" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Ὅταν λέμε κατάρρευσις ὅλης τῆς τροφικῆς ἁλυσίδας,ἐννοοῦμε ΟΛΗΣ !

 


Η μεγαλύτερη κομμουνιστική δικτατορία του κόσμου εξακολουθεί να έχει εμμονή με τον κοροναϊό της Γουχάν (Covid-19), τον οποίο ισχυρίζεται ότι αναζητά τώρα σε θαλάσσια πλάσματα όπως τα καβούρια και τα ψάρια.

Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) έχει καταφύγει σε μία επίπονη προσπάθεια να παίρνει δείγματα από τα στόματα φρέσκων ψαριών, γαρίδων και όποιας άλλης θαλάσσιας ζωής αναζητώντας κινεζικά μικρόβια, τα οποία η Κίνα ισχυρίζεται ότι εισήγαγε ένας ψαράς στην επαρχία Φουτζιάν ενώ διεξήγαγε «παράνομο εμπόριο».

φωτό
«Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, οι ψαράδες πρέπει να υποβάλλονται σ᾿ένα τέστ καθημερινά », ανακοίνωσε το ΚΚΚ σχετικά με τις νέες απαιτήσεις τέστ. «Όταν οι ψαράδες και τα αλιεύματά τους φτάνουν στην ακτή, τόσο «άνθρωποι όσο και αγαθά» πρέπει να υποβληθούν σε τέστ ».

Με άλλα λόγια, η γρίπη Fauci θα μπορούσε να κρύβεται οπουδήποτε , ακόμα και μέσα σε μια μικροσκοπική γαρίδα ή ίσως στο εσωτερικό ενός στρειδιού. Εάν υπάρχει η δυνατότητα να κολλήσετε μια μπατονέτα κάπου μέσα τους, τότε εκεί θα ερευνήσει η Κίνα αναζητώντας το WuFlu. (Σχετικό: Η δέσμευση της κομμουνιστικής Κίνας να επιβάλει ατέρμονα lockdowns σκοτώνει τον λαό της μέσω της πείνας και άλλων μέσων.)


Αυστραλός επιδημιολόγος λέει ότι η μπατονέτα-φετίχ της Κίνας είναι « ἀσκοπη» 

Κάποια στιγμή, το ΚΚΚ έψαχνε για μικρόβια covid μέσα στους πρωκτούς των ανθρώπων , όπως ίσως θυμάστε.

Το ΚΚΚ είναι πεπεισμένο ότι τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπινων περιττωμάτων, θα μπορούσαν να φιλοξενούν κινεζικά μικρόβια, γι' αυτό η χώρα έχει εμμονή να τεστάρει τα πάντα .

«Τα ψάρια βασικά δεν μπορούν να μεταφέρουν κορωνοϊό», λέει ο Adrian Esterman, επιδημιολόγος από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας , σχετικά με το πώς αυτό που κάνει η Κίνα είναι «άσκοπο».

«Πρώτον, δεν έχουν τους υποδοχείς στους οποίους προσκολλώνται οι κοροναϊοί. Δεύτερον, η θερμοκρασία του σώματος των ψαριών δεν είναι κατάλληλη για να επιβιώσουν οι ιοί. Η πιθανότητα να μολυνθεί ένα ψάρι από κορωνοϊό είναι σχεδόν μηδενική».


Ο Έστερμαν θα έπρεπε καλύτερα να είναι προσεκτικός γιατί αυτά είναι λόγια προκλητικά και το ΚΚΚ τείνει να δυσανασχετεί με αλήθειες που αντιβαίνουν στην ατζέντα του. Ευτυχώς για τον Έστερμαν, δεν ζει στην κομμουνιστική Κίνα.

Φαίνεται ότι το ΚΚΚ θέλει απλώς ακόμη μια δικαιολογία για να εισβάλει και να διερευνήσει τα σώματα των ζωντανών πλασμάτων - κι᾿αυτό είναι και νοσηρό και ανησυχητικό – αλλά τι άλλο θα περίμενες από την κομμουνιστική Κίνα;

«Δοκιμάζουν με ένα τεστ PCR που δεν μπορεί να ανιχνεύσει ιούς, για έναν ιό που δεν απομονώθηκε ποτέ», έγραψε ένας σχολιαστής στο Zero Hedge σχετικά με το πόσο γελοίο είναι όλο αυτό !  «Η ψυχολογική προπαγάνδα συνεχίζεται».

«Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η Κίνα είναι το προσχέδιο για το τι θέλουν τα ερπετά για την ανθρώπινη φυλή. Είμαστε σε πόλεμο».

Ἀπό : newstarget.com  ὅπου ὁλόκληρο τό θέμα 

Ξέρετε τί σημαίνει αὐτή ἡ έπιχείρησις ἀπό τήν Κίνα ; Πώς μόλις θά βροῦν ( !!! ) πιθανά ἴχνη τοῦ ἰοῦ σέ κάποιο ψάρι,στρείδι,μύδι ἀλλά καί στόν ψαρά πού ἔκανε τήν ψαριά,θά προβοῦν σέ καταστροφή ΟΛΗΣ τῆς ψαριᾶς. Καί τό πιθανότερο νά τούς θέσουν ὑπό περιορισμό γιά 15-20 ἡμέρες,πρᾶγμα πού σημαίνει μείωσις τῆς παραγωγῆς ΚΑΙ στόν τομέα τῶν θαλασσινῶν. 

Ἔ πῶς ἀλλιῶς θά ἔχουν νά μιλοῦν γιά ἐπιτιστική κρίσιν ἀπό κάθε ἄποψιν !!! Διότι, ὅταν λέμε κατάρρευσις ὅλης τῆς τροφικῆς ἁλυσίδας,ἐννοοῦμε ΟΛΗΣ ! 

Ὄχι νομίζετε τυχαίως κάνουν ὅ,τι κάνουν οἱ Σίνες ...! 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου