" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Ἄδωνις : «Ἀποστολή ἐξετελέσθη». Γιά τό «καλό μας» ...

Κῦττα νά ᾿δῆς,δέν προλαβαίνουμε νά παρακολουθοῦμε νά «πέφτουν ὑπογραφές» γιά «μεγάλα ἔργα» ! Προχθές ἦταν ὁ Ε65 (ΕΔΩ),σήμερα πῆρε σειρά τό Ἑλληνικό. Τέτοια ἡ χαρά τοῦ Ἀδωνάϊ,γιά τό 100% ξεπούλημα τῆς «Ἑλληνικό Α.Ε.»,πού μετέδωσε μέσῳ φ/β,ΖΩΝΤΑΝΑ,τήν διαδικασία τῆς συμφωνίας ! 

Ἐδῶ ὅπου καί τό 21΄ βίντεο τῆς διαδικασίας τῶν ὑπογραφῶν

Oι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν τη συμφωνία υπογράφοντας τη μεταβίβαση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της «Ελληνικό Α.Ε.»...Εκ μέρους του Ταμείου υπέγραψε ο προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης και εκ μέρους της Lamda Development ο διευθύνων σύμβουλος κ. Οδυσσέας Αθανασίου.Την κυβέρνηση εκπροσωπούν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδ. Γεωργιάδης και ο υπ. Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας.

 ο επικεφαλής της Lamda Development  Οδ. Αθανασίου, τόνισε «Είναι σήμερα μία ιστορική μέρα για τη Lamda... Το έργο θα επηρεάσει τη ζωή όλων, με το πάρκο, την παραλία, τους ποδηλατόδρομους που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα όλων. .. Η χρήση των τεχνολογιών νέας γενιάς θα διευκολύνει τη ζωή όσων θα μένουν στο Ελληνικό και όσων το επισκέπτονται. Τα πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία και τον τουρισμό θα επηρεάσουν τη ζωή όλων και την οικονομία όλης της Ελλάδας. ‘Οραμά μας είναι να κάνουμε περήφανους όλους τους Ελληνες για το ότι το έργο υλοποιείται στην Ελλάδα.»

Ο Αδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε:  «Την πρώτη μέρα που ανέλαβα κατόπιν της εντολής του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Ανάπτυξης κάλεσα τον κ. Αθανασίου και του μετέφερα τη δέσμευση του Πρωθυπουργού για να ολοκληρωθεί η επένδυση του Ελληνικού. Από την ημέρα που αναλάβαμε με τον Νίκο Παπαθανάση, τον πιο στενό μου συνεργάτη, την ευθύνη να συντονίσουμε τις ενέργειες εργαστήκαμε αδιάκοπα για να είμαστε σήμερα εδώ. Η αποστολή εξετελέσθη, το ελληνικό Δημόσιο εισπράττει εκατοντάδες εκατομμύρια αλλά το σημαντικότερο ο ελληνικός λαός θα μπορεί να απολαύσει ένα έργο που δε θα αλλάξει μόνο την Αττική αλλά στο σύνολό της όλη την Ελλάδα.  (ἐδῶ)


ἱστορική μέρα γιά τόν ὅμιλο Λάτση καί ἡ ἰκανοποίησις τοῦ Ἀδωνάϊ γιά τό ὅτι ἡ ἀποστολή ἐξετελέσθη ! Τά λένε ὅλα καί λόγια περισσότερα δέν χρειάζονται. Ἴσως ὡς κατάληξις να ἐπαναλάβουμε αὐτό πού γράφαμε ἐχθές : Ὅπως κι᾿ὅπου νά τό ᾿δῆς,μία οἰκογένεια πού ...ἀγωνίζεται γιά τήν τσέπη της χτίζοντας τόν δικό της κόσμο πάντα μέ πρόφασιν τό «καλόν» μας...

Λάμδα :... Τα πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία και τον τουρισμό θα επηρεάσουν τη ζωή όλων και την οικονομία όλης της Ελλάδας...

Ἀδωνάϊ :  ...το σημαντικότερο ο ελληνικός λαός θα μπορεί να απολαύσει ένα έργο που δε θα αλλάξει μόνο την Αττική αλλά στο σύνολό της όλη την Ελλάδα....


Συνεπῶς,Περιστέρης τήν Ε65,Βαρδινογιάννης,Λάτσης,Μαρινάκης στόν «Λευκό δράκο»( φυσικό ἀέριο),Λάτσης στό Ἑλληνικό. Καί βεβαίως,κανένα ἀπό αὐτά τά ἔργα δέν μπορεῖ νά γίνῃ χωρίς τήν συμμετοχή ΟΛΩΝ. Ἤ μᾶλλον,χωρίς τήν συμμετοχή ὁλοκλήρου τῆς ...παρέας. 

Γιά τό «καλό μας»,πάντα ! 

Ἄμοιρη Ἑλλάδα,σέ τεμάχισαν καί τρῶνε τίς σάρκες σου...


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Το Ελληνικόν, μετά την δημιουργία του γερμανικής κατοχής αερολιμένος στα Μεσόγεια, είχε προγραμματισθή να μετατραπεί σε υπερτοπικό άλσος με χώρους αθλητισμού και ψυχαγωγείας για όλους τους Αθηναίους και τους παρεπιδημούντας στο Κλεινόν Άστυ.
    Έπρεπε να είναι έτοιμον άμα τη Ολυμπιάδι του 2004.
    Ουδέν δυστυχώς και λόγω ανεπαρκείας των διεφθαρμένων πολιτικάντηδων παρέμεινε ως ένας ερημώδης χώρος.
    Τώρα ο αεθνικός Σπύρος Λάτσης μέσω δανεικών προσπαθεί να στήση ένα χώρο πολυτελούς διαμονής και κατοικίας διεθνων απατεώνων.

    Μέτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφορικά με τις πωλήσεις κατοικιών είπε ότι η Lamda Development κρύβει μεγάλες εκπλήξεις και θα ξεπεράσoυν κατά πολύ τα 15 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί. Η Lamda είχε ανακοινώσει για την πρώτη πενταετία τη δημιουργία 400 κατοικιών, σύμφωνα όμως με τις ενδείξεις φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τις 1.400...η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μεγάλη αύξηση προσωπικού με ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρία από το εξωτερικό και έμπρακτη συμβολή στο brain gain...»
      https://www.protothema.gr/economy/article/1136481/lamda-development-terastia-i-zitisi-gia-katoikies-sto-elliniko/

      Ἐπαναλαμβάνουμε :

      η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μεγάλη αύξηση προσωπικού με ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρία από το εξωτερικό και έμπρακτη συμβολή στο brain gain...

      Διότι ὅπως εἴπαμε «χτίζουν τόν κόσμο τους» !

      Διαγραφή
    2. τηs διασημηs PERISTEROXESMENOS SCHOOL OF TRIXES!

      Διαγραφή
  2. Ο κομματικός καρκίνος σ' ένα άρθρο, που θέλει άμεσα αφαίρεση δια λεπίδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή