" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

«Κλόουν Κόσμος» - Καταστροφικές λατρεῖες

Το 1993, ο Δρ. Gaylord Hurst και ο Δρ. Robert Marsh υπέβαλαν έκθεση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της Εθνικής Υπηρεσίας Αναφοράς Ποινικής Δικαιοσύνης (NCJRS) που τεκμηριώνει και εξηγεί το σημαντικό ζήτημα των σατανικών λατρειών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αρχές που εφαρμόστηκαν από τους Hurst και Marsh στην εξέτασή τους είναι ακόμη πιο συναφείς τώρα σε αυτήν την εποχή του Διαδικτύου, καθώς οι μέθοδοι παράδοσης είναι πιο αποτελεσματικές και οι ουσίες και τα ναρκωτικά που χρησιμοποιούνται είναι πιο διαδεδομένα.

Επίσης εφαρμόζονται οι αρχές της πονηρολογίας, που περιγράφονται από τον Δρ Andrew Łobaczewski και άλλους στην ανάλυσή τους για τους ψυχοπαθείς που έχουν διεισδύσει σε ισχυρά δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα.

Από τότε αναδύθηκε ένας νέος όρος για τον ορισμό του τελικού προϊόντος: Clown World. Ο Κλόουν Κόσμος ( Καραγκιοζόκοσμος,θά μπορούσαμε νά τό μεταφράσουμμε στήν ἑλληνική),είναι η εκδήλωση ενός αποκρυφιστικού-πονηρολογικού κόσμου.

Το NCJRS προτείνει ότι, όσον αφορά τα εγκλήματα, ο ανακριτής τείνει να ξεχνά ότι το αδίκημα διαπράχθηκε από ένα ανώμαλο άτομο που επηρεάστηκε από πολλά παράξενα και περίπλοκα κίνητρα. Σε πολλές περιπτώσεις, «παράξενα» και «ασυνήθιστα» σύμβολα αφήνονται σε μια σκηνή εγκλήματος ή μεταδίδονται μέσω διαφόρων κειμένων τα οποία ο ανακριτής μπορεί να θεωρήσει ως μη ουσιώδη και αδιάφορα στην υπόθεση. Φυσικά, εάν η επιβολή του νόμου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα λάμβαναν υπ᾿όψιν, σε κάποιο βαθμό, όπως υποδεικνύει η Winter Watch, αυτό θα δυσκολεύει περισσότερο την αποκάλυψιν των υποθέσεων.

Καταστροφικές λατρείες

«Μία φωτιά ξέσπασε στά παρασκήνια ἑνός θεάτρου. Ὁ κλόουν βγῆκε γιά νά προειδοποιήσῃ τό κοινό. Νόμιζαν ὅτι ἦταν ἕνα ἀστεῖο καί χειροκροτοῦσαν. Τό ἐπανέλαβε. Ἡ ἐπευφημία ἦταν ἀκόμη μεγαλύτερη. Νομίζω ὅτι ἔτσι θά τελειώσῃ ὁ κόσμος: μέ ἕνα γενικό χειροκρότημα ἀπό μυαλά πού πιστεύουν ὅτι αὐτό ( τό τέλος τοῦ κόσμου) εἶναι ἕνα ἀστεῖο.» Soren Kierkegaard 

Προσπαθούμε να ορίσουμε το Destructive Cult (DC) Καταστροφική λατρεία. Στα κείμενά μας σχετικά με αυτό το θέμα, έχουμε επικεντρωθεί στην ιδέα των επικεφαλής ψυχοπαθών που κατευθύνουν κοπάδι έναντι άλλων μικρότερων ψυχοπαθών ή ιπτάμενων πιθήκων. Το ψυχοπαθητικό DC ( ψυχοπαθητική καταστροφική λατρεία),χρησιμοποιεί ψυχολογικό χειρισμό για να βλάψει, να καταστρέψει ή να αιχμαλωτίσει την ελευθερία σκέψης ή συλλογιστικής ενός ατόμου. Αυτό επιτυγχάνεται με τον κρυφό σκοπό της προώθησης του πλούτου, της δύναμης ή της ματαιοδοξίας των ηγετών της λατρείας πονηρολογίας /κακιστοκρατίας. Είναι επίσης μια διαδικασία δουλείας. Αυτό ισχύει τώρα για τους στενούς οπαδούς του DC και για το ευρύτερο, ανίδεο κοινό γενικά, που καταλήγει υπνωτισμένο από την μαγεία των καταστροφικών λατρειών.

Τεχνικές Ψυχολογικής Χειραγώγησης

...

Άτομα που δεν έχουν αποδοχή ή καλή φροντίδα στη ζωή τους είναι τα πιο ευάλωτα στην καταστροφική λατρεία. Το Clown World DCs φαίνεται να παγιδεύει τους υποτακτικούς, τους αδαείς, τους πολύ νέους, τους συναισθηματικά ανάπηρους ή αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την έννοια του κακού.

Οι διαπροσωπικοί δεσμοί στη συνέχεια δημιουργούνται από άλλα μέλη λατρείας. Η μετατροπή πραγματοποιείται όχι λόγω της ελκυστικότητας της ιδεολογίας της αλλά λόγω της αποδοχής των απόψεων των νέων «φίλων». Αυτό είναι αυτό που περιέγραψε ο David Berkowitz ( ἀμερικανός κατά συρροή δολοφόνος,δεκαετία ᾿70) πολύ αργότερα στη ζωή του.

Μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από την Καταστροφική Λατρεία :

Απόρριψη παλαιών αξιών : Η αποδοχή του νέου τρόπου ζωής επιταχύνεται συνεχώς αποδοκιμάζοντας τις προηγούμενες αξίες και πεποιθήσεις.

Διδασκαλία γνωστικής σύγχυσης: Τα αντίθετα συμβιβάζονται συνεχώς στη συμπεριφορά λατρείας και στην εκπαίδευση (να είστε υπάκουοι / επαναστάτες, το σεξ χωρίς πόνο δεν είναι ευχαρίστηση, η αγάπη και το μίσος είναι τα ίδια, το μαύρο είναι λευκό, το άσχημο είναι όμορφο, το αριστερό είναι το δεξί). Τα παιδιά μαθαίνουν ότι καμία από τις έννοιες της κοινωνίας δεν είναι σταθερή και συχνά αντιπροσωπεύει το αντίθετό τους.

Κατηγορίες : Ψεύτικη αίσθηση της νομιμότητας που δημιουργήθηκε επισημαίνοντας τις αδυναμίες του έξωτερικού περιβάλλοντος .

Σύγχυση δόγματος: Πολύπλοκες διαλέξεις για ένα ακατανόητο δόγμα, ενθαρρύνουν την απόρριψη της λογικής και την τυφλή αποδοχή.

Ἀπό τήν ἔκθεσιν τῶν Δρ. Gaylord Hurst και ο Δρ. Robert Marsh

Μετα-επικοινωνία
 ( Ἡ ἐπικοινωνία πού βοηθᾷ γι᾿αὐτά πού νοιώθεις ἀλλά δέν ἐκφράζεις,νά τά ἐκφράσῃς λεκτικά. « εκφράζω ΛΕΚΤΙΚΑ το συναίσθημά μου.εκφράζω ΛΕΚΤΙΚΑ το όραμα της σχέσης.»  Ἤ ἀλλιῶς ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Μία ματιά,ὅσοι θέλετε,ἐδῶ)  : Υποσυνείδητα μηνύματα που εμφυτεύονται με έμφαση σε ορισμένες βασικές λέξεις ή φράσεις σε μακροχρόνιες μπερδεμένες διαλέξεις.

Αδιαφορία : Ενθαρρύνεται η αποποίηση ευθυνών στους ενήλικες από μεθοδευμένη παιδική συμπεριφορά.

Ενοχή : Οι διδασκαλίες της αιώνιας σωτηρίας ενισχύονται από υπερβολικές αμαρτίες του προηγούμενου τρόπου ζωής.

Φόβος: Η πίστη και η υπακοή στην ομάδα επιβάλλονται απειλώντας ψυχή, ζωή ή μέλος του σώματος για την παραμικρή «αρνητική σκέψη, λέξη ή πράξη».

Πίεση ομάδων συνομηλίκων : Καταστολή της αμφιβολίας και αντίσταση στις νέες ιδέες που επιτυγχάνονται εκμεταλλευόμενοι τη φυσική ανάγκη να ανήκουν κάπου.

Απομόνωση: Φέρνει την απώλεια της πραγματικότητας που προκαλείται από τον φυσικό διαχωρισμό από την κοινωνία και τις λογικές αναφορές.

Ανάγκη κατεύθυνσης: Όταν παίζετε παιχνίδια με δυσνόητους κανόνες, αυξάνει την εξάρτηση από την ομάδα.

Χωρίς ερωτήσεις: Αυτόματη αποδοχή πεποιθήσεων με αποθαρρυντικές ερωτήσεις.

Ένδυμα : Η ατομικότητα καταργήθηκε απαιτώντας συμμόρφωση με τον ομαδικό κωδικό Ένδυμα.

Ορκωμοσία μέλους Καταστροφικής Λατρείας

Ως υπενθύμιση, αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από το έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και όχι από τη σκέψη ή τη φαντασία αυτού του συγγραφέα.

Ψυχιατρική κακοποίηση: Τα παιδιά συχνά μεταφέρονται συνήθως σε έναν πραγματικό ψυχοθεραπευτή (κακοποίηση μέλους λατρείας) ή σε ένα άτομο που παρουσιάζεται ως «ο Ένας». Διαδικασία, «ψυχοθεραπευτικές συμπεριφορές» σχετίζονται με πόνο και φόβο, καταστρέφοντας έτσι αποτελεσματικά την ορθή θεραπεία,για τον επιζώντα,στο μέλλον. Ορισμένοι επιζώντες αναφέρουν επίσης ότι υπήρξαν κλειδωμένοι και περιορισμένοι σε «ψυχιατρικά νοσοκομεία».

Κατάχρηση ουσιών: Ξεκινά από την παιδική ηλικία, είναι συνήθως μέρος μιας γενικής πλύσης εγκεφάλου και τελετών. Τα ναρκωτικά είναι πολύ εξελιγμένα και συχνά χορηγούνται από επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

Πλύση εγκεφάλου: Συχνά, σε συνδυασμό με τα ναρκωτικά, είναι εξελιγμένη ύπνωση που περιλαμβάνει τη συσχετισμένη αντιστοίχιση του επαγόμενου πόνου / τρόμου + του μηνύματος λατρείας + ενεργοποίηση /σύνθημα. Η ενεργοποίηση/σύνθημα φυτεύεται στο υποσυνείδητο και είναι πάρα πολλά για να καταχωριστούν. Χρησιμοποιούνται αργότερα από τη καταστροφική λατρεία για τον έλεγχο του επιζώντος χωρίς τη συνειδητή του επίγνωση (οπτικά σύμβολα στις ευχετήριες κάρτες, χρώματα λουλουδιών, κοινές χειρονομίες χεριών, λεκτικές φράσεις, στάσεις σώματος, μορφασμοί). Η πλύση εγκεφάλου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της τελετουργικής κακοποίησης και της λατρείας, και χρησιμεύει επίσης για τη δημιουργία αμνησίας για πληροφορίες λατρείας όπως ονόματα, μέρη κ.λπ.

Εμπειρίες θανάτου: Ιδιαίτερα πνιγμοί (κρατούν το κεφάλι κάτω από το νερό) για να προωθήσει τις τελετουργίες «εξωσωματικές εμπειρίες». Τα θύματα μπορεί να επανέλθουν, συχνά μέσω βασανιστηρίων ασφυξίας, εμπειριών κοντά στο θάνατο. Αυτά χρησιμοποιούνται για τιμωρία, για να προωθήσουν τις « εξωσωματικές εμπειρίες» και αποτελούν κοινό μέρος ορισμένων τελετών.

Περιορισμός / απομόνωση σε μικρά μέρη: Συχνά με στέρηση αισθημάτων: blackhole / pit, κλουβί, φέρετρο ή τάφος. Συχνά το δοχείο είναι γεμάτο με οστά ή σώμα (ζώο ή άνθρωπο), φίδια, αράχνες κ.λπ. Τα παιδιά λένε ότι τα σκουλήκια θα τρώνε τον εγκέφαλό τους έξω. Συχνά μένουν για μέρες σε απόλυτη βρωμιά.

Ποικίλη συναισθηματική κακοποίηση: Στοχεύει στην καταστροφή της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης του παιδιού. Οι τυπικές,κοινωνικές εκφράσεις φροντίδας (σ 'αγαπώ, είσαι ιδιαίτερος) συνδέονται με βασανιστήρια και εγκατάλειψη. Ένα παιδί διατάσσεται να ολοκληρώσει ένα παράδοξο ή αδύνατο έργο, στη συνέχεια βασανίζεται επειδή δεν ακολουθεί εντολές ή κατηγορείται για βασανιστήρια ή δολοφονία άλλου παιδιού. Τα παιδιά υποστηρίζουν ότι είναι άχρηστα, βρώμικα, ηλίθια, άσχημα, κακά και είναι τυχερά που η λατρεία θα τα κρατήσει κοντά της.

Τό δισκορντιανικό δέντρο τῆς ζωῆς (ἐδῶ)
Θρησκευτική / πνευματική κακοποίηση: Συχνά σε πραγματικές ή εικονικές χριστιανικές εκκλησίες, πάντα στοχευμένη σε οποιαδήποτε μελλοντική αποδοχή του χριστιανισμού (παρόλο που πολλές οικογένειες λατρείας μεταμφιέζονται ως ενεργοί χριστιανοί), δίνοντας πάντα έμφαση στον έλεγχο του παιδιού από τον Σατανά και τους δαίμονες του. Τα παιδιά συγκεντρώνονται σε συμβολικά χριστιανικά αντικείμενα και τους λένε ότι ο Ιησούς ενέκρινε και πιστεύει ότι είναι κακά. Αυτή η μορφή πνευματικής κακοποίησης είναι αυτό που έζησε ο σειριακός δολοφόνος Israel Keyes μεγαλώνοντας. Ο Keyes ήταν οπαδός του Δισκορντιανικού (Το Discordianism είναι μια θρησκεία και μεταγενέστερη φιλοσοφία που βασίζεται στον σεβασμό ή τη λατρεία της Eris , γνωστή και ως Discordia, της θεάς του χάους, ή των αρχέτυπων ή των ιδανικών που σχετίζονται με αυτήν. Ιδρύθηκε μετά τη δημοσίευση το 1963 του ιερού βιβλίου της, το Principia μήλον της Έριδος..Η θρησκεία έχει παρομοιαστεί με τον Ζεν βασισμένο σε ομοιότητες με παράλογες ερμηνείες της σχολής Rinzai , καθώς και την ταοϊστική φιλοσοφία. Το Discordianism επικεντρώνεται στην ιδέα ότι τόσο η τάξη όσο και η διαταραχή είναι ψευδαισθήσεις που επιβάλλονται στο σύμπαν από το ανθρώπινο νευρικό σύστημα και ότι καμία από αυτές τις ψευδαισθήσεις της φαινομενικής τάξης και διαταραχής δεν είναι πιο ακριβής ή αντικειμενικά αληθινή από την άλλη....ἐδῶ), συγκροτήματος  "Insane Clown Posse".(ένα αμερικανικό χιπ χοπ ντουέτο...Αρχικά γνωστό ως JJ Boyz και Inner City Posse , το συγκρότημα εισήγαγε υπερφυσικούς στίχους με τρόμο και τρόπους για να διακριθεί στυλιστικά....ἐδῶ)

Τό συμπέρασμα τοῦ Winter Watch : Αυτές οι κακοποιήσεις που βασίζονται σε τραύματα είναι το επίκεντρο των ψυχολογικών επιχειρήσεων του Crime Syndicate που λαμβάνουν μέρος στον ευρύτερο πληθυσμό.

Φυσική στέρηση : Χρόνια διαταραχή του ύπνου, πείνα, υπερβολική έκθεση σε ζέστη ή κρύο. Αυτό διασπά την αντίσταση και αυξάνει την ευαισθησία στην πλύση εγκεφάλου.

Σεξουαλικά βασανιστήρια: Είναι συνεχή και σχεδόν πάντα με πολλούς δράστες (άνδρες και γυναίκες). καθώς και εκπαιδευμένα ζώα. Τα βρέφη και τα νήπια είναι φυσικά προετοιμασμένα για μετέπειτα σεξουαλική κακοποίηση με αντικείμενα αναγκαστικά σε κάθε άνοιγμα του σώματος. Ο ρόλος της μητέρας φιγούρας είναι ζωτικής σημασίας σε αυτήν την πρώιμη προετοιμασία σεξουαλικής κακοποίησης. Οι σεξουαλικές τελετές είναι συνηθισμένες και γενικά περιλαμβάνουν το αίμα. Τα σεξουαλικά όργια μεταξύ των μελών της λατρείας περιλαμβάνουν πάντα την ισορροπία της ευχαρίστησης με τον πόνο.

Αναγκαστική συμμετοχή σε κακοποίηση / δολοφονία: Για τα παιδιά, αυτό μπορεί να είναι πραγματικό ή σταδιακό (το θύμα είναι ήδη νεκρό ή η συμμετοχή του παιδιού προτάθηκε υπό ύπνωση). Στη συνέχεια, το παιδί χαρακτηρίζεται ως δολοφόνος, άστοργος,ένας εγκληματίας που θα φυλακιστεί από την αστυνομία, τρελός και υπό αναμονή ψυχιατρικού εγκλεισμού. Τελικά, πολλά από τα παιδιά θα προγραμματιστούν να δολοφονήσουν στο όνομα της λατρείας.  

Ἀπό Winter Watch


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου