" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ομολογία πρώην υπουργού: Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στο σύστημα - Στις ευρωεκλογές θα εκπλαγούμε! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος ο κυριότερος εκπρόσωπος του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα σε μια κρίση ειλικρίνειας στην συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή ομολόγησε τον φόβο του για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΝΔ και πρώην βουλευτής με το Πασόκ, αφού έπλασε το εγκώμιο του Σύριζα και της Δημάρ εξέφρασε την ανησυχία του για το σίγουρο ενδεχόμενο της αποτυχίας του Τσίπρα στην στροφή του κόσμου προς τα "άκρα" και τα αποτελέσματα "έκπληξη" των ευρωεκλογών. 
Είπε χαρακτηριστικά «Φοβάμαι πάρα πολύ και από την άκρα δεξιά, πάρα πολύ το φοβάμαι, διότι αν αποτύχει και ο Σύριζα τι θα γίνει; τι θα κάνει ο κόσμος; Θα στραφεί όλος ο κόσμος εναντίον του συστήματος και εάν  στραφεί εναντίον του συστήματος τι θα κάνει; Πού θα πάει; Στα άκρα! Ποιος είναι εναντίον του συστήματος; H άκρα δεξιά! Με συνέπειες άγνωστες, το φοβάμαι πάρα πολύ. Θα το δείτε στις ευρωεκλογές, θα δείτε στις ευρωεκλογές αποτελέσματα που θα εκπλαγούμε!»
Επισημαίνουμε στον κ. Ανδριανόπουλο ότι καλά κάνει και φοβάται, γιατί ο κόσμος έχει ήδη στραφεί προς την Χρυσή Αυγή, την μοναδική ελεύθερη και ασυμβίβαστη φωνή αντίστασης ενάντια στο σύστημα. Οι “συνέπειες”  της ανόδου του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών που φοβάται το καθεστώς των διεφθαρμένων το οποίο εξουσιάζει την πατρίδα μας είναι η πολιτική κάθαρση που θα επέλθει στην χώρα, όταν η Χρυσή Αυγή θα έρθει στην εξουσία με την ψήφο του ελληνικού λαού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου