" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ !!!

boutaris-skopia

Econimic Chamber of Macedonia δηλαδή Οικονονικό Επιμελητήριο της ”Μακεδονίας”!!!
Λέει η επιγραφή κάτω απ' την οποία κάθεται ο Μπουτάρης, χωρίς να ενοχλείται ΚΑΘΟΛΟΥ, αφού ως φαίνεται το θεωρεί πολύ φυσιολογικό !!!
Να λοιπόν πως οι Σκοπιανοί επέτυχαν, ατύπως μεν ουσιαστικά δε, αφού πρόκειται για αξιωματούχο του ελληνικού κράτους (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, της Συμπρωτεύουσας δηλαδή) να αναγνωριστούν με την ονομασία " Μακεδονία" και από την Ελλάδα !!!
Και μην νομίζεται πως ο πρώην αλκοολικός Μπουτάρης εκανε του κεφαλιού του. Είναι κανονισμένη από την συγκυβέρνηση η αναγνώριση των Σκοπίων και απλά έβαλαν τον " τρελό του χωριού" να δώσει το πράσινο φως προς την τελική ...υποχώρηση στο θέμα της ονομασίας ! 

Και μετά μας κάνει εντύπωση το κυνήγι που έχουν στήσει κατά της Χρυσής Αυγής! Ένα κυνήγι που έχει κυρίως εξολοθρευση των αυθεντικά και ουσιαστικά Εθνικοφρόνων αξιωματικών στα Σώματα Στρατού και Αφαλείας. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι απλά και μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος, αλλά αυτοί καθ' εαυτοί οι αξιωματικοί που πατροπαράδοτα μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις όταν θίγονται Εθνικά Θέματα ! 

Άντε λοιπόν, για να καταλάβετε πώς και για ποιόν λόγο ο Ερντογάν ξεστομίζει τέτοιες απειλές κατά της Εθνικής υπόστασης της χώρας! 

Από την μια ο Μπουτάρης ανοίγει τον δρόμο στους γυφτοσκοπιανούς, από την άλλη οι τουρανομογγόλοι βλέπουν μέχρι και την Θεσσαλονίκη και οι εγχώριοι " εξουσιαστές" παραδομένοι δεκαετίες τώρα στην αριστερίστικη αντίληψη, ευχαριστιούνται με σύνορα έως και την Λαμία ! 

Η φωτογραφία από το taxalia.blogspot να σημειώσουμε πως είναι σημερινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου