" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Ἔρχεται ἡ κατασκευασμένη "ἐπισιτιστική κρίσις"

Οι δοκιμές PCR χρησιμοποιούνται σε πουλερικά και ψάρια στις αγορές καθώς καταστρέφονται τόνοι φρέσκων λαχανικών στη Σαγκάη της Κίνας.

 " Καθώς το σχέδιο είναι ο αποπληθυσμός του πλανήτη, καταφεύγουν τώρα στη χρήση αποδεδειγμένων δόλιων κιτ δοκιμών σε τρόφιμα για να δικαιολογήσουν την καταστροφή της προμήθειας τροφίμων. Το πρόβλημα με αυτό το απολύτως γελοίο σόου των κλόουν είναι ότι θα έχει θανατηφόρα αποτελέσματα. Αν οι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία σε αυτό που συμβαίνει στην Κίνα ως πρότυπο για το τι πρόκειται να έρθει στη Δύση, είναι απολύτως ανόητοι».


Κίσσινγκερ : « Ελέγξτε τον κόσμο μέσω του ελέγχου της τροφής » 

...η πιο σοβαρή συνέπεια είναι η πιθανότητα λιμού μεγάλης κλίμακας σε ορισμένα μέρη του κόσμου, ειδικά στις φτωχότερες περιοχές. Προς το παρόν, η παγκόσμια ζήτηση τροφίμων αυξάνεται κατά περισσότερο από 2,5% ετησίως...το μεγαλύτερο μέρος της γης που μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα εύφορη καλλιέργεια και άρδευση έχει χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή τροφίμων...Η εντατική γεωργία απαιτεί πολύ κεφάλαιο και συνάλλαγμα, και αυτή η ζήτηση επιδεινώνεται από την αύξηση του ενεργειακού κόστους, την έλλειψη λιπασμάτων και την αύξηση των τιμών. ...

7. Επιπλέον, σε ορισμένες σε αυτές τις υπερπληθυσμιακές περιοχές, η πίεση της ταχείας αύξησης του πληθυσμού στο εύθραυστο περιβάλλον απειλεί τη μακροπρόθεσμη παραγωγή τροφίμων, όπως: περιορισμός γεωργικών καλλιεργήσιμων περιοχών, περιορισμός περιοχών βόσκησης, ερημοποίηση γης, αποψίλωση, διάβρωση του εδάφους και η προκύπτουσα καταστροφή της γής και ρύπανση των υδάτων, ταχεία απορρόφηση των ταμιευτήρων και ζημιές στην εσωτερική και παράκτια αλιεία.... ( ἐδῶ)

Ο Κίσινγκερ άνοιξε το δρόμο για πολλά από αυτά που βιώνουμε σήμερα και αυτά που πρόκειται να ζήσουμε πολύ σύντομα. Α, και επέλεξε τον Κλάους Σβάμπ για τον τρέχοντα ρόλο του και τον καθοδηγούσε επίσης.

(Ο Κίσινγκερ με τον προστατευόμενο του Klaws Swab και τον παιδόφιλο πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Ted Heath)

Ἀπό ἐδῶ κι᾿ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ άρα γε κατατάσσονται ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ στρατιώτες στόν ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ στρατό;
    Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ

    https://odysseiatv.blogspot.com/2022/04/blog-post_789.html#more

    ΟΙ απογονοι των Χριστοκτονων βρισκονται παντου και ανακατευουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή