" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Οἱ Σκέψεις μας μποροῦν νά δημιουργήσουν τήν πραγματικότητα !

 

" Έχουμε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το τι περνάμε εμείς ή η ανθρωπότητα, τι να σκεφτούμε. Εάν έχουμε την επιλογή να γεμίσουμε τον εγκέφαλό μας εκείνη τη στιγμή με φόβο ή άγχος ή να τον γεμίσουμε με ελπίδα και χαρά, τότε γιατί δεν θα επέλεγες το δεύτερο; Αυτό ισχύει απολύτως, για οποιοδήποτε γεγονός στη ζωή."

από Uspar/7652 

(Συνωμοσία Reddit)

(henrymakow.com

Σταματήστε να διαβάζετε ή ακόμα και να σκέφτεστε σκέψεις που σχετίζονται με τον φόβο. Αφυπνισθείτε  και ουρλιάξτε από χαρά στο διάστημα / θεό / τον δημιουργό, και θα είστε ευλογημένοι. Ακόμα κι αν διανύετε την απόλυτη χειρότερη περίοδο της ζωής σας, πρέπει να το κάνετε αυτό. Δες τα πράγματα ως δοκιμή του εαυτού σου. Μπορείς να βλέπεις το φως ακόμα κι αν σε περιβάλλει το σκοτάδι; Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό - αλλά γιατί όχι; Αν αυτό κάνει εσάς και τον εγκέφαλό σας να νιώθετε καλά και πραγματικά φέρνει καλοσύνη στη ζωή σας, κάντε το.

Οι ειδήσεις, οι θεωρίες φόβου και όλα αυτά τα σκατά έχουν σχεδιαστεί για να επηρεάσουν τις σκέψεις σας. ΕΣΕΙΣ ελέγχετε το μυαλό σας. Σοβαρά δεν θα αμφιβάλλω ότι μπορούμε να θεραπεύσουμε τις δικές μας σοβαρές νόσους και ψυχικές ασθένειες εάν το πιστεύουμε πραγματικά και δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Η δύναμη του μυαλού και η σύνδεσή του με την πηγή είναι εκπληκτική.

Οι σκέψεις μας κάνουν την πραγματικότητα μας και το πιστεύω πραγματικά αυτό.

Έχουμε μια επιλογή ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το τι περνάμε εμείς ή η ανθρωπότητα, τι να σκεφτούμε. Εάν έχουμε την επιλογή να γεμίσουμε τον εγκέφαλό μας εκείνη τη στιγμή με φόβο ή άγχος ή να τον γεμίσουμε με ελπίδα και χαρά, τότε γιατί δεν θα επιλέξεις το δεύτερο; Αυτό ισχύει για απολύτως οποιοδήποτε γεγονός στη ζωή.

Ακόμα κι αν κάνεις μια κακή δουλειά και δυσκολεύεσαι, κάνε την φίλε. Ξυπνήστε και απλώς απολαύστε κάθε καταραμένη στιγμή γιατί γνωρίζετε και πιστεύετε 100% αυτό που πρόκειται να γίνετε - μεγαλείο.

Και μόλις το κάνετε αυτό αποτελεσματικά, θα το παρατηρήσετε στις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους, ακόμα και με αυτούς που μπορεί να σας αντιπαθούν. Θα παρατηρήσετε φιλοφρονήσεις, ευκαιρίες, ανθρώπους που χαμογελούν και η πραγματικότητά σας μπορεί πραγματικά να αλλάξει όταν γίνει μέσα σε ένα χρόνο περίπου.

Γιατί να φοβάστε τους νταήδες; Γιατί να φοβάστε ένα εμβόλιο; Γιατί να φοβάσαι απολύτως οτιδήποτε; ... Είναι όλα άχρηστα και εκεί είναι η ομορφιά.

Σημείωση συντάκτου : Συγγνώμη αν υπαινίχθηκα ότι οι σκέψεις σας μπορούν να δημιουργήσουν ένα αντικείμενο από τον αέρα ή να θεραπεύσουν κάποιο από σωματικές αναπηρίες. Το θέμα μου ήταν ότι σε κάθε δεδομένο σενάριο έχεις δύο επιλογές, να σκέφτεσαι θετικά ή να σκέφτεσαι αρνητικά. Το να σκέφτεσαι θετικά μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες ευκαιρίες λόγω του βελτιωμένου τρόπου με τον οποίο παρουσιάζεσαι και των καταστάσεων στις οποίες θα βρεθείς, μετατρέποντας ουσιαστικά μια κακή κατάσταση σε καλή. Το να σκέφτεστε αρνητικά σε μια αρνητική κατάσταση πιθανότατα θα προσελκύσει περισσότερες αρνητικές καταστάσεις λόγω του τρόπου με τον οποίο σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, με αποτέλεσμα να χάσετε ευκαιρίες και «τύχη» αν θέλετε...

Ἀπό : henrymakow.com

Οἱ φωτό ἀπό ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου