" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Περί τῆς προελεύσεως καί τοῦ μηχανισμοῦ τῆς ἑβραϊκῆς ἐξουσίας

Γράφει ὁ Eric Striker

 Ο ακαδημαϊκός κόσμος είναι γεμάτος από επιχειρήματα που προσπαθούν να εξηγήσουν την προέλευση και τον μηχανισμό της εβραϊκής εξουσίας στη σύγχρονη Δύση. Το ερώτημα είναι γεμάτο παγίδες και η μία πλευρά της συζήτησης καταπνίγεται σε μεγάλο βαθμό.

Μια θεωρία που φαίνεται να κερδίζει έδαφος και προωθείται από πρόσωπα όπως ο Richard Hanania και ο λέκτορας του Cambridge, Nathan Cofnas, είναι ότι η μαζική υπερεκπροσώπηση του εβραϊκού πληθυσμού Ashkenazi προέρχεται από τη γενετική υπεροχή τους έναντι των λευκών στον τομέα της διανόησης. Αυτή η θεωρία έχει πολλαπλασιαστεί μέσω εβραϊκών εκδόσεων μεγάλης σπουδαιότητος, όπως οι New York Times , οι οποίοι δημοσίευσαν ένα κομμάτι με τίτλο «Τα μυστικά της εβραϊκής ιδιοφυΐας» του σιωνιστή συγγραφέα Bret Stephens.( Σημ. Πελασγ. Ἀνάλογο θέμα ἔχομε δημοσιεύσει κι᾿ἐμεῖς, ἐδῶ : Κυρίαρχοι καί στήν ...γνῶσιν ; ! Ὅπως καί αὐτό : «Ἰδιοφυΐες»,λέμε ! ! ! 

  Η εφημερίδα αργότερα ζήτησε συγγνώμη για την προώθηση της ουσιαστικής ρατσιστικής  επιστήμης στο θυμωμένο φιλελεύθερο κοινό της, αλλά το άρθρο δεν έχει ακόμη ανακληθεί πλήρως.

Η υπόθεση του Ashkenazi IQ περιορίστηκε σε εικασίες σε ένα μέτωπο από τον Δρ Kevin MacDonald, του οποίου οι εξελικτικές θεωρίες περί εβραϊκής συνοχής αμφισβητήθηκαν από τον Cofnas, οδηγώντας σε μια συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών το 2021 που δημοσιεύτηκε στο ακαδημαϊκό περιοδικό Philosophia . Το 2022, η Philosophia απέσυρε την υπεράσπιση των θεωριών του από τον Δρ Kevin MacDonald, ενώ διατήρησε τις επιθέσεις του Cofnas - μια κραυγαλέα πράξη αμεροληψίας, ασυμβίβαστη με το πνεύμα της ελεύθερης συζήτησης.

Ο Ron Unz, ο οποίος είναι και ο ίδιος Εβραίος, έχει επίσης δημοσιεύσει σοβαρό έργο διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς ότι η δραματική υπερεκπροσώπηση των Εβραίων στα πανεπιστήμια της Ivy League (τα οποία είναι ένα χρυσό εισιτήριο για την αμερικανική ελίτ) είναι προϊόν αξίας ή ευφυΐας στο « The Myth of American Meritocracy». Σε αυτό το έργο, ο Unz καταδεικνύει την εβραϊκή μετριότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σε σχέση με τις συνολικές επαγγελματικές και οικονομικές θέσεις τους.

Πιο πρόσφατα, ο Dr. Neema Parvini έχει γράψει μια ενδελεχή μελέτη σχετικά με τα αδύνατα δεδομένα που υποστηρίζουν τη θέση του υψηλού IQ των Ασκενάζι, αντικρούοντας αποτελεσματικά όλα αυτά με βάση την έλλειψη πειστικής αναπαραγωγής, την κακή μεθοδολογία και σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως το 2004 ο Dr. Richard Lynn  στο «The Intelligence of American Jews», το καθιστά ουσιαστικό .

Εκ πρώτης όψεως, η υπόθεση που προωθείται από τους Cofnas, Hanania, Stephens και άλλους υποστηρίζεται ασθενώς όταν εξετάζονται οι ομάδες ελέγχου. Θα χρησιμοποιήσουμε Ασιάτες και όχι λευκούς, προκειμένου να ελέγξουμε τις πιθανές προσωπικές προκαταλήψεις αυτού του συγγραφέα.

Αν η κληρονομική ευφυΐα, το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και η συνολική αξία εξηγούν από μόνα τους τη σχετική επιρροή στην αμερικανική ελίτ, γιατί οι Ανατολικοί Ασιάτες – οι οποίοι όλοι οι υποστηρικτές της θεωρίας IQ των Ασκενάζι συμφωνούν ότι έχουν το υψηλότερο IQ από όλες τις φυλές στον κόσμοαπουσιάζουν σε μεγάλο βαθμό από την αμερικανική κομβική εξουσία όπως η πολιτική, τα οικονομικά και η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, το δίκαιο και τα μέσα ενημέρωσης;

Ο συνολικός πληθυσμός της Ανατολικής Ασίας (Κινέζοι, Κορεάτες, Ιάπωνες, Ταϊβανέζοι κ.λπ.) είναι μεγαλύτερος από αυτόν των Εβραίων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με στοιχεία του ομοσπονδιακού εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ, οι Ασιάτες υπερεκπροσωπούνται σε επαγγελματικές θέσεις (12% του συνολικού εργατικού δυναμικού), ωστόσο είναι λιγότερο πιθανό να προαχθούν σε εταιρικές διευθυντικές θέσεις από ό,τι τόσο οι μαύροι όσο κι᾿ οι μιγάδες και ισπανόφωνοι. Κάποιοι μπορεί να το εξηγήσουν αυτό ως πρόβλημα του καθεστώτος της Θετικής Δράσης, αλλά τότε, γιατί οι Εβραίοι καπιταλιστές εκπροσωπούνται τόσο έντονα παρά το γεγονός ότι κατηγοριοποιούνται νομικά ως «λευκοί», η ομάδα με τις περισσότερες διακρίσεις από όλες;

Στον τομέα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων - στον κόσμο της ακίνητης περιουσίας, των ιδιωτικών κεφαλαίων, των hedge funds και άλλων σημαντικών πηγών χρήματος και εξουσίας στην εβραϊκή κοινότητα - οι διαφορές μεταξύ των έξυπνων Ασιατών και των Εβραίων είναι ακόμη πιο έντονες. Ολόκληρος ο πληθυσμός των Ασιατών στην Αμερική (5,6%) ελέγχει μόλις το 2,4% των εταιρειών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και μέσα σε αυτό διαχειρίζεται ένα νανοσκοπικό 0,3% όλων των περιουσιακών στοιχείων , παρά τις μελέτες που δείχνουν ότι αυτές οι εταιρείες έχουν καλύτερη διαχείριση από ανταγωνιστές που ανήκουν σε μη Ασιάτες.

Συγκρίνετε αυτό με μια μόνο μεγάλη εβραϊκή εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, τη Blackrock του Larry Fink, η οποία απολαμβάνει μια ιδιαίτερη πλουτοκρατική σχέση με την Federal Reserve. Μόνο ο  Fink διαχειρίζεται σχεδόν 10 τρισεκατομμύρια δολάρια, παρά το γεγονός ότι απαιτεί προγράμματα διάσωσης από όλο τον κόσμο λόγω επεισοδίων κακοδιαχείρισης.

Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι μεταξύ των μεγάλων δισεκατομμυριούχων δωρητών στα Δημοκρατικά ή Ρεπουμπλικανικά κόμματα, όπου οι Εβραίοι που εργάζονται σε βιομηχανίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων (χρήμα που “easy-come-easy-go”  -«εύκολα-έρχεται-εύκολα-χάνεται»-) αποτελούν το 50% ή περισσότερο των μεγάλων χρηματοδοτών,η αμερικανική πολιτική δομή ανταποκρίνεται έντονα στα καπρίτσια του κράτους του Ισραήλ ενώ ταυτόχρονα στοχεύει την Κίνα με εμπορικούς πολέμους και μια γεωπολιτική πρόκληση στην Ταϊβάν...

Μπορούμε να δούμε την ίδια δυναμική και σε άλλους τομείς, όπως το ελίτ πανεπιστημιακό σύστημα. Αυτή η δύναμη παρουσιάστηκε πρόσφατα στην ταπεινωτική απόλυση της Claudine Gay από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και της Liz Magill από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια (οι λίγοι μη Εβραίοι πρόεδροι των σχολείων Ivy League) ως απάντηση στις διαμαρτυρίες εβραϊκών hedge funds και χορηγών επιχειρηματικών κεφαλαίων την υποτιθέμενη ανοχή τους στις αντι-ισραηλινές φοιτητικές διαμαρτυρίες στις αντίστοιχες πανεπιστημιουπόλεις τους. ( Δέν εἶναι ἀντισημιτισμός. Εἶναι τό μῖσος κατά τῶν Λευκῶν)

Στη σφαίρα των μη κυβερνητικών οργανώσεων, που ασκούν τεράστια δύναμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλες τις δορυφορικές πολιτείες τους σε όλο τον κόσμο, η «φιλανθρωπία» της Wall Street κυριαρχεί. Ο Τζορτζ Σόρος είναι το πιο διάσημο παράδειγμα, αλλά μετά βίας είναι η κορυφή του παγόβουνου (ο ρόλος της εβραϊκής χρηματοδότησης στις ΜΚΟ είναι θέμα για ξεχωριστό άρθρο). Μια χούφτα δισεκατομμυριούχων , σχεδόν όλοι δραστηριοποιούνται στον κόσμο της επενδυτικής τραπεζικής και της τεχνολογίας, παρέχουν απύθμενες πηγές μετρητών σε ιδρύματα, ομάδες ακτιβιστών και δεξαμενές σκέψης που αλλάζουν τη Δύση εκ των έσω χωρίς δημοκρατική συναίνεση.

Στη σφαίρα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα ιδιωτικά κεφάλαια αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος τους στις ΗΠΑ. Ο εβραϊκός έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι παγκοίνως γνωστή, επομένως η καταχώριση κάθε ιδιοκτήτη δεν είναι απαραίτητη.

ἀπό ἐδῶ

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η δύναμη της γρήγορης συγκέντρωσης κεφαλαίων και στη συνέχεια η χρηματοδότηση ιδρυμάτων - και πάλι σε μεγάλο βαθμό μέσω χρηματοδότησης, ακινήτων, ιδιωτικών κεφαλαίων κ.λπ. , της οποίας η εκκίνηση λαμβάνει εισροές επιχειρηματικού κεφαλαίου, ποιοι μέτοχοι επιλέγονται να διαχειρίζονται μια εταιρεία, ποιος αποκτά πλατφόρμα στους New York Times , ποιος διορίζεται για να διευθύνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και ούτω καθεξής. Ένα βουνό μελετών έχει αποδείξει πέρα ​​από κάθε εύλογη αμφιβολία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες λειτουργούν ως ολιγαρχία .

Ίσως η κυριαρχία των Ασκενάζι σε αυτά τα μεγάλα ιδρύματα να υποστηρίζεται από ολιγαρχικούς διορισμούς, αλλά η καλή διαχείριση απαιτεί ακόμα υψηλή νοημοσύνη για να διατηρηθούν λειτουργικά, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει. Αλλά λίγοι θα συμπέραναν σοβαρά ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η πολιτική, οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι ΜΚΟ, τα δικηγορικά γραφεία και τα κορυφαία πανεπιστήμια αντιπροσωπεύουν τους πιο έξυπνους και καλύτερους πολίτες μας. Αντίθετα, έρευνες επί ερευνών διαπιστώνουν ότι ο μέσος Αμερικανός δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν από αυτούς τους κυβερνητικούς θεσμούς για την επίλυση εθνικών και κοινωνικών προβλημάτων ή ακόμα και για να πει την αλήθεια. Η ευρύτερη άποψη είναι ότι αυτές οι δομές είναι άμεσα υπεύθυνες για να οδηγήσουν τη χώρα μας στο έδαφος — μη εμπιστοσύνη .

Οι υπερασπιστές της θεωρίας του IQ των Ασκενάζι, εάν παραδεχτούν τη δύναμη του χρυσού, τις απάτες στο χρηματιστήριο και το σύνθετο ενδιαφέρον ως πρωταρχικό θεμέλιο για την υπερεκπροσώπηση της εβραϊκής ελίτ, θα μπορούσαν να απαντήσουν ότι τίποτα δεν εμποδίζει τους μη Εβραίους να αμφισβητήσουν τους Εβραίους στο χρηματιστήριο στη λεγόμενη οικονομία της ελεύθερης αγοράς, αλλά αυτό έχει επίσης αποδειχθεί ψευδές.

Όταν ανεξάρτητοι ηθοποιοί αποφασίζουν να παίξουν το παιχνίδι με τα χρήματα σύμφωνα με τους μυστικούς κανόνες των νικητών - τεχνάσματα, κερδοσκοπικές συνωμοσίες, βομβαρδισμοί - ξαφνικά το «Nightwatchman κράτος» του Jeremy Bentham, ανίκανο να περιορίσει ή να πολεμήσει τη δύναμη της αρπακτικής ολιγαρχίας, παραμένει. αρκετά ισχυρό για να συντρίψει τους αντιπάλους του.

Ένα πρόσφατο ανέκδοτο όπου αυτό παρουσιάστηκε ήταν η δοκιμασία μετοχών της Gamestop του 2021 Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας Εβραίος χρηματοδότης, ο Gabe Plotkin της Melvin Capital, επένδυσε 6 δισεκατομμύρια δολάρια για να καταρρεύσει τη μετοχή μιας ταλαιπωρημένης εταιρείας, την Gamestop, και να καταναλώσει το κουφάρι της.

Ένα άτομο εντόπισε τη μεγάλη κίνηση του Plotkin και πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καλέσει τους μικροεπενδυτές που χρησιμοποιούν την εφαρμογή RobinHood για να λάβουν ένα θετικό αντιστάθμισμα.

Σύντομα, ξεκίνησε η προώθηση Gamestop μέσῳ διαδικτύου, εξαλείφοντας το 50% των χρημάτων της Melvin Capital και αναδιανέμοντας τα στους εργαζόμενους, τους φοιτητές και τους ανέργους που συμμετείχαν στην οικονομική εκστρατεία.

Ο Εβραίος Πρόεδρος της SEC Gary Gensler φωτό

Αντί να δεχτεί τους νέους παίκτες στο καζίνο της αγοράς, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ξεκίνησε μια άμεση παρέμβαση. Ο Εβραίος Πρόεδρος της SEC Gary Gensler, ο οποίος εργαζόταν στην Goldman Sachs πριν ενταχθεί στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, παρενέβη εκ μέρους των Εβραίων του Melvin Capital για να απειλήσει την εφαρμογή που επέτρεψε στους μικροεπενδυτἐς να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν τις "φάλαινες" και να αφαιρέσουν τις μετοχές πλήττοντας τους επενδυτές τραπεζίτες. Στη συνέχεια, η SEC πέρασε νέους κανόνες για να αποτρέψει τη νέα ευρύτερη πρόσβαση στην αγορά που παρέχονται από εφαρμογές και chatrooms από το να επιτρέψει αυτού του είδους την πρόκληση για την εβραϊκή χρηματοδότηση από το να μην πραγματωθεί ποτέ ξανά.

Ἀπό : unz.com

συνεχίζεται...

Περί τῆς προελεύσεως καί τοῦ μηχανισμοῦ τῆς ἑβραϊκῆς ἐξουσίας ( μέρος β΄) 


Ἡ Πελασγική

13 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας, Ευαγγελία άν μού επιτρέπεις και κατά τή γνώμη μου, τό "φαινόμενο" της οβρέικιας «νοητικής υπεροχής» είναι -απλώς κι αποκλειστικώς- τό "επιτυχές" πρακτικόν αποτέλεσμα, τής απολύτου εφαρμογής τών βρομόστιχων του βρομοταλμούδ, απ' όλ'αφττά τά σιχαμερά βρομοδίποδα.
    Η, "υψηλού iq", ορδή τού αρχαίου εχθρού τής Αγάπης τού Θεού, τών ανθρώπων καί τής Πλάσης, φυσικά μέ τσουτσέκι-δεκανίκι του, τή βρομομαχμουτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω μία καλή ἀπάντησις ἐπ᾿αὐτοῦ εἶναι ἡ φωτό πού μᾶς ἔστειλε φίλος σχολιαστής :

      Το πρωτότυπο της Μενορά
      https://biblical-archaeology.ru/04-artefacts/data/120/html/501.html

      Μέ σχόλιό του ἐδῶ : https://sxolianews.blogspot.com/2024/02/blog-post_29.html?showComment=1709402218205#c8926163096313531686

      Νά τό συνεχίσουμε ; ..............

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. Βεβαια Μεσοποταμια. Η κοιτιδα του Αμπραχαμ. Και μαλιστα η κατσικα/τραγος εχει και φτερα ή κανω λαθος; Σαφως και να το συνεχισεις...

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα Ευαγγελία καί καί λοιπόν καλόν συναπάντημα
      Δέν θυμάμαι καθόλου άν τό 'στειλα πρίν:

      Ήθελα νά πώ ότι, όταν ένα παιδί Ακρωτηριάζεται κι έν συνεχεία ΒΟΜΒΑΡΔΊΖΕΤΑΙ, απ' τά γεννοφάσκια του, μέ άπειρον Μίσος πρός όλους τούς Ανθρώπους -εκτός βεβαίως "τού πλησίον"- κι απ' ότι διαπιστώνω συνεχώς τά τελευταία περίπου 15 χρόνια, όσα απ'αφτά τά παιδάκια φτάσουν "ψηλά" στήν κλίμακα τής βρομοφάρας των, τό Μίσος που εκδηλώνουν στρέφεται πλέον πρός ΌΛΗ ΤΉΝ ΠΛΆΣΗ.

      Κατ' εμέ, σαφώς, όλ' αφττά είναι σολωμονική καί πανάρχαιες μαγικές πρακτικές επικλήσεως τού Αρχαίου Εραστού των, τού "ανυπάρκτου" ντέ, τού (πισω)κολλητού των, μαζί καί μ' όλα τά "συντάγματα καί τίς ορδές" του ...

      Δηλαδή, η "ανωτέρα ευφυΐα" των, γιά τήν οποίαν αφτο- κι αλληλοκοκκορεύονται είναι, απλώς, μιά συνεχής επίδειξις τής μαγοσατανιασμένης μανίας, αυτής μέ τήν οποίαν τούς μπολιάζει ό παλιός κι αποκλειστικός Αγαπητικός των.

      Αφτά έν ολίγοις κι ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    4. « ...η "ανωτέρα ευφυΐα" των, γιά τήν οποίαν αφτο- κι αλληλοκοκκορεύονται είναι, απλώς, μιά συνεχής επίδειξις τής μαγοσατανιασμένης μανίας, αυτής μέ τήν οποίαν τούς μπολιάζει ό παλιός κι αποκλειστικός Αγαπητικός των...»

      Ἀκριβῶς !

      Π.χ. στό β΄μέρος τοῦ θέματος γίνεται ἀναφορά σ᾿ἕναν ἑβραῖο ἔμπορο σκλάβων πού χαρακτηριζόταν ὡς ὀ « μεγαλύτερος δουλεμπορος». Πές μου σέ παρακαλῶ πῶς γίνεται αὐτός νά ἔχει μετατραπεῖ σέ "σωτῆρα", "ἤρωα", "ἡγέτη" ἀφρικανικῶν κοινοτήτων !
      Μόνον αὐτοί γνωρίζουν τό πῶς...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    5. Francisco Félix de Sousa φημισμένος ὡς ὁ «μεγαλύτερος δουλέμπορος» με καταγωγή ἀπό τήν Πορτογαλία
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/03/blog-post_4.html

      Διαγραφή
    6. Μιά χαρά ἔδωσε τήν συνέχεια ὁ ἀγαπητός ΤΤ600 , ἐδῶ :
      ΤΤ600s4 Μαρτίου 2024 στις 2:07 μ.μ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΉ ΣΈ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΆ ΠΙΌ ΠΟΛΎ ΣΈ «'ΚΕΊΝΟΥΣ»
    (Σφακιανάκης Νότης)

    3 Μαρτίου 1957: Μνήμη του Κυπρίου ήρωα, Γρηγόρη Αυξεντίου
    https://www.himara.gr/istoria/almanac/15727-3-martiou-1957-mnimi-tou-kypriou-iroa-grigori-auksentiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν εχεις στο τσεπακι σου την αντιπερα οχθη της αγαπης δλδ το χρημα τη συνεργεια του ακατονομαστου και των κυριαρχων στοων του πλανητη ... ε τοτε παιζεις στην εδρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔχει πολύ ἐνδιαφέρον τό β΄μέρος πού ἀπαντᾷ στό πῶς τά "ἔβαλαν στό τσεπάκι τους " ὅλα αὐτά.

      https://sxolianews.blogspot.com/2024/03/blog-post_4.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου zen !

      Διαγραφή
  4. Το Ανωτατο Δικαστηριο των ΗΠΑ, ανετρεψε την υποβοσκουσα εβραϊκη συνομωσια υπο την σκιαν της ......δημοκρατιας, κατα του Τραμπ για να τον αποκλεισουν απ' τις επερχομενες προεδρικες εκλογες στις .....κλεφτο-δημοκραταραιϊκες πολιτειες!
    Και κλααααααααμα οι CIA, Παπαγελαδες, Μητσοκαυτες, Μητσοπνιχτες, Μητσοκλεφτες και λοιπα ελληνοφωνα σκουπιδια!
    Παρακαλω περαστε τις πλερεζες!

    Καλησπερα σας
    ΥΓ
    Μπαααααα .....μαλλον οι ανωτατοι δικαστες ειναι πρακτορες του Πουτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὐτά εἶναι εὐχάριστα νέα !

      Ἔχω καταπιαστεῖ μέ τό τελευταῖο θέμα ( μεγάλο... 2 μέρη) καί ἔχασα κάποια καλά θέματα.
      Ἐλπίζω νά ἔρθουν κι᾿ἄλλα.

      « Και κλααααααααμα οι CIA, Παπαγελαδες, Μητσοκαυτες, Μητσοπνιχτες, Μητσοκλεφτες και λοιπα ελληνοφωνα σκουπιδια! »

      Ἔτσι !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  5. Εὐτυχῶς πού ὑπάρχετε κι᾿ἐσεῖς καί δείχνετε ἐνδιαφέρον γιά τέτοια θέματα καί δέν πάει χαμένος ὁ κόπος μου...

    Σᾶς εὐχαριστῶ ! Τό ἀξίζετε !

    Καλησπέρα ἀγαπητοί μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή