" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Ἔχουν βαλθῆ νά μᾶς ἀποτελειώσουν !


Η Health Canada συμβουλεύει τους Καναδούς να μην χρησιμοποιούν μάσκες προσώπου που περιέχουν γραφένιο, επειδή υπάρχει πιθανότητα να εισπνεύσουν σωματίδια γραφενίου, τα οποία μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Το γραφένιο είναι ένα κρυσταλλικό πλέγμα ατόμων άνθρακα σε κυψελωτή διδιάστατη διάταξη.
Το Γραφένιο είναι ένα νέο νανοϋλικό (υλικά κατασκευασμένα από μικροσκοπικά σωματίδια) που αναφέρεται ότι έχει αντιϊκές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Η Health Canada διενήργησε μια προκαταρκτική επιστημονική αξιολόγηση αφού ενημερώθηκε ότι οι μάσκες που περιέχουν γραφένιο έχουν πωληθεί για προστασία,υποτίθεται, COVID-19 και έχουν χρησιμοποιηθεί από ενήλικες και παιδιά σε σχολεία και νηπιαγωγεία. Η Health Canada πιστεύει ότι μπορεί επίσης να έχουν διανεμηθεί για χρήση σε χώρους υγειονομικής περίθαλψης.

Η προκαταρκτική αξιολόγηση της Health Canada για τη διαθέσιμη έρευνα διαπίστωσε ότι τα εισπνεόμενα σωματίδια γραφενίου είχαν κάποια πιθανότητα να προκαλέσουν πρόωρη τοξικότητα στους πνεύμονες σ᾿έρευνες που ἐγιναν σε ζώα. 

Ωστόσο, η πιθανότητα των ανθρώπων να εισπνεύσουν σωματίδια γραφενίου από μάσκες προσώπου και οι σχετικοί κίνδυνοι για την υγεία δεν είναι ακόμη γνωστές και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το σχεδιασμό της μάσκας. Ο κίνδυνος για την υγεία των ατόμων κάθε ηλικίας δεν είναι σαφής. Οι μεταβλητές, όπως η ποσότητα και η διάρκεια της έκθεσης, καθώς και ο τύπος και τα χαρακτηριστικά του υλικού γραφενίου που χρησιμοποιούνται, επηρεάζουν όλες τις πιθανότητες εισπνοής σωματιδίων και τους σχετικούς κινδύνους για την υγεία. Η Health Canada έχει ζητήσει δεδομένα από κατασκευαστές μασκών για να αξιολογήσει τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με τις μάσκες τους που περιέχουν γραφένιο.

Έως ότου το Τμήμα ολοκληρώσει μια εμπεριστατωμένη επιστημονική αξιολόγηση και αποδείξει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των μασκών προσώπου που περιέχουν γραφένιο, ακολουθεί την προληπτική αντιμετώπιση για απομάκρυνσή τους από την αγορά, ενώ συνεχίζει να συλλέγει και να αξιολογεί πληροφορίες. 

Η Health Canada έχει δώσει εντολή σε όλους τους γνωστούς διανομείς, εισαγωγείς και κατασκευαστές να σταματήσουν την πώληση και να αποσύρουν τα ανάλογα προϊόντα. Επιπλέον, η Health Canada έστειλε επιστολή σε επαρχίες και την επικράτεια, συμβουλεύοντάς τους να σταματήσουν τη διανομή και τη χρήση μασκών που περιέχουν γραφένιο. Το Τμήμα θα συνεχίσει να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να σταματήσει την εισαγωγή και πώληση μασκών προσώπου που περιέχουν γραφένιο. (ἀπό ἐδῶ)

Καταλάβατε τί γίνετε; Καί καλά ἄν ἔχῃς ἕνα κράτος πού δείχνει μία κάποια σοβαρότητα,ἰδίως στό θέμα τῆς ὑγείας,πιθανῶς καί νά μπορέσῃ ὁ πολίτης κάπως νά προστατεύσῃ τήν ζωή του. Τί γίνεται ὅμως γιά κάποιες χώρες ὅπου ἔχουν λάβη θέσεις «ἀποφασίζομε καί διατάσσομε » ἄτομα τύπου Χαρδαλιᾶ καί Παγώνης ; 

Ἐννοεῖται πώς δέν περιμένουμε καμμία σοβαρότητα,καμμία εὐαισθησία γιά τήν ἀσφάλεια τῆς ὑγείας τῶν πολιτῶν. Σιγά νά μήν δώσουν έντολή γιά ἔρευνα περί τῆς ἀσφαλείας τῶν μασκῶν ! Ἀπεναντίας,ξέρουν νά βγάζουν ἀποφάσεις περί ἐπιβολῆς διπλῆς μάσκας ! Δῆλα δή,διπλοῦ κινδύνου ὄχι μόνον γιά τούς ἐνήλικες ἀλλά κυρίως γιά τά φουκαριάρικα τά παιδάκια πού τά ἔχουν ἀναγκάση νά φοροῦν αὐτό τό φίμωτρο, γιά πολλές ὥρες ἀνά 24ωρον καί νά εἰσπνέουν ὅλα τά μικρόβια καί ὅλες τίς ἐπικίνδυνες οὐσίες ἀπό τίς ὁποῖες εἶναι κατασκευασμένες.Κατασκευασμένες σέ χῶρες τριτοκοσμικές ὑπό ἀνύπαρκτες ἕως ἄθλιες συνθῆκες ὑγιεινῆς ! 

Τί νά πῶ; Αὐτοί ἔχουν βαλθῇ,μέσῳ αὐτῆς τῆς ἀπάτης τοῦ ψευδοϊοῦ,νά μᾶς ἀποτελειώσουν ὅλους ! ! ! Ἀπό κάθε ἄποψιν,ἐννοεῖται...


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Πελασγικη καλησπέρα. Πέρα της ηλιθιας αυτής εφαρμογής της μάσκας και των Ελλήνων ζωντοβολων που τη φοράνε διπλή χωρίς να έχει επιβληθεί υποχρεωτικά νομίζω ότι σε λίγο διάστημα θα ξεχάσουμε όλα αυτά περί κοροϊδοϊόυ λόγω ξαφνικων παγκοσμιων εξελίξεων.
    Ελπίζω να βλέπετε όλοι τι ξεκινάει στην Ουκρανία και τι δυνάμεις μεταφέρονται.
    Όταν ξεκινήσει εκεί που είναι θέμα ημερών εισερχομαστε στον ΓΠΠ.
    Περιμένω ένα άρθρο.
    Τα ξένα σαιτ το παίζουν πρώτο θέμα αντίθετα με εδώ που ασχολούμαστε με τους καραγκιοζηδες λοιμωξιολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά τό ἔχω γράψη πρό 4ημέρου :

      https://sxolianews.blogspot.com/2021/04/blog-post_70.html

      Ἐννοεῖται πώς εἶναι πολύ σοβαρόν ! Ὅμως,τό θέμα μέ τήν ἀπάτη/covid μήν τό βάζεις καθόλου σέ δεύτερη μοιρα.Εἶναι τό μεγάλο τους ἀτοῦ ! Ναί,αὐτό εἶναι τό μεγάλο τους ἀτοῦ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Kris !

      Διαγραφή
  2. Το θέμα των εμβολίων θα συνεχιστεί σε συνδυασμό με το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής. Το πολύ άσχημο νέο είναι ότι οι οδηγίες που δίδονται από ορισμένα κέντρα στο ιατρικό προσωπικό να ψεύδονται ώστε να εμβολιάζεται ο κόσμος είναι απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή