" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ἀνεξήγητο φαινόμενο ;

Παράξενο συμβάν UFO στο Anchorage της Αλάσκας με καθαρές φωτογραφίες

Υπήρξε ένα περίεργο γεγονός κοντά στο Anchorage της Αλάσκας που κανείς δεν ξέρει τί σημαίνει. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: Τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα ότι είναι ένα contrail από ένα εμπορικό τζετ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ και δεν θέλουν να το μάθουμε . 

Η Mustreadalaska ( τό θέμα πού ἔχουμε πιό κάτω) έχει περισσότερα για αυτό το θέμα. Η εικασία μου: Αυτός είναι ο πόλεμος των διαστημικών δυνάμεών, πρόκειται για μια κατάρριψη τεχνολογίας για την οποία δεν επιτρέπεται ποτέ να μάθουμε.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Καμία συντριβή τζετ ή μετεωρίτης ή οτιδήποτε άλλο γνωρίζουμε δεν θα είχαν ποτέ σκούρες λωρίδες στο ίχνος των συντριμμιών. Αυτό ήταν κάτι εντελώς ασυνήθιστο

Να τι ελπίζω: Ελπίζω πραγματικά ότι τα αποβράσματα που μας κατέστρεψαν με αυτό το καταραμένο εμβόλιο και τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, βασίζονταν σε ό,τι κι αν επρόκειτο να κατακτήσει τον κόσμο. Θα ήμουν χαρούμενος αν η Ρωσία το κατέρριπε, θα ήμουν ικανοποιημένος αν το έκανε η Κίνα και θα γελούσα αν το έκανε ο Κιμ Γιονγκ. 

Ό,τι κι αν ήταν αυτό, αν ήταν αρκετά σημαντικό, θα υπάρξει αλλαγή στον παγκόσμιο διάλογο. 

( Ἀπό : jimstoneindia

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας, το θέαμα στον ουρανό το πρωί της Πέμπτης πάνω από το Lazy Mountain ήταν ένας μοναδικός συνδυασμός ιχνών από διερχόμενο αεροσκάφος, ατμοσφαιρικών συνθηκών και του ανατέλλοντος ήλιος. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι άνθρωποι στην κοιλάδα Mat-Su αναρωτιόντουσαν για αυτό που φαινόταν να είναι ένα παράξενο ίχνος καπνού με σκούρες μερίδες που φαινόταν να είναι συντρίμμια από κάτι.

«Οι στρατιώτες της Πολιτείας της Αλάσκας και οι συνεργάτες μας στο Κέντρο Συντονισμού Διάσωσης της Αλάσκας ερεύνησαν τις φωτογραφίες και το βίντεο του Lazy Mountain που αναφέρθηκαν στους στρατιώτες της πολιτείας της Αλάσκας και κυκλοφορούν επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχουν αναφερθεί εκπρόθεσμες ενεργοποιήσεις αεροσκαφών ή ELT που να δείχνουν συντριβή αεροσκάφους. Μια ομάδα διάσωσης με ελικόπτερο πέταξε σε μια αποστολή γύρω από την περιοχή Lazy Mountain και δεν εντόπισε τίποτα ύποπτο και δεν υπήρχαν ενδείξεις συντριβής αεροσκάφους».

Δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ήχους συντριβής, αλλά πολλές εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με μερικά πολιτικά αστεία στη σελίδα Must Read Alaska στο Facebook, συμπεριλαμβανομένου ενός που έλεγε «Είναι ο χειμώνας του θανάτου του Μπάιντεν που έρχεται για εμάς».

«Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο εμπορικό τζετ πετούσε σε αυτήν την περιοχή την ώρα που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες και το βίντεο. Επικοινώνησε με το αεροσκάφος και ανέφερε κανονικές πτήσεις καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη. Οι στρατιώτες πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο έδειχναν ένα contrail από το εμπορικό τζετ σε συνδυασμό με τον ανατέλλοντα ήλιο που μαζί προκάλεσαν το μοναδικό ατμοσφαιρικό θέαμα», έγραψε ο Troopers. «Εκτιμούμε πολύ τους πολυάριθμους κατοίκους της Αλάσκας που ανέφεραν το ύποπτο θέαμα σήμερα το πρωί στις αρχές επιβολής του νόμου».

Το contrail είναι ένα ίχνος συμπυκνωμένου νερού από αεροσκάφος ή πύραυλο σε μεγάλο υψόμετρο, που συνήθως φαίνεται ως μια λευκή λωρίδα στον ουρανό.

Ἀπό : mustreadalaska.com.

Δέν ἔχω κάτι νά σχολιάσω. Μοῦ κάνει ἐντύπωσιν βεβαίως πού συνέβη στήν Ἀλάσκα ( σχεδόν τά περισσότερα ἀνεξήγητα ἔχουν νά κάνουν μέ τά πολύ βόρεια τοῦ πλανήτου μας !!! ) καί ἦρθε στό νοῦ μου τό γεγονός τῆς πωλήσεώς της ἀπό τούς Ῥώσσους στούς ἀμερικανοσιωνιστές  -ἐδῶ-. Ἄν ἔχει σχέσιν ;  Ὅλα εἶναι πιθανά ἀκόμη καί τά πιό ἀπίθανα ! Ὅπως ἐπίσης τό βέβαιον εἶναι πώς τά μμε λένε ψέματα γιά νά μᾶς κρατοῦν στο σκοτάδι γιά νά ...βασιλεύουν οἱ λίγοι κι᾿ἐκλεκτοί. Καί ἴσως,ἐδῶ πού ἔχουμε φθάσει,ἡ ἐλπίδα πού ἐκφράζει ὁ Τζίμ Στόουν νά εἶναι μία κάποια λύσις γιά τό ξεκαθάρισμα ἀπό τά τσιμπούρια πού μᾶς ῥουφοῦν τό αἷμα : 

« ...Ελπίζω πραγματικά ότι τα αποβράσματα που μας κατέστρεψαν με αυτό το καταραμένο εμβόλιο και τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, βασίζονταν σε ό,τι κι αν επρόκειτο να κατακτήσει τον κόσμο. Θα ήμουν χαρούμενος αν η Ρωσία το κατέρριπε, θα ήμουν ικανοποιημένος αν το έκανε η Κίνα και θα γελούσα αν το έκανε ο Κιμ Γιονγκ. » 

Ἄς ἐλπίσουμε νά ἔχῃ καταστραφεῖ ὁλοκληρωτικῶς,τό σχέδιό τους :



Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου