" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Οἱ δολοφονημένοι Πρόεδροι τῶν ΗΠΑ καί ἡ Μασσωνία

 Οι Ρότσιλντ έχουν την συνήθεια της δολοφονίας προέδρων  που δεν ακολουθούν τις εντολές τους.

( φωτό ἀριστερά : William Henry Harrison 9ος πρόεδρος τῶν ΗΠΑ,πέθανε ἀπό κρυολόγημα -  Zachary Taylor 12ος Πρόεδρος τῶν ΗΠΑ, πιστεύεται πώς πέθανε ἀπό γαστρεντερίτιδα... )

"Η καταστροφή των πολιτικών μας θεσμών βρίσκεται στην Μασσωνία, ήδη ισχυρή και καθημερινά όλο και περισσότερο. Οφείλω στη χώρα μου μια έκθεση των κινδύνων της." - Ο Captain William Morgan, δολοφονήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1826 

(από 16 Ιουνίου 2008 & 17 Φεβρουαρίου 2019)

από τον Henry Makow PhD

Ένα περίεργο αλλά πολύ αξιόπιστο έγγραφο του Διαδικτύου που ονομάζεται "The Mardi Gras Secrets" αναφέρει ότι πράκτορες των Illuminati δηλητηρίασαν και σκότωσαν τους προέδρους William Henry Harrison (1773-1841) και Zachary Taylor (1784-1850). Επίσης δηλητηρίασαν τον James Buchanan ( 15ος Πρόεδρος τῶν ΗΠΑ ) το 1857 αλλά επέζησε. Και οι τρεις παρεμπόδιζαν τα σχέδια των Illuminati- House of Rothschild για τον Εμφύλιο των ΗΠΑ (1860-1865).

Το έγγραφο περιγράφει επίσης τον ρόλο των Illuminati στις δολοφονίες του Abraham Lincoln (1865) και του γερουσιαστή Huey Long (1935). Γνωρίζουμε ότι σκότωσαν επίσης τους προέδρους James A. Garfield (1881), William McKinley (1901) και John F. Kennedy (1963) και πιθανώς τον Warren Harding (1923) και πιθανώς τον FDR (1944).

Ο ιστότοπος Mardi Gras Secrets δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2005 από τη Mimi L. Eustis, την κόρη του Samuel Todd Churchill, μέλους υψηλού επιπέδου της μυστικής Εταιρείας Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης που ονομάζεται "The Mystick Crew of Comus".

Αυτή η Εταιρεία, η οποία αναδιοργάνωσε τις γιορτές του Mardi Gras το 1857, ήταν ένα κεφάλαιο του Skull and Bones. Ξεκίνησε ως μέτωπο για τις δραστηριότητες των Μασόνων Albert Pike, Judah Benjamin και John Slidell που έγιναν ηγέτες της Συνομοσπονδίας.

Αυτές οι πληροφορίες βασίζονται στις εξομολογήσεις του Samuel Churchill στο κρεβάτι του θανάτου όταν πέθαινε από καρκίνο του πνεύμονα. Αργότερα η κυρία Eustis αποφάσισε να τις δημοσιοποιήσει αφού προσβλήθηκε και αυτή από την καταληκτική ασθένεια.

"KILLING of the King"

Ο αρχηγός των Illuminati ήταν ο Caleb Cushing (1800-1879)-φωτό ἀριστερά-, αριστερός, ο σύντροφος του William Russell, του λαθρέμπορου οπίου που ίδρυσε το Yale Skull and Bones Society το 1832. Για να ανέβει κανείς σε αυτή την κοινωνία, έπρεπε να συμμετάσχει σε μια «δολοφονία του βασιλιά» τελετουργία μετάβασης.

Σύμφωνα με την Eustis, το Skull and BonesBrotherhood of Death, Άδελφότητα τοῦ θανάτου ) δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ομάδα εκτέλεσης πολιτικών δολοφονιών εναντίον εκείνων των πολιτικών των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν ευθυγραμμίζονται με τα σχέδια του Οίκου των Rothschild για μια ελιτίστικη κυριαρχία και έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας...Για παράδειγμα, ο Caleb Cushing συμμετείχε στους θανάτους από δηλητηρίαση με αρσενικό των προέδρων των Ηνωμένων Πολιτειών William Henry Harrison στις 4 Απριλίου 1841 και Zachary Taylor στις 9 Ιουλίου 1850. Αυτοί οι δύο Πρόεδροι είχαν αντιταχθεί στην αποδοχή του Τέξας και της Καλιφόρνιας ως πολιτείες-σκλάβοι ».

Ο William Henry Harrison ήταν ο πρώτος Πρόεδρος που πέθανε ποτέ στην εξουσία, υπηρετώντας μόνο 31 ημέρες. Σύμφωνα με τη Wikipedia, πέθανε από «πνευμονία».

Στις 3 Ιουλίου 1850, ο Zachary Taylor απείλησε να κρεμάσει όσους «συνελήφθησαν σε εξέγερση ενάντια στην Ένωση». Την επόμενη μέρα ο Πρόεδρος αρρώστησε, έκανε εμετό μαύρου υλικού και πέθανε στις 9 Ιουλίου. (Οι αρχές του Κεντάκι ξέθαψαν πρόσφατα το σώμα του Τέιλορ αναζητώντας στοιχεία δηλητηρίασης από αρσενικό.)

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ

Παραφράζω την κυρία Eustis : Κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου (από το 1861-1865), ο Πρόεδρος Λίνκολν χρειαζόταν χρήματα για να χρηματοδοτήσει τον πόλεμο. Οι δανειστές καρχαρίες-τραπεζίτες ήθελαν 24% έως 36% επιτόκιο. Αντίθετα, ο Λίνκολν ζήτησε από το Κογκρέσο να εγκρίνει την εκτύπωση χρέους «Greenbacks» αξίας 450 εκατομμυρίων δολαρίων και άτοκου χρήματος. Το χρησιμοποίησε ως νόμιμο χρήμα για όλα τα χρέη, δημόσια και ιδιωτικά.

John Wilkes Booth

Ο Οίκος των Ρότσιλντ αναγνώριζε ότι οι κυρίαρχες κυβερνήσεις που τύπωναν άτοκο και άτοκο χαρτονομίσματα θα καταργούσαν την εξουσία τους.

Ο δολοφόνος του Λίνκολν, John Wilkes Booth ήταν μέλος των Ιπποτών του Χρυσού Κύκλου του Πάικ. Ήταν στη Νέα Ορλεάνη τον χειμώνα του 1863-64 και συνωμότησε με τους Pike, Benjamin, Slidell και τον ναύαρχο GW Baird για να δολοφονήσουν τον Λίνκολν. Ο Baird αναγνώρισε αργότερα το σώμα του καπετάνιου James William Boyd ως Booth. (Ο Μπόιντ ήταν, στην πραγματικότητα, ένας συνομοσπονδιακός κατάσκοπος που έμοιαζε με τον Μπουθ και τον χρησιμοποιούσαν ως κάλυψη. Το σώμα του πετάχτηκε σε μια καταβόθρα στη φυλακή του Arsenal που χρησιμοποιούσαν για να πετάξουν νεκρά άλογα.) 

Η Eustis λέει ότι ο πατέρας της τόνισε ότι οι περισσότεροι Μασόνοι κάτω του 3ου βαθμού ήταν καλοί εργατικοί άνθρωποι. Οι Illuminati-Skull and Bones χρησιμοποίησαν τους Τέκτονες ως κάλυψη. Όσοι ξεπερνούσαν το επίπεδο των 33 βαθμών το έκαναν συμμετέχοντας στο τελετουργικό «Killing of the King». Τα χαμηλότερα επίπεδα έκαναν ό,τι τους έλεγαν χωρίς να συνειδητοποιήσουν το ρόλο τους στο "Killing of the King".

Για τη δολοφονία του Abraham Lincoln, οι Pike, Benjamin, Slidell και August Belmont (ο βόρειος πράκτορας του Rothschild) έγιναν μυστικοί Kings του Mystick Krewe of Comus. Ο Αντιπρόεδρος Andrew Johnson έγινε Πρόεδρος και έδωσε χάρη στον Albert Pike  . Ο Albert Pike απένειμε στον Άντριου Τζόνσον την ιεροτελεστία του 33ου βαθμού.

«Οι γιατροί αποτελούσαν ουσιαστικό μέρος του σχεδίου των Illuminati για να σκοτώνουν τους πολιτικούς ηγέτες των ΗΠΑ [που] εμπόδιζαν την ανάληψη της Δημοκρατίας των ΗΠΑ από τη διεθνή τραπεζική ελίτ», γράφει η Eustis.

(James Garfield. φωτό ἀριστερά. Σκοτώνουν και τους Μασόνους, αν δεν υπακούσουν.)

"Οι γιατροί των Ιλλουμινάτι το έκαναν τελικά τόσο στον Πρόεδρο των ΗΠΑ William Henry Harrison όσο και στον Zachary Taylor. Έπαιξαν επίσης έναν θανατερό ρόλο στις δολοφονίες των προέδρων των ΗΠΑ Abraham Lincoln στις 14 Απριλίου 1865 (πέθανε στις 15 Απριλίου 1865), James Garfield στις 2 Ιουλίου, 1881 (πέθανε στις 19 Σεπτεμβρίου 1881) και του William McKinley Jr. στις 6 Σεπτεμβρίου 1901 (πέθανε στις 14 Σεπτεμβρίου 1901)."

"Ο Teddy Roosevelt έγινε Πρόεδρος μετά τον πυροβολισμό του William McKinley. Ο Roosevelt έλαβε τον 33ο βαθμό και έγινε μυστικός βασιλιάς του Mystick Krewe of Comus. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, το Skull and Bones εδραιώθηκε σταθερά και έλεγχε τη Δημοκρατία των ΗΠΑ."

HUEY LONG

Ο Huey Long ("Kingfish") ήταν ένας λαϊκιστής που έθεσε μια ισχυρή πρόκληση στον FDR ( Franklin Delano Roosevelt) από τη βάση της εξουσίας του ως Κυβερνήτης της Λουιζιάνα και αργότερα ως Γερουσιαστής των ΗΠΑ. Σε αντίθεση με τον FDR, δεν ήταν μασόνος και δεν ήταν υποστηρικτής των τραπεζιτών. Το πρόγραμμά του "Share Our Wealth" αντιπροσώπευε μια πραγματική απειλή για τους Illuminati.

Ένα μέλος των Illuminati, ο Δρ. Carl Austin Weiss ( φωτό ἀριστερά) , πυροβόλησε τον Long στις 8 Σεπτεμβρίου 1935 και ο Δρ. Arthur Vidrine φρόντισε ότι ο Long δεν θα αναρρώσει. Σύμφωνα με την Eustis, ο Weiss έπρεπε να χτυπήσει τον Long στο πρόσωπο και ο σωματοφύλακας του Long, ο Murphy Roden, έπρεπε να πυροβολήσει και τον Weiss και τον Long. Αυτό μπορεί όντως να είναι αυτό που συνέβη.

Ο Roden ήταν «κατάσκοπος του J. Edgar Hoover ». Ο Roden έριξε 60 σφαίρες στο σώμα του Weiss. Ο Dr. Weiss είχε ενημερωθεί πως εάν δεν δεχόταν να πυροβοληθεί θα σκότωναν το μωρό παιδί του. 

Τόσο ο FDR όσο και ο J. Edgar Hoover κέρδισαν την ιεροτελεστία του 33ου βαθμού για τη συμμετοχή τους σε αυτόν τον φόνο.

«Ο Franklin Delano Roosevelt έγινε βασιλιάς του Comus το 1937. Όταν ο J. Edgar Hoover κατέβηκε στη Νέα Ορλεάνη για να υποδυθεί τη βασιλεία του ως Βασιλιάς του Comus, είχε εμπλακεί σε ένα σεξουαλικό γλέντι ομοφυλοφιλίας και τραβεστί με διάφορα ελιτιστικά μέλη της γραμμής αίματος του Mystick Krewe του Comus».

LINDBERGH AND HARDING

« Οι πράκτορες του Skull and Bones με την ευλογία και τη συμμετοχή του J. Edgar Hoover Διευθυντή του FBI και ειδικός κάλυψης εκτελεστών 33ου επιπέδου για την ελιτίστικη γραμμή αίματος του Οίκου Rothschild, δολοφόνησαν τον γιο του Ελευθεροτέκτονα Charles Lindbergh. Αυτή η δολοφονία του ελευθεροτέκτονα Charles Lindson λειτούργησε ως παράδειγμα ότι η απομονωτική στάση δεν ήταν το θέλημα των Illuminati».

Η κυρία  Eustis δεν θίγει τον θάνατο με δηλητηρίαση του Προέδρου Warren Harding (1865-1923), αλλά έτσι τον περιγράφει η Wikipedia:

«Στα τέλη Ιουλίου, ενώ ταξίδευε νότια από την Αλάσκα μέσω της Βρετανικής Κολομβίας, ο [Χάρντινγκ] ανέπτυξε αυτό που ήταν πιστεύεται ότι ήταν μια σοβαρή περίπτωση τροφικής δηλητηρίασης Στο ξενοδοχείο Palace στο Σαν Φρανσίσκο, πέθανε είτε από καρδιακή προσβολή είτε από εγκεφαλικό στις 2 Αυγούστου 1923, σε ηλικία 57 ετών. Η επίσημη ανακοίνωση, που τυπώθηκε στους New York Times εκείνης της ημέρας, ανέφερε ότι «ένα εγκεφαλικό επεισόδιο αποπληξίας» ήταν η αιτία του θανάτου». Ήταν άρρωστος ακριβώς μια εβδομάδα»

Για τον FDR, βλέπε Emanuel Josephson, «The Strange Death of Franklin D. Roosevelt». (1948)

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

Τα «Mardi Gras Secrets» της Mimi L. Eustis υποδηλώνουν ότι, δεδομένου του βάθους της διαφθοράς, το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη ως δημοκρατία. Υπάρχει ένα μοτίβο ελέγχου των Illuminati-Rothschild σε όλη την ιστορία των ΗΠΑ. Οι άνθρωποι που το αρνούνται αυτό ζουν στον κόσμο τους.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργήθηκαν για να προωθήσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη των Illuminati με βάση το μονοπώλιο των Rothschild στην κρατική πίστη παγκοσμίως. Τα αμερικανικά ιδεώδη σχεδιάστηκαν για να εξαπατήσουν τις μάζες, όχι για να πραγματοποιηθούν.

(Νίξον και Κάστρο σε μασονική χειραψία)

Οι ιδρυτές και οι ήρωες των ΗΠΑ ήταν ως επί το πλείστον Μασόνοι, συμπεριλαμβανομένων των Paul Revere, John Paul Jones και Benjamin Franklin. Ο Francis Scott Key που έγραψε τον εθνικό ύμνο ήταν μασόνος. Ο John Hancock και οι περισσότεροι από τους υπογράφοντες τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας ήταν επίσης Μασόνοι.

Περισσότεροι από τους μισούς Προέδρους ήταν Μασόνοι. Αυτά περιλαμβάνουν τους Washington, Madison, Adams, Jefferson, Monroe, Jackson, Van Buren, Tyler, Polk, Taylor, Pierce, Buchanan, Johnson, Garfield, McKinley, TR, Taft, Harding, FDR, Truman, LBJ, Ford, Reagan, Clinton, Bush I and II, Obama

Μερικοί από αυτούς πραγματικά πίστευαν ότι η Μασσωνία είχε σκοπό να «κάνει τους καλούς άντρες καλύτερους» και έπρεπε να δολοφονηθούν. Άλλοι Πρόεδροι που δεν ήταν Μασόνοι, όπως ο Αϊζενχάουερ και ο Κάρτερ, εξακολουθούσαν να ελέγχονται από τις ίδιες σκοτεινές σατανικές δυνάμεις.

Σε όλη την ιστορία τους, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν στα νύχια μιας σατανικής λατρείας, της Μασσωνίας, που εξυπηρετεί το καρτέλ των κεντρικών τραπεζών των Rothschild. Πολλοί θαρραλέοι Πρόεδροι και άλλοι πολιτικοί προσπάθησαν να απελευθερώσουν τους συμπατριώτες τους από αυτή τη δουλεία και πέθαναν χωρίς να αναγνωριστεί η αξία τους, οι δολοφόνοι τους ατιμώρητοι και θριαμβευτές.

Οι ΗΠΑ είναι ένα έθνος αποκεφαλισμένο, ένας ακέφαλος γίγαντας που οδηγείται από δαίμονες.

ἀπό  : henrymakow.com


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου