" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Ὀρμπάν : Ἡ μητέρα εἶναι γυναίκα, ὁ πατέρας εἶναι άντρας καί ἀφῆστε τά παιδιά μας ἥσυχα. Τελεία. Τέλος συζήτησης.


 Η ομιλία του Ούγγρου Πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στη Διάσκεψη Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC απέσπασε θερμά χειροκροτήματα αφού όρισε τον γάμο ως «την ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας», που υπερασπίζει την πυρηνική οικογένεια και τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες.

Η ομιλία του πρωθυπουργού, με τίτλο «Πώς αγωνιζόμαστε», έθιξε πολλά θέματα, όπως η μαζική μετανάστευση, η πτώση του κομμουνισμού και ο θεσμός του γάμου. Για το τελευταίο θέμα, ο Όρμπαν είπε ότι η Ουγγαρία « θα προστατεύσει τον θεσμό του γάμου ».

«Οι οικογενειακοί δεσμοί θα βασίζονται στο γάμο ή στη σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού», είπε. «Για να συνοψίσουμε, η μητέρα είναι γυναίκα, ο πατέρας είναι άντρας και αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα. Τελεία. Τέλος συζήτησης." Μετά από αυτή την παρατήρηση, οι κάμερες στο CPAC έδειξαν μέλη του πλήθους να χειροκροτούν τον πρωθυπουργό.

Η Ουγγαρία αναγνωρίζει τις ομοφυλοφιλικές ενώσεις, με τις καταχωρημένες συντροφικές σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου να δικαιούνται ορισμένα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων κληρονομιάς και ιδιοκτησίας. Όμως το σύνταγμα της χώρας, που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση του Όρμπαν, περιορίζει συγκεκριμένα τον γάμο σε ζευγάρια αντίθετου φύλου.

Μιλώντας για το πώς οι συντηρητικοί στην Ουγγαρία πολεμούν κοινωνικά ζητήματα, είπε: «Η πολιτική, φίλοι μου, δεν αρκεί. Αυτός ο πόλεμος είναι πόλεμος πολιτισμού . Πρέπει να αναζωογονήσουμε τις εκκλησίες μας, τις οικογένειές μας, τα πανεπιστήμιά μας και τα κοινοτικά μας ιδρύματα». (Σχετικό: Ο Όρμπαν προειδοποιεί ότι η Δύση υποβάλλεται σε «κύματα αυτοκτονίας» παρακμής .)

Η κυβέρνηση του Όρμπαν θέσπισε πρόσφατα νόμο που απαγορεύει την προώθηση περιεχομένου στα σχολεία που η κυβέρνηση πιστεύει ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία και την ιδεολογία LGBTQ+.


Περιγράφοντας πώς το κόμμα του, Fidesz, έχει μεγάλα επίπεδα πολιτικής επιτυχίας, ενώ διατηρεί την υπερ-πλειοψηφία των δύο τρίτων στο ουγγρικό κοινοβούλιο, ο Orban είπε ότι ένας από τους κύριους παράγοντες είναι η αφοσίωση του κυβερνώντος συνασπισμού του «στον νόμο και την τάξη χωρίς συμβιβασμούς».

Πρόσθεσε χιουμοριστικά ότι η κυβέρνησή του «αποφάσισε ότι δεν χρειαζόμαστε περισσότερα φύλα, χρειαζόμαστε περισσότερους φύλακες… Λιγότερους drag queens και περισσότερο Chuck Norris».

Ο Όρμπαν καλεί τους χριστιανούς και τους συντηρητικούς στην Ευρώπη και την Αμερική να ενωθούν

Μιλώντας για τη διαμάχη που προκάλεσε η εμφάνισή του στο CPAC, ο Όρμπαν είπε ότι οι Δημοκρατικοί, οι προοδευτικοί και οι φιλελεύθεροι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον εμποδίσουν να εκφωνήσει την ομιλία του .

«Δεν είμαστε τα φαβορί των Αμερικανών Δημοκρατικών. Δεν ήθελαν να είμαι εδώ και έκαναν κάθε προσπάθεια να δημιουργήσουν χάσμα μεταξύ μας. Με μισούν και συκοφαντούν εμένα και τη χώρα μου όπως μισούν εσάς και συκοφαντούν εσάς και [την] Αμερική που εκπροσωπείτε», είπε ο Όρμπαν.

«Όλοι γνωρίζουμε πώς λειτουργεί αυτό», συνέχισε. «Οι προοδευτικοί φιλελεύθεροι δεν ήθελαν να είμαι εδώ γιατί ήξεραν τι θα σας έλεγα – γιατί είμαι εδώ για να σας πω ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας γιατί εμείς οι Ούγγροι ξέρουμε πώς να νικήσουμε τους εχθρούς της ελευθερίας στο πολιτικό πεδίο μάχης. ”

Η ομιλία του Όρμπαν έθιξε μια ποικιλία άλλων θεμάτων, όπως το πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες –συγκεκριμένα ο πρώην Πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκανβοήθησαν την Ουγγαρία να νικήσει τον κομμουνισμό , πώς η Ουγγαρία ήταν η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που «σταμάτησε την εισβολή παράνομων μεταναστών» και πώς η κυβέρνησή του έχει μείωσε τον αριθμό των αμβλώσεων.

«Τα τελευταία 10 χρόνια ο αριθμός των γάμων διπλασιάστηκε και ο αριθμός των αμβλώσεων μειώθηκε στο μισό στην Ουγγαρία», είπε. «Δεν είναι άσχημα για αρχή».

Η εμφάνιση του Όρμπαν στο CPAC επικρίθηκε αμέσως, με πολλούς να κατηγορούν τον δημοφιλή και δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό ως αυταρχικό και δικτάτορα.

Παρά τις τεράστιες επικρίσεις από δυτικά μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς, ο Όρμπαν εξακολουθεί να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό σε πολιτικές που πιστεύει ότι θα κάνουν την Ουγγαρία καλύτερο μέρος για να ζεις. Αυτές οι πολιτικές περιλαμβάνουν τον περιορισμό της μετανάστευσης στη μικρή χώρα, την απαγόρευση των ομόφυλων ζευγαριών να υιοθετούν νόμιμα παιδιά και τη θέσπιση νόμου που εμποδίζει τους ανθρώπους να επιτρέπεται να αλλάζουν νόμιμα φύλο στα επίσημα έγγραφα.

Μάθετε περισσότερα για θέματα LGBT στο Gender.news .

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο-κλιπ μέ τό πιό σημαντικό μέρος της ομιλίας του Όρμπαν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του CPAC στο Τέξας : 



Ἀπό : newstarget.com


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Διαισθανομαι οτι τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απ αυτα που κατανοουμε!! Ενω για παραδειγμα για τους περισδοτερους ειναι αυτονοητα αυτα που λεει ο Ορμπαν οπως και ο Πουτιν(πριν λιγο καιρο) η ΝΤΠ τι νομιζετε οτι κανει???Μηπως απλα προσπαθει να αντιμετωπισει διαλεκτικα και προπαγανδιστικα ακομα αυτες τις αποψεις???ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!! Αυτο που κανει ειναι να ΠΑΡΒΑΙΝΕΙ δια της επιστημης των κυησεων ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ανθρωπων. Δεν ειμαι γιατρος και δεν σκαμπαζω απο εξωσωματικες, παρενθετες μητερες, ομοζυγωτα η μη διδυμα(η επιστημη ψυχωση του Μεγκελε) κλπ. Ομως ειμαι σχετικα αρχαιος στην ηλικια και παρατηρω. Και τι βλεπω?? Να τι βλεπω!!.... Οσοι ειστε ανω των 55 θυμαστε παλια να υπηρχαν αγορια με κραυγαλεα προδηλη γυναικεια συμπεριφορα οπως σημερα?Παρτε τις κιτρινισμενες φωτογραφιες και θυμηθειτε.Ποσα αγορια ειχαν αμφιβολα χαρακτηριστικα φυλλου? ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!Πολυ πολυ σπανια καποιο παιδι να ειχε ενα τετοιο φαινοτυπο.Σημερα οσοι ειστε παρατηρητικοι μπορειτε να δειτε τα αγορια ας πουμε της 2ας Γυμνασιου?? Ειστε σιγουροι οτι δεν εχουν γινει ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ γενετικες αλλαγες??Λυπαμαι πολυ που το λεω ,αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος(ως αρχαιος και νηφαλιος πιστευω παρατηρητης) οτι κατι εχει γινει στην γεννετικη μηχανικη.Οχι δεν ειναι επικτητα τα χαρακτηριστικα αλλιωσης.Προκειται για βιολογικη παρεμβαση.Μακαρι να κανω λαθος.Εχετε σκεφτει τι κολοσσιαιο ρολο εχουν παιξει οι εξωσωματικες, τα διδυμα, οι αβερτα-κουβερτα καισαρικες, οι ειδικες κλινικες με τους 'αγνωστους' δοτες και τις παρενθετες μητερες?? .Παιχτηκαν δισεκατομμυρια στην αγορα της τεχνολογιας ασφαλους συλληψης, κυησης και τοκετου.Μηπως η απληστια των επιστημονων καθοδηγηθηκε απο τα γνωστα κεντρα? Τι λεω τωρα! Ποιος διεδωσε αυτη την τεχνολογια?Σαρανταφευγα πενηνταρες και εξηνταρες ακομα εγιναν μαμαδες?Πολλες με διδυμα.Πολλα διδυμα.Η ψυχωση του Μενγκελε. Ειναι τοσο απλο να παρεμβαινουμε στην φυση??Ειμαστε τοσο σοφοι??.Απο την αλλη η διατροφη και τα ΕΜΒΟΛΙΑ ειναι ενας αλλος υποπτος παραγοντας.Γεμισε ο τοπος με αυτιστικα και προβληματικα παιδια!!!! Ποτε στο παρελθον υπηρχαν τοσα αυτιστικα παιδια??? Υπαρχουν αξιοπιστες, διαχρονικες και λεπτομερειακες μελετες για ολα αυτα????Νομιζω οτι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ και ισως ειναι η ωρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι ὅπως τά γράφεις εἶναι ἡ πραγματικότης. Καί πολύ σωστά οἱ παράγοντες εἶναι ἡ διατροφή,τά προϊόντα πού γενικῶς χρησιμοποιεῖ ὁ ἄνθρωπος καί γιά τήν ὑγιεινή καί τά ἐμβόλια καί φυσικά ὅλη αὐτή ἡ ...ἐπιστήμη γιά τίς ἐξωσωματικές γονιμοποιήσεις .

      Καί δέν εἶναι μόνον αὐτά ! Εἶναι τόσα ἀκόμη πού οὔτε μᾶς περνᾶ τό μυαλό πώς ἀκόμη καί σέ κα΄ποια θέματα ἀπίθανα γίνονται οἱ ἀνάλογες μέ τά σχέδια τῆς ἐξουσιαστικῆς ἐλίτ,παρεμβάσεις !

      Τόν τελευταῖο καιρό πού ὁ τουρισμός εἶναι στά καλλύτερά του,ἄν κάνῃ κάποιος μία βόλτα στά πιό πολυσύχναστα σημεῖα μίας τυριστικ[ς πόλεως ( ὅπως καί στήν δική μας καί τίς γύρω περιοχές) θά τρομάξῃ ἀπό τό πόσα «ζευγάρια» ὁμοφυλόφιλα θά συναντήσῃ ! ! !
      Καί πολλά ἀπό αὐτά μέ μωρά σέ καροτσάκια !!!

      Κρῖμα,οἱ κοινωνίες μας ἔχουν φθάσῃ σέ ὄρια πού χρειάζεται οὐσιαστική παρέμβασις. Νομίζω πώς ὅπως λέει καί ὁ Ὀρμπάν παραπάνω,δέν φθάνουν μόνον οἱ πολιτικές...

      Καλημέρα ἀγαπητέ μου Θαλῆ !

      Διαγραφή
  2. Ειναι και η ανηλεης καθημερινη πλυση εγκεφαλου απο ταινιες , ραδιοτηλεοραση , παιχνιδια. Ολα μα ολα ειναι εναρμονισμενα με οδηγιες ΝΤΠ και μειωση του παγκοσμιου πληθυσμού δλδ πολεμος.
    Ανηλεης , εξοντωτικός πολεμος.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή