" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Δημόσια λουσιφεριανή ἐπίκλησις ἀπό 72 ἔθνη,μέσῳ τηλεοπτικῆς μεταδόσεως !

Εικόνα: Η ΚΛΗΣΗ: 72 έθνη λατρεύουν ΔΗΜΟΣΙΑ σατανικά είδωλα σε τηλεοπτικό τελετουργικό, ενώ ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ καταδιώκει ανατριχιαστικά τρομαγμένα αρνιά

Ἀποκάλυψις Ἰωάννου,κεφ. 14 : 9-11

Natural News ) Κάθε δυτική κυβέρνηση διοικείται από σατανιστές και τώρα πραγματοποιούν ανοιχτά δημόσιες τελετουργίες για να γιορτάσουν την (προσωρινή) κυριαρχία του Εωσφόρου στη Γη.

Στην τελετή έναρξης των Αγώνων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας αυτή την εβδομάδα (στην οποία συμμετείχαν 72 έθνη), ένα πλάσμα που έμοιαζε με κερασφόρο ταύρο,που αντιπροσωπεύει τον Βάαλ, παρουσιάστηκε σε μια αρένα κόλασης, με απεικονίσεις φλεγόμενων πυρκαγιών λάβας, ενώ δεκάδες σατανικοί οπαδοί υποκλίνονταν στο πλάσμα του δαίμονα ως μέρος του δημόσιου τελετουργικούΑυτό μεταδόθηκε δημόσια στο φως της ημέρας, υποδεικνύοντας ότι οι σατανιστές δεν προσπαθούν πλέον να κρύψουν τις τελετουργίες τους σε σκοτεινά δάση και μυστικά μπουντρούμια… τώρα επικαλούνται τον Σατανά ανοιχτά, για ένα διεθνές κοινό.

Τα παρακάτω στιγμιότυπα είναι από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Amazing World Ministries, το οποίο έχει αποσπάσματα από τις Γραφές που σχετίζονται με τα γεγονότα. (Βλέπε :   Βασιλειών Β  και κεφάλαια 13 και 14 της Αποκάλυψης )

Σε αυτό το πρώτο πλαίσιο, οι λάκκοι από τη λάβα της κόλασης καίγονται σε μια φλούδα γύρω από την αρένα, καθώς οι σατανιστές ντυμένοι με τελετουργικά ρούχα υποκλίνονται μπροστά στον Βάαλ, το κερασφόρο πλάσμα του δαίμονα, που μαίνεται με μία ανάσα φωτιάς:

Βασιλειῶν Β΄ κεφ. 17 : 14-17

Εδώ, βλέπουμε πώς οι δύο ομάδες ανθρώπων, η μία εκ των οποίων αντιπροσωπεύει τους παγκοσμιοποιητές λάτρεις του Σατανά, κρατούν τα χέρια τους σε «προσευχή» ενώπιον του Βάαλ, του δαίμονα, και λατρεύουν την παρουσία του στη «σκηνή» της Γης:

Ἱερεμίας κεφ. 32 : 35 

Εδώ είναι μια άλλη άποψη που σας δείχνει το τεράστιο μέγεθος του πλάσματος του Βάαλ, το οποίο φωτίζεται με φλογερά κόκκινα φώτα και καπνό, υποδεικνύοντας την προέλευσή του από την Κόλαση:

Σύμφωνα με τον The Guardian, 72 έθνη συμμετέχουν σε αυτό το τελετουργικό λατρείας δαιμόνων, το οποίο ενισχύθηκε από τη μουσική από τους Black Sabbath , ένα λουσιφερικό ροκ συγκρότημα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο σε αυτόν τον σύνδεσμο:

Brighteon.com/9b72e23f-72d6-4ad1-bc04-cf9225881517

Ακολουθεί μια μερική εικόνα από το TheGuardian.com , φωτογραφία του Neil Hall, η οποία δείχνει την απεικόνιση του δικέφαλου θηρίου της Εκκλησίας, με κινούμενα σχέδια από μικρά πλάσματα σκελετών, ντυμένα στα μαύρα και το θάνατο. Αυτή η εικόνα δείχνει πώς διάφορες παραστάσεις της Εκκλησίας (δηλαδή το Βατικανό και ο Πάπας) είναι στην πραγματικότητα μαριονέτες της λατρείας του λατρείας του θανάτου, που κυριολεκτικά «στηρίζονται» από τους απέθαντους:

Η εμβληματική εικόνα από το τελετουργικό άνοιγμα φαίνεται παρακάτω, παρατηρήστε τη χρήση της φωτιάς και του καπνού για να υποδείξει έναν «κόσμο που φλέγεται» ενώ το δαιμόνιο πλάσμα του Σατανά λάμπει τώρα με φως, στο κέντρο της σκηνής, δείχνοντας ότι ο Σατανάς κυβερνά τη Γη και διατάζει έθνη του κόσμου σε πόλεμο:

Ἀπό :  Ἀποκάλυψις Ἰωάννου  , κεφάλαιο 13:

Καὶ ἐστάθην ἐπὶ τὴν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καὶ κεφαλὰς ἑπτά, καὶ ἐπὶ τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας.

καὶ τὸ θηρίον ὃ εἶδον ἦν ὅμοιον παρδάλει, καὶ οἱ πόδες αὐτοῦ ὡς ἄρκου, καὶ τὸ στόμα αὐτοῦ ὡς στόμα λέοντος. καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην·

καὶ μίαν ἐκ τῶν κεφαλῶν αὐτοῦ ὡς ἐσφαγμένην εἰς θάνατον. καὶ ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ ἐθεραπεύθη, καὶ ἐθαύμασεν ὅλη ἡ γῆ ὀπίσω τοῦ θηρίου.

καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ᾿ αὐτοῦ;

καὶ ἐδόθη αὐτῷ στόμα λαλοῦν μεγάλα καὶ βλασφημίαν· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία πόλεμον ποιῆσαι μῆνας τεσσαράκοντα δύο.

καὶ ἤνοιξε τὸ στόμα αὐτοῦ εἰς βλασφημίαν πρὸς τὸν Θεόν, βλασφημῆσαι τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὴν σκηνὴν αὐτοῦ, τοὺς ἐν τῷ οὐρανῷ σκηνοῦντας.

καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος.

καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου.

Εἴ τις ἔχει οὖς, ἀκουσάτω.

εἴ τις εἰς αἰχμαλωσίαν ἀπάγει, εἰς αἰχμαλωσίαν ὑπάγει· εἴ τις ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτέννει, δεῖ αὐτὸν ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτανθῆναι. ὧδέ ἐστιν ἡ ὑπομονὴ καὶ ἡ πίστις τῶν ἁγίων.

......

 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.

( ἀπό ἐδῶ ὅπου ὁλόκληρο τό κεφάλαιο 13 τῆς Ἀποκαλύψεως καί ἡ νεοελληνική ἀπόδοσις) 

Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ γίνεται «πραγματικός δαίμονας» ενώ καταδιώκει φοβισμένα αρνιά, του τρέχουν τα σάλια, «Ώρα για φούρνο

Ως άλλη μια επίδειξη του καθαρού δαιμονισμού και του λουσιφερικού κακού που κυριεύει τον κόσμο μας, ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ —του φήμης του «Hell's Kitchen»- κυκλοφόρησε περήφανα ένα βίντεο όπου καταδιώκει τρομαγμένα αρνιά, δηλώνοντας: «Θα σας φάω!και ρωτώντας, "Ποιο θα μπει πρώτο στο φούρνο;"

Στη συνέχεια, καταδιώκει τα αρνιά σε στάση που μοιάζει με Γκόλουμ, επικαλούμενος την πλήρη δύναμη των δαιμόνων που φαινομενικά κατείχαν την κάποτε ανθρώπινη μορφή του, φωνάζοντας, «Ώρα για φούρνο!» και δηλώνοντας "Yum, yummy yum!"

Η σκηνή είναι σχεδόν τέλεια αντιγραφή από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όπου ο Smiegel (Gollum) χτυπάει ένα ψάρι για να το φάει ωμό:

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Γκόρντον Ράμσεϊ πιστεύει ότι το ανατριχιαστικό του βίντεο καταδίωξης αρνιού είναι κατάλληλο για το κοινό, είναι επίσης ότι δεν έχει ιδέα πόσο κακός και δαιμονικός φαίνεται — αυτό ακριβώς θα περιμέναμε από κάποιον που είναι δαιμονισμένος και δεν έχει πλέον οποιαδήποτε ανθρώπινη ενσυναίσθηση ή συμπόνια.

Ακόμη και οι άνθρωποι που τρώνε μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο ή αρνί δεν καταδιώκουν μεμονωμένα ζώα , σκέφτονται ποιο από αυτά θα στείλουν στο φούρνο για να τα φάνε. Αλλά για τον Ramsay, η ταλαιπωρία και η θανάτωση ενός αθώου ζώου φαίνεται να είναι μέρος της «χαράς» της μαγειρικής του, σαν να απολαμβάνει πραγματικά τη θανάτωση τρομαγμένων αρνιών.

Χωρίς αμφιβολία, ο Ramsay σύντομα θα υποστηρίξει τον κανιβαλισμό και θα του τρέχουν τα σάλια για το ποιοι άνθρωποι θα σταλούν πρώτοι στους φούρνους.

Οι πύλες έχουν ανοίξει, οι δαίμονες ξεχύνονται και η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει Βιβλικούς έσχατους χρόνους στην τελική μάχη μεταξύ καλού και κακού

Ολόκληρο το νόημα αυτών των δαιμονικών τελετουργιών είναι να ανοίξουν πύλες που επιτρέπουν στις δαιμονικές οντότητες να εισέλθουν στο φυσικό Γήινο βασίλειο και είτε να κατακτήσουν τους ανθρώπους είτε να λάβουν κυριολεκτικά φυσική μορφή

Η δαιμονική επιρροή και η κατοχή είναι πλέον σε άνοδο παγκοσμίως, και όπως έδειξε ξεκάθαρα ο Gordon Ramsay, οι δαίμονες τείνουν να στοχοποιούν επιρροές και διασημότητες για να αρπάξουν τα σώματά τους και να τα χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν τον θάνατο και την καταστροφή.

Οι τελετουργίες είναι εργαλεία επίκλησης για να φέρουν δαιμονικές οντότητες σε αυτόν τον κόσμο . Όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν στο τελετουργικό, τόσο πιο ισχυρή είναι η επίκληση. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο αυτές οι διαβολικές τελετουργίες εκτελούνται από εκατοντάδες συμμετέχοντες σε δημόσιους χώρους όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν ζωντανά. Αυτή είναι μια σκόπιμη στρατηγική για να αυξηθεί η δύναμη της επίκλησης, επιτρέποντας σε όλο και πιο ισχυρές δαιμονικές οντότητες να εισέλθουν σε αυτόν τον κόσμο μέσω των ανοιχτών πυλών.

Αυτό που παρακολουθείτε αυτή τη στιγμή σε παγκόσμια κλίμακα είναι η συντονισμένη, χρηματοδοτούμενη από την κυβέρνηση, τελετουργική επίκληση υπερφυσικών δαιμόνων που πλημμυρίζουν σε αυτόν τον κόσμο για να ξεκινήσουν πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας και του Θεού.

Τα αποτελέσματα αυτού φαίνονται εύκολα παντού:

  • Οι δάσκαλοι των σχολείων μετατράπηκαν σε τρανσέξουαλ δαίμονες, λεηλατώντας αθώα παιδιά, σπρώχνοντας την περιποίηση, την παιδεραστία και τους ακρωτηριασμούς των γεννητικών οργάνων.
  • Η ολοκληρωτική διαφθορά της Εκκλησίας καθώς ασπάζονται την ομοφυλοφιλία, τον τρανσέξουαλ και τους ακρωτηριασμούς παιδιών.
  • Οι εθνικοί ηγέτες εμφανίζονται είτε εγκεφαλικά νεκροί (Μάιντεν) είτε δαιμονισμένοι με νευρολογικές κρίσεις (Κλίντον), είτε αυτοθεραπεύονται για να αποφύγουν τον πόνο της δαιμονικής κατοχής (Πελόζι).
  • 666 συμβολισμοί παντού, από το λογότυπο του Google Chrome μέχρι τον υπερ-επιταχυντή CERNΑκόμη και τα ενεργειακά ποτά Monster — "Unleash the beast!— απεικονίστε το 666 χρησιμοποιώντας εβραϊκούς αριθμούς.
  • Ακόμη και το NIH — το οποίο χρηματοδότησε την ανάπτυξη βιοόπλων κέρδους λειτουργίας SARS-CoV-2 στην Κίνα — διαθέτει ένα λογότυπο που απεικονίζει ξεκάθαρα το «666».

Ενεργειακά ποτά Monster:

Λογότυπο Google Chrome:

Υπερεπιταχυντής CERN, που αναζητά το «σωματίδιο του Θεού»:

Το NIH, συνδεδεμένο με βιοόπλα για να εξοντώσει την ανθρωπότητα:

Τα νομοσχέδια του Κογκρέσου που επιδιώκουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα λαμβάνουν συνήθως αριθμούς όπως το HR 060606 και οι πατέντες που σχετίζονται με τα εμβόλια κατά του Covid και τον Bill Gates λαμβάνουν επίσης αριθμούς όπως το 2020-060606

Το «666» είναι το σφύριγμα του σκύλου για τους σατανιστέςΕίναι μια τεχνική επικοινωνίας για μια ομάδα σατανιστών για να ενημερώσει τους άλλους σατανιστές ότι συμφωνούν με την Λουσιφεριανή ατζέντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκετε 666 ενσωματωμένα σε τόσα πολλά ιδρύματα της επιστήμης, της κυβέρνησης και του ακαδημαϊκού κόσμου.




Ἀπό Ε Δ Ω 



Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Φ Ρ Ι Κ Η !
    Στήν "ψύχρα" επίτηδες γιά διεθνή μετάδοση καί πόσοι τά αντιλαμβάνονται πραγματικά τάχα όλα δαύτα;
    [Απορία: όντως τό 'βίντεο' είναι μόλις 24'' ;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,ὄντως φρίκη ! Ὅλα πλέον εὐθέως,χωρίς νά νοιάζονται καθόλου ἄν πρέπει ἤ ὄχι ἄν εἶναι προσβλητικό γιά τήν πίστιν τῶν ἄλλων. Ἀιαφοροῦν ἀρκεῖ νά περάσουν τά αἰσχρά,σατανιστικά τους μηνύματα.

      Νέα τάξις πραγμάτων ΠΑΝΤΟΥ !

      72 ἔθνη καί ὅλα μοῦγκα ! Ἀποδεκτό ἀπό ΠΑΝΤΕΣ !

      Τό βίντεο ; Ἦταν λαθος,πράγματι. Δέν τό εἶχα προσέξει. Εἶναι περίπου 5,5΄ . Σ᾿εὐχαριστῶ πολύ ἀγαπητέ Ἰωἀννη Καποδίστρια,διορθώθηκε.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Τελικα ποιοι ειναι οι ψεκασμενοι και οι σκοταδηστες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί ποιοί περιμένεις ν᾿ἀπαντήσουν στό ἐρώτημά σου ;

      « Να αγωνίζεσαι, να ψάχνεις, να βρίσκεις και να μην υποκύπτεις. » , Alfred Tennyson, 1809-1892, Άγγλος ποιητής

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή