" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ἡ Ῥωσσία δηλώνει πώς ἀγνοεῖ πλήρως τίς προειδοποιήσεις τοῦ νεοταξίτη Μπάϊντεν

 «Αποκρούει» το Κρεμλίνο τις ανησυχίες που εκφράζουν εν χορώ ΝΑΤΟ, Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρωπαϊκή Ένωση αναφορικά με κινήσεις ρωσικών στρατευμάτων κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Η Μόσχα διατείνεται ότι η στρατιωτική δραστηριότητα «δεν συνιστά απειλή» για κανέναν· επιτίθεται στο Κίεβο και διαμηνύει ότι «αγνοεί πλήρως» τις αμερικανικές προειδοποιήσεις...

«Είμαστε σε επαφή με τους Αμερικανούς. Αυτό γίνεται σε υψηλό επίπεδο. Οι Αμερικανοί μας εκφράζουν την ανησυχία τους» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριαμπκόφ, για να προσθέσει ότι «δεν πρέπει να ανησυχούν για το τι κάνει η Ρωσία, αλλά για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Κιέβου, το οποίο δεν εφαρμόζει το σύνολο των μέτρων των συμφωνιών του Μινσκ, αλλά και με όλο και πιο προκλητικό τρόπο αρνείται τις συμφωνίες».

«Εάν οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας φρόντιζαν γι' αυτό, κάτι τέτοιο πραγματικά θα βοηθούσε στην σταθεροποίηση της κατάστασης. Κι εμείς στα εδάφη μας, στην ρωσική επικράτεια κάνουμε αυτό που θεωρούμε αναγκαίο. Και κάποιες αμερικανικές προειδοποιήσεις δεν έχουν με αυτό την παραμικρή σχέση. Μπορώ να πω ότι τις προειδοποιήσεις αυτές, τις αγνοούμε πλήρως» διεμήνυσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών.(ἀπό ἐδῶ)

Καί πολύ καλῶς κάνει ἡ Ῥωσσία ! Ὄχι σάν κάτι νεοταξίτικα δουλικά,ὅπως τά ἐγχώρια,πού χορεύουν ὅπως βαρᾷ τό ἀμεριανικό ταμπουρίνο.

Προβλέπω,λίαν συντόμως,ὁ Ποῦτιν νά χαλᾷ τά σχέδια πολλῶν.

Μακάρι...


Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα7 Απριλίου 2021 στις 9:20 μ.μ.

    Η Αμερικη του Μπαϊντεν (θαυμαστε τους παιδεραστες)

    https://banned.video/watch?id=606cf5b235d97f094023786f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μού θυμίζει την ταινία "φονικό οπλο" στην σκηνή που ο Μελ κυνηγώντας τους κακους "βγαινει" από ένα σύννεφο ατμου. Όπως γούρλωσε τα μάτια του ο πρωταγωνιστής έτσι θα συμβεί και με δαύτους. Μόνον πού αυτοί δεν θα χουν συγχωριο,δλδ κάπου να πιαστούν στην πτώση τους.
    Θερμαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή