" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Λοβοτομώντας τά παιδιά...


Μη εγκεκριμένα συνταγογραφούμενα αντιψυχωσικά φάρμακαδιαβᾶστε τί εἶναι τά ἀντιψυχωσικά φάρμακα,τίς παρενέργειες καί τήν ἐπικινδυνότητά τους. Ἐδῶ κι᾿ἐδῶ) της FDA έχουν συνταγογραφηθεί για παιδιά δύο ετών που υποτίθεται ότι έχουν διπολική διαταραχή. Στο αρχείο με τα εσωτερικά έγγραφα της Johnson & Johnson, ένας συγκεκριμένος γιατρός, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο επικεφαλής της παιδιατρικής ψυχοφαρμακολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης του Χάρβαρντ, φαίνεται να έχει ωθήσει αυτά τα μη εγκεκριμένα φάρμακα μέσω δεσμευμένων ομιλιών με αμοιβές για πάνω από 1,6 εκατομμύρια δολάρια, για μια περίοδο επτά ετών, αρκετά χρόνια πρίν.

Ένας Joseph L. Biederman, με βαθιές (και γεμάτες) τσέπες και ευρείς δεσμούς με την J&J, είναι ένας σύμβουλος που μπορεί να είναι ένοχος ότι σπρώχνει ψυχοφάρμακα που συνταγογραφούνται για νήπια που εναλλάσσουν το γέλιο με το κλάμα, τήν χαρά με την λύπη σε μεγάλο βαθμό καί αναίτια. Αυτό δεν λέγεται απλώς "terrible twos" ; ( μπορεῖτε νά διαβάσετε σχετικῶς μέ τίς ἐκρήξεις θυμοῦ ἤ γέλιου στά 2χρονα, τό λεγομενο "terrible twos" , ἐδῶ.) Από πότε τα 2χρονα παιδιά χρειάζονται τοξικά φάρμακα που τους προκαλούν σκέψεις αυτοκτονίας επειδή είναι κυκλοθυμικά;

Το DSM, το διαγνωστικό βιβλίο της ψυχιατρικής που χαρακτηρίζει κάθε συναίσθημα ως ασθένεια ή διαταραχή, είναι η βάση για τη διάγνωση οποιουδήποτε παιδιού υπάρχει, εάν έρθει για «θεραπεία». Το DSM είναι σαν ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για την εμπορία επικίνδυνων φαρμάκων που είναι πειραματικά και δεν έχουν εγκριθεί από τον FDA για αυτόν τον τύπο χρήσης.

Πού είναι η νομιμότητα των επιστημονικών στοιχείων ότι τα δίχρονα παιδιά χρειάζονται φάρμακα για τη διπολική διαταραχή; Αυτό πληροί τις προϋποθέσεις για κακοποίηση παιδιών;

Όχι μόνο δεν υπάρχουν αποδείξεις αυτής της ψυχικής διαταραχής σε παιδιά δύο ετών, αλλά οι ψυχιατρικές «διαγνώσεις» διαταραχών που απαιτούν αντιψυχωσικά φάρμακα έχουν εκτοξευθεί τελευταία. Τώρα αυτά τα φάρμακα είναι υπερπαραγωγικές αγελάδες με μετρητά και οι γιατροί που τα προωθούν μαζικά λαμβάνουν κάθε είδους κίνητρα, δώρα, μετρητά, μετοχές και φυσικά «συμβουλευτικές αμοιβές».

Αυτό σημαίνει ότι κορυφαίοι γιατροί και παιδίατροι τα συνδέουν με τα μεγάλα συνέδρια γιατρών  (συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών βιντεοσυνεδριάσεων) και τα συνιστούν ανεπιφύλακτα για θεραπεία, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών που είναι ακόμη νήπια. (Το CDC ταξινομεί όλα τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 1 και 3 ως νήπια.) 

Αυτό είναι διεφθαρμένο, όπως το να πιέζετε τα παιδιά να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά φύλου τους με φάρμακα και χειρουργική επέμβαση. Αυτό μπλέκει με την εγκεφαλική δραστηριότητα των νηπίων με πειραματικούς τρόπους που θα έπρεπε να είναι παράνομοι, αν δεν είναι ήδη. Πρόκειται για κακοποίηση παιδιών, και όποιος πληρώνεται για να προωθήσει και να φέρει αυτά τα ναρκωτικά είναι συνεργός στο έγκλημα.

φωτό

Φαρμακευτικές εταιρείες συνεργάζονται με εξέχοντες παιδιάτρους σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια για την προώθηση επικίνδυνων, πειραματικών φαρμάκων για παιδιά

Όλο το επιχειρηματικό μοντέλο βασίζεται σε συνεργασίες για τη διαφθορά. Δεν υπάρχει καμία πραγματική ιατρική «έρευνα» που θα μπορούσε ποτέ να αποδείξει ότι αυτά τα φάρμακα λειτουργούν όπως λένε, και έτσι τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι γιατροί απλώς τα φέρνουν χωρίς την έγκριση του FDA. Ποιος θα το μάθει, σωστά; Και αν το κάνουν, τι μπορούν να κάνουν για αυτό; Έχετε ακούσει ποτέ για έναν γιατρό να πηγαίνει φυλακή για την προώθηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων που κολλάει ο ίδιος; Απίθανο

Η Pharma διαχειρίζεται ολόκληρη την παρανομία, και δεν αφορά μόνο τις διαφημίσεις στην τηλεόραση και τους τρελούς επιστήμονες, αλλά περιλαμβάνει καθηγητές, γιατρούς, ψεύτικες ειδήσεις, ψεύτικες κλινικές δοκιμές και ακόμη και ψεύτικες κριτικές από ομοτίμους γεμάτες ανακληθείσες διατριβές . Χάρη στον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας, έχουν αποκαλυφθεί ανασκοπήσεις του FDA για ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο κλινικές δοκιμές, σχετικά με τα αντιψυχωσικά και τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα, οπότε η αλήθεια αποκαλύπτεται, ακόμα κι αν δεν έχει δημοσιευτεί από το συγκρότημα των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Αμερικής.

Το ντόπινγκ παιδιών με ένταση ναρκωτικών είναι πλέον ο «κανόνας» για το αμερικανικό στυλ ιατρικής ψυχικής υγείας


Πηγαίνετε το παιδί σας σε ψυχίατρο για σχεδόν οτιδήποτε και πιθανότατα θα φύγετε από αυτό το γραφείο με μια συνταγή για επικίνδυνα φάρμακα που αλλάζουν τη σκέψη
, τα οποία δεν έχουν δουλειά στα χέρια κανενός, πολύ λιγότερο στον εγκέφαλο του παιδιού σας. Είναι ένα τεράστιο πείραμα με νευρώνες και συνάψεις που η αλαζονική ψυχιατρική βιομηχανία πιστεύει ότι έχουν κατακτήσει. Τα νεότερα, πιο ακριβά επώνυμα χάπια χρησιμοποιούνται για χρήση εκτός ετικέτας, επειδή δεν έχουν καν εγκριθεί σωστά για χρήση στην ετικέτα.

Ίσως το παιδί να έχει άγχος από την κατανάλωση MSG ( όξινο γλουταμινικό νάτριο) και ασπαρτάμης. Το έχει κοιτάξει κανείς από κοντά; Τι γίνεται με τις βιομηχανικές βαφές τροφίμων που προκαλούν ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας) ; Τι θα λέγατε για το σιρόπι καλαμποκιού με υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη που προκαλεί υπερκινητικότητα, το «διαγιγνώσκουμε» αυτό; Τι γίνεται με τις μάσκες COVID-19 που μειώνουν το 5 τοις εκατό έως το 20 τοις εκατό της πρόσληψης οξυγόνου όλη την ημέρα, ενώ το μικρό παιδί αναπνέει τον ήδη επεξεργασμένο αέρα ως διοξείδιο του άνθρακα ; Ή μήπως μήπως τα παιδιά που παίρνουν τώρα « εμβόλια θρόμβων » για την κινεζική γρίπη βιώνουν πρωτεϊνικά πρωτεϊνικά ακίδα που διαταράσσουν τα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου που δημιουργούν αυτή τη «χημική ανισορροπία» στην οποία θέλουν να βασίσουν τη διάγνωσή τους οι κομπογιαννίτες ;

Παρακολοθεῖτε στο  BigPharmaNews.com  τό μέγεθος τῆς ἀπάτης πού δέχεστε για ἀποκαλυπτικές ειδήσεις σχετικές μέ τήν ὑγεία, που λογοκρίνονται από τά ὑπόλοιπα μέσα ἐνημέρωσης. 

Πηγές γιά τό ἀνωτέρῳ ἄρθρο ἀπό :

 AHRP.org

NaturalNews.com


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Ὅπως καταλαβαίνετε ὁ ...στόχος εἶναι προφανής !

    Αὐτοί πρέπει νά ἐπιπλεύσουν καί μεταχειρίζονται τά πάντα,ὅσο ἐλεεινά κι᾿ἄν εἶναι.

    Ἐκεῖ ὅμως εἶναι ἡ ἐπιτυχία τοῦ Ἀνθρώπου,νά κατανοήσῃ ποιός εἶναι ὁ πραγματικός ἐχθρός καί νά τόν ἐξολοθρευσῃ μέ τόν πιό ἀποτελεσματικό τρόπον.

    Εἶναι σατανάδες,δαιμόνια καί τό ἀποδεικνύουν. Ξέρετε πῶς σκάζουν οἱ δαίμονες ; Μέ τήν ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

    Τό κακό γιά νά σταματήσῃ πρέπει νά μήν τοῦ ἀντισταθῇς. Περνᾷ καί χάνεται...

    Κάνουμε ἐμεῖς τήν δουλειά μας κι᾿ἐκεῖνοι θά ΣΚΑΖΟΥΝ !

    Γιατί πρέπει νά ξέρετε πώς αὐτοί,εἶναι καί βλάκες σύν τοῖς ἄλλοις. Ἀποδεδειγμένως. Ἀπό τόν τρόπο πού λειτουργοῦν παλαιόθεν... Συνεπῶς ὡς βλάκες πρέπει ν᾿ἀντιμετωπίζονται ἀπό τούς σοφούς ἀνθρώπους.

    Καί τί λέει μία σοφή ῥήσις ἐπ᾿αὐτοῦ ;

    " Ἡ σιωπή εἶναι ἡ καλλύτερη ἀπάντησις στούς ἀνοήτους "

    Ἔμ πῶς ἀλλιῶς ;

    Καλησπέρα ἀγαπητοί μου κι᾿εὐχαριστῶ πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που συμβαίνει με τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα είναι η πραγματική πανδημία.
    Πάς για πόνο στο γόνατο και σε γράφουν SSRI.Και οι πολλές αυτοκτονίες (και πόσες άλλες δυσλειτουργίες) πυροδοτούνται από αυτά. Και κανείς δεν μιλάει.
    Και κανείς δεν ρωτάει: άραγε τι φάρμακα έπαιρναν οι αυτόχειρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐγώ τό εἶχα ζήσει αὐτό ἀρχές τῆς δεκαετίας τοῦ 2000,μ᾿ἕναν φίλο μας. Τρομερό αὐτό πού συνέβαινε μέ τήν ἐξάρτησίν του ἀπό τά ψυχοφάρμακα !!!

      Σκέψου τώρα τά παιδάκια !! Καί οἱ γονεῖς; Φοβερόν !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Σ᾿εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ γιά τήν ἐκτίμησιν. Νά εἶσαι καλά ἐσύ κι᾿ἡ οἰκογένειά σου !

      Διαγραφή
  3. Dr James Davies: Η Διασύνδεση της Ψυχιατρικής & των Μεγάλων Φαρμακοβιομηχανιών [Επεισόδιο 1 από 4]
    NIOLAND Published August 21, 2022
    https://rumble.com/v1gt213-dr-james-davies-and-1-4.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή