" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ἡ κατάντια τῆς «κυβέρνησης τῶν ἀρίστων» !

 Από τον Διαματάρη στον Πατούλη: Η κατάντια της “κυβέρνησης των αρίστων”…

Ενα κύμα λογοκλοπής και πλαστογραφίας πτυχίων έχει σαρώσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη τις τελευταίες εβδομάδες.  Την λαμπρή παράδοση είχε ξεκινήσει βέβαια ο “άριστος των αρίστων”, Αντώνης Διαματάρης που πριν λίγους μήνες κατάφερε να πάρει με καθυστέρηση σαράντα ετών bachelor και Master’s μέσα σε ένα χρόνο… Πώς δεν πήρε και διδακτορικό να σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ και να αποδείξει στις κακές γλώσσες τι σαϊνι είναι!  

Την δόξα του Διαματάρη πολλοί ζήλεψαν στο ένδοξο κόμμα της Ν.Δ.  Και πρώτος ο δεδηλωμένος καραγκιόζης περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, που αποδείχτηκε μετά από δημοσίευμα της “Αυγής” ότι έχει αντιγράψει μεγάλα κομμάτια από το δήθεν “διδακτορικό” του Ο οποίος είναι εξόxως γνωστός στην Ομογένεια με το ποδοπάτημα που έκανε πριν λίγα χρόνια στο Λευκό Οίκο (σε παιδάκια!!) για να βγεί μπροστά και να βάλει τη μουράκλα του στη φωτογραφία… 

Και ακολούθησαν άλλοι όπως ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεράσιμος Σιάσιος που δάνεισε το διδακτορικό του στην αδελφή του – και τυγχάνει μάλιστα να είναι πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής!!

Τούς ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια – και τους απονέμουμε το βραβείο της ανοιχτής παλάμης! Με το …λαμπρό τους παράδειγμα θα στείλουν την Ελλάδα στον πάτο ακόμα πιο γρήγορα! 

Οσο για μας στην Ομογένεια ας μην ξεχνιόμαστε: Ποιός μπαινόβναινε στο γραφείο του Διαματάρη όλα αυτά τα χρόνια; Ποιοί ήταν φίλοι του; Ποιοί έκαναν “μπίζνες” μαζί του;  Διάφοροι απατεώνες της Ομογένειας, με επικεφαλής τον Γαλάτουλα, που ακόμα συνωστίζονται στην Ομοσπονδία Ν.Υόρκης και το παίζουν ηγέτες.  Ενα μάτσο “διδακτορικά”… Που όντας ανίκανοι να βγάλουν το ψωμί τους σαν σωστοί άνθρωποι στην πλούσια αυτή χώρα, αποφάσισαν να “κλέβουν Εκκλησίες” και “Ομοσπονδίες”…

Ποιοί εθεάθησαν επίσης εκτός από τον Διαματάρη να κάνουν παρέα με τον Πατούλη τα τελευταία χρόνια; Ολα τα καλά παιδιά και όχι μόνο από τη Ν.Υόρκη αλλά και από αλλού και ειδικά από το Σικάγο. Θα παρακαλέσω τους διάφορους “χαζηαβάτηδες” Ομοσπόνδυλους του Σικάγου, να βγούν τώρα και να πουν “ποιοί είναι οι φίλοι τους” οι Διαματάρηδες και οι Πατούληδες… Για να μάθει και η Ομογένεια και ποιοί είναι οι ίδιοι… Σα δε ντρέπονται… Τσίπα φιλότιμο δεν έχουν… Το μόνο που τους ένοιαξε, η φωτογραφία…

Μια και μοναδική σπουδαία εκδήλωση έγινε στην πόλη τους, από τον Σύλλογο Αμερικανών Φιλελλήνων του Παναγιώτη Νικολόπουλου που έστησε πανέμορφο μνημείο στην Aurora και οι περισότεροι δεν έδωσαν, όχι μια δεκάρα, ούτε καν δεν εμφανίστηκαν…. Ετρεχαν όμως στην Αθήνα να συναγελάζονται με τον καραγκιόζη Πατούλη και τους άλλους αρίστους της ΝΔ… Μήπως τους πετάξουν κανένα κόκκαλο κατά δώ… 

Εδώ θαυμαστε τα δύο “διδακτορικά”, Πατούλης και Γαλάτουλας…


Και εδώ τα άλλα δύο “διδακτορικά”, Πατούλης και Χανιωτάκης (…προεδράρα της Ομοσπονδίας Σικάγου και μονίμως γλείφων κατουρημένες μητσοτακικές ποδιές…)

Oσοι δεν είδατε τη φωτογραφία σας με τον καραγκιόζη Πατούλη μην ανησυχείτε… Είστε τυχεροί που δεν έχω ώρα… Αλλα σε λίγες μέρες θα ετοιμάσω ειδικό αφιέρωμα… Για να σας ικανοποιήσω…

Νίκος Σταματάκης

Καραγκιόζηδες,Χατζηαβάτηδες,λογοκλόποι μέ ψευτοδιδακτορικά ἡ κυβέρνηση Μητσοτάκη πού ἐξέλεξε ὁ ἑλληνικός λαός γιά νά ...σωθῇ ἀπό τά κομμούνια τοῦ τΣυριζα ! 

Κι᾿αὐτό εἶναι τό ἐλάχιστον μπροστά στά ὅσα ζήσαμε ἐδῶ καί 3 σχεδόν χρόνια μέ ἰούς,μέτρα,ἐμβόλια,πιστοποιητικά,πρόστιμα καί τό ἐπιστέγασμα ἡ ἀμέριστος βοήθεια,στρατιωτικοῦ ὑλικοῦ, πρός Οὐκρανία καί τόν γελοῖο Ζελένσκυ τῆς ΝΤΠ. 

Νά τούς χαίρεστε,ὅσοι τούς ψηφίσατε  !!! 


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=HLj3GZgZdVs

    time out αγγελικής πίστεως για να έρθουμε σε λογαριασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο ῥόλο παίζουν οἱ γονεῖς στήν διαπαιδαγώγησιν τῶν τέκνων τους !

      Μακάρι νά ἦταν ἔτσι ἡ πλειοψηφία...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Δεκάδες εκατομμύρια νέοι  κάνουν ουρά, ζητώντας να «εκπαιδευτούν», και τελικά να πάρουν ένα από αυτά τα επίσημα αυτοκρατορικά πτυχία. Θέλουν να γίνουν αποδεκτοί, πιστοποιημένοι και εγκωμιαζόμενοι από τους κυβερνώντες.

    Οι άνθρωποι προσφέρουν τα δικά τους σκυμμένα κεφάλια σε μια σύνθετη και παρατεταμένη πράξη λοβοτομής. Σε αντάλλαγμα αυτών των σφραγισμένων φύλλων χαρτιού που λέγονται διπλώματα, άνδρες και γυναίκες χάνουν, για πάντα, την ικανότητά τους να σκέφτονται ανεξάρτητα, να αναλύουν και να βλέπουν τον κόσμο με τα δικά τους μάτια. Ως ανταμοιβή για την υποταγή τους, αυξάνουν σημαντικά οι πιθανότητές τους να πάρουν δεσπόζουσες θέσεις στα επίλεκτα επιχειρηματικά, ακαδημαϊκά, και άλλα τάγματα του καθεστώτος.

    Ο ακραίος βαθμός συμμόρφωσης της πλειοψηφίας των ανδρών και των γυναικών που ζουν στις κοινωνίες μας κάνει παλιά βιβλία όπως «Fahrenheit 451» και το «1984» του Όργουελ μόνο μετρίως ενοχλητικά. Η σύγχρονη πραγματικότητα  είναι πολύ πιο ψυχεδελική, παράξενη και αποκρουστική… καθώς και επαίσχυντη!

    Οι περισσότεροι από τους πολίτες είναι τώρα ακόμη και πρόθυμοι να πληρώσουν από τη δική τους τσέπη (ή της οικογένειάς τους) για αυτές τις «εκπαιδευτικές» και προπαγανδιστικές χειρουργικές επεμβάσεις εγκεφάλου. Είναι πρόθυμοι να μπουν σε βαθιά χρέη προκειμένου να υποστούν ενδελεχή προγραμματισμό και κατήχηση. Αρκετά χρόνια αργότερα, όταν όλα τελειώσουν και τίποτα δεν έχει απομείνει από την ατομικότητά τους, τα στήθη τους φουσκώνουν με υπερηφάνεια, και συχνά κλαίνε όταν λαμβάνουν αυτό το σφραγισμένο κομμάτι χαρτί, το οποίο στην πραγματικότητα σημαίνει μόνο ένα πράγμα: «Πέρασε, έγινε αποδεκτός και πιστοποιημένος – έτοιμος να υπηρετήσει και να χρησιμοποιηθεί από την Αυτοκρατορία και το φασιστικό καθεστώς της».

    Εκατομμύρια ξένοι νέοι παρατάσσονται και γι’ αυτή την λοβοτομή. Εκείνοι που προέρχονται από τις αποικιακές και κατεστραμμένες χώρες είναι συχνά οι πιο πρόθυμοι. Τα παιδιά των ελίτ είναι ενθουσιασμένα να πάρουν τη σφραγίδα έγκρισης από την Αυτοκρατορία για να ενταχτούν, να αναμειχθούν με τις μάζες στην Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική. Μετά την «αποφοίτησή» τους και μετά την επιστροφή τους «οίκαδε», κρεμούν τα διπλώματά τους στους τοίχους, προσθέτουν τίτλους σε όλες τις κάρτες τους, αυξάνουν τις αμοιβές τους και απαιτούν σεβασμό για τους δυτικούς τρόπους τους και την πνευματική συνεργασία τους με την Αυτοκρατορία. Στη συνέχεια, πολλοί από αυτούς αφοσιώνονται στο να  ληστεύουν και να κατηχούν τους συμπολίτες τους στον πολιτισμό της Δύσης.

    Σε πολλές χώρες δεν χρειάζεται καν να εγκαταλείψουν τα πάτρια εδάφη. Η δυτική πλύση εγκεφάλου είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω αμέτρητων ιδιωτικών, θρησκευτικών και «διεθνών» σχολείων, μέσω εκκλησιών, «πολιτιστικών ιδρυμάτων», και φυσικά, μέσω της «ψυχαγωγίας». Αποσπασμα απο αρθρο του ANDRE VILCHEK, Ρωσοαμερικανου φιλοσοφου και αναλυτη, εγραψε το αρθρο το 2015 με τον τιτλο ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΝΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ— Η ΔΥΣΗ ΕΞΑΠΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά συμφωνήσω μέ ὅσα γράφει ὁ μακαρίτης Βίτσεκ,ἁπλῶς διότι σέ γενικές γραμμές πιστεύουμε καί γράφουμε κι᾿ἐμεῖς τά ἴδια.

      Ὁ ἐν λόγῳ πέθανε λίγο περίεργα,ἀλλά μπορεῖ καί ὄχι,κατά τήν σύζυγό του. Ἐνοχλοῦσαν τά θέματά του,εἶναι ἀλήθεια.Ἀλλά καί πάλι πόσοι καί πόσοι δέν εἴμαστε πού τά λέμε καί τά γράφουμε ;

      Ἐν κατακλείδι δέν νομίζω πώς τά πλήθη καταλαβαίνουν κάτι ἀπό αὐτά πού καταγγέλει ὁ Βίτσεκ.Συνεπῶς ἡ ἀνθρωπότης βαδίζει στά τυφλά μέ μπούσουλα ὅ,τι τῆς παρέχει τό Σύστημα ( βλέπε ἡ παγκόσμια ἐλίτ !)

      Ἄν ἀλλάξῃ κάτι ; Χμμ... Πάρα,μά πάρα πολύ δύσκολα...! ! !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Θαλῆ κι᾿εὐχαριστοῦμε γιά τό ἀπόσπασμα !

      Διαγραφή