" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Τό ἐμβόλιο γιά τόν "Covid-19" προκαλεῖ τήν νόσο τῶν τρελῶν ἀγελάδων


Τώρα λοιπόν όλοι γνωρίζουν ότι το MRNA corona vaxxes προγραμματίζει το σώμα να παράγει πρίον (σ.Π.Τα πρίον είναι λανθασμένες πρωτεΐνες με την ικανότητα να μεταδίδουν το λανθασμένο σχήμα τους σε κανονικές παραλλαγές της ίδιας πρωτεΐνης. Χαρακτηρίζουν πολλές θανατηφόρες και μεταδοτικές νευροεκφυλιστικές ασθένειες σε ανθρώπους και πολλά άλλα ζώα.) προκαλώντας την ασθένεια των τρελών αγελάδων. 

Το ίδιο το "Covid-19" έχει προγραμματιστεί για την ασθένεια τρελών αγελάδων. Όλη την ώρα που συνέβαινε, έλεγαν ότι η πρωτεΐνη που χρησιμοποιούσε ο ιός με τα κύτταρα ήταν μοναδική για έναν ιό "Έτσι, θα μπορούσε να γίνει ένα εμβόλιο MRNA για την καταπολέμηση του ιού για αυτόν τον λόγο". 

Αυτό που δεν είπαν είναι ότι η πρωτεΐνη ήταν μοναδική επειδή «τυχαία» ήταν το πρίον από την ασθένεια τρελών αγελάδων. Αυτό κατέληξε σε έναν ιό ΦΥΣΙΚΑ. . . . . ΝΑΙ. Και κατέληξε στον ιό στη χειρότερη περίπτωση. . . . . ΝΑΙ.

Τώρα λοιπόν ισχυρίζονται ότι "καταπολέμησαν τον ιό" δημιουργώντας ένα εμβόλιο που γενετικά ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ το σώμα σας για να παράγει το πρίον για την ασθένεια τρελών αγελάδων, "επειδή θα μπερδεύει τον ιό και θα αποτρέπει την σύνδεση". . . . . ΝΑΙ, και εν τω μεταξύ, το εμβόλιο που υποτίθεται ότι θα "σε έκανε άνοσο στον κορώνα" σου έδωσε την ασθένεια creutzfeldt-jakob και θα πεθάνεις σαν μια τρελή αγελάδα από τον πυροβολισμό μόλις το πρίον ριζώσει στον εγκέφαλό σου, - περίπου σε έξι μήνες μ᾿ ένα χρόνο,σύμφωνα με όσα λένε για την ασθένεια αυτή.

Έχουμε τώρα ένα προγραμμένο εμβόλιο από την Astra Zeneca που σε πεθαίνει από την ασθένεια creutzfeldt-jakob 

 Ω, έτσι θα γίνει, τώρα που τόσοι πολλοί άνθρωποι έκαναν αυτό το εμβόλιο - ΚΑΙ έχουμε έναν ιό εκεί έξω ελεύθερο,που χρησιμοποιεί το πρίον από την ασθένεια των τρελών αγελάδων για να συνδεθεί με τα κύτταρα στα οποία επιτίθεται.

 Είχατε καταλάβει πως θα ηταν καλύτερα να μην έχετε κολλήσει αυτόν τον ιό, γιατί ακόμα κι αν δεν δείχνετε συμπτώματα, έχετε τρισεκατομμύρια από αυτές τις πρωτεΐνες πρίον μέσα σας και αν ΚΑΠΟΙΑ από αυτά αποσυνδεθούν από τον ιό, τελικά θα χαθείτε από αυτό σαν μια τρελή αγελάδα μόλις «απογειωθούν» τα πρίον. Μπορεί να χρειαστεί λίγο, δεν ξέρω πόσα,πραγματικά,θα αποσυνδεθούν από τον ιό, αλλά μπορώ να πω ότι όποιος έχει τον ιό έπαιξε τη λοταρία τουλάχιστον ένα τρισεκατομμύριο φορές. Και τα μέσα ενημέρωσης το έθαψαν, παρόλο που το πρίον τεκμηριώθηκε από την αρχή ΕΔΩ.Ἀπό ἐδῶ

Νά σημειώσουμε πώς πρό 15ημέρου πέθανε ἀπό τήν νόσο τῶν τρελῶν ἀγγελάδων,ὁ ἐπικεφαλής ἔρευνας τῆς Astra Zeneca,Jose Baselga. Ἐθεωρείτο κορυφαῖος ὀγκολόγος μέ εἰδικότητα στόν καρκίνο τοῦ μαστοῦ ὅπου οἱ τελευταίες μέθοδοι πού πρότεινε βασίζονταν σέ φάρμακα καί ὄχι ἀκτινοθεραπεία ἤ χημειοθεραπεία. Ἀπό τήν ἔναρξη τῆς πανδημίας εἶχε προσανατολίση τήν ἔρευνά του σέ μεθόδους θεραπείας κατά τοῦ covid. ( Διαβᾶστε σχετικῶς μέ τόν αἰφνίδιο θάνατο τοῦ Jose Baselga ,ἐδῶ)


Μπορεῖ ἕνας λογικός ἄνθρωπος νά βγάλῃ διαφορετικό συμπέρασμα πέραν τοῦ ὅτι αὐτοί οἱ σατανάδες ἔχουν βαλθῇ νά τελειώσουν μέ τήν ἀνθρωπότητα; ....


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου