" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ! Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ( ΑΔΩΝΙΣ) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! ! !

 
Ο Άδωνις έδωσε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Σωτήρη Μπότσαρη που δημοσιεύεται στο Crash Δεκεμβρίου,όπου έχει ξεφύγει ΕΝΤΕΛΩΣ (προφανώς έχει "λαλήσει" ) αφού θεωρεί ως ευλογημένο πολιτικό άνδρα τον Τζέφρι Παπανδρέου που πολύ καλώς έκανε και μας έβαλε στο μνημόνιο! 
Να τι είπε ακριβώς : 
Δημοσιογράφος: Το μνημόνιο δεν έχει φέρει τεράστιες καταστροφές στην Ελλάδα;
Άδωνις: Καθόλου. Λόγω χρεωκοπίας έχουμε καταστροφές και όχι λόγω μνημονίου. Δεν χρεωκοπήσαμε επειδή μπήκαμε στο μνημόνιο, επειδή χρεωκοπήσαμε μπήκαμε στο μνημόνιο. Ο Παπανδρέου καλά έκανε και μας έβαλε στο μνημόνιο, διότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος...Δηλαδή ο Άδωνις ( που λέγεται Σπυρίδων) παραβλέπει μια πραγματικότητα 40 χρόνων η οποία τι λέει; Η οποία λέει ότι όλοι αυτοί οι " σωτήρες" που ανέβηκαν στην εξουσία,κοροϊδεύοντας στην ουσία τον έλληνα πολίτη και του υφέρπαξαν την ψήφο, έκαναν το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ όχι απλά του αιώνα, αλλά της χιλιετίας !!! 
Άν όλα αυτά τα ρεμάλια, που έγιναν πλουτοκράτες με τα λεφτά του ελληνικού κράτους, όλα αυτα τα άθλια υποκείμενα που νομοθετούσαν για να κάνουν αρπαχτές, μεριμνούσαν για το καλό της Πατρίδος και όχι της ΤΣΕΠΗΣ τους, η Ελλάς δεν θα είχε φτάσει σ αυτό το σημείο... Η Ελλάς δεν θα χρειαζόταν κανένα ΔΝΤ ή ΕΚΤ ή Ε.Ε. για να χρεωθεί δισεκατομμύρια για τα επόμενα 100 χρόνια, και βάλε...
Αλλά αυτοί οι λιγδιάρηδες, οι λιγούρηδες που έπεσαν με τα μούτρα στον "ντορβά με τα κουλούρια", αν λοιπόν  λειτουργούσαν όπως η θέση τους, τους επέβαλλε, βεβαίως και η Ελλάς δεν θα έφτανε στο σημείο αυτό! Και όσο αφορά τους απλούς πολίτες που " έτρωγαν λεφτά δανεικά" όπως λέει ο μπουμπούκος, και πάλι στο χέρι των εξουσιαστών ήταν να διαμορφώσουν το ανάλογο επίπεδο στον λαό... Αλλά τα γομάρια, οι άθλιοι έριχναν μια μπουκιά για να γεμίζουν τα στόματα του λαού ώστε να μην αντιδρά. Να μην μιλάει, να μην φωνάζει να είναι ένα υπάκουο σκυλάκι που απλά θα τους παρέχει την δυνατότητα να " βασιλεύουν" και κυρίως να ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ !!! 
Αυτή είναι η αλήθεια " λαλημένε" Σπυριδωνα- Άδωνι ! Όμως η κακομοιριά σου είναι ότι ψοφάς για μεγαλεία και γαία πυρί μιχθήτω!  
Φυσικά στην εν λόγω συν/ξη έχει αραδιάσει τόνους μπουρδολογιών που δεν αξίζει τον κόπο να αναλωθεί κανείς. Εκτός ίσως μιάς ακόμη ευλογίας που βλέπει ο λαλημένος: 

Δημοσιογράφος: Μήπως 'εχει ξεφύγει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Θεόδωρος Πάγκαλος;
Άδωνις: Εγώ θα ήθελα να είχε ξεφύγει πολύ νωρίτερα. Λέει πολλές αλήθειες.


Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως, όταν κάποιος ξεχωρίζει ως αξιόλογους πολιτικούς άνδρες τον ΓΑΠ και τον Πάγκαλο, μάλλον αδίκως χάνουμε τον καιρό μας και ασχολούμεθα μαζί του... Έϊ μπουμπούκο, χάρη μεγάλη σου έκανα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου