" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ὁ ...συνωμοσιολόγος καί ἡ πραγματικότης !

 Ὁ ἄνθρωπος εἶναι ὁ Ῥότσιλντ. Τό σκυλί εἶναι οἱ πολιτικοί,πολιτισμικοί καί ἱατρικοί μας παράγοντες.


Τό ὄνομα τοῦ προβάτου,Σιούτα,σημαίνει τό χωρίς κέρατα κριάρι.(ἀπό ἐδῶ)

Τό εἴδαμε,ἐδῶ. Φυσικά,τό προσαρμόσαμε στά καθ᾿ἡμᾶς.


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Κι άλλες αποδείξεις ότι με τα εμβόλια ετοιμάζουν επικίνδυνα ζόμπι.

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/04/blog-post_10.html
    ---------------------

    ενημερώνει η ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ



    Διαβάστε με πολλή προσοχή και φυλάξτε αυτό το έγγραφο. Είναι το σενάριο μιας (προσχεδιασμένης) πανδημίας, που έγινε από το Johns Hopkins Center for Health Security (2017). θα συγκλονιστείτε με το περιεχόμενο. Τα είχαν όλα προγραμματίσει για το 2025 αλλά για κάποιους λόγους επισπεύσθηκε.


    θα παγώσετε κυριολεκτικά. Το έγγραφο περιγράφει ακριβώς ό,τι συμβαίνει τώρα και αναφέρει επίσης ότι μέσα σε μερικούς μήνες από τη στιγμή που οι άνθρωποι θα εμβολιαστούν θα αρχίσουν να πεθαίνουν από νευρολογικά αίτια, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να στρέφονται νομικά κατά των φαρμακευτικών εταιρειών και κατά των ΕΙΔΙΚΩΝ (βλ. τσιόδρες εδώ κλπ).

    Τα νευρολογικά συμπτώματα, που σύμφωνα με το έγγραφο οι άνθρωποι θα παρουσιάσουν μέσα στα αμέσως 2-3 χρόνια από τον εμβολιασμό τους, θα μοιάζουν με τη νόσο των τρελών αγελάδων” (Kreuzfeld Jacob). Οι ασθενείς θα παρουσιάζουν σύγχυση, επιθετικότητα, αλλαγή συμπεριφοράς και προσωπικότητας κλπ, καθώς θα προσβάλλονται μαζικά τμήματα του εγκεφάλου. Τα πρώτα δε συμπτώματα θα είναι τα εγκεφαλικά. Από την στιγμή που εμφανίζονται τα συμπτώματα, θα είναι ήδη πολύ αργά. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αναχαίτισης της διαδικασίας εκφύλισης και η ασθένεια οδηγεί 100% σε θάνατο. Δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε μέσω της ιατρικής ούτε της διατροφής. είναι μη αναστρέψιμη.


    Σημ.: σχετικά με την “επικίνδυνη συμπεριφορά”, εξηγείται η δήλωση-γρίφος του Νουριέλ Ρουμπινί ότι υπάρχει κίνδυνος στα τέλη του 2021 οι εμβολιασμένοι να έχουν επικίνδυνες συμπεριφορές. Εδώ το σχετικό άρθρο:


    Η δήλωση Ρουμπινί, ανάβει ΦΩΤΙΕΣ. Ν.Ρουμπινί: Κίνδυνος, στα τέλη του 2021 οι «εμβολιασμένοι» να έχουν “επικίνδυνες συμπεριφορές”
    https://attikanea.info/%ce%b7-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%af-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%bd-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc/

    The Spars Document
    The Spars Pandemic 2025-2028
    A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators

    https://app.box.com/s/blv0656mrsg2g1938bht2vjxdns83w5f

    ———–
    https://beforeitsnews.com/survival/2021/04/the-actual-document-in-full-pdf-2017-spars-2025-2028-by-john-hopkins-university-2766613.html


    .

    -----------------------------------

    Διαβάστε ξανά το άρθρο του Γιώργου Μεταξά "Μπορεί ένα ακραίο σενάριο επιστημονικής φαντασίας να γίνει πραγματικότητα;", ΕΔΩ ή ΕΔΩ.


    ----------------


    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ.ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ....
    .
    Emergency Saturday Broadcast! World Shocked By SPARS 2025-2028 Document - 4/3/21


    https://www.youtube.com/watch?v=y0NkksyzyPw


    .

    ΔΑΦΝΗ






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λείπει και ο τσομπάνος ο Σεργιανιστης υπάλληλος του κράτους ποιμήν, που θα έπαιρνε και αυτός το λόγο, και θα έλεγε.
    Σε όποιον δεν αρέσει η ζωή στο μαντρί, ας πάει έξω και μακριά, να γίνει αντιρρησίας..
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή