" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Μέ τό ζόρι νά τούς ἀλλάξουν φύλο !!!


Ξεκίνησαν στα κολέγια, αλλά οι τρανς ντουλάπες με  ρούχα και αξεσουάρ για τρανς -για να αλλάζουν οι μαθητές μετά την άφιξή τους στο σχολείο και να τα επιστρέφουν πριν πάνε σπίτι - ανακαλύπτονται στα δημόσια  σχολεία με ενδείξεις ότι κρατούνται μυστικές από τους γονείς .

( Ἀριστερά,ὁ τράνς καθηγητής Thomas Martin-Edwards,πού διαχειρίζεται τήν ντουλάπα πού ἀλλάζει τό φύλο τῶν μαθητῶν,κρυφά ἀπό τούς γονεῖς,ἐννοεῖται...Ἡ φωτό ἀπό ἐδῶ)

Ένας δάσκαλος από την Καλιφόρνια υπονοεί ότι οι τρανς ντουλάπες που ξεκίνησαν στο γυμνάσιο όπου εργάζεται προορίζονται να κρατηθούν μυστικές από τους γονείς.

«Ο στόχος της μεταβατικής ντουλάπας είναι οι μαθητές μας που φορούν τα ρούχα που εγκρίνουν οι γονείς τους, όταν έρθουν στο σχολείο και μετά να αλλάξουν με τα ρούχα που ταιριάζουν με αυτό που πραγματικά είναι», είπε ο δάσκαλος.

Το Οικογενειακό Συμβούλιο της Καλιφόρνια και άλλοι τελικά επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του δασκάλου ως καθηγητή Ισπανικών τον Thomas Martin-Edwards στην Ενοποιημένη Σχολική Περιοχή του Όκλαντ, ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής της «Queer Teacher Fellowship».

Ο Μάρτιν-Έντουαρντς, ο δάσκαλος που διευθύνει την τρανς ντουλάπα, είναι επίσης τρανς. Έχει δημοσιεύσει βίντεο με τον εαυτό του στην τάξη να δείχνει τις γόβες-στιλέτο που φοράει στο σχολείο.

Ούτε ο Μάρτιν-Έντουαρντς, πρώην βοηθός διευθυντή σε άλλη σχολική περιφέρεια, ούτε το σχολείο απάντησαν σε ερωτήσεις των The Epoch Times σχετικά με την τρανς ντουλάπα.

«Αυτό είναι [ένα] παράδειγμα της εξαπάτησης που χρησιμοποιούν τα σχολεία σκόπιμα για να πραγματοποιήσουν ένα αυξανόμενο κίνημα τρανς στα δημόσια σχολεία πίσω από την πλάτη των γονέων», έγραψε στον ιστότοπό της η χριστιανική συντηρητική ομάδα Καλιφόρνια Οικογενειακό Συμβούλιο.

«Εκτός από την τρέλα της ιδεολογίας του φύλου, αυτό το σχολείο διδάσκει στα παιδιά ότι είναι αποδεκτό να αψηφούν τους γονείς τους».

Το Οικογενειακό Συμβούλιο της Καλιφόρνια ανακάλυψε για πρώτη φορά την τρανς ντουλάπα μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook από μια μη κερδοσκοπική ομάδα που αυτοαποκαλείται "The Transition Closet".

Στη σελίδα του στο Facebook, το The Transition Closet δηλώνει ότι συνεργάζεται με ένα από τα λύκεια της περιφέρειας για τη δημιουργία μιας τρανς ντουλάπας — αναρτώντας «είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στη συνεργασία με το Fremont High School του Όκλαντ, Καλιφόρνια, μαζί με το αγαπημένο μας δάσκαλος του TikTok/@justaqueerteacher."


Η Amare Roush, ιδρύτρια της The Transition Closet, είπε στους The Epoch Times ότι η οργάνωσή της υποστηρίζει τη διατήρηση της ύπαρξης τρανς ντουλαπιών στα σχολεία μυστική από τους γονείς, λόγω της κακοποίησης που λέει ότι τα παιδιά αντιμετωπίζουν συχνά στο σπίτι εάν αποκαλύψουν στους γονείς τους ότι είναι τρανς. .

«όταν είσαι έτοιμος να βγεις από την ντουλάπα, μπες στο δικό μας κατάστημα» και διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που περιλαμβάνει μια ποικιλία αξεσουάρ για τρανς. ( ἡ φωτό ἀπό ἐδῶ)

«Παρέχουμε έναν ασφαλή χώρο για τα παιδιά των οποίων οι γονείς δεν το δέχονται, γιατί είναι γνωστό ότι βοηθά στη μείωση του ποσοστού αυτοκτονιών», δήλωσε η Roush, η οποία είναι επίσης πιστοποιημένος συνήγορος για θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

«Αυτά τα παιδιά θα το κάνουν ούτως ή άλλως, θέλουμε απλώς να τους προσφέρουμε έναν τρόπο να το κάνουν με ασφάλεια εκεί που δεν φορούσαν ρούχα που ήταν πολύ μικρά για αυτά, ή να το έκαναν με τρόπο που αυτό θα τους πλήγωνε από τους γονείς τους».

Η Ρους τόνισε ότι το σχολείο ήταν ο καλύτερος χώρος για να παρέχει στα τρανς παιδιά ρούχα τρανς.

....

Ἀπό : The Epoch Times 

ἀπό ἐδῶ

Αυτή η ατζέντα είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στα σχολεία και ακόμη και σε ορισμένες εκκλησίες που θα χρειαστούν ΠΟΛΛΑ για να την αφαιρέσουμε, αν μπορεί να γίνει αυτό. Καθώς οι τρανς ντουλάπες μεγαλώνουν, τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα. Είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο οι σχολικές επιτροπές βρίσκονται στο επίκεντρο του θέματος - όσο περισσότεροι γονείς εμπλέκονται τόσο το καλύτερο, παρά το γεγονός ότι ερευνούνται από την κυβέρνηση. ( ἀπό ἐδῶ)

Ὅπως οἱ ντουλάπες μετάβασης φύλου γιά τούς μαθητές, κρατοῦνται μυστικές ἀπό τούς γονεῖς πού σημαίνει πώς τά παιδιά τους τά ἔχουν καταστρέψει καί δέν τό γνωρίζουν,ἔτσι κι᾿ἐμεῖς 
ἔχουμε τελειώσει ὡς κοινωνίες καί δέν τό ξέρουμε... !  

Ἡ Πελασγική

19 σχόλια:

  1. https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/paiderastia-se-dimotika-scholeia-an-ei/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγα ερωτημα ειναι οτι μηπως ολες αυτες οι παλαβομαρες εχουν καποιο πραγματικο υποστηρικτικο υποβαθρο. Μηπως δηλαδη περα απο την ανοητη προπαγανδα η πειραγμενη βιολογια πχ των εξωσωματικων, των παρενθετων μητερων, των τροφων, κλπ δινει ποντους και πατηματα στην ανοησια και στην διαστροφη. Να το πω αλλιως. Μηπως "κατασκευαζονται" τρανς και γκει οχι μονο προπαγανδιστικα αλλα βιολογικα?? Αφου γεμισε ο τοπος απο δαυτους!! Και νομιζω οτι δεν ειναι λογω μονο της μοδας ας πουμε αλλα δυστυχως λογω της πιθανοτατα πειραγμενης γεννετικης που υποψιαζομαι οτι χρησιμοποιουν ηδη απο πολυ καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακομαθημενος πολιτης27 Απριλίου 2022 στις 6:44 μ.μ.

    Το καλο με δαυτους, τους ανωμαλους εννοω, ειναι οτι κατασπαρασσονται μεταξυ τους.

    Δεν ειναι μονο η ενδο-οικογενειακη βια μεταξυ ομοφυλοφιλων ανωμαλων που συζουν και που αποκρυπτεται επιμελως απ τις εβραιοφυλλαδες και τα καμπαλοκαναλα, αλλα παρατηρουμε, με ο'τι ενω υποτιθεται ειναι ολοι τους ειναι μια "γροθια" εναντιον του κατεστημενου της Λογικης και της Φυσης, απ την αλλη υπαρχουν βιασμοι απο τις υποτιθεμενες "τρανσ γυναικες", σε μερη που επιτρεπονται μονο γυναικες π.χ. τουαλετες, γυναικειες φυλακες κλπ οπως επισης παρατηρουμε ενα γενικο κλαψουρισμα απο φεμινιστριες και ανωμαλες λεσβιες οτι οι "τρανσ" τους κλεβουν τα πρωτεια και τα επαθλα απο αθλητικους αγωνες γυναικων.
    Και φυσικα γινεται το "ελα να δεις" διοτι μεταξυ αθλητριων υπαρχουν και φυσιολογικες γυναικες-αθλητριες οι οποιες εχουν να αντιμετωπισουν το διπλο κακο. Να βγουν δημοσια και να διαμαρτηρηθουν, πραγμα για το οποιον θα τις κατηγορησουν για ...."ρατσισμο", ή να παραιτηθουν απο το αθλημα τους, για το οποιον πιθανως να εχουν δουλεψει πολυ για να φτασουν στις επιδοσεις που εχουν απο μικρα κοριτσια. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλα δη για τους ανωμαλους που δυστυχως παιρνει η μπαλλα και μερικους φυσιολογικους ανθρωπους.

    Το ενθαρρυντικο ειναι, οτι δεν θα δουμε ΠΟΤΕ μια λεσβια που το παιζει ...."σερνικουλας", εγχειρισμενη ή μη, να μετασχει σε αθλητικους αγωνες μεταξυ ανδρων, γιατι η λογικη μεσα της, ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρετε, Χριστός Ανέστη.
    Ήμαρτον, Κύριε των Δυνάμεων (για την ρύπανση της Συνείδησης σε όσους το ιδούνε..)
    Λοιπόν, ξεράστε αβίαστα με τα τρύπια σιχάματα:
    https://www.culturenow.gr/the-queer-archive-festival-3-apo-ti-stegi-toy-idrymatos-onasi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς ἔχουν ἀλλάξει τά πάντα ! Ναί,τά πάντα ! Ἤ μᾶλλον ἔχουν ἔρθει τά πάνω κάτω...

      Κοινωνίες κατεστραμμένες...

      Νά ἐλπίζουμε σέ κάτι; Ἴσως...

      Ἀληθῶς Ἀνέστη ὁ Κύριος !

      Διαγραφή
    2. Από το 1948 παρακαλώ:
      The theory of childhood sexuality advanced by Alfred Kinsey’s sex researchers has shaped how and when sex education is taught in the United States. It has also influenced the laws against sexual molestation.
      https://www.alecsatin.com/alfred-kinsey-and-the-children-of-table-34/
      Θειάφι και Φωτιά 🔥 στου διαόλου τη σπορά. Αυτό ΠΡΈΠΕΙ να γίνει και νά'χει και τη μορφή του αμανίτη του μυιγοκτόνου. Να τελειώνουμε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το Αίσχος.

      Διαγραφή
    3. Κυρία Ευαγγελία, το βρήκα εδώ κι έχω φρικάρει, ειλικρινά:
      https://mobile.twitter.com/libsoftiktok
      Αυτό -το ένα από τα αμέτρητα- που γίνεται στις ΗΠΑ είναι εξω-παρα-σχιζοφρενικό.
      Η απόλυτη διαστρέβλωση και διαστροφή των πάντων. Η σατανιασμένη επίθεση σε όσα παιδιά γλύτωσαν απ'την έκτρωση και πρόλαβαν να γεννηθούν. Τα πάντα, όλα λοατκι+. Η ψηλαφητή δυσωδία, η ψηλαφητή δυσμορφία και το ψηλαφητόν σκότος. Όλα όσα ζούμε παραπέμπουν στα "ψευδεπίγραφα" πρωτόκολλα των ακατονόμαστων. Απ' το 1988 που έπεσαν στα χέρια μου το ζω με οδύνη.
      Έλα Χριστέ μας και βάλε Τάξη...

      Διαγραφή
    4. Πέραν τῶν ψηφιακῶν μορφῶν παρατήρησα πώς σ᾿ὅλα τά βίντεο οἱ ἄνθρωποι ( ; ) εἶναι τόσο ἄσχημοι ! Καί σκέφθηκα «Οἷα ἡ μορφή τοιάδε καί ἡ ψυχή». Ἄν αὐτά τά ὄντα ἔχουν ψυχή...

      Μέ ἄλλα λόγια, τό μέλλον προβλέπεται κακάσχημο ἀπό κάθε ἄποψιν !

      Μέλλον...Ποιό μέλλον ; ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    5. Χριστός Ανέστη.
      Κι αυτό, τυχαία το είδα, σε χασομέρικο βιντεοσάιτ, όμως -και δίχως να κατέχω τα νοήματα- το συναίσθημα ήτο, τουλάχιστον, ευάρεστο. Μήπως, αυτό το, πώς να το πω, δεν έχω λόγια (αυτό το συναίσθημα;), μήπως αυτό τους τσουρουφλίζει και φουρκίζονται τα διαβολοτρίβολα και λυσσάνε να το εξολοθρεύσουν, θυσιάζοντας όπως πάντα, της ίδιας πάστας ανθρώπους; Καλησπέρα και καλό μήνα.
      https://www.itemfix.com/v?t=39sbhp

      Διαγραφή
    6. Ναί,αὐτό ἀκριβῶς πού λές,εἶναι. Εἶδες στήν σημερινή ἀνάρτησι τί λέει ὁ ἀμερικανός συνταγματάρχης; Λέει :

      Η Ρωσία από μια επίσημα άθεη χώρα έγινε μακράν το πιο εκχριστιανισμένο έθνος στην Ευρώπη. Όχι μόνο ήταν ο λαός, ο πιο εκχριστιανισμένος λαός σε οποιαδήποτε μεγάλη χώρα της Ευρώπης, αλλά και η ίδια η κυβέρνηση υποστήριζε πολύ την εκκλησία, τη χριστιανική πίστη. Άλλαξαν το Σύνταγμά τους για να πουν ότι ο γάμος ήταν η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Έγιναν πολύ περιοριστικοί στην πρακτική της άμβλωσης. Τερμάτισαν την πρακτική των υιοθεσιών στο εξωτερικό, όπου κάποιοι πήγαιναν στη Ρωσία και υιοθετούσαν μικρά αγόρια για ανήθικους σκοπούς. Έτσι έγιναν μια χώρα με τελείως διαφορετική κουλτούρα...

      Ἔτσι λοιπόν,αὐτό πρεσβεύει σήμερα ἡ Ῥωσσία καί αὐτό εἶναι πού θέλουν καί προσπαθοῦν,πάνω ἀπό 100 χρόνια τώρα,νά καταστρέψουν οἱ γνωστοί ἐχθροί τῆς ἀνθρωπότητος. Αὐτό τό συναίσθημα,ὅπως λές πού ἔνοιωσες παρακολουθώντας τό συγκεκριμένο βίντεο,εἶναι ὅλο αὐτό πού στέκεται ἐμπόδιο στά ἄνομα σχέδια τῶν παγκοσμίων ἐξουσιαστῶν.
      Αὐτό τό συναίσθημα πού ἀπορρέει ἀπό τίς ἀξίες τῆς Παραδόσεως,τῆς ἡθικῆς καί πνευματικῆς ἀναπτύξεως.
      Αὐτό πού ἐξυψώνει τόν ἄνθρωπο καί τόν φέρνει κοντά στόν Θεό!

      Κατάλαβες τί τούς ἐνοχλεῖ; Ναί,κατάλαβες καί μάλιστα πολύ καλά,ἀφοῦ ἤδη ἐσύ τό προσδιόρισες.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου !

      Ἀληθῶς Ἀνέστη ὁ Κύριος !

      Διαγραφή
    7. Το "μήπως" που έθεσα, ήτο ρητορικό.
      Δόξα στον Κύριο των Δυνάμεων και χάρη σε Αυτόν, μας φανερώνει, σε όσους το ζητούμε, τα ολοφάνερα (σε μένα, εδώ και 35 χρόνια).
      Ξέρεις, απ'όταν συνειδητοποίησα πως ο Χριστός μας, είπε ανάμεσα στα τόσα άλλα Νοήματα, "αιτήσθε και δοθήσεται υμίν, κρούετε και ανοιχθήσεται υμίν", ζητώ επίμονα και χτυπώ την πόρτα ασταμάτητα, λέγοντας το καλογερίστικο "Χριστέ μου, φώτισε μου το Σκότος". Και σε όλους μας. Αυτό θέλει από εμάς. Την πνευματική μας εγρήγορση και την Εμπιστοσύνη σε Αυτόν. Είναι απλούστατο.
      Τον ευχαριστώ που υπάρχουν Νοήμονες Αδελφοί και τον εμπιστεύομαι απόλυτα ή τουλάχιστον, προσπαθώ, με τις παλαβές καταστάσεις που ζούμε.
      Δεν θα μας αφήσει. Δοκιμασία περνάμε καλή μας Κυρία και είμαστε ευλογημένοι που την περνάμε. Και δεν φοβόμαστε τον εχθρό. Την Συνείδησή μας να φυλάξουμε.
      Απλά, ώς χωμάτινοι-επίγειοι και ημιάγριοι και με την ανάλογη Λογική και Αντίληψη, είμαστε σε συνεχή Πάλη με τον εαυτό μας, με το "κατ' εικόνα". Καλό μας ξημέρωμα, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

      Διαγραφή
  5. Το "παιδί ουράνιου τόξου", έρχεται αύριο στην Ελλάδα. Το παιδί δυο ομόφυλων γονέων (δυο γυναικών). Δηλαδή .."παιδί δυο λεσβιών".. Το σύστημα της παγκοσμιοποίησης προωθεί τέτοια άτομα σε ηγετικές θέσεις σε χώρες με ανεκτικές κοινωνίες. Εδώ όμως με τον πόλεμο της Ουκρανίας, η Φιλανδία αναβαθμίζεται. Θέλει να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ.

    Τυχαία άραγε επιλέχτηκε η Σάνα για να κάνει το Tour? Τι λέτε?

    To Σάνα μας θυμίζει την Εβραϊκή εορτή Ρος Χασάνα Σάνα Τόβα!! Εβραϊκή Πρωτοχρονιά!!

    https://noumer.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί τό παιδί δύο ἀνδρῶν ,δῆλα τό «παιδί δύο ...» δέν ξέρω πώς νά τό πῶ...( https://sxolianews.blogspot.com/2021/07/blog-post_5.html)
      Ἔ ναί,Σάνα Τόβαχ ( καλό ἔτος) ἀλλά ὅλα πιά νά τά συνδέουμε μέ αὐτούς; Ἤμαρτον ! Ἄς μείνουμε μιά μέρα χωρίς νά τούς ἀναφέρουμε !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Mα να σου πω οτι εχεις αδικο, θα σε αδικησω. Να σου πω οτι εχεις δικιο, παλι θα σε αδικησω.
      Αγαπητη μου, ο κοσμος υποφερει απο μια ασθενεια.
      Μια επικινδυνη ασθενεια, την οποια εχουμε καταματα μπροστα μας και ουδεις "ιατρος" τολμαει να την στοχοποιησει και να την καταδειξει στον κοσμο.
      Ειμαι απολυτα πεπεισμενος, οτι δεν μπορεις να κανεις μια συζητηση ειτε πολιτικου περιεχομενου, ειτε οικονομικου χωρις να αποκλειω αλλου ειδους συζητησεις για κοινωνικα φαινομενα, χωρις να συμπεριλαβεις στην εξισωση ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.
      Πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να ειμαι παρων σε τετοιου ειδους συζητησεις και οι συζητουντες να μιλανε και να ...αναλυουν για ωρες, πολιτικες και οικονομικες καταστασεις ειτε στην Ελλαδα ειτε διεθνως, χωρις να αναφερονται σε αυτους. Καταληγω στο συμπερασμα οτι οι συνδιαλλασομενοι ειναι ειτε βλακες, ειτε υποκριτες. Διοτι δεν μπορει να σου μιλανε για το ΠΟΣΟ εγκληματιας πολεμου ειναι ο Πουτιν, αλλα οχι ΟΛΟΙ οι προεδροι των ΗΠΑ, ή ΟΛΟΙ οι πρωθυπουργοι του λεγομενου "κρατους του Ισραηλ".
      Αγαπητη μου ο διεθνης εβραϊσμος ειναι ενας κακοηθης ογκος κολλημενος στα πλευρα της Ανθρωποτητας και πρεπει να εξαχθει με χειρουργικο νυστερι για να βρει την υγεια του ο κοσμος. Ιδιως ο "πολιτισμενος" δυτικος κοσμος. Θελω να πιστευω οτι η μεταστασις του κακοηθους αυτου ογκου βρισκεται οριακα σε ΜΗ ανατρεψιμη κατασταση.
      Το εχω πει και το επαναλαμβανω, οτι την σημερον, δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ σ' αυτον τον πλανητη χωρις να βαλουν το βρωμοχερο τους οι εβραιοι, φανερα ή κρυφα.
      Κι οταν βαλουν το βρωμοχερο τους αυτοι, δεν ειναι για κατι καλο.
      ΟΛΟΙ οι διεθνεις οργανισμοι στην Δυση βρισκονται κατω απ την επιρροη τους.
      ΟΛΟΙ οι κυβερνησεις των χωρων της Δυσης βρισκονται κατω απ τις διαταγες τους.
      ΟΛΟΙ οι πραγματικα φιλανθρωπικοι οργανισμοι, συμπεριλαμβανομενου και του Ερυθρου Σταυρου εχουν τον "φοβο των Ιουδαιων".
      Νομιζεις οτι οι κυβερνητες της Ευρωπης, Αμερικης, Καναδα, Αυστραλιας οικειοθελως στελνουν οπλα στον εβραιο της Ουκρανιας; Αν αρνηθουν, οι εβραιοι θα βρουν τροπο να τους δυσφημησουν και να τους ριξουν απο τους κυβερνητικους θωκους τους την επομενη μερα και πιθανως να τους στειλουν και στην φυλακη.
      Θυμαμαι αμυδρα μια περιπτωση πριν απο μερικα χρονια της FIFA, της οποιας οι ιθυνοντες ειχαν καποιο προβλημα με την "εθνικη" ποδοσφαιρικη ομαδα του ισραηλ.
      Δεν θυμαμαι λεπτομερειες.
      Το προβλημα ομως λυθηκε σχετικα γρηγορα αφου "καποιοι" βρηκαν ατασθαλιες στα οικονομικα της FIFA και φυσικα επεσαν κεφαλια, οποτε στην συνεχεια δεν υπηρξε ουδεν προβλημα.
      Ετσι δουλευουν αυτοι.
      Πρωτα δωροδωκοντας με ξενα λεφτα φυσικα, κατοπιν εκβιαζοντας και στην τελικη δολοφονωντας.
      Σκεψου ο Μητσοτακης, που τον βαλανε αυτοι στην αρχηγια της ΝΔ και στην συνεχεια στην πρωθυπουργια της Ελλαδος μεσω Μερκελ, να μην εστελνε οπλα στην Ουκρανια. Θα τον βγαζανε στα μανταλακια για κλεμμενα, αρχαιοκαπηλιες και ολες τις αλλες πουστι3ς που εχει κανει το σοι του εναντιον του Ελληνικου Εθνους μεσα απ τα ιδια τα ελληνοφωνα τσοντοκαναλα και τις πορνοφυλλαδες που οριζουν οι εβραιοι, με πληρεξουσιους τους ...ελληνες "ολιγαρχες".

      Συνοψιζοντας λεγω το εξης:
      Οταν καποιος παει στο γιατρο παραπονουμενος για κατι στην υγεια του, ο γιατρος αφου τον εξετασει λεπτομερως θα γραψει μια αγωγη για την θεραπεια του, αναλογα με την βαρυτητα της ασθενειας του.
      Και ομιλω για ΓΙΑΤΡΟ, ο οποιος εχει δωσει ορκο στον Ιπποκρατη και οχι για κομπογιανιτες και φακελλακηδες οπως αυτο το ....τσανακη στην Θεσσαλονικη που κατοπιν διαταγων τρομοκρατει τηλεοπτικα το κοσμακη για τον εβραιο-ιο, εισπρατοντας μεχρι στιγμης πανω απο 2 εκ ευρω για τον κοπο του.
      Στην περιπτωση της προαναφερθεισας ασθενειας του Πλανητη, δεν ξερω αν ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ που θα σωσει τον ασθενη, ειναι ο Σλαβος Βλαδιμηρος Πουτιν.

      Την θερμη μου καλησπερα.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα κι᾿ἀπό ἐμένα,ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  6. Χριστός Ανέστη, βλέποντας την πρώτη φώτο, τα δύο αγόρια και το βλέμμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὄντως,τρομαγμένο βλεμμα ! Τά καημένα...

      Ἀληθῶς Ἀνέστη ὁ Κύριος ! Χρόνια Πολλά ἀγαπητέ Θερμαστή !

      Διαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=Tw5vEBIuiDE

    Αν υπαρχει θεος , γιατί έχω αρχίσει και έχω τις αμφιβολίες μου, να ριξει κάνα πυρηνικό . Εκτός και αν συμφωνεί με το να βγάζει ο κάθε διεσραμμένος/η την ανωμαλία του πάνω σε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΩΝΩ ΤΗΝ " ΦΩΝΗΝ " ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ , ΩΣ ΓΩΝΕΥΣ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ ΑΡΡΕΝΟΣ ΤΕΚΝΟΥ , ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ .

    ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ.

    ΕΙΠΑΜΕ , Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ , ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ:

    ΤΑ ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ , ΤΑ ΔΕ ΟΜΩΝΥΜΑ ΑΠΟΘΟΥΝΤΑΙ , ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ._

    ΑΡΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ , ΑΝΩΜΑΛΕΣ !!!

    ΟΥΦ ΠΙΑ !

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή