" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ὁ ἕτοιμος ἰός,τά ἕτοιμα ἐμβόλια καί ἡ ἕτοιμη «ἑπόμενη ἀνθρωπότης» ( Next Humanity)

φωτό
Γράφαμε σέ ἀνάρτησίν μας,πρό ἡμερῶν : 

Όλα τα εμβόλια παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας την ίδια νανο-τεχνολογία. Στην Ισπανία περιεγράφηκαν ακόμη και ως «μυστικά νανοσωματίδια». Αυτά τα νανοσωματίδια γίνονται μαγνητικά όταν φτάσουν στην ίδια θερμοκρασία με το ανθρώπινο σώμα...

Αυτά τα σωματίδια πρέπει να είναι ένα υλικό της νανο-τεχνολογίας που ονομάζεται Γραφένιο. που είναι υπεραγώγιμο και παρουσιάζει υψηλό βαθμό ενσωμάτωσης με τα κύτταρα των νευρώνων του εγκεφάλου...

Τα μόρια του γραφενίου μπορούν να αλληλεπιδράσουν μέσῳ των νευρώνων του εγκεφάλου σε εξ αποστάσεως λειτουργία χρησιμοποιώντας διαφορετικές ραδιοσυχνότητες (το 5G θα μπορούσε να είναι μια από αυτές), μπορούν να χαρτογραφήσουν τον εγκέφαλο να μεταδώσουν και να λάβουν ΟΔΗΓΙΕΣ από απόσταση...

Αυτά δεν ήταν ποτέ «εμβόλια» κατά του ιού, αντιθέτως ήταν πάντα ένα μυστικό πρόγραμμα νανοτεχνολογίας που αναπτύχθηκε για να φθάσει στο σημείο ελέγχου του μυαλού του ανθρώπινου πληθυσμού...

Η αλληλεπίδραση μεταξύ του γραφενίου των εμβολιασμένων ανθρώπων και του 5G θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα θανατηφόρο συμβάν, όταν το 5G θα είναι πλήρως ενεργοποιημένο τον Ιούλιο του 2021...( ἀπό τό θέμα : Τά ἐμβόλια,τά νανοσωματίδια καί ὁ νοητικός ἔλεγχος

Ἐχθές εἴδαμε νά κυκλοφορῇ στό διαδίκτυο τό σοβαρό θέμα μέ τά νανοσωματίδια πού ἐμπεριέχονται στά ἐμβόλια καί τά ὁποῖα σέ συνδυασμό μέ τήν λειτουργία τῶν ἔξυπνων συσκευῶν κινητῆς τηλεφωνίας  : 

...Όταν εγκαταστήσετε την εφαρμογή, το έξυπνο τηλέφωνό σας δημιουργεί αυθαίρετες κλείδες πολλές φορές την ημέρα. Οι κλείδες αυτές ανταλλάσσονται μέσω Bluetooth μεταξύ κοντινών έξυπνων τηλεφώνων που χρησιμοποιούν εφαρμογή ιχνηλάτησης επαφών, και αποθηκεύονται στη συσκευή επί 14 ημέρες...( ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ,τό ὁποῖο εἴδαμε στήν Ἐσχάτη Γραμμή Ἀνασχέσεως,ἐδῶ.) 

Ἔ λοιπόν εἶναι μία πραγματικότης 100%  καί εἶναι ΗΔΗ ἐν λειτουργίᾳ ! Διαβᾶστε : 

Μία γαλλική ἑταιρεία εἶναι ἤδη ἕτοιμη νά ἐμπορευτῇ πακέτα ἐμβολίων 5 G / Covid γιά « ἐπαυξημένα ἀνθρώπινα ὄντα»  πού ἔχουν λάβη νανοσωματίδια πού ἐπιτρέπουν τήν συγχώνευσιν ἀνθρώπου-μηχανῆς. 

Βάζουμε τό θέμα ἀπό τήν σελίδα τῆς ἴδιας τῆς ἑταιρείας καί ἀκριβῶς ὅπως διαφημίζουν τό πακέτο  5 G / Covid : 

ἀπό τήν ἱστοσελίδα τους,ἐδῶ

Covid 5G - Επιλογή Του Σωστού Προγράμματος Κινητής Τηλεφωνίας 5G Στη Γαλλία Με Το Εμβόλιο Σας Κατά Του Coronavirus Covid-19

Αλλά τι προσφέρουν οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών όσον αφορά τις προσφορές 5G με το νέο σας εμβόλιο;

Κατά τον έλεγχο των δοκιμών PCR, είστε ήδη προσανατολισμένος για μια μελλοντική επιλογή δικτύου;

Αλλά τι προσφέρουν οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών όσον αφορά τις προσφορές 5G με το νέο σας εμβόλιο; 
Πώς σκοπεύει το ARCEP να ρυθμίσει τους διαχειριστές δικτύου, τις άδειες και να επιβάλει αναπτύξεις και να διαχειριστεί τις συχνότητες;

Κατά τον έλεγχο των δοκιμών PCR , έχετε ήδη καθοδηγηθεί για μια μελλοντική επιλογή δικτύου; στην τεχνολογία; Διαδίκτυο ή κινητό; κλπ…
Για άλλη μια φορά στην οικογένεια τηλεπικοινωνιών, οι πληροφορίες παραμένουν μάλλον ασαφείς.

Ευτυχώς, η Numsquare είναι εδώ για να σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά!

Η επιλογή του σωστού πακέτου 5G όταν εμβολιάζεστε κατά του Covid-19 είναι θεμελιώδης, λόγω των συνεργασιών που επιβάλλει η ARCEP με τους χειριστές, οι οποίες είναι επί του παρόντος αδιαπέραστες από τις μάρκες εμβολίων, αλλά και τις δυσκολίες ανάπτυξης των πακέτων προσφορών και πρόσθετων υπηρεσιών που πρέπει να παρέχονται υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ιδίως επίπεδο συγκέντρωσης γάμμα GT μικρότερο από 19 IU / L για άνδρες και γυναίκες καθ 'όλη τη διάρκεια της χρήσης των επιλογών και των υπηρεσιών.

Μέχρι να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, ένας χάρτης των τμημάτων που εξαλείφονται αυτόματα θα αναρτηθεί στον ιστότοπο ARCEP.


Περισσότερα smartphone για να διαλέξετε

Εάν έχετε την επιλογή του smartphone που θα συνοδεύει το επόμενο πακέτο σας, το ίδιο δεν ισχύει για την επιλογή του εμβολίου.
Πράγματι, δεν θα μπορείτε να επιλέξετε τη μάρκα ανάλογα με τα megabyte που χρειάζεστε, τις διαθέσιμες ζώνες GHz, εν συντομία, εάν φαίνεται ότι δεν σας ζητούνται καμία από τις βασικές ερωτήσεις, είναι πιθανότατα επειδή δεν έχει γίνει ακόμη συγκεκριμένη πραγματική διάγνωση.

Προσφορές φορέων

Στη Γαλλία, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου και οι φορείς διανομής παραμένουν πολύ ασαφείς σχετικά με τις προσφορές που πρόκειται να προσφέρουν.
Ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματά του, τις συχνότητες που χρησιμοποιούνται, την έκταση του δικτύου, την ποιότητά του, το περιεχόμενο των διαδικτυακών ή κινητών προσφορών τους, ανάλογα με τις ανάγκες και τις χρήσεις, με την εμφάνιση συνδεδεμένων αντικειμένων κ.λπ. συμβουλεύουν μάλλον άσχημα, οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν είναι πιθανό να σας διαφωτίσουν.

Orange, SFR, Bouygues, Coriolis, Ποιος Φορέας ;

Το Orange φαίνεται προσανατολισμένο προς μια διεθνή πολιτική, χάρη σε ένα εμβόλιο με πολλές αρετές, ικανό ιδίως να αντισταθεί σε πολλές παραλλαγές του Covid-19 στον κόσμο. Πράγματι, το Orange θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε ήρεμα, να προστατεύεστε από διάφορους ιούς Coronavirus και να έχετε υψηλό δυναμικό περιαγωγής με απεριόριστες επιλογές σε πολλές χώρες (φυσικά στη Γαλλία) και σε διαφορετικά δίκτυα.

Αντίθετα, το SFR θα είναι εξαιρετικά συνδεδεμένο με την εξυπηρέτηση πελατών που διατίθεται όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία διαχείρισης πελατολογίων και στην αναμονή, η οποία θα μεταβεί σε ένα από τα τηλεφωνικά κέντρα εξωτερικής ανάθεσης εκτός της Γαλλίας και θα μοιραστεί με την OVH και την Paypal .

Το Bouygues , η μεγαλοφυία των εκτεταμένων συχνοτήτων, θα σας επιτρέψει να ενοποιήσετε τα τσίπ στο δίκτυο των ατόμων που βρίσκονται σε ακτίνα 30 μέτρων για να σας προσφέρει μια κοινή ομάδα παγκόσμιων χρήσεων δεδομένων.

Η Coriolis θα σας προσφέρει μια μοναδική προσφορά που θα σας επιτρέψει να μεταβείτε στα δίκτυα Orange ή SFR κατόπιν αιτήματος, με κόστος ένα απλό μικρό ηλεκτρικό σοκ.( Οἱ λέξεις décharge électrique,έκτός ἀπό ἡλεκτρική ἐκκένωσις,σημαίνουν ἐπίσης ἡλεκτροπληξία,ἐγκεφαλικό,ἀποπληξία καί κάποιες ἄλλες σημασίες πού μᾶλλον δέν μπορεῖ νά ἔχουν σχέσιν. Πάντως τό ἀφήνουμε ὅπως τό ἔδωσε ἡ αὐτόματος μετάφρασις.)

Μέχρι σήμερα, οι άλλοι εναλλακτικοί φορείς εκμετάλλευσης δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προσφορές τους, καθώς δεν ήθελαν να διεισδύσουν στο σώμα των πελατών τους, δείχνοντας για μια φορά απόδειξη ηθικής, και πάνω απ 'όλα ανίκανοι να τιμήσουν την εφάπαξ αποζημίωση για το 5G άδεια σε εμβόλιο.

Μόνο ο χειριστής NexoP προσφέρει την προσφορά 5G Sinatra (Κάτω από το δέρμα σας)

Προφανώς δεν υπάρχει αμφιβολία για το ρούμι Martinican ( Habitation Saint Etienne ), ούτε για κορυφαία σπορ 4 × 4 ( Range Rover HSE ), αλλά για Hyper Electromagnetic Sensitivity -Ἡλεκτρομαγνητική Εὐαισθησία-  .( Ἐννοεῖται πώς στήν συγκεκριμένη πρότασιν εἰρωνικῶς τίθεται τό θέμα ἠθικῆς τῆς ἡλεκτρομαγνητικῆς εὐασθησίας στόν ἄνθρωπο σέ σχέσιν μέ τά ποτά ἤ τά ἐπικίνδυνα σπόρ.Τόσο ...ἁπλά τό βλέπουν οἱ κύριοι πού προωθοῦν τόν Μετανθρωπισμόν ! 

Φυσικά και δεν ξεχνάμε τα υπερευαίσθητα κύματα και συχνότητες!

Για όλα τα θύματα του συνδρόμου HSEπροτείνουμε να έχουν εμβολιασθεί με χρήση βελόνας ενισχυμένης με βάση την  Shungite  υψηλής περιοκτικότητας φουλλερενικών . Στη συνέχεια, θα μπορείτε να έχετε μια λύση χαμηλού μικροκύματος, επιτρέποντας παράλληλα την πρόσβαση στο Διαδίκτυο με αρκετά αξιοπρεπή ταχύτητα.

Στη Γαλλία, η επιλογή ενός φορέα και του δικτύου του θα γίνει πριν από τον εμβολιασμό δεδομένου του χρόνου που απαιτείται για την ανάπτυξη προσφορών και υπηρεσιών.
Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές και τα κατάλληλα δίκτυα, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.


Ἀπό τήν σελίδα τῆς ἑταιρείας Numsquare,ἐδῶ.

Μεταξύ των εταίρων αυτής της κοινωνίας - στο κάτω μέρος της σελίδας - υπάρχει το Thinktank "Next Humanity" που έχει ήδη ορίσει ποιο θα είναι το μέλλον μας ως «επαυξημένα όντα», ΕΔΩ

Ἐπίσης βρίσκουμε ἀπό τόν πρόεδρο τῆς Numsquare,Ἀλεξάντρ Λόρτζ (ἐδῶ),καί τόν παρακάτω συνεργαζόμενο ἑταιρικό ἱστότοπον : Progetcom.fr


Τήν πληροφορία γιά τήν συγκεκριμένη ἑταιρεία (Numsquare) ,τήν βρήκαμε στήν σελίδα τοῦ Henry Makow,ἐδῶ

Τελικῶς καθόλου ξαφνικός αὐτός ὁ ...ἰός. Ὅπως βλέπουμε ὅλοι τους καί ΟΛΑ,ἦσαν ...σάν ἕτοιμα ἀπό καιρό...

Καί μετά μᾶς κάνει ἐντύπωσιν ἡ ἐπιμονή τους γιά ἐμβολιασμό τῶν ΠΑΝΤΩΝ !!! 


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Εύλογα τα ερωτήματα αλλά άτοπα.
    Τα μπολια δεν περιέχουν ούτε νανοσωματια ούτε μικροτσίπ και γραφενια και ιστορίες, όχι ότι δεν υπάρχει η τεχνολογία αυτή αλλά θα ήταν τρομακτικά δαπανηρο σε τέτοια μαζική κλίμακα.
    Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνουν τα γκοεμ που πάνε τι τρώνε τι ψωνιζουν σιγά μην χρειαζόταν και τσιπ.
    Οι δε παρτίδες του σκευάσματος δεν είναι ίδιες για όλες τις χώρες.
    Ειδικά για την Ελλάδα τα μπολια είναι πρόγραμμα στειρωσης και μαζικης ευθανασίας γενοκτονίας.
    Για όσους εναπομειναντες αφυπνισμενους Έλληνες και ψιλιασμενους που δεν θα κάνουν το μπόλι, έχουν κανονίσει με τα αφρο ασιατικά κτηνη που κουβάλησαν να τους εξολοθρευσουν έτσι ώστε κατόπιν να γίνει η μεγάλη εποικιση από τους σκλοβρεους και η δημιουργία του μεγάλου ιζραχελ με το ανάλογο στρατηγικό βάθος. Τα δε οπλικά συστήματα και στρατιωτικό υλικό που αγοράζουν οι προδοτες καραβαναδες θα παρθούν ως προίκα από τους νέους ιδιοκτήτες.
    Αν ο Β.Ππ έγινε για να κατσικωθουν στην περιοχή οι εχθροί του ανθρώπου και να αποκτήσουν κράτος γιάφκα, ο Γ.Π.πολεμος που διεξάγεται αυτή την στιγμή είναι για να δημιούργησουν το γκρος ιζραχελ.
    Η Ελλάδα ανέκαθεν το καρφί στα ματιά τους αλλά αυτή την φορά δεν θα τους βγει.
    Ει Ο Θεός μεθ'ήμων ουδείς καθ'ημων.

    Έφεδρος Αντάρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου,διάβασε αὐτό τό θέμα : Επιβεβαιώθηκε: τα εμβόλια περιέχουν νανοσωματίδια οξειδίου γραφενίου, σύμφωνα με ανάλυση φιαλιδίου (https://www.alertadigital.com/2021/06/25/confirmado-las-vacunas-llevan-nanoparticulas-de-oxido-de-grafeno-segun-los-analisis-del-vial/)

    Ἐπίσης,μπορεῖς νά διαβάσῃς καί τήν ἔκθεσιν τῶν ἐπιστημόνων ἀπό τήν Ἀλμέρια τῆς Ἰσπανίας,μετά ἀπό τήν μκροσκοπική ἔρευνα τοῦ περιεχομένου τοῦ ἐμβολίου,ἐδῶ : https://www.docdroid.net/rNgtxyh/microscopia-de-vial-corminaty-dr-campra-firma-e-1-fusionado-pdf#page=3

    Συνεπῶς,δέν τά λέω ἐγώ,οὔτε δικά μου συμπεράσματα εἶναι. Καί ἐπίσης καλόν εἶναι νά μήν ἐκφράζουμε αὐθαιρέτως ἄποψιν.Ἄς ἀφήσουμε τούς ἐντίμους ἐπιστήμονες νά κα΄νουν τήν δουλειά τους,νά μᾶς κοινοποιοῦν τά συμπεράσματά τους ἀπό τίς ἔρυενές τους,γιά τό καλό τῆς ἀνθρωπότητος.Ἄν θέλουμε νά προστατευτοῦμε (ἄν κι᾿ ὅσο μποροῦμε...),καί ἀφοῦ δέν εἴμαστε εἰδικοί τό καλλίτερο θά ἦταν νά σωπαίνουμε...

    Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.
    Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχει η συγκεκριμένη τεχνολογία, άλλωστε το ανέφερα και στο αρχικό μου σχόλιο υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι οι παρτίδες ιδίες σε όλες τις χώρες.

    Σε καμία περίπτωση ο αιώνιος εχθρός του Ελληνισμού δεν ενδιαφέρεται για την ψηφιακή χειραγώγηση των νευρώνων της κυρά Κατίνας και του κυρ Μήτσου που μπολιαστηκαν, τον ενδιαφέρει να αδειάσει ο τόπος από γηγενείς το συντομότερο δυνατό, είναι το τελευταίο κομμάτι σε ένα κύκλο συρρίκνωσης/εξολοθρευσης του Ελληνισμού.

    Η αναλώση σε εγκύκλοπαιδικές γνώσεις περί το ποιόν του εχθρού και η ανακύκλωση των ήδη προφανών και η μη συζήτηση περί της στρατηγικής που ακολουθεί και των ενδεχόμενων ενεργειων αντεπίθεσης, στην παρούσα φαση όχι μόνο δεν βοηθάει αλλά καταντάει και μονότονη πολλώ δε μάλλον όταν απευθύνεται σε ένα κοινό το οποίο είναι αφυπνισμενο.

    Πολυνοίην, ου πολυμαθίην

    Σχετικά με το τελευταίο . .το σιωπάν παρά των ειδικών δηλαδή, το αφήνω ασχολίαστο, περιττό να πω ότι θυμίζει εμβολιαστακηδες απο την ανάποδη.

    Κλείνοντας,
    Χαιρετίζω το αφυπνιστικό σας έργο και εχοντας εκτίμηση στην έρευνα και την γραφίδα σας,
    σας καλω να αναδείξτε τον Ελληνικό Εθνοκοινοτισμό, την κοινοτική μας παράδοση.
    Είναι η σωτηρία τακτική και η απαρχή αντεπίθεσης του Ελληνισμού η περιχαρακωση και άμυνα της φυσικής του υπόστασης πρωτίστως στην καίρια αυτή στιγμή.

    Έφεδρος Αντάρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά φυσικά καί δέν τούς ἐνδιαφέρει ἡ χειραγώγησις τῶν ἐγκεφάλων τῆς κάθε κυρά-Κατίνας καί τοῦ καφενειολάτρη μπαρμπα-Νίκου,αὐτούς τούς ἔχουν πρός ἐξολόθρευσιν/ἀποπληθυσμόν. Γιά ἐκείνους πού θά μείνουν καί προφανῶς θά ...ἀντέξουν,κόπτονται.

      Συμφωνῶ καί στό ἑπόμενο περί «ἐγκυκλοπαιδικῶν γνώσεων».Ὅταν ὅμως τό ...ξεσκέπασμα τῶν ἐξουσιαστῶν συνδέεται καί μ᾿αὐτές ὅπως καί μέ ἱστορικά γεγονότα,εἶναι ἄκρως ἀπαραίτητες.

      Καί γιά τούς εἰδικούς θά συμφωνήσω μέ μία διαφορά :πώς κάθε ἐκφραζόμενη ἄποψις,ἀνάλυσις,συμπεράσματα ἀπό ἔρευνες γιά ν᾿ἀντικρουστοῦν πρέπει νά βασίζονται σέ ἀπτές ἀποδείξεις.Ἀπό ἐκεῖ καί μετά ὅλα συζητοῦνται.

      Νά εἶσαι καλά ἀγαπητέ,σ᾿εὐχαριστῶ πολύ καί θέλω νά ἐλπίζω πώς τά πράγματα θά ἀλλάξουν.Εἶναι καιρός ν᾿ἀλλάξουν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή