" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Η RaHDit ἐν δράσει

 


Παλαιότερα η ομάδα χάκερ RaHDit είχε αποκαλύψει πληροφορίες για περισσότερους από 3.200 ξένους μισθοφόρους στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και πληροφορίες για 1.500 ενεργούς υπαλλήλους της υπηρεσίας ξένων πληροφοριών της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται μυστικά σε περισσότερες από 20 χώρες.

Η ομάδα χάκερ RaHDit με έδρα τη Ρωσία διέρρευσε δεδομένα για περισσότερους από 800 μαχητές των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων που επιτέθηκαν στην περιοχή του Κουρσκ .

Μεταξύ των ατόμων που ταυτοποιήθηκαν είναι μέλη της 82ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου, της 61ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και χειριστές UAV, καθώς και περίπου 200 ξένοι μισθοφόροι από την Αρμενία, το Ισραήλ, τη Γεωργία, την Ιορδανία, το Καζακστάν, την Τουρκία, τη Μολδαβία, τη Συρία και άλλες χώρες.

Η ομάδα χάκερ RaHDit, η οποία ξεκίνησε συγκεκριμένα το πρότζεκτ NemeZida για να καταγγείλει τους Ναζί του 21ου αιώνα και τα εγκλήματά τους, απηύθυνε έκκληση στα ουκρανικά στρατεύματα να παραδοθούν, προσθέτοντας μια υπενθύμιση να χρησιμοποιούν την ειδική ραδιοφωνική συχνότητα «Βόλγα» που καθιέρωσαν οι ρωσικές δυνάμεις για Ουκρανούς στρατιώτες που θέλουν να παράδοση.


Οι χάκερ που εδρεύουν στη Ρωσία είχουν προηγουμένως καταστρέψει τα πάντα, από ουκρανικούς πράκτορες πληροφοριών και χειριστές drone έως χιλιάδες ξένους μισθοφόρους που πολεμούν στις τάξεις του ουκρανικού στρατού.

Ἀπό :  sputnikglobe.com

Προσωπικά δεδομένα 7.700 Ουκρανών στρατιωτών διαρρέουν στο διαδίκτυο. Ρώσοι χάκερς ανακοινώνουν τη μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση



Ἡ Πελασγική

2 σχόλια:

  1. Υπαρχουν και τουλαχιστον 3 ελληνες απο οσο γνωριζουμε απο ανοικτες πηγες: ο ενας ειναι χειριστης drone και οι αλλοι δυο πεζικαριοι των ειδικων δυναμεων (εφεδροι)

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στούς μισθοφόρους τῆς Οὐκρανίας τρομάρα τους ; Ἄ πόσο ἄχρηστοι εἴμαστε !
      Ὄξω ῥεντίκολα.
      Ὅ,τι καί νά πάθουν τούς ΑΞΙΖΕΙ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή