" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ο αδελφός του Rowan Atkinson (“Mr Bean”) επιτέθηκε στα ενορχηστρωμένα ψέματα για τη δολοφονική κληρονομιά του Μαντέλα

Παροξυσμός ειδωλοποίησης: Φωτογραφία με τον Μαντέλα στην πρόσοψη του δημαρχείου του Παρισιού

Στη «δολοφονική» κληρονομιά του Νέλσον Μαντέλα αναφέρθηκε ο αδελφός του γνωστού Βρετανού ηθοποιού Rowan Atkinson (“Mr Bean”).
Ο Rodney Atkinson επέκρινε την «συκοφαντική» κάλυψη του Νέλσον Μαντέλα από τα media, ύστερα από το θάνατό του.
«Κανείς που ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει στη Νότια Αφρική δεν μπορεί να καταπιεί αυτά τα αντιπαθητικά, συκοφαντικά ψέματα», λέει ο 65χρονος Atkinson, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του UKIP.

Για τον Μαντέλα, ο Atkinson (φωτο) είπε : «Η κληρονομιά του είναι μια δολοφονική κληρονομιά, που μπορεί να συγκριθεί, όσον αφορά τις ρατσιστικές και οικονομικές διώξεις μιας μειονότητας, με το πώς συμπεριφέρθηκαν οι Ναζί στους Εβραίους. Και, όπως και οι Εβραίοι στη Γερμανία, οι λευκοί, ιδίως οι νέοι και όσοι έχουν προσόντα, εγκαταλείπουν τη Νότια Αφρική τα τελευταία χρόνια».

Ο Atkinson θεωρεί ότι το αποκαλούμενο «έθνος-ουράνιο τόξο» (“rainbow nation”) της Νότιας Αφρικής, είναι μια «μαύρη κατάφωρα ρατσιστική χώρα» με τους «τους λευκούς επαγγελματίες με προσόντα» να υφίστανται διακρίσεις.
«Ο Μαντέλα και το ANC του μετέτρεψαν τη Νότια Αφρική σε μια μαρξιστική, κομμουνιστική χώρα όταν εξαγοράστηκαν από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ και μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις που πλημμύρισαν τους νέους μαύρους κυβερνήτες με πλούτο και δύναμη, και, πάνω απ’ όλα, με ευνοϊκή κάλυψη από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, πρώτη θέση στα οποία είχε, φυσικά, το BBC, το οποίο αντιμετώπισε διαφορετικά το άλλο γενοκτονικό ρατσιστικό μαρξιστικό καθεστώς, αυτό του Ρόμπερτ Μουγκάμπε στη Ζιμπάμπουε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου