" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Τό ἐμβόλιο καί ὄχι ὁ ...ἰός,θά καταστρέψῃ τήν ἀνθρωπότητα


Tal Zaks. Δέν μπορῶ νά καταλάβω,ἔχουν γίνη περισσότεροι ἤ τά παρελθόντα χρόνια δέν τούς παρατηρούσαμε ὅσο θά ἔπρεπε ; Τούς ἑβραίους ἐννοῶ. ,«Βγάζει μάτια» ἡ φυσιογνωμία του...Καί δολιχοκέφαλος γιά νά στέκεται τό κιπά... 

Αρκετοί εξέχοντες γιατροί, οι ειδικοί περί της Υγείας και Ευεξίας των Sons of Liberty Media, Kate Shemirani, ο συνάδελφός της Δρ. Kevin Corbett και εγώ, υποστηρίζουμε ότι το τρέχον πειραματικό εμβόλιο mRNA για τον κοροναϊό, γνωστό και ως COVID-19, θα μπορούσε να αλλάξει τον γενετικό κώδικα ή το DNA κάποιου ανθρώπου. Ο Μπιλ Γκέιτς το δήλωσε, και αυτή η δήλωση συμπεριλήφθηκε στο βίντεό μου   « Human Genome 8 and mRNA Vaccine » στο Brighteon.com

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο ο όρος «πειραματική τροποποίηση ανθρωπίνου γονιδιώματος διά του εμβολίου  mRNA » έχει χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει τον εμβολιασμό που πρόκειται να επιβληθεί στο ανυποψίαστο κοινό. Ενώ πολλοί στα μέσα ενημέρωσης, ο Δρ Anthony Fauci και η κομπανία του ( Σημ. Πελασγ. Πῶς θά λέγαμε «ὁ Τσιόδρας καί ἡ κομπανία του»,κάτι τέτοιο. Πάντως θυμηθείτε ξανά σχετικῶς μ᾿αὐτό τό «εἶδος» ἀτόμων: ἐδῶ κι᾿ἐδώ), διαχρονικοί ψεύτες και «ελεγκτές γεγονότων» έχουν δηλώσει αυτόν τον ισχυρισμό ως ψευδή, ένα βίντεο μιας ομιλίας από τον Tal Zaks, επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο της Moderna, Inc., ενός κατασκευαστή φαρμακευτικής εταιρείας της πειραματικής ένεσης τεχνολογίας mRNA, επιβεβαιώνει πως το εμβόλιο mRNA για Το COVID-19  μπορεί να  αλλάξει τον γενετικό κώδικα ή το DNA σας. Αυτή η ομιλία πραγματοποιήθηκε το 2017


Ο Zaks το αποκαλεί «χάκερ του λογισμικού της ζωής». Στο πρώτο λεπτό του βίντεο αναφέρει ο Zaks, «ζούμε αυτήν την εκπληκτική ψηφιακή επιστημονική επανάσταση, και είμαι εδώ σήμερα για να σας πω, ότι  στην πραγματικότητα χαζεύουμε το λογισμικό της ζωής και ότι αλλάζει τον τρόπο που πιστεύουμε σχετικά με την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών. "  Επαναλαμβάνει επίσης ότι,αυτοί (στη Moderna) το θεωρούν σαν ένα λειτουργικό σύστημα, το οποίο πραγματικά και ο ιστότοπος της  Moderna  παρουσιάζει ως «Το λειτουργικό μας σύστημα».

Σε κάποιο σημείο, ο Zaks λέει : «Σε κάθε κύτταρο υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται messenger RNA ή mRNA για σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο μεταδίδει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA στα γονίδια μας στην πρωτεΐνη, η οποία είναι στην πραγματικότητα το υλικό από το οποίο όλοι δημιουργούμαστε. Αυτές είναι οι κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν το τι θα κάνει το κύτταρο. Έτσι το θεωρούμε ως λειτουργικό σύστημα . …. Συνεπώς, αν μπορούσατε να το αλλάξετε αυτό,… αν μπορούσατε να εισαγάγετε μια γραμμή κώδικα, ή να αλλάξετε μια γραμμή κώδικα , αποδεικνύεται ότι αυτό θα έχει βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα, από τη γρίπη μέχρι τον καρκίνο»

Όταν «αλλάζετε» μια γραμμή κώδικα ή «εισάγετε» μια γραμμή κώδικα »(αναφέρεται στο DNA), τότε ο « κώδικας » ή το DNA αλλάζει

, που σημαίνει ότι το άτομο ή το « υποκείμενο » έχει πλέον αλλάξει το γονιδίωμά του σε αυτό που οι « επιστήμονες » έχουν κωδικοποιήσει ως αλλαγή. Το άτομο ή το υποκείμενο δεν είναι πλέον δημιουργία Θεού αλλά δημιουργία ανθρώπου, που σημαίνει ότι το άτομο ή το υποκείμενο θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο μιας «ευρεσιτεχνίας». Στην συνέχεια λέει πως το mRNA θα έδινε εντολή στα κύτταρα να «κωδικοποιήσουν» την πρωτεΐνη του «ιού». Αυτή η « ιϊκή πρωτεΐνη» είναι ξένη για τον οργανισμό. Το σώμα του ατόμου παράγει μια ξένη πρωτεΐνη το οποίο πρέπει να επιτεθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν το σώμα παράγει μια πρωτεΐνη το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται τότε, το ανοσοποιητικό σας σύστημα επιτίθεται σε μια πρωτεΐνη που παράγει το σώμα μας, πράγμα που σημαίνει οτι συμβαίνει μια «αυτο-άνοση απόκριση» ή «αυτο-άνοση ασθένεια».

Αυτό έχει επαναληφθεί πολλές φορές από ειδικούς, γιατρούς, νοσηλευτές και αμέτρητους άλλους. Ο Zaks μιλά για ενεργοποίηση αυτού του συστήματος. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσετε. Πότε τα κύτταρα θα ήξεραν πως πρέπει να σταματήσουν να παράγουν αυτή την ιϊκή πρωτεΐνη; Τα κύτταρα δεν μπορούν να το γνωρίζουν αυτό,επομένως θα συνεχίζεται αενάως. 

Σε ένα κανονικό εμβόλιο, το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στην περιορισμένη ποσότητα «σωματιδίων» στο  ανοσο -ενισχυτικό  για να παράγει  αντισώματα  ή ανοσο-απόκριση που το σώμα μπορεί να αναγνωρίσει αργότερα εάν το άτομο έρχεται σε επαφή με το ίδιο ή παρόμοιο «σωματίδιο».

Στην πλήρη δοκιμή της μελέτης στο Research Gate, η αναφορά του "Luciferase" εμφανίζεται στη σελίδα 10. Μια κρίσιμη πληροφορία αυτής της μελέτης περιέχεται στη σελίδα 4 - "Οι νυφίτσες ανοσοποιήθηκαν με 200 μικρογραμμάρια και  εκτέθηκαν στη γρίπη H7N9 μέσω IN (ενδορινική) την 49η ημέρα είχαν ιϊκά φορτία κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης ». Εάν ένα ιϊκό φορτίο ήταν «κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης», προέκυψαν δύο ερωτήσεις

1) οι νυφίτσες πέτυχαν ν᾿αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά ακόμη και το H7N9 μέσω ενδορινικής πρόκλησης; και 2) εάν ένα ιϊκό φορτίο είναι κάτω από το επίπεδο ανίχνευσης, πώς γνωρίζετε ότι τα ζώα δεν είχαν ακόμη ένα ιϊκό φορτίο; Αυτό θα έθετε υπό αμφισβήτηση την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Η μελέτη πού αναφέρει ο Zaks,μπορεί νά διαβαστεί εδώ.Μία περίληψή της βρίσκουμε εδώ.

Επιπλέον, οι μελέτες που αναφέρει ο Zaks ότι πραγματοποιήθηκαν σε ανθρώπους, διήρκεσαν περίπου 18 μήνες.

Περίπου στις 4:00 το λεπτό, ο Zaks  αρχίζει ν᾿αναφέρεται στα εμβόλια mRNA για καρκίνο. Αμέσως μετά, ο Zaks  κάνει λόγο για την περίπτωση των παιδιών όπου λείπει ένα γονίδιο ή «κώδικας» που προκαλεί παραγωγή ενός συγκεκριμένου ενζύμου που είναι κρίσιμο για το μεταβολισμό όπου η τρέχουσα θεραπεία είναι να μεταμοσχεύσει ένα ολόκληρο όργανο - σε αυτήν την περίπτωση, το ήπαρ. Ο Zaks προτείνει το εμβόλιο mRNA που κωδικοποιεί το γονίδιο που λείπει, ένα γονίδιο που περιέχεται στο DNA του ανθρωπίνου γονιδιώματος, και θα "διορθώσει" το γενετικό ελάττωμα.

Ερώτηση: τι προκαλεί τα κύτταρα / σώμα να παράγουν τα απαραίτητα ένζυμα / πρωτεΐνες; Ο Zaks απαντά σ᾿αυτό λέγοντας ο γενετικός κώδικας ή το DNA. Έτσι, το mRNA πρέπει να αλλάξει έναν γενετικό κώδικα ή το DNA για τον οργανισμό ώστε να παράγει τις πρωτεΐνες του COVID-19 ώστε το σώμα να προκαλέσει ανοσο-απόκριση.

Από τα λόγια του Tal Zaks της Moderna, το mRNA μπορεί να αλλάξει το ανθρώπινο γονιδίωμα. Είτε από το σχεδιασμό είτε από "αθέλητα επακόλουθα", αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται για να κάνει ακριβώς αυτό. Αυτό το αποκαλεί «θεραπεία πληροφοριών». αν και , κάποιοι θα το αποκαλούσαν «τρελή επιστήμη»

Σε προσπάθειες «επανεγγραφής» γενετικού κώδικα για τη διόρθωση ελαττωμάτων, μελέτες έχουν δείξει ότι υπήρχαν «διαδοχικές αποτυχίες». Με άλλα λόγια, η αλλαγή ενός «ελαττωματικού γονιδίου» σε ένα γονιδίωμα προκάλεσε άλλα γονίδια να «αποτύχουν» ή να προκαλέσουν προβλήματα. Και, δεν ήταν μόνο ένα επόμενο γονίδιο που ήταν ελαττωματικό, αλλά πολλά. Αυτό είναι περισσότερο από πιθανό γιατί υπάρχουν πάνω από 400 ανεπιθύμητες παρενέργειες σχετικά με το πειραματικό εμβόλιο mRNA.

Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος ισχυρίζεται ότι αυτά τα «εμβόλια» δεν αλλοιώνουν το ανθρώπινο γονιδίωμα ή το DNA, μπορείτε να παραπέμψετε αυτό το άτομο στον Tal Zaks της Moderna, Inc. που ισχυρίζεται το αντἰθετο. 

ἀπό ΕΔΩ


Ἡ Πελασγική

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Νά σοῦ εὐχηθῶ καί πάλι καλορίζικο,ἀγαπητέ Peri.Ἐλπίζω νά ῥιζώσῃ,αὐτή τήν φορά.

      Σοῦ πῆρα ἕνα θέμα,ἄν καί μετά εἶδα πώς τὀ ἀπαγορεύεις αὐστηρῶς.Ἔχω τήν ἔγκρισίν σου ἤ νά τό ἀφαιρέσω;

      Δέν μπόρεσα νά συκρατηθῶ,μέ τέτοια φωτό-ντοκουμέντο !

      Διαγραφή
    2. Ἐγώ βλέπω τόν Peri καί τήν μεγάλη ἀδυναμία του,τόν Τραϊανοῦ.

      Λές,Διηνέκη,ὁ Peri νά εἶναι ὁ Χατζηγῶγος;

      Διαγραφή
    3. Μόλις μπῆκα στό ἱστολόγιό του.Τί στό καλό πανικός τόν ἔχει πιάση μέ τόν ψευδό-ἰό;

      Ἐν τάξει Peri,
      μάντρωμα,διπλές μάσκες,ἀποστάσεις καί ἐμβόλιο γιά ὅλους !

      Τώρα ἄν ὁ κόσμος εἶναι στήν ἀνεργία,τό ἐμπόριο πεθαμένο,ἡ οἰκονομία στόν πάτο,δέν πειράζει ἔτσι;Ἄλλως τε πῶς ἀλλιῶς θά ὁλοκληρωθῇ τό σχέδιο τῆς σατανικῆς ἐλίτ;

      Διαγραφή
  2. New York Times article about the Turkish founder of BioNTech, the main company making the Covid shot.
    Not mentioned: The Turk’s “religion”. He is Jewish


    Ο ενας εβραιος βπηθα τον αλλον
    https://www.nytimes.com/2020/11/10/business/biontech-covid-vaccine.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυκλοφορεί κι εδώ μέσα ο Χατζηγώγος. Τό 'χω ξαναγράψη, αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή