάσματος από τους τρανς ακτιβιστές και δεν μπορεί να υπάρξει διαπραγμάτευση με μια τέτοια ομάδα.

Το πρόβλημα επεκτείνεται στην ανατροπή των δημόσιων σχολείων και τάξεων. Η «μεταλλασσόμενη» προπαγάνδα του φύλου, μια έννοια που δεν υποστηρίζεται από ΚΑΜΙΑ επιστημονική τεκμηρίωση, διδάσκεται σε πολύ μικρά παιδιά στη θέση των βασικών σπουδών. Καθώς οι βαθμολογίες των τεστ και η κατανόηση της ανάγνωσης κατρακυλούν όλο και περισσότερο στην Αμερική τα παιδιά μας υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου με αφυπνισμένες ανοησίες, συχνά κρυφά καθώς οι δάσκαλοι και οι σχολικές επιτροπές αρνούνται να αποκαλύψουν τα σχέδια μαθημάτων τους.

Πρίν από δέκα χρόνια, οι δάσκαλοι γνώριζαν τη θέση τους στην κοινωνία – Να εκπαιδεύουν τα παιδιά με στόχο την επίδοση νοητικής μάθησης και ν᾿απλουστεύσουν για τους γονείς όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά τους. Δεν είναι κοινωνικοί λειτουργοί, θεραπευτές, σοφοί ή γκουρού. Από τις περισσότερες απόψεις, δεν είναι καθόλου πολύ σημαντικοί. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του εκπαιδευτικού έχει υιοθετήσει σοβαρές αυταπάτες μεγαλείου με οράματα γκρεμίσματος και ανοικοδόμησης του μυαλού και των αρχών της επόμενης γενιάς. Βλέπουν τα παιδιά σας ως το επιστημονικό τους πείραμα.


Πολλοί τρανς ακτιβιστές δεν έχουν σκοπό να αποκτήσουν δικά τους παιδιά για να μεταδώσουν τις «αξίες» τους, επομένως είναι λογικό να πρέπει να στοχοποιήσουν τα παιδιά άλλων ανθρώπων και να τα κατηχήσουν. Η ψύχωση πρέπει να επιβιώσει με κάποιο τρόπο.

Στη συνέχεια φτάνουμε στο χειρότερο των χειροτέρων - τη βιομηχανία επιβεβαίωσης του φύλου. Είναι ένα συντονισμένο πρόγραμμα, έναν ξαφνικό καταιγισμό  εγκαταστάσεων υγείας που έχουν κάνει τις πολιτικές ταυτότητας φύλου το ψωμί τους. Ο στόχος τους; Να πείσει τους ευκολόπιστους ή ναρκισσιστές γονείς και τα εντυπωσιακά παιδιά να ακολουθήσουν ορμονικές θεραπείες που αλλάζουν τη ζωή, ακόμη και χειρουργικές επεμβάσεις, σε μια προσπάθεια να μετατρέψουν το παιδί σε κάτι που δεν θα είναι ποτέ: Το αντίθετο φύλο.


Οι ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις αυτού μακροπρόθεσμα είναι άγνωστες, αλλά αν τα πειράματα του ιδρυτή της ιδεολογίας του φύλου John Money  είναι κάποια ένδειξη , τότε πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα μια ολόκληρη γενιά νέων με επιβράδυνση ανάπτυξης και αυτοκτονικές τάσεις.( O Money [1921-2006] ήταν υπερασπιστής των παιδεραστών - βλ.άρθρο :  Μετά την ομοφυλοφιλία, σειρά έχει η πλήρης αποδοχή της παιδοφιλίας. Συνέδριο στις ΗΠΑ για να φύγει το ‘στίγμα’ από τους παιδεραστές)

Οι τρανς ακτιβιστές υποστηρίζουν εδώ και καιρό ότι το κίνημά τους δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και όταν αποκτήσουν «ισότητα» στα δικαιώματα και τη μεταχείριση, όλα θα πάνε καλά. Αυτό είναι, φυσικά, ένα ψέμα, όπως και οι περισσότεροι ισχυρισμοί γύρω από τον τρανσέξουαλ. Στις ΗΠΑ, οι τρανς ακτιβιστές έχουν ήδη τα ίδια δικαιώματα με κάθε άλλο Αμερικανό. Η πραγματικότητα είναι ότι το τρανς κίνημα είναι από καιρό ένα πολιτικό κίνημα με σημαντικές φιλοδοξίες δύναμης και επιρροής.

Έχουν τη δική τους κοινωνική δυναμική, τις δικές τους μεθοδολογίες, το δικό τους δόγμα, τα δικά τους ταμπού, τους δικούς τους θυρωρούς και έχουν ακόμη και τις δικές τους σημαίες. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσει το κοινό ότι εξετάζουμε μια προσπάθεια διάδοσης ενός πολιτικού συστήματος 

– Δεν είναι μια ομάδα θύματος που αναζητά δίκαιη μεταχείριση, αυτό είναι απλώς μια κάλυψη και μια ασπίδα από την κριτική.


Στην περίπτωση των τυπικών οργανώσεων κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως τα περισσότερα μαρξιστικά κινήματα, βλέπουμε σίγουρα μια προσπάθεια καταστροφής παλαιών πολιτισμικών συστημάτων και επανεγγραφής της ιστορίας χρησιμοποιώντας ψευδείς αφηγήσεις. Αλλά με το τρανς κίνημα, βλέπουμε κάτι νέο: Δεν είναι απλώς μια προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου στα παιδιά για να κάνουν την προσφορά στο κόμμα, είναι μια επίθεση στη θεμελιώδη βιολογία, στις ίδιες τις ρίζες της ανθρωπότητας και της αλήθειας. Είναι ένα πλάσμα που ακρωτηριάζει τα παιδιά, το μυαλό και το σώμα τους, με σκοπό να τα παγιδεύσει στο αριστερό μαντρί από τη στιγμή που μπορούν να περπατήσουν και να μιλήσουν και να τρέφονται από αυτά για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Κάθε φορά που σκέφτομαι τρανς ακτιβιστές, δεν μπορώ να μην θυμάμαι το μυθιστόρημα "Αὐτό" του Stephen King και το γνωστό του τέρας «Pennywise the Clown». Το Pennywise είναι ένα άμορφο κακό, ένας χαμαιλέοντας που φοράει διάφορα πρόσωπα, άλλοτε για να παρασύρει τα θύματα στον χαμό τους και άλλοτε για να δημιουργήσει φόβο παίρνοντας την εικόνα των χειρότερων εφιαλτών των ανθρώπων. Καταδιώκει ιδιαίτερα τα παιδιά γιατί είναι τα πιο ευάλωτα.

Μια άλλη λιγότερο κατανοητή έννοια στο βιβλίο είναι η επίδραση που έχει ο Pennywise στην πόλη Derry, Maine όπου κρύβεται. Η παρουσία του προκαλεί σήψη και υποβάθμιση καθώς οι κάτοικοι έχουν φθαρεί από το σκοτάδι και την απόγνωση. Παίρνει τα παιδιά σου και μετά απολαμβάνει τη δυστυχία σου.


Γιατί το τρανς κίνημα επικεντρώνεται τόσο πολύ στα παιδιά; 

Γιατί θέλουν οι drag queens, που συνήθως συνδέονται με σεξουαλικές παραστάσεις, να διαβάζουν βιβλία σε νήπια; 

Γιατί θέλουν τα παιδιά να πηγαίνουν σε ακραίες σεξουαλικές παραστάσεις drag ; 

Γιατί τα δημόσια σχολεία επιτρέπουν τη διδασκαλία της τρανς ιδεολογίας στις τάξεις αντί των βασικών σπουδών; 

Γιατί τα σχολεία πηγαίνουν κρυφά τα παιδιά σε τέτοιες παραστάσεις  χωρίς τη γνώση  ή τη συγκατάθεση των γονέων

Γιατί η τρανς ιδεολογία εντάσσεται στην παιδική ψυχαγωγία; 

Γιατί  λένε ψέματα στους γονείς  για την «μεταλλασσόμενη» προπαγάνδα του φύλου, σαν να υποστηρίζεται από την επιστήμη, ενώ δεν είναι έτσι ; 

Γιατί προσπαθούν να εντυπώσουν στο μυαλό των παιδιών την δυσφορία φύλου και τις χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου; 

Γιατί τα κράτη επιτρέπουν στα παιδιά να κάνουν χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου  χωρίς γονική συγκατάθεση; Τι στο διάολο συμβαίνει?

Πολλοί θα επισήμαναν το προφανές συμπέρασμα ότι το τρανς κίνημα έχει το παιδί ως φετίχ. Ο Stephen King είναι ο ίδιος ένας ακραίος αριστερός που έγραψε μια ανησυχητική σκηνή παιδικού οργίου στο μυθιστόρημά του "Αυτό". Είναι ξεκάθαρα ένα από τα κίνητρα, αλλά νομίζω ότι ο τρανς ακτιβισμός είναι λίγο πιο περίπλοκος από μια απλή δικαιολογία για παιδεραστία.

Πριν από μια δεκαετία αυτού του είδους η συμπεριφορά θα είχε αντιμετωπιστεί ως ύποπτη αν όχι εντελώς αποκρουστική. Εάν οι ενήλικες με δυσφορία φύλου (μια σπάνια ψυχική ασθένεια) θέλουν να κάνουν ένα προσωπικό φετίχ στην ώρα τους, τότε αυτό είναι το προνόμιό τους. Ωστόσο, πρόκειται για την έκθεση αθώων παρευρισκομένων χωρίς δεξιότητες κριτικής σκέψης στην ίδια ψυχική ασθένεια και στο ίδιο φετίχ. ένα αιχμάλωτο κοινό. Πρόκειται για τους γονείς και τους δασκάλους που πείθουν τα παιδιά να ενεργήσουν ενάντια στη βιολογία τους, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το παιδί ως στήριγμα σήματος αρετής. Αυτό κάνουν οι ναρκισσιστές και οι ψυχοπαθείς, εκτός από το ότι τυγχάνει πολιτικών κυρώσεων σε πολλές πολιτείες και μέσα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Γιατί; Γιατί είναι χρήσιμο για την απόκτηση εξουσίας. Φανταστείτε για μια στιγμή ότι είστε ένα τέρας, το πιο διαταραγμένο πλάσμα που μπορείτε να σκεφτείτε. Το μόνο που κάνετε είναι να διψάτε για έλεγχο και την αγωνία των εχθρών σας και αυτή η δίψα δεν μπορεί ποτέ να χορτάσει πλήρως. Πώς θα επιβάλλατε την κυριαρχία σας στον πληθυσμό;

Θα έπρεπε πρώτα να αποδυναμώσετε τους πολίτες. Θα έπρεπε να τους διαιρέσετε, και ποιος καλύτερος τρόπος γι᾿αυτό από το να βάλετε μια σφήνα μεταξύ αυτών και των δικών τους παιδιών. Κάντε τα παιδιά στόχο, πάρτε τα στο πλευρό σας ή χρησιμοποιήστε τα ως μοχλό για να κάνετε τους γονείς να υποταχθούν.


Θα έπρεπε να υπονομεύσετε τα θεμέλια της κοινωνίας, να εξαλείψετε τα διδάγματα της ιστορίας και να διαστρεβλώσετε τους πυλώνες που διατηρούν τη σταθερότητα. Θα έπρεπε να πείσεις τους ανθρώπους ότι η ματαιοδοξία και η «ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ» είναι αρετές παρά αποτυχίες. Θα πρέπει να πείσετε τους ανθρώπους ότι όλες οι συμπεριφορές, ανεξάρτητα από το πόσο καταστροφικές, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αποδεκτές και κάθε διάκριση ανεξάρτητα από το πόσο λογικό είναι,είναι λάθος. 

φωτό

Και, όταν διαγραφεί όλη η κληρονομιά και όλες οι αρχές και αξίες, τότε είστε ελεύθεροι να γλεντήσετε, γιατί το κακό είναι τώρα καλό και το καλό είναι τώρα κακό και δεν υπάρχει κανένας να σας σταματήσει.

Το τρανς κίνημα είναι ένα όχημα για την απορρόφηση της νεότερης γενιάς σε μια πολιτική λατρεία. Είναι μέρος μιας πολύ ευρύτερης ατζέντας να υπονομεύσει όχι μόνο τις βασικές αρχές του δυτικού πολιτισμού, αλλά να υπονομεύσει τις βασικές δομές της ηθικής πυξίδας και της συνείδησης. Ορισμένοι τρανς ακτιβιστές μπορεί να αγνοούν τον ρόλο που παίζουν. μπορεί ακόμη και να πιστεύουν ότι η στόχευση των παιδιών αφορά την έκθεσή τους σε νέες ιδέες «αποδοχής».

Τούτου λεχθέντος, νομίζω ότι πολλοί από αυτούς έχουν πράγματι μια σαφή κατανόηση των πράξεών τους και πολλοί από αυτούς γνωρίζουν καλά τις συνέπειες των προσπαθειών τους και χαίρονται πολύ με την καταστροφή που σπέρνουν.

Το εκκρεμές αρχίζει να αιωρείται προς την αντίθετη κατεύθυνση καθώς το ευρύ κοινό ξυπνά επιτέλους από την απειλή των ακροαριστερών κινημάτων. Πολλά κράτη ενεργούν για να απαγορεύσουν τα κέντρα επιβεβαίωσης φύλου και εργάζονται για να προστατεύσουν τα παιδιά από τις ληστρικές συμπεριφορές του τρανς ακτιβισμού. Υπάρχει πολύς δρόμος να διανύσουμε, ωστόσο, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε μια κοινωνία όπου οι τρελοί θεωρούνται ευρέως τρελοί. Οι ασθενείς εξακολουθούν να λειτουργούν το άσυλο, προς το παρόν.

Δεν θέλουν απλώς να σας αναγκάσουν να χρησιμοποιήσετε τις αντωνυμίες και το κατασκευασμένο λεξιλόγιό τους, θέλουν να αποδώσετε φόρο τιμής στις σημαίες τους και να χειροκροτήσετε τις αυταπάτες τους. Θέλουν ν᾿ αγκαλιάσετε τη στρεβλή εκδοχή της πραγματικότητας και το όραμά τους για το μέλλον. Θέλουν να θυσιάσετε τα παιδιά σας στους θεούς της αποδόμησης και της διαδικασίας κατήχησης, και θέλουν να κρατάτε το στόμα σας κλειστό γι' αυτό.

Όπως ο Pennywise the Clown, το τρανς κίνημα μεταμφιέζεατι για να δελεάσει ή να τρομάξει. Δεν θέλουν ισότητα (το έχουν ήδη), θέλουν πίστη σ᾿ό,τι αντιπροσωπεύει. Θέλουν υποταγή. Και σίγουρα θέλουν τα παιδιά σου.

 Ἕνα ἄρθρο τοῦ Brandon Smith δημοσιευμένο στό Alt-Market.us

Ἡ ἀναδημοσίευσις ἀπό ἐδῶ



Ἡ Πελασγική

19 σχόλια:

  1. Ενα εξ ισου πολυ κατατοπιστικο αρθρο επι του θεματος ειναι κι αυτο:
    -ΗΠΑ: Η 18χρονη Chloe Cole, το πρώην «τρανς παιδί» που θέλει να προστατεύσει τα ανήλικα παιδιά από τις χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου-
    http://redskywarning.blogspot.com/2023/03/18-chloe-cole.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστοῦμε ΕΑΦ. Παρακολουθοῦμε καί τόν Κόκκινο Οὐρανὀ.

      Καί στό παραπάνω θέμα ἡ παραπομπή στό : Γεννιέσαι ἤ γίνεσαι ; Τό ἀγόρι πού ἐξαναγκάστηκε νά ζῆ ὡς κορίτσι,ἀπό τό ἱστολόγιο τοῦ Κόκκινου Οὐρανοῦ εἶναι. Συγκλονιστικό θέμα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Κατά σύμπτωση, σήμερα είδα κι αυτό:
      https://aperopia.fr/12-2022/i-techniti-noimosyni-os-psifiakos-antichristos/
      Καλό ξημέρωμα σ'όλους τους συνειδητοποιημένους ιθαγενείς.

      Διαγραφή
  2. Ξέχασα να βάλω τον τίτλο του άρθρου:

    Η τεχνητή νοημοσύνη ως ψηφιακός Αντίχριστος
    ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΝΑΡΚΙΣΣΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ
    https://aperopia.fr/12-2022/i-techniti-noimosyni-os-psifiakos-antichristos/
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « ...Το τρανς κίνημα είναι ένα όχημα για την απορρόφηση της νεότερης γενιάς σε μια πολιτική λατρεία. Είναι μέρος μιας πολύ ευρύτερης ατζέντας να υπονομεύσει όχι μόνο τις βασικές αρχές του δυτικού πολιτισμού, αλλά να υπονομεύσει τις βασικές δομές της ηθικής πυξίδας και της συνείδησης....πολλοί από αυτούς έχουν πράγματι μια σαφή κατανόηση των πράξεών τους... και χαίρονται πολύ με την καταστροφή που σπέρνουν. »

      Εἶναι ἀποφασισμένοι νά τελειώσουν διά παντός μέ τήν Ἀνθρωπότητα. Ἀνάμεσα στούς «πολλούς πού ξέρουν τί κάνουν» νά συμπεριλἀβετε κι᾿ἕνα μεγάλο μέρος τῶν ἀντιπροσώπων τῆς Χριστιανικῆς Θρησκείας. Καί βεβαίως δέν ἐννοῶ ἀπό τά μικρά κλιμάκια...

      Τό θέμα εἶναι τί θά ἔχουν πρός ἀντικατάστασιν ; Τήν τεχνητή νοημοσύνη ; Χμμ... Δέ νομίζω πώς ἀρκεῖ. Ὅταν αυτοί ψοφήσουν,ὅσους γόνους καί νά ἔχουν ἀφήσει πίσω τους,δέν θά καταφέρουν ν᾿ἀποφύγουν ἕναν ἀφανισμό ἀπό μία πιθανή ἐπιδημία. Δέν μποροῦν . Γιά ἕναν πολύ ἁπλό λόγο : θά ἔχουν σπάσει τήν φυσική ἁλυσίδα τῆς ζωῆς.

      Ἀλλά,θά τελειώσω μέ αὐτό πού ἀναφέρεται στό ἄρθρο :
      « ...Το εκκρεμές αρχίζει να αιωρείται προς την αντίθετη κατεύθυνση καθώς το ευρύ κοινό ξυπνά επιτέλους από την απειλή των ακροαριστερών κινημάτων...Υπάρχει πολύς δρόμος να διανύσουμε, ωστόσο, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε μια κοινωνία όπου οι τρελοί θεωρούνται ευρέως τρελοί...»

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. AΣΧΕΤΟ .ΑΛΛΑ...............


    Το είδαμε και αυτό! Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας & Αποκόρωνα (με τις ευλογίες του Βαρθολομαίου) εξέδωσε ημερολόγιο για το 23 με αφιέρωμα στο #Metaverse!!! Αντί για βίους Αγίων, στο εξής οι πιστοί θα μαθαίνουν πώς να ζουν σε #VirtualReality! Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!

    https://twitter.com/dstefanos/status/1635022952810020865?cxt=HHwWgoDQ3c-t4rAtAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅπως ἔγραψα παραπάνω : Εἶναι ἀποφασισμένοι νά τελειώσουν διά παντός μέ τήν Ἀνθρωπότητα. Ἀνάμεσα στούς «πολλούς πού ξέρουν τί κάνουν» νά συμπεριλἀβετε κι᾿ἕνα μεγάλο μέρος τῶν ἀντιπροσώπων τῆς Χριστιανικῆς Θρησκείας. Καί βεβαίως δέν ἐννοῶ ἀπό τά μικρά κλιμάκια...

      Δυστυχῶς βρισκόμαστε σέ μία κατάσταση πολύ ἄσχημη καί εἰλικρινῶς ποιός θά σταθῇ δίπλα στήν ἀνθρωπότητα ὅταν καί ἡ ἴδια ἡ ἐκκλησία,στίς ἀνώτερες βαθμίδες ἱεροσύνης της, ἀκολουθεῖ τήν νεοταξίτικη ἀτζέντα ; !

      Παραμένουμε πιστοί στήν Πίστιν μας καί ἐλπίζουμε μέ τήν βοήθεια τοῦ Θεοῦ νά χαλάσουμε μία καί καλή κάθε βρωμερό σχέδιο τῶν ὄντων αὐτῶν.

      Καλησπέρα ἀγαπητή Ἀγγελική !

      Διαγραφή

  4. Ότι και να λέτε εμείς ψηφίζουμε Μπάϊντεν
    https://www.theoccidentalobserver.net/wp-content/uploads/2023/03/Picture3.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐμεῖς λέμε : τό παράξενο θά ἦταν νά ΜΗΝ ψηφίζατε Μπάϊντεν !

      Υ.Γ. Ἄν τά ξαμολύσουν,σκέφτομαι, τί θά κάνουμε ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  5. Bαλτε τωρα που γυριζει. Εσεις τι λετε που θα κατση η μπιλια; Στον βρωμερο Σβαμπα με τον τρανζ κοσμο του η τον φυσιολογικο ανθρωπο του βιντεο. https://www.youtube.com/watch?v=3QsXObdG2io

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁ ἄνδρας,ἡ γυναῖκα κι᾿ἡ ἔκφρασις τοῦ πάθος μέσῳ τοῦ ὑπέροχου αὐτοῦ χοροῦ.

      Ὄχι,ὄχι σοῦ λένε,δέν εἶναι αὐτό τό φυσιολογικόν. Αὐτό εἶναι :

      https://www.hollywoodreporter.com/wp-content/uploads/2020/06/shangela_laquifa_wadley_eureka_ohara_bob_the_drag_queen_-_hosts_of_were_here-_publicity_-_h_2020_.jpg?w=1296

      Ἔ πόσο μπορεῖ νά γίνῃ ἀνεκτή ἡ τρέλλα ; Πόσο ἀντέχει τό ἀνθρώπινο μυαλό ; Κι᾿ἄν τελειώσουν οἱ ἀνοχές μετά τί ; ...

      Ἐκεῖνο τό μετά περιμένω...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή
  6. Δειτε και αυτό το ντοκυμαντέρ.....https://rumble.com/v2bjt54-what-is-whoman-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μεγάλο ! Ἅς ἐλπίσουμε νά βροῦμε τόν χρόνο νά τό παρακολουθήσουμε κάποια στιγμή.

      Εὐχαριστοῦμε.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  7. Υπαρχουν 2 βιολογικα φυλλα: αρσενικο και θηλυκο, ολα τα αλλα ειναι θεματα των ψυχιατρων/ψυχολογων

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐσύ σωστά τά λές. Ἄλλοι ὅμως τά βλέπουν τόσο διαφορετικά. Ἄς ποῦμε οἱ Γάλλοι :

      « Στην Επανάσταση , ο Εμανουέλ Μακρόν, ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της Γαλλίας, αποκαλύπτει την προσωπική του ιστορία και τις εμπνεύσεις του και συζητά το όραμά του για τη Γαλλία και το μέλλον της σε έναν νέο κόσμο που υφίσταται μια «μεγάλη μεταμόρφωση» που δεν έχει ξαναγίνει από την Αναγέννηση...»
      Δέκα drag queens ἀλλάζουν τήν Γαλλία !!! https://sxolianews.blogspot.com/2023/03/drag-queens.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Δῆλα δή καί αὐτή ἦταν ἄνδρας πρίν ; Κάτι σάν τόν Μισέλ τοῦ Ὀμπάμα ;

      Δέν ξέρω,μέ τρία παιδιά πῶς εἶναι δυνατόν ; !

      Τέλος πάντων δέν μπορῶ νά καταλάβω γιατί ὅλα μά ὅλα πρέπει νά εἶναι ὕποπτα...

      Καλημέρα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή
    2. Tα παιδιά ειναι υιοθετημένα.

      Διαγραφή