" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ποιός εἶναι ὁ πραγματικός ἀριθμός θανάτων στήν Γάζα ; Ἴσως 200.000

Τοῦ Ralph Nader 

Από τότε που η επιδρομή της Χαμάς διείσδυσε στην πολυεπίπεδη ασφάλεια των ισραηλινών συνόρων στις 7 Οκτωβρίου 2023 (μια ανεξήγητη κατάρρευση των αμυντικών δυνατοτήτων του Ισραήλ), 2,3 εκατομμύρια εντελώς ανυπεράσπιστοι Παλαιστίνιοι στον μικροσκοπικό πολυπληθή θύλακα της Γάζας έχουν δεχθεί περισσότερες από 65.000 βόμβες και πυραύλους συν ασταμάτητες ριπές βλημάτων από τεθωρακισμένα και ελεύθερους σκοπευτές.

Το ακροδεξιό καθεστώς Νετανιάχου έχει επιβάλει την δηλωμένη πολιορκία του, με τα γενοκτονικά του λόγια, «χωρίς φαγητό, χωρίς νερό, χωρίς ηλεκτρισμό, χωρίς καύσιμα, χωρίς φάρμακα».

Οι ανελέητοι βομβαρδισμοί έχουν καταστρέψει πολυκατοικίες, αγορές, προσφυγικούς καταυλισμούς, νοσοκομεία, κλινικές, ασθενοφόρα, αρτοποιεία, σχολεία, τζαμιά, εκκλησίες, δρόμους, δίκτυα ηλεκτρισμού, κρίσιμα δίκτυα ύδρευσης - σχεδόν τα πάντα.

Η εξοπλισμένη από τις ΗΠΑ ισραηλινή πολεμική μηχανή έχει ξεριζώσει ακόμη και γεωργικές εκτάσεις, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων ελαιόδεντρων σε ένα αγρόκτημα. Ισοπέδωσαν πολλά νεκροταφεία. και βομβάρδισαν πολίτες που τράπηκαν σε φυγή με ισραηλινή εντολή, ενώ παρεμπόδισαν τα λίγα φορτηγά που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια από την Αίγυπτο.

Χωρίς σχεδόν καμία υγειονομική περίθαλψη, χωρίς φάρμακα και μολυσματικές ασθένειες που εξαπλώνονται ειδικά σε βρέφη, παιδιά, ανάπηρους και ηλικιωμένους, μπορεί κανείς να πιστέψει ότι οι θάνατοι έχουν μόλις ξεπεράσει τους 30.000; Με 5.000 μωρά που γεννιούνται κάθε μήνα στα ερείπια, τις μητέρες τους τραυματισμένες και χωρίς φαγητό, υγειονομική περίθαλψη, φάρμακα και καθαρό νερό για κανένα από τα παιδιά τους, δικαιολογείται σοβαρός σκεπτικισμός για την επίσημη καταμέτρηση του υπουργείου Υγείας της Χαμάς.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και η Χαμάς, την οποία βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια, έχουν κοινό συμφέρον να παρουσιάζουν μειωμένο τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών. Αλλά για διαφορετικούς λόγους. Η Χαμάς κρατά τα νούμερα χαμηλά για να μειώσει την κατηγορία των δικών της ανθρώπων ότι δεν τους προστατεύει και ότι δεν χτίζει καταφύγια. Η Χαμάς υποτίμησε κατάφωρα τα άγρια ​​εγκλήματα πολέμου από την εκδικητική, κατοχική ισραηλινή στρατιωτική υπερδύναμη που υποστηρίζεται πλήρως και άνευ όρων από τη στρατιωτική υπερδύναμη των ΗΠΑ.

Το υπουργείο Υγείας είναι σκόπιμα συντηρητικό, αναφέροντας ότι ο αριθμός των νεκρών προήλθε από αναφορές μόνο για αναφερομένους νεκρούς από νοσοκομεία και νεκροτομεία. Αλλά καθώς ο καιρός κύλησε και οι εβδομάδες έγιναν μήνες, τα ανατιναγμένα νοσοκομεία και τα νεκροτομεία δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τα πτώματα, ή δεν μπορούν να μετρήσουν τους νεκρούς που βρίσκονται στην άκρη των δρόμων και κάτω από τα συντρίμμια των κτιρίων. Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας παραμένει συντηρητικό και ο «επίσημος» αυξανόμενος αριθμός θανάτων και τραυματισμών αμάχων συνεχίζει να αναφέρεται χωρίς κριτική τόσο από φίλους όσο και από εχθρούς αυτής της καταστροφικής ισραηλινής κρατικής τρομοκρατίας.

Ήταν ιδιαίτερα εκπληκτικό να βλέπεις τις πιο προοδευτικές ομάδες και τους αρθρογράφους να χρησιμοποιούν τα ίδια στοιχεία του Υπουργείου Υγείας της Χαμάς όπως έκαναν οι κυβερνήσεις και οι εξωτερικές ομάδες που υποστηρίζουν τον μονόπλευρο πόλεμο στη Γάζα. Όλα αυτά παρά τις προβλέψεις για μια ανθρώπινη καταστροφή στη Λωρίδα της Γάζας σχεδόν καθημερινά από τις 7 Οκτωβρίου 2023 από τα όπλα των Ηνωμένων Εθνών, άλλες πολιορκημένες διεθνείς υπηρεσίες αρωγής στο έδαφος, μαρτυρίες από ιατρικό προσωπικό και πολλές ισραηλινές ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γενναίοι ντόπιοι δημοσιογράφοι σε εκείνη τη λωρίδα, στο γεωγραφικό μέγεθος της Φιλαδέλφειας. (Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν επιτρέπει σε μη συστημικούς δυτικούς και ισραηλινούς ρεπόρτερ και δημοσιογράφους να εισέλθουν στη Γάζα.) (Δείτε την ανοιχτή επιστολή, με τίτλο « Σταματήστε την ανθρωπιστική καταστροφή », προς τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις 13 Δεκεμβρίου 2023 από 16 ισραηλινές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εμφανίστηκε επίσης ως πληρωμένη ειδοποίηση στους New York Times .)

Στη συνέχεια ήρθε το άρθρο-άποψη στις 29 Δεκεμβρίου 2023 στον Guardian από τον πρόεδρο της παγκόσμιας δημόσιας υγείας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, Devi Sridhar. Προέβλεψε μισό εκατομμύριο θανάτους το 2024 εάν οι συνθήκες συνεχίσουν να παραμένουν έτσι .

Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έχει γίνει πιο τραγική. Στην Washington Post στις 2 Μαρτίου 2024 , ο δημοσιογράφος, Ishaan Tharoor γράφει :

Το μεγαλύτερο μέρος των άνω των 2 εκατομμυρίων ανθρώπων της Γάζας αντιμετωπίζει την προοπτική ενός λιμού - μια κατάσταση πραγμάτων που αποτελεί την ταχύτερη μείωση της διατροφικής κατάστασης ενός πληθυσμού που έχει καταγραφεί ποτέ, σύμφωνα με τους εργαζόμενους στον τομέα της βοήθειας . Τα παιδιά λιμοκτονούν με τον ταχύτερο ρυθμό που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Ομάδες ανθρωπιστικής βοήθειας επισημαίνουν ότι το Ισραήλ περιορίζει τη ροή βοήθειας στην επικράτεια ως βασικό μοχλό της κρίσης. Ορισμένοι εξέχοντες Ισραηλινοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ανοιχτά την παρεμπόδιση αυτών των μεταφορών βοήθειας .

Ο Tharoor αναφέρει τον Jan Egeland, επικεφαλής του Νορβηγικού Συμβουλίου Προσφύγων: «Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι: οι άμαχοι στη Γάζα αρρωσταίνουν από πείνα και δίψα λόγω των περιορισμών εισόδου του Ισραήλ» και «Οι προμήθειες που σώζουν ζωές εμποδίζονται σκόπιμα και γυναίκες και παιδιά πληρώνουν το τίμημα».

Ο Μάρτιν Γκρίφιθς, ο επικεφαλής αξιωματικός ανθρωπιστικής βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε ότι «η ζωή χάνεται στη Γάζα με τρομακτική ταχύτητα».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με την Post, προειδοποίησε για έναν «άγνωστο αριθμό ανθρώπων» -που πιστεύεται ότι είναι δεκάδες χιλιάδες- που βρίσκονται κάτω από τα ερείπια κτιρίων που κατεδαφίστηκαν από τα ισραηλινά χτυπήματα.

Ο Volker Turk, Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δήλωσε: «Όλοι οι άνθρωποι στη Γάζα κινδυνεύουν από πείνα. Σχεδόν όλοι πίνουν αλμυρό και μολυσμένο νερό. Η υγειονομική περίθαλψη σε όλη την επικράτεια μόλις και μετά βίας λειτουργεί» και «Φανταστείτε τι σημαίνει αυτό για τους τραυματίες και τους ανθρώπους που υποφέρουν από επιδημίες μολυσματικών ασθενειών… πολλοί ήδη πιστεύεται ότι λιμοκτονούν».

Η UNICEF, η Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης, η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα αναφέρουν ότι οι ίδιες καταστροφικές συνθήκες επιδεινώνονται τάχιστα.

Ωστόσο, και να το καταλάβετε, σε αυτό το άρθρο, η Post εξακολουθεί να έχει κολλήσει στο «περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι στη Γάζα έχουν σκοτωθεί από τότε που ξεκίνησε ο συνεχιζόμενος πόλεμος».

Ακριβώς όπως όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολλές κυβερνήσεις, ακόμη και τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης και οι επικριτές του πολέμου θα μας ζητούσαν να αποδεχτούμε ότι μεταξύ 98% και 99% του συνολικού πληθυσμού της Γάζας έχει επιζήσειαν και άρρωστοι, τραυματίες και τόσοι πολλοί Παλαιστίνιοι που πρόκειται να πεθάνουν. Αυτό είναι θανατηφόρα απίθανο!

Από επί τόπου αναφορές ανθρώπων, βίντεο και φωτογραφίες θανατηφόρων περιστατικών το ένα μετά το άλλο, συν τους θανάτους που προέκυψαν από το μπλοκάρισμα ή την καταστροφή των ζωτικών αναγκών, μια πιο πιθανή εκτίμηση, κατά την άποψή μου, είναι ότι τουλάχιστον 200.000 Παλαιστίνιοι πρέπει να έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι τώρα και ο φόρος αίματος αυξάνει ώρα με την ώρα.


Η καθημερινή έμμεση απόδειξη της σκόπιμης ισραηλινής στόχευσης αμάχων και αστικών υποδομών απαιτεί πιο αξιόπιστες επιδημιολογικές εκτιμήσεις των θυμάτων

Έχει μεγάλη σημασία αν ο συνολικός φόρος αίματος μέχρι στιγμής, και μετρώντας, είναι τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι φορές περισσότερος από την υποτιμημένη μέτρηση  του Υπουργείου Υγείας. Έχει σημασία για την αύξηση του επείγοντος για μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός και την άμεση και μαζική ανθρωπιστική βοήθεια από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, παρακάμπτοντας τη σαδιστική σκληρότητα εναντίον των αθώων οικογενειών της ισραηλινής πολιορκίας. Έχει σημασία για τους αρθρογράφους και τους συντάκτες που αυτολογοκρίνονται, με κάποιους, όπως ο Charles Lane της Post , να ισχυρίζονται φανταστικά ότι ο στρατός του Ισραήλ δεν «στοχεύει σκόπιμα τους αμάχους». Έχει σημασία για τη λογοδοσία σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Πάνω από όλα, επιτρέπει στον αδύναμο υπουργό Εξωτερικών Αντόνι Μπλίνκεν και τον υποκριτή πρόεδρο Μπάιντεν να είναι λιγότερο υπηρέτες όταν ο Νετανιάχου απορρίπτει τον χαμηλό αριθμό των νεκρών χλευάζοντάς τους: Τι γίνεται με τη Δρέσδη, τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι;

Ως ποσοστό του συνολικού πληθυσμού που σκοτώνεται, η Γάζα μπορεί να εκθέσει τους Ισραηλινούς ρατσιστές εξτρεμιστές σε μια ισχυρότερη αντίκρουση για τον τερματισμό της συμπολεμικής συνενοχής των ΗΠΑ σε αυτήν την σφαγή που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ, κυρίως παιδιών και γυναικών. (Η τρομακτική διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) στους πολίτες, ιδιαίτερα στα παιδιά, θα συνεχιστεί για χρόνια.)

Ο σεβασμός στον ακριβέστερο απολογισμό των θυμάτων των παλαιστίνιων παιδιών, μητέρων και πατέρων πιέζει περισσότερο για μόνιμη εκεχειρία και τη διαδικασία ανάκαμψης και αποζημιώσεων για τους επιζώντες του ολοκαυτώματος τους.

Ἀπό : unz.com

Ἀλλά οἱ « ΑΤΡΟΜΟΙ» τῆς Ε.Ε. βλέπουν τήν "βιαιότητα" τῆς Ῥωσσίας...

Πώ,πώ οἱ «βάρβαροι ¨Ρῶσσοι" ...! (φωτό)


Ἡ Πελασγική

38 σχόλια:

  1. Κι ομως, συμφωνα με τις "προφητιες" και τις "γραφες" οι οβριοι θα μετανοησουν και θα σωθουν ενω οι ρωσοι θα καταστραφουν. Στους ΛΟΑΤ friendly δε νεοελληνες, θα τους δωθει η μΠολη...

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί ΑΠΙΘΑΝΑ εἶναι αὐτά πού λές ; Ποιοί θά μετανοήσουν ; Οἱ ἑβραῖοι ; Ναί, ὅταν ὁ Ἤλιος βγῆ ἀπό τήν Δύσιν καί πάλι ὑπάρχουν πολλές ἀμφιβολίες...

      Ὅσο γιά τά λοιπά ἀσχολίαστα... !
      Μήπως καλύτερα νά βάλλῃς κάποια ταινία νά ᾿δῆς ; Προτιμότερον,θά ἔλεγα ...

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
    2. Ειλικρινά φίλε μου "λοκί".... προσπαθώ, εργωδώς σέ λέω κάϊ διαβάζοντάς σέ, νά σέ "ταιριάξω".... κι όμως δέν τό καταφέρνω, δέν μπορώ σέ λέω, μάλλον δέν μέ κόβει καί τόσο.

      Πάντα Φιλικά, ό ττ600σ

      Διαγραφή
    3. Ευαγγελία, νά μέ συγχωρείς.

      Διαγραφή
    4. Γιατί καλέ ; Τήν ἄποψίν σου ἐκφράζεις.

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    5. Σαφως και ηταν σκοπτικο το σχολιο μου. Με μια ερευνα στο γουγλι θα δειτε πως υπαρχουν πολλοι ορθοδοξοι που μιλουν περι μετανοιας και σωτηριας των εβραιων πριν απο τη 2α Παρουσια, οπως επισης και πολλοι που μιλουν περι καταστροφης της ρωσσιας στο επικειμενο πυρηνικο μερος του Γ' ππ που "τρεχει"

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    6. Τά ζωάδια, τά κάτλλ-βοοειδή μηρυκαστικά δηλαδή, άς πά'νά περιμένουνε ότι τραβά' η καημένη η ψυχούλα των..... βεβαίως, όποιο μπορούμε, τό βοηθάμε νά αλλάξει είδος (δηλαδή, κάτι σέ χόμοσάπιενς...).

      Τή σήμερον ημέρα, στήν "εποχή της Πληροφορίας", όποιος, έστω ανεπαισθήτως, θέλει νά βγάλει τό γράσσο απ'τά μάτια του, είναι τό μόνον εύκολο (ακόμη)....
      Τό λοιπόν, άν θές αγαπητέ λοκι, προσπάθα νά μή μάς βάζεις άλλο νοήματα δύσκολα, διότι, ήδη, έχουμε σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις καί -φρονώ- αναστρέψιμον ακόμη εγκεφαλικόν οίδημα.

      Ευχαρισττώ

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,εδώ οι δικοί μας οι κόπανοι ασχολούνται με το τι είπε ο Κουτσούμπας και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Κούλης στην Ρωσία,όλα είναι υπό έλεγχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν ταιριάζει με τετοιο άρθρο αλλά επειδή το σκεφτόμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Μπορεῖ καί νά ταιριάζῃ...

      Εὐχαριστοῦμε,πάντως γιά τήν μουσική παρένθεσιν.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή
  5. Εντελώς τυχαία, σήμερα τ' απόγευμα άκουσα, σέτό ράδιο, αφτότόττεμάχιον ήχου, που, δέν ξέρω γιατί, πολύ μέ άρεσε.
    Αφιερωμένον εξαιρετικά σέ όλην τήν ομήγυριν τού «ΕΛΛΆΣ ΑΙΏΝΙΟΝ» :
    https://www.youtube.com/watch?v=MV3JFzF4nWg

    Καλό μας ξημέρωμα κι ομαλόν μας εξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα τόν τἰτλον καί εἶπα,μά αὐτό τό τραγουδοῦσε ὁ Πουλόπουλος. Μετά τό ἄκουσα καί κατάλαβα πώς δέν ἔχει καμμία σχέσιν.

      Εὐχαριστοῦμε πολύ καί γιά τήν δική σου μουσική παρένθεσιν!

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. Tό συγκεκριμένον Άσμα, Ευαγγελία μας, φυσικά καί τό εξέλαβα, όταν τό ακροάστηκα, ώς προσευχή πρός τόν Κύριον Τών Συμπάντων Δυνάμεων:
      Η ΒΡΟΧΉ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΓΏΝΕΙ ΤΟΎΣ ΏΜΟΥΣ (ΔΡΌΜΟΥΣ)
      Η ΚΑΡΔΙΆ ΠΟΥ ΔΈΝ ΑΝΤΈΧΕΙ ΤΟΎΣ ΠΌΝΟΥΣ
      ΜΑΚΡΙΆ ΣΟΥ Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΔΕΙΑ
      ΦΟΒΙΣΜΈΝΟ ΠΑΙΔΊ ΣΤΆ ΣΚΟΤΆΔΙΑ

      ...κι όχι βεβαίως ώς καψουρόκλαψα, που δέν τά γουστάρω ούτε μέ σφαίρες.

      Διαγραφή
    3. ...κι όχι βεβαίως ώς καψουρόκλαψα, που δέν τά γουστάρω ούτε μέ σφαίρες.

      Ἐγώ νά ᾿δῆς !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  6. Σέ τό μεταξύ, είδα κι αφτότοτεχνολογικόν, κατασκοπεφτικόν επίτεβγμα τής "ημετέρας" δύσεως καί νά, μά τήν Παναγία σέ λέω, πολύ μέ άρεσε. Φρονώ πως είναι καλό νέο:
    Major Munitions Transfers from North Korea to Russia
    https://beyondparallel.csis.org/major-munitions-transfers-from-north-korea-to-russia/

    Κι αναρωτιέμαι... ήταν+είναι ποτέ δυνατόν ή/καί πιθανόν νά γουστάρω 'γώ, Κιμ Γιονγκ Ουν, Αγιατολλάχ, Χούθι, Χαμάς, ακόμα κι Ερντογάν καί δέ συμμαζέβεται;....
    ....μέχρι κι ο Ράμα μέ αρέζει, τώρα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Πρόσεχε,πρόσεχε τήν παρόρμησιν.
      Μέχρι καί Ῥάμα ; !!!

      Χμμ...

      Καλό ξημέρωμα Κυριακῆς ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά λέγεις, διότι εγνωσμένως:
      Παρόρμησις ίσον Ανισορροπία, άρα, έν προκειμένω, ισούνται πέντε λέξεις μέ δύο ... δηλαδή, 5=2.... Καί ντέ ντώσει τό ΠΈΝΑΛΤΙ;;;
      ΈΕΕ...ΠΏΣ ΓΚΪΝΕΤ' ΑΦΤΌ;
      https://www.youtube.com/watch?v=-f1lOUtCMpg

      Μεγαλοδύναμε Κύριε, σώσον ελέησον ημάς

      Διαγραφή
    3. ΒΛΑΔΊΜΗΡΟΣ ΠΟΎΤΙΝ «Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά!!!»,
      Πόσο πιό απλά νά σ'τό πεί κανείς ρέ πατριώτη;;;...
      https://seed125.bitchute.com/X99sns2gPBQ2/BmWjn7ybKvEE.mp4

      el.gr

      Διαγραφή
    4. Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ !!!

      Καλημερα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    5. Κίτρινο μαλλί ὁ μαυρούκος ! Χά,χά,χά !

      Ὅτι θά ἔμπαινα στήν διαδικασία νά ψάξω γιά τόν Ὀγκουνσότο,δέν τό περίμενα !
      Μεγάλη διαδρομή στόν χῶρο ἐντός κι᾿ἐκτός ὁ Νιγηριανός.

      Καλημερα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    6. Παρόρμησις ίσον Ανισορροπία, άρα, έν προκειμένω, ισούνται πέντε λέξεις μέ δύο ... δηλαδή, 5=2....

      ...ισούνται τρείς λέξεις μέ δυο, 3=2 ήθελα νά πώ...

      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  7. Έχω πολύν καιρό που τό λέγω, άμα ξαναλέγ'ατό,
    ΠΑΊΔΕΣ, ΈΧΟΥΝΕ ΝΆ ΠΈΣΟΥΝ ΠΟΛΛΈΣ ΣΦΑΛΙΆΡΕΣ & ΣΟΎΤΙΑ ΛΈΜΕ ΚΑΊ ΤΆΦΤΕΡΆΆ ΚΑΊ ΠΟΎΠΟΥΛΑ ΜΈΌΛΑ ΤΆ ΜΩΡΆ ΣΤΉΜΠΊΣΣΑ ...
    https://www.thestival.gr/eidiseis/astynomika/thessaloniki-nearoi-epitethikan-se-dyo/
    Είδες όμως τό πουσταροΠραιτώριο, η ακαριαία αντίδρασις κι άμεσος επέμβασις, εέ;...
    https://www.thestival.gr/eidiseis/astynomika/thessaloniki-21-syllipseis-gia-tin-epithes/
    ....έως ό του ν' αρχινίσουνε -κατ' εμέ- ΑΝΑΠΟΔΡΆΣΤΩΣ, τά Φούλ Μέταλ Τζάκετ Σούτια....
    Αφτό δηλαδή, που επιθυμούν διακαώς καί παθιασμένα, τά πάσης φύσεως Λουγγροειδή &
    ΝΤΊΓΓΙΝΤΆΓΚΩΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τίνά τό κάνω γμ τή ντρέλλα μου, πού 'χα πάντα δίκιο, σέ οντιδήποτες «είχα ντού πεί εγώ», μαλώνοντας, ώς καί μέ τ'εμετέραν Οικογένειαν;;;...
    ....μήπως, λέω μήπως, Ωωϊμέ κι Ααλίμονο Θεούλη μου, είμαι ακόμα ένας ΣΑΣΤΆΛΕΓΑς;...
    https://cibum.gr/nea/katanalotis-nea/min-to-agnoisete-i-lista-me-ta-dimofili-afroloytra-sampoyan-kai-kallyntika-poy-periechoyn-toxiki-chimiki-oysia/

    ΉΜΑΡΤΟΝ ΧΡΙΣΤΈ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΙΈ ΣΎ, ΔΈΝ ΉΤΑΝΕ ΤΡΑΒΈΡΣΕΣ ΤΆ ΠΑΙΔΙΆ...ΤΡΑΝΈΣ ΝΌΝΜΠΆΪΝΑΡΥ ΉΤΑΝΕ..
    ΆΡΑ, ΚΑΚΏΣ ΤΌ ΦΤΎΣΙΜΟ ΚΑΊ ΚΑΛΏΣ ΤΆ ΒΡΑΧΙΟΛΆΚΙΑ ΚΑΊ ΤΌ ΜΠΟΥΝΤΡΟΎΜΙ.
    ΤΊΣ ΑΔΙΚΉΣΑΝΕ ΤΆ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΆ, ΓΙΑΦΤΤΌΤΏΡΑ ΣΤΉ ΜΠΟΥΖΟΎ, ΓΙΆ ΝΆ ΜΆΘΟΥΝΕ ΤΡΌΠΟΥΣ ΚΑΊ ΓΙΆΝΆ ΒΛΈΠΟΥΝΕ ΚΙ ΌΛΟΙ ΟΊ ΆΛΛΟΙ, ΟΊ ΝΌΝΜΠΑΪΝΑΡΟΦΟΒΙΚΟΊ..ΝΑΊ ΑΜ(Π)ΈΕΈ!
    https://www.iefimerida.gr/ellada/thyma-omofobikis-epithesis-sti-thessaloniki-den-tha-meinete-atimoritoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΆΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΉ ΦΤΕΡΈΝΙΑ ΡΈ ΓΜ ΤΆ ΚΈΡΑΤΑ ΤΟΥΣ
    https://www.iefimerida.gr/ellada/roz-elliniki-simaia-dimarheio-athinas-doykas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακολουθοῦσα τό βιντεάκι μέ τό ὄν καί ἀναρωτιόμουν: ἡ μάννα του κι᾿ὁ πατέρας του τί λένε γι᾿αὐτό τό πρᾶγμα πού ἔβγαλαν στόν κόσμο ;

      Καί μετά σοῦ λέει ὁ ἄλλος σέ 10 χρόνια οἱ καθαρόαιμοι Ἕλληνες θά εἶναι τό 65% τοῦ πληθυσμοῦ. Ἄμ σοῦ τό εἶπα ἀλλά δέν ἀκοῦς, ἀπάντησα. Οἱ Ἕλληνες ἔχουν πέσει κάτω ἀπό τό 50 % ἐδῶ καί μία δεκαετία ΗΔΗ. Μετά ἀπό μία ἀκόμη δεκαετία ; Ἔ τότε : Διόγένη ποῦ εἶσαι ;

      Ποιοί θά κάνουν παιδιά καλέεε ;; Μειονότητα αὐτοχαρακτηρίζεται.

      Καί ποῦ εἶσαι ἀκόμα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. Ἔγινε ἡ λογοκρισία μόνον. Ἔ εἴπαμε κάποιους τύπους τούς κρατᾶμε. Ὄχι νά καταντήσομε σάν τά μοῦτρα τους. Βεβαίως ἔχεις ἀπόλυτο δίκαιο ὡς πρός τό ποιοί κάνουν τέτοια παιδιά. Φυσικά πάντα θά ὑπάρχουν οἱ ἐξαιρέσεις γιά νά ἐπιβεβαιώνουν τόν κανόνα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    3. Δέν τό'χα δεί καλέ πρίν τό κακοποιημένιο, μόνο τή φωτογραφία πού'δα, ξέρασα...
      Τώρα, πιό ψύχραιμα , που τό'δα χαλαρά τό νόνμπάϊναρυ νά σαλέβει καί νά ομιλεί όλο νάζι καί μ'αφτότό τσακίρικο τομάτι όλο υποσχέσεις...καί μέ αμαξάκι σένιο καί μέ τό άλλο τό αφτοτέτοιο σέ συνοδηγό. Ταλέντο λέμε. Καμμιά μόνη κανένα μόνο.
      Θεσσαλονίκη πόλη αντιφασιστικιά, μέ τά μάτ αγκαζέ... γιατί αλλιώς έχει Σούτια.

      Διαγραφή
  11. Πολλα σχολια αλλα βλεω οτι ειναι ....εκτος θεματος της αναρτησης.

    Η Γεννοκτονια της Παλαιστινης σημερα γινεται απ τα τοτε "θυματα" του ....Χιτλερ.
    Μηπως τα ΤΟΤΕ βιτριολικα ψευδη των εβραιων και η ΣΗΜΕΡΙΝΗ γεννοκτονια που διαπραττουν οι εβραιοι εναντιον ενος υποδουλου λαου ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ τον Μεγαλο Ηγετη Αδολφο Χιτλερ;

    ".....Γιατί, ενώ οι σιωνιστές προσπαθούν να κάνουν το υπόλοιπο του κόσμου να πιστέψη ότι η εθνική συνείδηση του Οβριού κοίτεται στην ικανοποίησή για τη δημιουργία ενός κράτους στην Παλαιστίνη. Ο Οβριός και πάλι κοροϊδεύει πονηρά το ηλίθιο ακροατή του. Δεν προτίθεται καν στο μυαλό τους η δημιουργία ένός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη με σκοπό να ζουν ειρηνικά εκεί. Το μόνο που θέλουν είναι μια Μόνιμη Έδρα-Καταφύγιο με απώτερο σκοπό την προστασία των εγκληματιών τους, με δικά της κυριαρχικά δικαιώματα και μακριά από την παρέμβαση άλλων κρατών και την Διεθνη Δικαιοσύνη: Ένα καταφύγιο για τους φυγόδικους, ελεεινούς αχρείους οβριούς και ένα πανεπιστήμιο για εκκολαπτόμενους μέλλοντες απατεώνες...."

    Αδολφος Χιτλερ


    Καλησπερα
    ΥΓ
    Γι αυτο τονιζω οτι μια βομβα στην φωλια τυους ειναι η ΜΟΝΗ λυσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐκτός θέματος τά σχόλια μέν,ἀλλά μέ οὐσία δέ.
      Ὅσο γιά τήν βαρύτητα τῶν ἐγκλημάτων τῶν Ἰσραηλινῶν ἐπί τῶν Παλαιστινίων νομίζω πλέον πώς εἶναι τόσο καταφανής ἡ γενοκτονία πού ὑφίσταται πού ξεγυμνώθηκαν μπροστά ἀκόμη καί στόν πιό δύσπιστο. Μένει ἡ τελική ἐτυμηγορία ἐκ μέρους τῆς Ἀνθρωπότητος. Θέλω νά ἐλπίζω.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Τά είπαμε καλέ μας φίλε ΕΑΦ, τά ξαναμανάπαμε καί μάλιστα πλακωθήκαμε επανειλημμένως καί μέ την αγαπητή μας Πελασγική, 'ντάξει, ασφαλώς συμφωνάζουμε κι επαφξάνουμε σέ τήννιοστήν καί τό λέμε τρείς στήν ώρα...
      Άς λειτουργήσει λοιπόν, τουλάχιστον γιά τ'εμέ -μιάς κι επιτρέπεται ακόμη- καί λίγο η Βαλβίδα Εκτονώσεως, γι'αλλιώς μας (μέ) βλέπω νά ξερνάμε τό μυαλό απ'ταφτιά...

      Γιαφτό παρακαλώ για τήν επιείκεια τής Έδρας. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. Απλα εκανα μιαν διαπιστωσιν.
      Αλλα οπως εχω δηλωσει δημοσιως και εν γνωσει των συνεπειων του νομου, η διαχειριστρια εχει το καρπουζι αυτη και το μαχαιρι.

      Σε νεωτερα "νεα" μετα το επιτυχες "σοου" του Μητσοκαυτη, ΜητσΟΣΕ κλπ στην Οδυσσο, ο δημοσιοσχεσιτης Ιουδαιος Στανλεϋ εδωσε καινουργια γραμμη στους Μητσο-Τσιπρο-Κασσελ-Κρικρι-Βαρκαδα ελευθεριας κλπ κλπ για να κρατουν στην τσιτα το "ποπολο". "Επιθεση ακροδεξιων, ναζιστων, αυγων του φιδιου, σε δυο αγνους/ες/α και παρθενους τρανς/ΛΟΑΤΚΙ/+/εγχειρισμενες στην Θεσσαλονικη"
      Κι απο κοντα οι πατσαβουροφυλλαδες και τα τσοντοκαναλα...βουρ στον πατσα "καλως ηλθατε στην τριτοκοσμικη Ελλαδα" μας διατυμπανιζουν.

      Δεν ξερω, αλλα αρχιζω να συμπαθω τον Κουτσουμπα με τους "σουγκαρ νταντις" που μου θυμισε την πριν δυο-τρια χρονια περιπτωση της "βεβιασμενης" πρωτοχρονιατικης νυχτοβιας στην Θεσσαλονικη.


      Καλησπερα σας

      Διαγραφή
    4. ΕΑΦ.............
      Παραπονιάρη....

      Νομίζω πώς δέν εἶμαι τόσο αὐστηρή. Βεβαίως εὔλογον εἶναι μιά καί τό ἱστολόγιον ἔχει,ἄς ποῦμε, ἰδιοκτήτη, νά θέτῃ καί κάποια ὄρια. Ἔ......

      Αὑτά τά "αὐγά τοῦ φιδιοῦ" ἐν τέλει σέ λάθος τρῦπα τά ψάχνουν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    5. Ἀποφεύγω νά κάνω θέμα μέ ὅλο αὐτό,διότι πιστεύω πώς δέν θά καταφέρω νά συγκρατηθῶ καί ἡ παρεκτροπή θά εἶναι βεβαία.
      Καί θά ἔχω δίκαιο πέρα γιά πέρα !

      Πῶς τό εἶπε ὁ Εἰσαγγελεύς ; Ἐξύβρισις κατά συρροήν...! Ἀπόπειρα σωματικῆς βλάβης κατά συρροή μέ ρατσιστικά χαρακτηριστικά !

      Ὁ Εἰσαγγελεύς μήπως ἔχει τύφλα μαύρη γιά κάποια ...ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ καί τήν κατά συρροή βλασφημία ;
      Ἀλλά, ὅπως εἶπε καί ὁ Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης : «είναι βαθύτατα προκλητική για το θρησκευτικό συναίσθημα των χριστιανών της πόλης...Τείνει, δυστυχώς, να καταστεί συνήθεια, τα τελευταία χρόνια...
      υπό το πρόσχημα μιας αμφίβολης καλλιτεχνικά γραφιστικής προσέγγισης, αγγίζουν -ενίοτε, δε, και υπερβαίνουν- τα όρια της κακόβουλης πρόκλησης και της κακοποιητικής πρόθεσης»

      Οἱ συντηρητικοί κύκλοι τῆς κοινωνίας μας πού ἀντιδροῦν γιά τήν "καλλιτεχνική ἔκφρασιν",ὅπως λένε τά συστημικά μμε, ἀλλά ὅταν πρὄκειται γιά τά ΛΟΑΤΚΙ+++++++++++++++++++ ἐκεῖ ἔχομε ΟΜΟΦΟΒΙΑ ! Μήν μέ ρωτήσεις τί σημαίνει ἡ λέξις...

      Έντονες είναι οι αντιδράσεις συντηρητικών κύκλων για την αφίσα του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα κορμιά» που θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στην οποία απεικονίζεται σταυρωμένη μια ημίγυμνη έγκυος γυναίκα..........

      Σε 21 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ύστερα από τρανσφοβική επίθεση που δέχθηκαν δύο τρανσέξουαλ άτομα...Ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη...

      Ἅς το νά πάῃ λοιπόν ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  12. Επειδη πρεπει να φυγω για δουλεια...."ο αρτος ο επιουσιος" που λεμε, θα επιμεινω:
    Μια βομβα στην φωλια τους να μην μεινει ορθιο κολυμπιθροξυλο και ολα τ' αλλα θα ερθουν στην θεση τους.


    Καλησπερα σας

    ΥΓ 1
    Μπααα κι ο/η/το Εισαγγελευ θα ναι απ' τσ' αλλς.
    Οταν τα κομμουνια τους πετανε μολοτωφ και τους καινε, οι μπατσοι συλλαμβανουν 2-3 κουμμουνια το πολυ και στην συνεχεια ο/η/το εισαγγελευ τ' αμολαει να πανε σπιτι τους για να φτιαξουν κι αλλες μολοτωφ για την επομενη μερα.

    ΥΓ 2
    Τι να κανουμε που την αγαπαμε ΑΥΤΗ (να μην πω) την Πατριδα αλλα ατυχως ΑΥΤΗ η ερμη η Πατριδα συνεχεια μας μαχαιρωνει και μας προδιδει.
    Οποτε.......;
    https://www.youtube.com/watch?v=p_3WlmSx61A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἰλικρινῶς σοῦ λέω ἄν εἶχα τήν δυνατότητα θά εἶχα φύγει ἀπό τήν χώρα αὐτή.
      Κάπου βόρεια θά πήγαινα. Ἴσως Ῥωσσία ἤ καί Λευκορωσσία.
      Πάντως θά ἔφευγα...Ἀλήθεια.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ καί καλή δουλειά !

      Διαγραφή