" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Πόσο ἠλιθίους μᾶς θέλουν ;


 Αναφορά σύνδεσης φθορίου με χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης σε παιδιά Δημοσιεύτηκε μετά το CDC ( Κέντρο ἐλέγχου καί πρόληψης ἀσθενειῶν ) , το HHS ( Ὑπουργεῖο Ὑγείας ΗΠΑ) προσπάθησε να την μπλοκάρει. 

Το Εθνικό Πρόγραμμα Τοξικολογίας (NTP) δημοσίευσε την Τετάρτη ένα προσχέδιο έκθεσης που συνδέει την προγεννητική και την παιδική έκθεση σε φθόριο με μειωμένο IQ στα παιδιά, αφού οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας προσπάθησαν για σχεδόν ένα χρόνο να εμποδίσουν τη δημοσίευσή του.

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Η.Π.Α. και το CDC προσπάθησαν νά μπλοκάρουν την έκθεση αρχικά. 

Ωστόσο, μια δικαστική απόφαση που προέκυψε από μήνυση που κατέθεσε η Food and Water Watch κατά της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) ανάγκασε στη δημοσιοποίηση της έκθεσης αυτή την εβδομάδα.

Το NTP , ένα διυπηρεσιακό πρόγραμμα που διευθύνεται από το HHS που ερευνά και εκθέσεις για τις περιβαλλοντικές τοξίνες, διεξήγαγε μια εξαετή συστηματική ανασκόπηση για να αξιολογήσει επιστημονικές μελέτες σχετικά με την έκθεση σε φθόριο και τις πιθανές νευροαναπτυξιακές και γνωστικές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου.

Η έκθεση, που περιέχει μια μονογραφία και μια μετα-ανάλυση, πέρασε από δύο γύρους αξιολόγησης από ομοτίμους από τις Εθνικές Ακαδημίες Επιστημών, Μηχανικής και Ιατρικής. Σχόλια από τους αναθεωρητές και οι απαντήσεις του HHS και του NTP συμπεριλήφθηκαν επίσης στην έκθεση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, το NTP «κατάργησε την επικίνδυνη ταξινόμηση του φθορίου» ως απάντηση σε σχόλια στη διαδικασία αξιολόγησης από ομοτίμους. Ωστόσο, η έκθεση αναφέρει:

«Η μετα-ανάλυσή μας επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα προηγούμενων μετα-αναλύσεων και τα επεκτείνει συμπεριλαμβάνοντας νεότερες, πιο ακριβείς μελέτες με μετρήσεις έκθεσης σε ατομικό επίπεδο.

«Τα δεδομένα υποστηρίζουν μια σταθερή αντίστροφη συσχέτιση μεταξύ της έκθεσης σε φθόριο και του IQ των παιδιών

«Τα αποτελέσματα ήταν ανθεκτικά σε διαστρωμάτωση με βάση τον κίνδυνο μεροληψίας, το φύλο, την ηλικιακή ομάδα, την αξιολόγηση του αποτελέσματος, τη θέση της μελέτης, το χρόνο έκθεσης και τον τύπο έκθεσης (συμπεριλαμβανομένου του πόσιμου νερού και του φθορίου των ούρων).»

................

Η μετα-ανάλυση αναφέρει επίσης:

«Το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων από μελέτες σε ενήλικες είναι επίσης περιορισμένο και παρέχει χαμηλή εμπιστοσύνη ότι η έκθεση στο φθόριο σχετίζεται με δυσμενείς επιπτώσεις στη γνωστική λειτουργία των ενηλίκων. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις του IQ στα παιδιά».

«Αυτή η ανασκόπηση διαπιστώνει, με μέτρια σιγουριά, ότι η υψηλότερη έκθεση σε φθόριο συσχετίζεται σταθερά με χαμηλότερο IQ στα παιδιά."

«οι άνθρωποι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φθορίου μέσω του τσαγιού και άλλων ποτών και επεξεργασμένων τροφίμων που παρασκευάζονται με φθοριούχο νερό, για να μην αναφέρουμε την κατάποση φυτοφαρμάκων και το φθόριο από μόλυνση του αέρα." 

.........

«Το επίπεδο κινδύνου σας εξαρτάται απίστευτα από το πόσο διψάτε. Αυτό είναι πόσο παράλογη είναι όλη η υπόθεση της φθορίωσης του νερού»

.............

«Έχουμε τονίσει στη μονογραφία μας ότι τα συμπεράσματά μας ισχύουν για τις συνολικές εκθέσεις σε φθόριο και όχι για τις εκθέσεις αποκλειστικά μέσω του πόσιμου νερού».

«Αυτό που επισημαίνει το NTP εδώ είναι ότι σε ορισμένες κοινότητες, όπου η δόση φθορίου στο νερό είναι 0,7 mg/L, το NTP έχει βρει επίπεδα φθορίου που βρέθηκε να σχετίζονται με χαμηλότερο IQ»

.......................

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα στό : thetruthseeker.co.uk

Καί νά σκεφθῇ κανείς πώς καί γιά τό νερό πλέον,θά ἀγοράζῃ κανείς πολύ ἀκριβά ἀκόμη καί τήν ἠλιθιότητά του !!! 

Πόσο ἠλιθίους μᾶς θέλουν οἱ ἐξουσιαστές μας ; Πάρα πολύ ! Ἀπόδειξις ; Ὀρῖστε : 


Τό ἔχουν ἐπιτύχει !!! 

Ἡ Πελασγική 

5 σχόλια:

 1. ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Εμπιστευτικά `Eγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι ο φαρμακευτικός γίγαντας είχε «αποδείξεις» που υποδηλώνουν «αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας» μετά από εμβολιασμούς για τον COVID-19 στις αρχές του 2022

  https://www.projectveritas.com/news/breaking-confidential-pfizer-documents-reveal-pharmaceutical-giant-had/

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα,είναι γεγονός,οι πολίτες έχουν την ίδια νοημοσύνη με τους πολιτικούς μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ὄντως,ἔτσι εἶναι !!! Τί νά προσθέσῃ κανείς ἐπ᾿αὐτοῦ ; Δέν ξέρω εἶναι περίεργα τά συναισθήματά μου παρακολουθώντας τό μέγεθος τῆς ἀμορφωσιάς πού ἀγγίζει τήν ἠλιθιότητα, στά ἑλληνόπουλα. Δέν θέλω νά τό πιστέψω ὅμως εἶναι μία τραγική πραγματικότης. Βεβαίως ὁ παράγων φθόριο στήν ἀποβλάκωσιν τῶν παιδιῶν νομίζω πώς εἶναι,ἴσως,τό λιγώτερο. Ἀλλοῦ βρίσκονται οἱ μεγάλες εὐθύνες...

  Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. -Πόσο ἠλιθίους μᾶς θέλουν ; -

  Κανονικα ο τιτλος θα επρεπε να ειναι, (και συγνωμη για την παρεμβαση) "ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ";
  Παρακολουθω τα τρεχοντα γεγονοτα που συμβαινουν στην Πατριδα μας και βλεπω οτι ΟΛΟΣ ο πολιτικος συρφετος ....."βαζει πλατη" στο παλιοσκυλο της Ντορακλας.
  Απο το ...."μην χασουμε τις εκλογες για ενα κωλοτραινο", στο..... "σαν πολυ δεν ασχοληθηκαμε με το τραινο"; στο ....."παρτε ενα τηλεφωνο ρε και αναμεινατε στο ακουστικο σας και μη μας ζαλιζετε περαιτερω".
  Μεχρι και τα σεσημασμενα ελεεινα γεροντοκομμουνια βγηκαν στις τσοντοφυλλαδες με το ροζουλι αφηγημα τους, να μας πουνε, ποτε ...ξεπαρθενεψε ο ενας τον αλλον προ αμνημονευτων χρονων, ετσι για να σπασει η εμμονη του κοσμου με το ΤΙ ΕΓΙΝΕ και ΤΙ ΦΟΡΤΙΟ ειχε το εμπορικο τραινο;
  Χωρια για τον ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ των νεκρων.

  Η πραγματικη ΚΑΤΑΝΤΙΑ ενος ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ λαου.

  Για αυτο αναρωτωμαι:
  ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ;

  Καλησπερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστότατος ὁ τίτλος. Διότι τό ὅτι μᾶς ἔχουν καταντήσει ἠλιθίους μέ τήν "πνευματική" τροφή πού μᾶς παρέχουν,ἀπό κάθε μέσον,εἶναι δεδομένο,τό θέμα εἶναι σέ τί βαθμό ἠλιθιότητος μᾶς θέλουν !
   Δέν τούς ἀρκεῖ ἡ πνευματική κατάντια τήν θέλουν σέ βάθος καί μάλιστα μέ ἐγγύησιν πώς δέν θ᾿ἀλλάξῃ τίποτα πρός τήν ἀντίστροφη κατεύθυνσιν. Νά γραφεῖ στό dna δῆλα δή.

   Συνεπῶς πολύ σωστός ὁ τίτλος...

   Καλησπέρα ἀγαπητέ !

   Διαγραφή