" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Τζέφρυ και Φανούρης μπεκροπίνουν και διασκεδάζουν σε βάρος των “κορόιδων”

Τζέφρυ και Φανούρης μπεκροπίνουν και διασκεδάζουν σε βάρος των “κορόιδων”
Αφού κατέστρεψαν την Χώρα, με το να φέρουν το εθνοκτόνο μνημόνιο και να το συντηρήσουν, οι βασικοί συντελεστές του γλεντοκοπάνε σε βάρος «των κορόιδων», δηλαδή του Ελληνικού Λαού. Ο λόγος για τον Γιωργάκη Παπανδρέου και τον Φώτη Κουβέλη, οι οποίοι μέσα στο ζοφερό κλίμα της απόγνωσης που έχουν έρθει οι Έλληνες δεν έχουν το πρόβλημα να διασκεδάζουν.
Ο Τζέφρυ το Σάββατο το βράδυ ήταν σε πολυτελές εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, όπου απολάμβανε την τεράστια ψαρούκλα του. Από την άλλη μεριά ο Κουβέλης βρέθηκε στα Τρίκαλα και αφού μίλησε με κροκοδείλια δάκρυα στην συνέχεια είπε να... χαλαρώσει, να φάει και αυτός τον αγλέορα και να ρίξει και μερικές ζεμπεκιές. Τόσο ο αποχαυνωμένος Τζέφρυ όσο και ο «σοβαρός» Φώτης - Φανούρης είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την σημερινή τραγική κατάσταση της Χώρας. Ο Τζέφρυ μας εισήγαγε στο Μνημόνιο, ενώ ο Φανούρης για έναν ολόκληρο χρόνο στήριξε την μνημονιακή συγκυβέρνηση.
Αν είχαν λίγη τσίπα και φιλότιμο θα έπρεπε να ζητήσουν μια ειλικρινή συγγνώμη και να αποχωρήσουν από την πολιτική ζωή της Χώρας, ασχέτως του ότι κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν θα τους έδινε συγχωροχάρτι για τα εγκλήματά τους σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού. Αντί αυτού δεν έχουν πρόβλημα να διασκεδάζουν, τρώγοντας, πίνοντας και χορεύοντας. Γιατί να μη το κάνουν; Ποιος έχασε την ευθιξία για να την βρουν οι λεγάμενοι; Ας γνωρίζουν, όμως, ότι οι ευθύνες για το κατάντημα του Τόπου είναι κολοσσιαίες και στο μέλλον θα τους κοπεί οποιαδήποτε διάθεση για κάθε είδους διασκέδαση.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου