" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ρουάντα της Ευρώπης, η Ελλάδα του Σαμαρά

Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Υποτίθεται ότι στον καιρό της χούντας του Μνημονίου, στα χρόνια όπου ξεπουλάνε την Ελλάδα κομμάτι, κομμάτι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και η θλιβερή παρέα τους θα έπρεπε την ίδια ώρα που κόβουν το ρεύμα σε φτωχές οικογένειες, που στερούν τα φάρμακα σε καρκινοπαθείς, θα έπρεπε τουλάχιστον το κράτος να είναι έντιμο. Όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Το γλέντι των «ημετέρων», η κλεπτοκρατία συνεχίζεται.
Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια» που δόθηκε στην δημοσιότητα ο δημόσιος τομέας της χώρας, που κυβερνά ο Σαμαράς, είναι ο ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ της Ε.Ε. Λιγότερο διεφθαρμένες χώρες κρίνονται σύμφωνα με τους ερευνητές η Ρουμανία και η Βουλγαρία και κράτη εκτός Ευρώπης όπως η Τουρκία (όπου το «μπαξίσι» είναι νόμος), η Σενεγάλη και η Ρουάντα στην Αφρική και άλλες τριτοκοσμικές χώρες.
Το πανηγύρι των «δικών μας παιδιών», που τρώνε με χρυσά κουτάλια, που παίρνουν εργολαβίες και λοιπές διευκολύνσεις από το κράτος του Σαμαρά συνεχίζεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στις περισσότερες θέσεις κλειδιά, που ελέγχουν το δημόσιο χρήμα και την διαφθορά είναι άνθρωποι του Σαμαρά και του Βενιζέλου, από τους οποίους μάλιστα πολλοί βαρύνονται με σκάνδαλα δισεκατομμυρίων από τον προηγούμενο βίο και πολιτεία τους.
Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει γίνει τίποτε με την ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ στην οποία πρωταγωνιστεί στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού. Φρόντισαν μάλιστα και για την παραγραφή των όποιων αδικημάτων φοροδιαφυγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικημάτων που κρύβουν σκάνδαλα και μαύρο χρήμα.
Ρουάντα της Ευρώπης και ακόμη μάλιστα περισσότερο διεφθαρμένη από την Ρουάντα το κράτος του Σαμαρά της υπέρβασης, ο οποίος βλέπει τα ποσοστά της Ν.Δ. να πλησιάζουν τα ποσοστά της Πολιτικής Άνοιξης. Αντίθετα η Χρυσή Αυγή καλπάζει και επειδή ακριβώς παραμένει σταθερή στην γραμμή της «ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ» γι’ αυτό οι ΚΛΕΦΤΕΣ, οι εξουσιαστές της πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρώπης φρόντισαν να στείλουν φυλακή, αυτούς, τους μοναδικούς που δεν είναι διατεθειμένοι να κουκουλώσουν τα εγκλήματά τους.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου