" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Δέκα drag queens ἀλλάζουν τήν Γαλλία !!!


 "Δεν είναι απλώς σόου, είναι πολιτική" : μετά την απροσδόκητη επιτυχία του από την συμμετοχή τους στον τηλεοπτικό διαγωνισμό, η ξεσηκωτική, αχαλίνωτη περιοδεία των δέκα drag queens από το σόου Drag Race France έκανε την επιτυχία στη σκηνή και το κοινό και πέρα ​​από το μοναδικό θέαμα καμπαρέ,υπήρξε ένα ισχυρό διακύβευμα στα ζητήματα της ταυτότητας.


«Γνωρίζαμε ότι το σόου θα λειτουργούσε στην κοινότητά μας, αλλά το σόου αλλάζει τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων που αλλάζουμε τη Γαλλία», λέει ενθουσιασμένος ο Hugo Bardin με το ψευδώνυμο Paloma, νικητής του drag queen του tele-hook που ξεκίνησε το καλοκαίρι του ᾿22, από τη Γαλλία. 

.............

Hugo Bardin,ψευδώνυμο Paloma. Ἀναρωτιέμαι βλέποντας τήν φωτό, τί ἄσχημο ἔβλεπε αὐτός ὁ νέος ἄνδρας στόν ἑαυτὀ του πού ἐπέλεξε νά γίνῃ τό ἔκτρωμα πού ἔγινε ; !!! ( φωτό,φωτό

Η La Briochée, η μόνη τρανς άτομο στην παράσταση, ευαισθητοποιεί το κοινό για το θέμα των τρανσέξουαλ. Η Elips, εξηγεί τους κώδικες του «drag queer», μια τέχνη του drag έξω από το διαχωρισμό θηλυκό/ανδρικό. Η Lova Ladiva, η οποία έγινε drag queen παρά την αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα (μια χρόνια ασθένεια των αρθρώσεων), μιλά πάνω από όλα για την ανθεκτικότητα

«Είναι υπέροχο που σήμερα οι έφηβοι, οι νέοι ή ακόμα λιγότεροι νέοι παρακολουθούν την παράσταση ή το θέαμα και νιώθουν ότι εκπροσωπούνται, ειδικά σε θέματα φύλου, τα οποία είναι ακόμα ταμπού»

 «Σήμερα, δίνουμε περηφάνια και στοιχεία γλώσσας σε ανθρώπους που μερικές φορές είναι απομονωμένοι ή που μπορεί να μην ξέρουν τι συμβαίνει μέσα τους. Θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους και δυνατούς για αυτό που είναι»

ἀπό ἐδῶ

Ἔτσι ἔ ; Δέκα drag queens ἀλλάζουν τήν Γαλλία !!! 

Καί  βλέπω τούς Γάλλους τόσο περήφανους γι᾿αὐτό !!! Ἄλλως τε τό λένε :  "Δεν είναι απλώς σόου, είναι πολιτική

Κάποιοι πιστεύουν ότι η χώρα μας βρίσκεται σε παρακμή, ότι τα χειρότερα έρχονται, ότι ο πολιτισμός μας μαραίνεται. Ότι μόνο η απομόνωση ή οι εμφύλιες διαμάχες είναι στον ορίζοντά μας. Ότι για να προστατευτούμε από τις μεγάλες μεταμορφώσεις που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να εφαρμόσουμε τις συνταγές του περασμένου αιώνα.

Άλλοι φαντάζονται ότι
η Γαλλία μπορεί να συνεχίσει την αργή πτωτική της διολίσθηση. Ότι το παιχνίδι της πολιτικής ταχυδακτυλουργίας -πρώτα η Αριστερά και μετά η Δεξιά- θα μας επιτρέψει να αναπνεύσουμε. Τα ίδια πρόσωπα και οι ίδιοι άνθρωποι που υπάρχουν τόσο καιρό.

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι κάνουν λάθος. Είναι τα μοντέλα τους, οι συνταγές τους, που απλά απέτυχαν. Η Γαλλία στο σύνολό της δεν έχει αποτύχει.

Στην Επανάσταση , ο Εμανουέλ Μακρόν, ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της Γαλλίας, αποκαλύπτει την προσωπική του ιστορία και τις εμπνεύσεις του και συζητά το όραμά του για τη Γαλλία και το μέλλον της σε έναν νέο κόσμο που υφίσταται μια «μεγάλη μεταμόρφωση» που δεν έχει ξαναγίνει από την Αναγέννηση.

Αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο βιβλίο που επιδιώκει να θέσει τα θεμέλια για μια νέα κοινωνία - μια συναρπαστική μαρτυρία και δήλωση αξιών από έναν σημαντικό πολιτικό ηγέτη που έχει γίνει ο σημαιοφόρος για ένα νέο είδος πολιτικής.( ἐδῶ)

Μία ἀλλαγή,νά ὑποθέσω ὅπως πρό 234 χρόνων μέ τήν Γαλλική Ἐπανάσταση ; Οἱ ἰλλουμινάτι ἦταν ἐκεῖ τότε,οἱ κρυφοί πιονέροι. Μήπως καί ὁ «σημαντικός πολιτικός ἡγέτης» ,ὁ σημερινός πρόεδρος τῆς Γαλλίας Μακρόν εἶναι  ; Ἄστο Μακρόν,ὅπως τό εἶπες στήν ἀρχή : Τά χειρότερα ἔρχονται...

Κάποιος νά σώσῃ τήν ἀνθρωπότητα ἀπό τήν ...πρόοδο ; 

Ἡ φωτό τοῦ προεδρικοῦ ζεύγους τῆς Γαλλίας, μέ τούς LGBTQ χορευτές,ἀπό τό βίντεο ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

11 σχόλια:

  1. https://vimeo.com/201172515
    Sodom - Ρωσικό ντοκιμαντέρ σχετικά με την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας στις μέρες μας
    με ελληνικούς υπότιτλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Ἀναρωτιέμαι βλέποντας τήν φωτό, τί ἄσχημο ἔβλεπε αὐτός ὁ νέος ἄνδρας στόν ἑαυτὀ του πού ἐπέλεξε νά γίνῃ τό ἔκτρωμα πού ἔγινε "

    Τί άσχημο..;;

    Για κοίταξε καλά το βλέμμα του αγαπητή Πελασγική..

    Είναι σαν να σε κοιτάζει δαιμόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικῶς βλέπω ἕναν ἄνδρα μέ ὡραῖα χαρακτηριστικά,ντυμένο μέ ἀνάλογα γιά τό φύλο καί τήν ἡλικία του ρούχα καί τίποτε δέν μέ κάνει νά σκεφτῶ πώς εἶναι κάτι ἄλλο.
      Τί πηγάζει ἀπό τό βλέμμα του ; Δέν ξέρω,μπορεῖ νά ἔχῃς καί δίκαιο...
      Ἀλλά νά γίνῃ αὐτό τό ἔκτρωμα δέν μπορεῖ νά ὐπάρξῃ καμμία ἄλλη αἰτιολογία πέραν τῆς ἀρρώστιας. Ἔτσι ὅπως ἡ Ἐπιστήμη τό ἀποδεχόταν πάντα.

      Καλημέρα ἀγαπητέ Κώστα !

      Διαγραφή
    2. Σωστος ο Κ-Τ
      Ο τροπος που σε κοιταζει αυτη η .....συκια, βγαζει διαβολικοτητα, βγαζει ανωμαλια, βγαζει γνησιο μισος για το οτιδηποτε και αρρωστη ψυχη.
      Αυτοι οι ...ανθρωποι δεν υποφερουν μονο απο μια αρρωστια.

      Θυμαστε πριν μερικα χρονια εκεινο το ελεεινο φλεγων ομοφυλοφιλο υποκειμενο, που πηγε να κλεψει καποιο μαγαζι στην Αθηνα για να παρει την δοση του και πεθανε μολις ηρθε η αστυνομια; και μετα τραβαγανε τους αστυνομικους και τον ιδιοκτητη του μαγαζιου στα δικαστηρια;
      Ιδι(α) ειναι κι αυτ(η) της φωτογραφιας.

      Αλλα ας μην επαναλαμβανομαι.
      Δεν φταινε αυτοι. Αυτοι ειναι αρρωστοι και χρειαζονται οχι γιατρο, αλλα γιατρους.
      Αυτοι που φταινε στην κυριολεξια ειναι ΑΥΤΟΙ που τους προωθουν στην δημοσιοτητα και ξαφνικα γινονται μειονοτητα με ...απαιτηση στα ανθρωπινα δικαιωματα, λες και δεν ταχουν απο γεννησιμιου τους

      Χαιρετε

      Διαγραφή
  3. Ό Μανωλιός της Φραγκίας το .
    Ό Μανόλο ο Φρατζέζος έχει τη χιμπαζό-γρια για ξεκάρφωμα αφού ο Μανόλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡρεμῆστε ! Ἀπό ἀγάπη παντρεύτηκαν.
      Τότε ἦταν καί αὐτή νέα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Τό ὅτι εἶναι νεοταξίτης εἶναι φυσικό ἑπόμενον ἀφοῦ ἀλλιῶς δέν θά βρισκόταν στήν θέσι πού βρἰσκεται...

      Καμπαλάκι κι᾿αὐτός !

      Διαγραφή
  4. Ποιά αγάπη κ. Ευαγγελία;
    Η μόνη αγάπη που έχει ο Μανόλο είναι για τα μελαμψά αγόρια.
    Για ξεκάρφωμα την έχει την γραία.

    Το ίδιο γίνεται και στο ραγιαδιστάν με πολλούς πολιτικάντηδες:
    Έχουν εξαγοράσει μια ωραία γυναίκα,
    η οποία τεκνοποίησε με εξωσωματική γονιμοποίηση (συνήθως...),
    αλλά οι πολιτικάντηδες είναι αρσενοκοίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί νά πῶ ! Οὔτε νά διαφωνήσω οὔτε νά συμφωνήσω ἀπολύτως. Ὑπάρχουν οἱ μέν ὑπάρχουν κι᾿οἱ δέ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή