" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΕΠΤΩΝ ΟΠΩΡΑΣ – ΤΟ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

rizos050560
Προ ολίγων ημερών, δημοσιεύτηκε στον τύπο το αποτέλεσμα μιας έρευνας, η οποία περιέγραφε τον μέσο συριζαίο. Είναι 50άρης (της γενιάς του Πολυτεχνείου), δημόσιος υπάλληλος (συνήθως και η γυναίκα του) και κονομημένος. Τώρα μαθαίνουμε πως είναι και λαμόγιο!
Έτσι, όπως αναφέρει το «Έθνους της Κυριακής», αποκαλύφτηκε, έπειτα από έρευνες της Αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος, ο λογαριασμός του συνδικαλιστικού στελέχους της ΓΕΝΟΠ και του ΣΥΡΙΖΑ Ρίζου Ρίζου (και των δύο θυγατέρων του), με 750.547,84, στην Κύπρο, σε δύο λογαριασμούς offshore εταιρείας, της «ARCELOR LTD», με χώρα εγγραφής το Μπελίζ, αριθμό εγγραφής 101.605 και επαγγελματική διεύθυνση τη λεωφόρο Κένεντυ 12 στη Λευκωσία της Κύπρου. Σύμφωνα με τα στοιχεία του πορίσματος της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος «προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι τα κατατεθειμένα στους συγκεκριμένους λογαριασμούς ποσά αποτελούν τμήμα του προαναφερθέντος εγκληματικού προϊόντος απάτης, ύψους 1.160.470,40 ευρώ», δηλαδή των χρημάτων με τα οποία ζημιώθηκε το ελληνικό Δημόσιο από τις «χορηγίες» της ΔΕΗ προς τους συνδικαλιστές. Προκειμένου μάλιστα να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα θα επιστρέψουν με κάποιον τρόπο στα δημόσια ταμεία, δεσμεύτηκαν τέσσερα υπερπολυτελή ακίνητα της οικογένειας Ρίζου, σε περιοχές-φιλέτα της Αθήνας (όχι κορόιδο ήτανε να τα πάρει σε λαϊκές γειτονιές…), η αξία των οποίων αντιστοιχεί σε τμήμα του «εγκληματικού προϊόντος».
Επίσης, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής που ερεύνησε τα οικονομικά του Ρίζου και των θυγατέρων του, «τα νόμιμα εισοδήματά τους κατά τα τελευταία έτη, μόλις καλύπτουν τις ανάγκες διαβίωσής τους».
Και βέβαια, τα κομμουνιστοκρατούμενα ΜΜΕ δε βγάζουν άχνα για τις λαμογιές του συριζαίου! Γιατί άραγε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου