" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Κτηνοβάτες στήν Γερμανία ἀπαιτοῦν : «Ἀποποινικοποιῆστε τό σέξ μέ ζῶα»

 Νά ξεκαθαρίσουμε ἀπό τήν ἀρχή πώς ὁ ὅρος " Zoophilia" πού χρησιμοποιεῖται στήν ἀγγλική σημαίνει κτηνοβασία. Διαβᾶστε ἐδῶ σχετικῶς μέ τόν ὄρο αὐτό καί κάποιους παρεμφερεῖς πού μᾶλλον εἶναι περισσότερο κοντά στήν πραγματική σημασία τῆς πράξεως. Πάντως ἐπεί δή κυριολεκτικῶς βρωμίζουν τήν λέξιν καί τήν σημασία της καί στά δύο μέρη της ( ζῶο καί φιλία) ἡ λέξις πού θά χρησιμοποιήσουμε στό παρακάτω κείμενο εἶναι αὐτή πού δίνει τήν πραγματική σημασία τῆς πράξεως : Κτηνοβασία καί κτηνοβάτες. 

ἐδῶ

Οι διαδηλωτές της Zoophilia Pride απαιτούν κίνημα LGBTQI+ τώρα προσθέστε και το  Ζ.

Ένα νέο κίνημα στη Γερμανία στοχεύει να αποποινικοποιήσει την πράξη ενός ανθρώπου που κάνει σεξ με ένα ζώο, γνωστή και ως κτηνοβασία.

Ο στόχος είναι να μετατραπεί η LGBTQ σε LGBTQ Z , προφανώς, καθώς οι διαδηλωτές εμφανίστηκαν με κατοικίδια ζώα για να απαιτήσουν από τη Γερμανία να αλλάξει τη νομοθεσία της για την προστασία των ζώων για να επιτρέψει την αποτρόπαια πράξη της κτηνοβασίας.

Αυτήν τη στιγμή, είναι παράνομο να κάνεις οτιδήποτε σεξουαλικό με ένα ζώο στη Γερμανία και τα μέλη της Zoophilia Pride March απαιτούν δράση από την κυβέρνηση για να υποστηρίξει τις διαστροφές τους.

Μια ομάδα συμμετεχόντων στην πορεία του Zoophilia Pride εθεάθη να κρατά ψηλά ένα μεγάλο πανό σε πολλές γλώσσες, όπως γερμανικά, αγγλικά και εβραϊκά. Περιείχε τη συνηθισμένη ρητορική του Pride για την «ισότητα για όλους».

φωτό

«Αφού τελείωσαν όλες οι LGBT+ ομάδες του άπειρου να κάνουν παρέλαση και να μειώσουν την αξία της ιδιοκτησίας στη Γερμανία, οι άνθρωποι που τους αρέσει να κάνουν σεξ με ζώα βγήκαν για να δείξουν ότι είναι και αυτοί περήφανοι», έγραψε κάποιος στο Twitter σε σαφή αντίθεση με την ατζέντα.

Ένας συμμετέχων στο Zoophilia Pride March μίλησε στο RUPTLY για το γιατί πιστεύει ότι οι σεξουαλικές σχέσεις ανθρώπου-ζώου είναι μια άλλη έγκυρη έκφραση του Pride στο φάσμα των φύλων. (Σχετικό: Θυμάστε όταν ο Chick-fil-A πιάστηκε να δίνει χρήματα σε μια οργάνωση LGBTQ Pride που φιλοξενεί εκδηλώσεις κατήχησης Drag Queen Story Hour για παιδιά; [ Λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο γίγαντας του γρήγορου φαγητού Chick-fil-A δωρίζει χρήματα στην ακροαριστερή εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση Southern Poverty Law Center (SPLC), τώρα αναφέρεται ότι ο Chick-fil-A δωρίζει επίσης σε μια αριστερή ομάδα γνωστή ως Covenant House International που γιορτάζει την LGBTQ «υπερηφάνεια» και φιλοξενεί εκδηλώσεις κατήχησης του Drag Queen Story Hour για μικρά παιδιά...] ὁλόκληρο τό θέμα Ε Δ Ω

«Είναι πολύ πιο εύκολο να χτίσεις μια σχέση με τα ζώα παρά με τους ανθρώπους», δήλωσε το παχύσαρκο αρσενικό με μια καμπαρντίνα ενώ κρατούσε το σκυλί του με λουρί.

Αυτό το ίδιο αρσενικό είπε ότι έφερε τον σκύλο του στην πορεία για να «μοιραστεί την αγάπη», εξηγώντας ότι ο πρώτος σκύλος με τον οποίο είχε ποτέ σεξουαλική σχέση ήταν στην πραγματικότητα αρσενικό και όχι θηλυκό που έχει τώρα.

Η θεϊκή κρίση έρχεται, και θα είναι διαφορετική από οτιδήποτε έχει συμβεί ποτέ πριν

Αποδεικνύεται ότι η Γερμανία δεν είναι το μόνο μέρος που έχει μολυνθεί από παρασιτικές βρωμιές που ωθούν τις LGBTQZ διαστροφές στις μάζες. Ο προαναφερόμενος άνδρας που μίλησε στο RUPTLY είναι στην πραγματικότητα Αμερικανός και κατάγεται από την Πενσυλβάνια.


Είναι βαθιά ανήσυχος για το γεγονός ότι κτηνοβάτες σαν τον ίδιο δεν αναγνωρίζονται επί του παρόντος από την LGBTQ κοινότητα, επιμένοντας ότι
οι κτηνοβάτες «είναι ουσιαστικά ομοφυλόφιλοι».

«Αλλά αν πιστεύεις ότι το Pride είναι ένα κοινωνικό γεγονός από το οποίο μπορεί να είσαι απρόσκλητος, το παρεξηγείς σε θεμελιώδες επίπεδο», πρόσθεσε. «Η υπερηφάνεια είναι μια διαμαρτυρία. Η υπερηφάνεια είναι η περιφρόνηση ενάντια σε μια κοινωνία που δεν θέλει να υπάρχεις».


«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το έχουν ξεχάσει αυτό, αλλά εγώ δεν το έχω ξεχάσει. Έτσι, οι άνθρωποι μπορούν να πουν πράγματα στο Twitter, όπως
«οι κτηνοβάτες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Pride», αλλά δεν μπορούν να μας εμποδίσουν να συμμετέχουμε. Η υπερηφάνεια δεν είναι κάτι που μπορούν να σου αφαιρέσουν οι άλλοι αν δεν τους το αφήσεις

Ένα πράγμα είπε σωστά: η κοινωνία δεν θέλει να υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτόν. Πολλοί άνθρωποι το κατέστησαν σαφές σε όλο το Twitter, στην πραγματικότητα, καθώς τέτοιες πράξεις με ζώα είναι αδιανόητες και δεν έχουν θέση πουθενά .

Δώστε του λίγο χρόνο, όμως, και το LGBTQ πλήθος θα υποδεχτεί τους κτηνοβάτες με ανοιχτές αγκάλες. Ήδη υποδέχονται παιδεραστές με ανοιχτές αγκάλες, αλλά και φροντιστές που στοχοποιούν παιδιά με ανοιχτές αγκάλες. (  Child grooming -  Η προετοιμασία του παιδιού είναι φιλία και δημιουργία συναισθηματικής σύνδεσης με έναν ανήλικο , και μερικές φορές με την οικογένεια του παιδιού, για να μειώσει τις αναστολές του παιδιού με στόχο τη σεξουαλική κακοποίηση . Η προετοιμασία παιδιών χρησιμοποιείται επίσης τακτικά για να παρασύρει ανηλίκους σε διάφορες παράνομες επιχειρήσεις όπως η εμπορία παιδιών , η παιδική πορνεία , η εμπορία σεξ στον κυβερνοχώρο , ή η παραγωγή παιδικής πορνογραφίας....Ε Δ Ω )  

«Όπως στις μέρες του Νώε… οι σεξουαλικά διεφθαρμένοι ομαλοποιούσαν τη συμπεριφορά τους», έγραψε ένας σχολιαστής ως απάντηση στην είδηση. «Τα πράγματα κατευθύνονται νότια με γρήγορο ρυθμό».

«Είναι όλα συνδεδεμένα: από την προετοιμασία των παιδιών μας, μέχρι την εξαθλίωση κάποιου άρρωστου πορνό στο Διαδίκτυο, και την κατανάλωση ζωύφιων», έγραψε ένας άλλος. «Είναι ένας πόλεμος κατά της ανθρωπότητας».

«Η τιμωρία στη γη από τον Θεό όπως γράφεται στο Ιεζεκιήλ 22 έρχεται και πολλοί θα υποφέρουν», πρόσθεσε ένας άλλος. «Η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτό που συνέβη στα Σόδομα και τα Γόμορρα πριν από χιλιάδες χρόνια θα είναι παιδικό παιχνίδι σε σύγκριση με αυτό που έρχεται».

Ἀπό : naturalnews.com


« Καὶ ἐζήτουν ἐξ αὐτῶν ἄνδρα ἀναστρεφόμενον ὀρθῶς καὶ ἑστῶτα πρὸ προσώπου μου ὁλοσχερῶς ἐν τῷ καιρῷ τῆς γῆς τοῦ μὴ εἰς τέλος ἐξαλεῖψαι αὐτήν, καὶ οὐχ εὗρον. 

 καὶ ἐξέχεα ἐπ᾿ αὐτὴν θυμόν μου ἐν πυρὶ ὀργῆς μου τοῦ συντελέσαι· τὰς ὁδοὺς αὐτῶν εἰς κεφαλὰς αὐτῶν δέδωκα, λέγει Κύριος Κύριος  Ἰεζεκιήλ 22,30-31

Δῆλα δή : 

 Εζήτησα μεταξύ αυτών άνθρωπον, ο οποίος να συμπεριφέρεται ορθώς και δικαίως, να σταθή άρτιος και ακατηγόρητος ενώπιόν μου κατά την κρίσιμον εποχήν της χώρας αυτής, δια να μη την καταστρέψω τελείως, και δεν ευρήκα.

Δια τούτο αφήκα να ξεσπάση εναντίον της ο δίκαιος θυμός μου και η φωτιά της οργής μου, ώστε να τους εξόντωση. Ερριψα επάνω εις τας κεφαλάς των την ευθύνην δια τους παρανόμους τρόπους και δρόμους της ζωής των”, λέγει ο Κυριος Κυριος.


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΛΕΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ , ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γεώργιε,πάει ὁ κόσμος μας ! Πάει,δυστυχῶς ...

      « Ἐζήτησα μεταξύ αὐτῶν ἄνθρωπον, ὁ ὁποῖος νά συμπεριφέρεται ὀρθῶς καί δικαίως, νά σταθῇ ἄρτιος καί ἀκατηγόρητος ἐνώπιόν μου κατά τήν κρίσιμον ἐποχήν τῆς χώρας αὐτῆς, διά νά μή τήν καταστρέψω τελείως, καί δέν εὐρῆκα....»

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Γεώργιε !

      Διαγραφή

  2. Κυρία Ευαγγελία καλησπέρα.
    Στην Πόρνη Βαβυλώνα να 'δείς τι γίνεται:
    https://mobile.twitter.com/libsoftiktok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω τελικῶς πώς ὅλη ἡ Δύσις ἔχει καταστεῖ μία πόρνη Βαβυλώνα ! Ὄχι ἀπό μόνη της βεβαίως. Ἄλλως τε δέν τό ἔκρυβαν,τό διατυμπάνιζαν,ἐδῶ καί 100 χρόνια : « Θά κάνουμε τήν Δύσιν τόσο διεφθαρμένη πού θά βρωμάῃ...»

      Πῶς τά κατάφεραν ;! ! !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Κυρία Ευαγγελία καλημέρα.
      Δυστυχώς, ο Πόλεμος που έχουν κηρύξει κατά του Υψίστου και του κατ' εικόνα και καθ'ομοίωσιν Πλάσματός Του, είναι Ύπουλος και ώς εκ τούτου, Αδιόρατος για τους πολλούς.
      Δυστυχέστατα, οι Συνειδητοποιημένοι δέν έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν τα έρμα τα Θηράματα.
      Το έχω διαπιστώσει με οδυνηρό τρόπο.
      Μόνον η Πίστη (εμπιστοσύνη) στη Μεγαλοθυμία Του μπορεί να μας καταστήσει Ατρώτους.
      Καλή Δύναμη στους αντιφρονούντες και καλή Φώτιση στους αφρονούντες.

      Διαγραφή