" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Τό ΝΑΤΟ εἶναι ἡ Χαζαρία μεταμφιεσμένη !

Ῥώς ἐναντίον Χαζαροεβραίων (Οὐκρανία) - Ἕνα παμπάλαιο μῖσος...

Οι Χαζάροι αγόρασαν το «εβραϊκό» franchise τον 8ο Αιώνα για να ξεχωρίζουν από τους χριστιανούς και μουσουλμάνους γείτονές τους.

Οι Εβραίοι Ασκενάζι (Ισραηλινοί) δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Εβραίους. Είναι Χαζάροι.

Η επανάσταση των Μπολσεβίκων ήταν εκδίκηση για την καταστροφή της Χαζαρικής Αυτοκρατορίας από τους  Ρώς του Κιέβου το 965 μ.Χ.

Ο πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας συνεχίζει αυτό το μίσος χιλιετιών.

Η ΝΤΠ είναι μια αναγέννηση της παλιάς αυτοκρατορίας των Χαζάρων, που επεκτείνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το ΝΑΤΟ είναι η Χαζαρία μεταμφιεσμένη (κυριολεκτικά)

Ο Eduard Hodos γεννήθηκε στο Kharkov της Ουκρανίας το 1945 σε μια ορθόδοξη εβραϊκή οικογένεια. Το 1990, στρατολογήθηκε από τον Chabad Lubavitcher Rabbi Schneerson, αλλά παραιτήθηκε μόλις συνειδητοποίησε ότι το Chabad είχε στόχο να καταστρέψει την Ουκρανία. Έκτοτε, ο Hodos είναι ένας ειλικρινής επικριτής του Chabad, προειδοποιώντας το κοινό για την ατζέντα του -- και τις πολιτικές προσωπικότητες και τους ολιγάρχες που κάνουν τις προσφορές τους. Ο Χόντος από τότε μεταστράφηκε στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία της Ουκρανίας

από τον Edward Menez

(henrymakow.com)

Ήταν προγραμματισμένη η τρέχουσα ρωσο-ουκρανική σύγκρουση από το Chabad;

Στην τριλογία του που ονομάζεται "The Jewish Syndrome",  ο Eduard Hodos εξηγεί ότι βρισκόμαστε στη μέση της "The Third Khazaria".

    The First Khazaria: The Great Khazar Empire (VII-X Centuries);

    The Second Khazaria: Bolshevik Rule (1917-τέλη της δεκαετίας του 1920).

    The Third Khazaria: The CIS (1991-?)

(αριστερά, Eduard Hodos)

Στην Πρώτη Χαζαρία, οι ντόπιοι στην Ουκρανία καταλήφθηκαν από Εβραίους και προσηλυτίστηκαν στον Ιουδαϊσμό. Από αυτή την αρχή, τον 7ο έως τον 10ο αιώνα, είχε χαράξει μια γραμμή μάχης με τη Ρωσία:

«Τα οχυρά βρίσκονταν σε απόσταση μεταξύ 10 και 20 χιλιομέτρων, δημιουργώντας μια αδιάσπαστη γραμμή στρατιωτικών οχυρώσεων κατά μήκος των συνόρων της σύγχρονης Ουκρανίας και Ρωσίας: Voronezh - Stary Oskol - Belgorod - Kharkov. Περαιτέρω, από τα νοτιοδυτικά του Kharkov: Krasnograd - Dnepropetrovsk - Krivoj Rog. Στα βορειοδυτικά: Κίεβο - Chernigov."

Από την αρχή λοιπόν, οι κατακτητές Εβραίοι της σημερινής Ουκρανίας βρίσκονταν σε πόλεμο με τους γείτονές τους, τους Ρώσους.  Αυτό το άρθρο είναι από μια συνέντευξη με έναν Ουκρανό Στρατηγό που περιγράφει με πικρία πώς η Ουκρανία προετοιμάστηκε για την εξαγορά απ᾿το Chabad. (Ξαναδιαβᾶστε τοῦ τί ἐστί Χαμπάντ καί τόν ρόλο του σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο. Τά γρἀφαμε ἐδῶ,  ) 

Σε μια ομιλία του το 1994 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Vologda Slavyanin , ο ηγέτης του Chabad, Μεσσίας Menachem Mendel Schneerson περιέγραψε τα σχέδιά του για την καταστροφή της Ουκρανίας και της Ρωσίας.

( αριστερά) Ηγέτης του Chabad, Messiah Menachem Mendel Schneerson (1902-1994)

"Οι Σλάβοι, και ανάμεσά τους και οι Ρώσοι - είναι οι πιο ανυποχώρητοι λαοί στον κόσμο. Οι Σλάβοι είναι ακάμπτοι ως αποτέλεσμα των ψυχολογικών και πνευματικών ικανοτήτων τους, που δημιουργήθηκαν από πολλές γενιές προγόνων. είναι αδύνατο να αλλοιωθούν αυτά τα γονίδια. Σλάβοι, Ρώσοι, μπορούν να καταστραφούν, αλλά ποτέ να κατακτηθούν. Γι' αυτό αυτός ο σπόρος υπόκειται σε εκκαθάριση και, αρχικά, σε απότομη μείωση του αριθμού τους." ( Χμμ... Γολοντομόρ,κάτι σᾶς λέει ἔτσι ; Καί μείωσις πληθυσμοῦ,16 ἑκατομ. χάθηκαν, ἀλλά καί μῖσος γιά τούς Ῥώσσους...

«Πρώτα απ' όλα, θα χωρίσουμε τα σλαβικά έθνη (των 300 εκατομμυρίων, τα μισά από αυτά Ρώσοι) σε μικρές χώρες με αδύναμες και κομμένες διασυνδέσεις. Για αυτό, θα χρησιμοποιήσουμε την παλιά μας μέθοδο: Διαίρει και βασίλευε. αυτές οι χώρες η μία εναντίον της άλλης και τις ρουφούν σε εμφύλιους πολέμους για χάρη της αμοιβαίας καταστροφής».

"Οι Ουκρανοί θα πίστευαν ότι πολεμούν ενάντια στην επεκτατική Ρωσία και αγωνίζονται για την ανεξαρτησία τους. Θα νομίζουν ότι επιτέλους απέκτησαν την ελευθερία τους, ενώ θα υποταχθούν πλήρως από εμάς. Το ίδιο θα σκεφτούν και οι Ρώσοι, σαν να υπερασπίζονται τα εθνικά τους συμφέροντα να επιστρέψουν τα εδάφη τους, που τους αφαιρέθηκαν «παράνομα» κ.λπ.».

Αριστερά, 540.000 τετραγωνικά πόδια Το Εβραϊκό Κοινοτικό Κέντρο Dnepropetrovsk είναι το μεγαλύτερο JCC στον κόσμο. Το Dnepropetrovsk βρίσκεται 250 μίλια ΝΑ του Κιέβου.

«Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτά τα εδάφη είναι τα αρχαία προγονικά εδάφη της εβραϊκής Χαζαρίας, δηλαδή του Ισραήλ, που κατελήφθη από τη Ρωσία του Κιέβου (το αρχαίο κράτος της Ρωσίας με πρωτεύουσα το Κίεβο) τον δέκατο αιώνα. Οι Σλάβοι είναι προσωρινοί επισκέπτες σε αυτά τα εδάφη και υπόκεινται σε έξωση. Θα επιστρέψουμε αυτό το έδαφος και θα χτίσουμε τη Μεγάλη Χαζαρία - το εβραϊκό κράτος - σε αυτά τα εύφορα εδάφη με τον ίδιο τρόπο όπως, πριν από 50 χρόνια, δημιουργήσαμε το Ισραήλ, αποσπώντας τους Παλαιστίνιους Οι Ισραηλινοί θα μετεγκατασταθούν εν μέρει εδώ και θα διώξουμε τα σλαβικά βοοειδή μακριά προς τα βόρεια, πέρα ​​από τη Μόσχα. Θα υπάρχει μια μικρή Βόρεια Επικράτεια, μια κράτηση με συμπαγή πληθυσμό -- μια κράτηση, όπως οι ινδικές επιφυλάξεις στην Αμερική."

Στην «Εβραϊκή τριλογία» ο Χούντος εντόπισε την προέλευση αυτού του μακροχρόνιου μίσους μεταξύ των Χαζάρων και των Ρώσων: «Η Μεγάλη Χαζαρική Αυτοκρατορία υπήρχε για αρκετούς αιώνες, έως ότου ο Ρώσος Πρίγκιπας Σβιατόσλαβ,το 965 κατέλαβε και την Πόλη τους και τον Λευκό Ναό τους».

" Η Τρίτη Δύναμη εξαφανίστηκε από το πρόσωπο της γης, ο πληθυσμός της διασκορπίστηκε προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι περισσότεροι ζήτησαν την προστασία του Σβιατοσλάβ, ενώ η εβραϊκή ελίτ μετακόμισε στην περιοχή Χαζάρ στο Κίεβο..."

ἀπό : henrymakow.com


1. Το κέντρο Menorah ( ουκρανικά : Центр "Менора" , Ρωσικά : Центр "Менора" ) είναι ένα πολιτιστικό και επιχειρηματικό κέντρο της εβραϊκής κοινότητας στο Ντνίπρο της Ανατολικής Ουκρανίας . Ορισμένες πηγές δηλώνουν ότι είναι το μεγαλύτερο πολυ-λειτουργικό κέντρο εβραϊκής κοινότητας στην Ευρώπη ή στον κόσμο. Η καρδιά του συγκροτήματος είναι η ιστορική κεντρική συναγωγή Golden Rose , που χτίστηκε τον 19ο αιώνα...( ἐδῶ)

2.  Dnepropetrovsk είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας , με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους.  Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, 391 χλμ. (243 μίλια) νοτιοανατολικά της ουκρανικής πρωτεύουσας Κίεβο στον ποταμό Δνείπερο , από τον οποίο πήρε το όνομά του. Το Dnipro είναι το διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας Dnipropetrovsk . Είναι η διοικητική έδρα της πόλης Dnipro hromada...( ἐδῶ)

Ἐπίσης διαβάζουμε σχετικῶς : Ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,

Σιγά-σιγά ἀποκαλύπτονται εὐρέως...Ποῦ θά πάῃ θά τό καταλάβουν καί οἱ πιό δύσπιστοι πόσο ἀρχαία εἶναι ἡ ἱστορία. Ὁ πόθος καί τό πάθος τους νά γίνουν παγκόσμιοι καί ἀπόλυτοι ἐξουσιαστές... Καί ἴσως καί κάτι ἀκόμη πού μᾶλλον ἀνήκει στά ...ψιλά γράμματα...

( ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ)


Ἡ Πελασγική 

6 σχόλια:

  1. https://dimpenews.com/2022/04/06/%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b2%ce%b5/

    https://dimpenews.com/2022/04/05/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b7-%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83/

    ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ6 Απριλίου 2022 στις 1:08 μ.μ.

    Ω , ΤΙ ΚΟΥΤΙ ΚΟΥΤΙ , Ω , ΤΙ ΚΟΥΤΙ ΚΟΥΤΙ , ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ , ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΡΕ , ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ! ΚΛΗΡΙΚΟ ( ΠΑΠΑ ) , ΜΕ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΩΣ ΑΙΣΘΗΤΑ , ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΑΚΙ , ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ , ΑΧΑΣΒΗΡΟΙ , ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ !
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΓΕΝΕΙΣ , ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὁ κῦβος τῆς Κάαμπα. Ὁ μαῦρος κῦβος τοῦ Κρόνου !

      Ὤ ναί,μόνον αὐτοί...

      ( ἐσθῆτα ἤθελες νά γράψῃς ; )

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. https://dimpenews.com/2022/04/06/%ce%bf-%ce%b6%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd%cf%83%ce%ba%ce%b9-%ce%b5%ce%af%cf%80%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b7-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9/

    ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν πρὄκειται νά τά καταφέρουν αὐτή τήν φορά. Δέν πρὄκειται νά καταλάβουν ξανά τήν Ἀνατολική Εὐρώπη.

      Ὄχι δέν θά ἐπιτύχουν τά σχέδιά τους !

      Ἔχουμε πίστη στόν Θεό καί τήν βοήθειά Του !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ6 Απριλίου 2022 στις 9:30 μ.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ , ΘΑ ΜΑΘΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή