" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ήρθε η επιβεβαίωση από την Αμερική: Νέος Τζέφρυ ο Τσίπρας!

Τα υπερατλαντικά εκείνα συμφέροντα, τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάδειξη του Τζέφρυ Παπανδρέου στον πρωθυπουργικό θώκο της χώρας το 2009, είναι εκείνα τα οποία έχουν αναλάβει το από μηδενικής βάσης χτίσιμο του ηγετικού προφίλ του προέδρου του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα.
Μετά τις προσκλήσεις για ομιλίες σε συνέδρια-ορόσημα του καπιταλιστικού τρόπου σκέψης και της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας των τραπεζών και των πολυεθνικών, ο ηγέτης της ροζ αριστεράς συγκαταλέγεται σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy( σημείωση Ελλάς Αιώνιον: πρόκειται για το ίδιο περιοδικό που το 2010 είχε στην λίστα των κορυφαίων διανοητών τον Γιώργο Παπανδρέου)στους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές!( σημείωση Ελλάς Αιώνιον:το πως εννοούν οι αμερικανοσιωνιστές τους "διανοητές" το βλέπουμε 2 χρόνια σχεδόν τώρα, με τις ομιλίες του ΓΑΠ,τον οποίο μάλιστα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να τον ακούσουν,όταν στην Ελλάδα τον έχουμε μόνο για φτύσιμο ή του απαγορεύουν να επισκεφθεί σημεία της χώρας οι κάτοικοι...)  
 Πρόκειται σαφώς για μια ξεκάθαρη προσπάθεια αμερικανικής αναβάθμισης της πολιτικής παρουσίας Τσίπρα, τόσο εντός των ελληνικών συνόρων, όσο κυρίως στις διεθνείς επαφές, με τους ευρωπαίους εταίρους.
Η αριστερά του βολέματος και των σκανδάλων, της αρπαχτής και της εθνικής αποδόμησης, είναι τόσο αισχρή και αναξιοπρεπής, που πανηγυρίζει για την «διάκριση» του ηγέτη της. 

 «Διάκριση» η οποία δεν επήλθε κατόπιν οιασδήποτε εξέχουσας πρωτοβουλίας ή έστω προτάσεως του προέδρου της, για την ανακούφιση του Ελληνικού Λαού. Πολλώ δε μάλλον, διόλου δεν προβληματίζει τους επαναστάτες της κρατικής μάσας πως ο τίτλος που αποδόθηκε στον κύριο Τσίπρα, προέρχεται από τον υποτίθεται κατ' εξοχήν εχθρό των ελληνόφωνων μαρξιστών και λοιπών ορφανών του σοβιετικού σκοταδισμού.


Αρκεί μονάχα να υπενθυμίσουμε, πως τον συγκεκριμένο τίτλο, ενός εκ των 100 κορυφαίων παγκόσμιων διανοητών, είχε λάβει (με την «αξία» του κι αυτός!..) και ο Τζέφρυ Παπανδρέου το 2010! Ήταν το έτος κατά το οποίο ο «διανοητής» κύριος Παπανδρέου και η εγκληματική συμμορία ΠΑΣΟΚ, σε συνεννόηση με πανίσχυρα τοκογλυφικά συμφέροντα των ΗΠΑ, έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, σέρνοντας το Λαό μας σε μια σκοτεινή περίοδο φτώχειας, εξαθλίωσης και κατακόρυφης πτώσης του βιοτικού του επιπέδου. Συνέπεια αυτού, ο Ελληνικός Λαός να του προσδώσει δικαιωματικά τον τίτλο του προδότη, τίτλος που τον συνοδεύει μέχρι σήμερα και θα τον συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής του.
Ακριβώς την ίδια πορεία, ακολουθεί ο πρόεδρος του Σύριζα. Κι ακολουθεί την ίδια πορεία όχι ακολουθώντας ενστικτωδώς μια τακτική επιτυχίας, αλλά επειδή αυτό διατάσσουν οι διεθνείς επικυρίαρχοι, οι παγκόσμιοι γύπες της τοκογλυφίας, που κινούν από τη Νέα Υόρκη τα νήματα των οικονομιών των κρατών. Αυτοί οι τελευταίοι είναι που έχουν βρει στο πρόσωπο του Τσίπρα τον άξιο διάδοχο της πολιτικής Παπανδρέου. Το έργο που εκείνος άφησε στη μέση, θα ολοκληρώσει ο Τσίπρας. Είναι η απάντηση των εν ΗΠΑ τοκογλύφων στους τοκογλύφους της Τρόικα και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα τον θλιβερό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Η Χρυσή Αυγή στο μεταξύ, δέχεται από ΗΠΑ και Ευρώπη συνεχείς, συστηματικές και άθλιες συκοφαντικές επιθέσεις. Υπήρξε όμως πάντοτε αρχή μας, πως το να μας πολεμούν σκληρά και συνήθως ανήθικα και αντισυνταγματικά, σημαίνει πως πάμε καλά. Το αντίθετο προφανώς, συμβαίνει με τους πολιτικούς μας αντιπάλους: αφού τους επαινούν οι εχθροί του Λαού μας, σημαίνει πως ελέγχονται καλά!
Ο κύριος Τσίπρας βεβαίως, μπορεί να πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο τίτλο που του αποδόθηκε χαριστικά. Στο άμεσο μέλλον, ο Ελληνικός Λαός θα μάθει και το τίμημα που ο ηγέτης της αριστεράς παραχώρησε προκειμένου να λάβει τον συγκεκριμένο ανούσιο τίτλο, τίμημα που δεν είναι άλλο από την προδοσία της Πατρίδος και των Ελλήνων.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος βρίσκεται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένος, επειδή αυτό απαίτησαν από την ξενόδουλη και αντεθνική συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, εκείνοι που μοιράζουν τίτλους άνευ αντικρίσματος σε πολιτικές μαριονέτες τύπου Παπανδρέου και Τσίπρα. Τούτη και η χαώδης διαφορά του με τους πολιτικούς του αντιπάλους: ο Αρχηγός μας διώκεται γιατί αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού, ενώ οι ηγέτες του αντισυνταγματικού τόξου επαινούνται και τιμώνται για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ξένων!

Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου