" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Ἕνας κομμουνιστής στρατιωτικός ἐπιστήμων τῆς Κίνας καί ἡ «μπατγούμαν» ἰολόγος, πίσω ἀπό τόν κοροναϊό

 (φωτό)
Ἕνας κινέζος,στρατιωτικός ἐπιστήμονας τοῦ ΚΚΚ,πού συνεργάστηκε στενά μέ τούς ἐρευνητές τοῦ ἐργαστηρίου τῆς Wuhan ὑπέβαλε δίπλωμα εὐρεσιτεχνίας γιά ἕνα ἐμβόλιο covid-19,πολύ πρίν ἡ ἀσθένεια αὐτή κηρυχθῆ παγκόσμια πανδημία. 

Βρέθηκε νεκρός 3 μῆνες ἀργότερα,ὑπό μυστηριώδεις συνθῆκες...

Κινέζος στρατιωτικός επιστήμονας υπέβαλε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εμβόλιο αμέσως μετά τις αποκαλύψεις,από την Κίνα, λεπτομερειών για τον Covid-19 ,το 2020

Σύμφωνα με μια νέα αποκάλυψη, ένας στρατιωτικός επιστήμονας του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (Κ.Κ.Κ.),ο Ζού Γιουσέν, που έλαβε χρήματα από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας,υπέβαλε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εμβόλιο Covid-19 τον Φεβρουάριο του 2020.

Αυτή η νέα έκθεση δημιουργεί τώρα ανησυχίες για το ότι το ανώνυμο εμβόλιο δοκιμάστηκε ακόμη και πριν η πανδημία Covid-19 δημοσιοποιηθεί.

Σύμφωνα με έγγραφα που ελήφθησαν από το The Weekend Australian , ο Zhou Yusen, ένας στρατιωτικός επιστήμονας για λογαριασμό του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) που συνεργάστηκε με το αμφιλεγόμενο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan (WIV) και Αμερικανούς εμπειρογνώμονες, υπέβαλε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εμβόλιο Covid-19 στο 24 Φεβρουαρίου 2020.

Ο επιστήμονας πέθανε 3 μήνες αργότερα,τον Μάϊο του 2020,υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Παρά το γεγονός πώς ο Ζου ήταν ένας βραβευμένος στρατιωτικός επιστήμονας, δεν υπήρξαν αναφορές ή αφιερώματα, όπου να επισημαίνεται ως «νεκρός» στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης από τον Ιούλιο και σε μια επιστημονική έκδοση από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Ωστόσο, η έκθεση αποκάλυψε ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο κατατέθηκε από το Ινστιτούτο Στρατιωτικής Ιατρικής της PLA, κατατέθηκε μόλις πέντε εβδομάδες μετά την αναγνώριση από την Κίνα της  μετάδοσης του νέου ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο καθηγητής Νικολάι Πετρόφσκι από το Πανεπιστήμιο Flinders δήλωσε στην εφημερίδα: «Αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ να έχει επιτευχθεί πριν, θέτοντας το ερώτημα εάν αυτή η δουλειά μπορεί να έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα».

Επιπλέον, η έκθεση ανέφερε ότι
ἡ «μπατγούμαν», ἰολόγος Σί Ζένγκ λί
ο Ζου εργάστηκε
ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ και συνεργάστηκε με το Κέντρο Αίματος της Νέας Υόρκης πριν ενταχθεί στο PLA.

Ο Ζου συνεργάστηκε επίσης στενά με το εργαστήριο του Γουχάν, το οποίο υπόκειται σε αυξημένο διεθνή έλεγχο για το ρόλο του στην πανδημία, καθώς και την διάσημη «μπατγούμαν» δηλαδή την κινέζα ιολόγο Σι Ζενγκλί. ( κινέζα ἰολόγος πού ἐρευνᾷ κοροναϊούς τύπου SARS μέ προέλευσιν ἀπό νυχτερίδες.Ἐξ οὖ καί τό «μπατγούμαν»,Περί αὐτῆς , ΕΔΩ)

Σύμφωνα με την αναφορά, η ισχυρή σχέση εργασίας του ζευγαριού υποστηρίζεται από αποχαρακτηρισμένα στοιχεία πληροφοριών των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2021 και ισχυρίστηκαν ότι το εργαστήριο της Wuhan ασχολήθηκε με « μυστική στρατιωτική δραστηριότητα».

Ξεκινώντας τουλάχιστον το 2016 - και χωρίς ένδειξη διακοπής πριν από το ξέσπασμα του COVID-19 - οι ερευνητές του WIV πραγματοποίησαν πειράματα που αφορούσαν το RaTG13, τον κοραναϊό νυχτερίδας που αναγνώρισε το WIV τον Ιανουάριο του 2020 ως το πλησιέστερο δείγμα του στο SARS-CoV-2 (96.2 % παρόμοιο). Το WIV έγινε το επίκεντρο της διεθνούς έρευνας κοροναϊού μετά το ξέσπασμα του SARS το 2003 και έκτοτε μελέτησε ζώα, συμπεριλαμβανομένων ποντικών, νυχτερίδων και παγκολίνων. Ἀναφέρουν τά ἔγραφα τῶν μυστικῶν ὑπηρεσιῶν τῶν ΗΠΑ. ΕΔΩ

Έγραψε : «Παρά το γεγονός ότι το WIV παρουσιάζεται ως πολιτικός θεσμός, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποφασίσει ότι το WIV έχει συνεργαστεί σε δημοσιεύσεις και μυστικά έργα με τον στρατό της Κίνας».

«Το WIV έχει εμπλακεί σε διαβαθμισμένες έρευνες, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων σε πειραματόζωα, εκ μέρους του κινεζικού στρατού τουλάχιστον από το 2017», πρόσθεσε η έκθεση πληροφοριών.

Σημείωσε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλοι δωρητές που υποστήριξαν την πολιτική έρευνα στο WIV έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να διερευνήσουν εάν κάποια από τα ερευνητικά κονδύλια διοχετεύθηκαν σε μυστικές κινεζικές στρατιωτικές πρωτοβουλίες.

( ἀπό ἐδῶ)

Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

 1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


  Και εγώ σε ευχαριστώ Πελασγική


  ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ : ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ !!!
  540 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ'' ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ???

  6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ'' Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ EXUS ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ....PROJECT STAMINA ΓΙΑ ΤHN ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ''ΠΑΝΔΗΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΙΟΣ !!!!

  https://orthologika.blogspot.com/2021/06/540-6-exus-project-stamina-hn.html


  Κωνσταντίνος
  Κομνηνός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναί,ὅπως συχνά λέω : Βρώμικα σιωνιστικά σχέδια...

   Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Κωνσταντῖνε !

   Διαγραφή
 2. Ο κινεζικός ιμπεριαλισμός στην εποχή μας εκφραζέται με την εγκατάστασιν μέρους του υπερπληθυσμού τους σε διάφορα κράτη κυρίως λευκών.
  Προσφάτως εκυκλοφόρησε είδησις ότι οι εθνικιστική (κομμουνιστική τρις χα) κυβέρνησις του Πεκίνου θα επιτρέψη την απόκτησιν και τρίτου τέκνου, διότι ο υπερπληθυσμός τους ήρχισε μειούμενος!!!
  Το 1979 επεβλήθη η υποχρεωτικώς μονοτεκνία, διότι ο κινεζικός πειναλέος πληθυσμός προσέγγιξε το 1 δις, με αποτέλεσμα να μετριασθή η οικολογικώς παθολογική αύξησίς του.
  Σήμερον 1,447,206,906. Το 18,3% του παγκοσμίου πληθυσμού! Το 1951 562,227,845 μετά ιλιγγυώδη αύξησιν! Μέση ηλικία 37 έτη !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. «Το 1951 562,227,845 μετά ιλιγγυώδη αύξησιν!Σήμερον 1,447,206,906.»

   Εἶδες πώς τούς ὁφέλησε ὁ κομμουνισμός; Σχεδόν ἕνα δίς μέσα σέ 70 χρόνια,μαζύ μέ τούς περιορισμούς γεννήσεων !

   Βρέ,μπάς κι᾿ἦσαν καλλίτερα μέ τούς Γιαπωνέζους στό κατόπι τους καί ποῦ σέ πονεῖ καί ποῦ σέ σφάζει;

   Σκέψου,μαζύ μέ τά πακιστανο-ἀφγανο-μπαγκλαντεσιανά καί τούς κάθε λογῆς μαύρους ἐξ Ἀφρικῆς,νά μᾶς κουβαληθοῦν καί τά κινεζάκια ! Ἄσε πού ἔχουν ἑτοιμάση τό ἔδαφος μέ ὅλα αὐτά τά μαγαζιά/κόπια,πού ἔχουν ἀνοίξη ἐδῶ καί πλέον τῆς 20ετίας...

   Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

   Διαγραφή