" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Μαζικοί πυροβολισμοί στό ἐμπορικό κέντρο τῆς Μόσχας

Το Crocus City, ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο και χώρος μουσικής ακριβώς βορειοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας, δέχτηκε επίθεση από άγνωστους δράστες αργά την Παρασκευή. Τουλάχιστον τρία άτομα οπλισμένα με τουφέκια επιτέθηκαν σε επισκέπτες, καθώς και στόχευσαν μια αίθουσα συναυλιών στο εμπορικό κέντρο, πυρπολώντας της.

22 Μαρτίου 2024

19:17 GMT

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν στην επίθεση, ανακοίνωσε η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της Ρωσίας, η FSB, επικαλούμενη μια προκαταρκτική εκτίμηση του περιστατικού.

19:00 GMT

Η φωτιά φέρεται να εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον χώρο, με μια πανύψηλη στήλη μαύρου καπνού και ανοιχτές φλόγες να φαίνεται πάνω από το κτίριο. Τουλάχιστον ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο έχει πάει στο σημείο για να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς.

18:50 GMT

Ο στενότερος σύμμαχος της Ρωσίας, η Λευκορωσία, καταδίκασε έντονα την επίθεση, με το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας να δηλώνει ότι «τίποτα» δεν θα μπορούσε να την δικαιολογήσει.

18:49 GMT

Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε την επίθεση στο εμπορικό κέντρο, χαρακτηρίζοντάς την ως «τρομερό» περιστατικό. «Οι εικόνες είναι φρικτές και είναι δύσκολο να τις δεις», είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Τζον Κίρμπι. Ο εκπρόσωπος επέμεινε επίσης ότι οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν πληροφορίες για την επίθεση, ούτε πιστεύουν ότι συνδέεται με κάποιο τρόπο με την Ουκρανία.

18:35 GMT

Νέα έκρηξη σημειώθηκε από το φλεγόμενο εμπορικό κέντρο. Ανταποκριτής του RT από τη σκηνή, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε τέτοιους ισχυρισμούς.

18:20 GMT

Οι επιτιθέμενοι φέρεται να έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο φλεγόμενο κτίριο. Η ομάδα προφανώς δεν προσπάθησε να πιάσει ομήρους ή να κάνει δηλώσεις, πυροβολώντας ανθρώπους που τους είδαν.

18:20 GMT

Το περιστατικό προκάλεσε μαζική αντίδραση έκτακτης ανάγκης, με πολλά ασθενοφόρα, καθώς και βαριά οπλισμένες μονάδες ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας που εντοπίστηκαν στην τοποθεσία.

Πάντα ζωντανή ἡ μετάδοσις γιά περαιτέρω πληροφόρησιν ἐδῶ  ὅπου καί τά πρῶτα βιντεο.

Δέν ξέρω γιατί ἀλλά κάτι μοῦ λέει πώς μπορεῖ τό τραγικό αὐτό γεγονός νά συνδέεται μέ τήν ἀπόφασιν γιά χαρακτηρισμό ὡς τρομοκρατική ὀργάνωσιν τοῦ κινήματος LGBT. Τραβηγμένο ; Δέ νομίζω. Τό μυαλό μου πῆγε στό περιστατικό μέ τούς πυροβολισμούς στό σχολεῖο τοῦ Νάσβιλ στίς ΗΠΑ : 

ΕΔΩ 

ἀπό ἐδῶ

Καί τίς διάφορες ἀνακοινώσεις στήν συνέχεια, τῶν τράνς μέσῳ διαδικτύου ὅπου ἐπιδεικνύουν τά ὄπλα τους καί προειδοποιοῦν...

Ἡ ἡμέρα ἐκδίκησης τῶν τράνς. Σταματῆστε τήν γενοκτονία τῶν τράνςΧρειαζόμαστε κάτι παραπάνω ἀπό ὀρατότητα... 

ἀπό ἐδῶ

Ὑπόθεσις εἶναι,ἔτσι ; Ἀλλά ποτέ κανείς δέν ξέρει...

Σίγουρα θά μᾶς τά ᾿ποῦν οἱ Ῥῶσσοι.


Ἡ Πελασγική

35 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,βρωμάει αντιπερισπασμός και σπρώξιμο της Ρωσίας στα όρια,αν υπάρχουν.Πριν δύο εβδομάδες οι ΗΠΑ είχαν "προβλέψει"ακριβώς αυτού του είδους το χτύπημα,το οποίο ήρθε μετά την ανακοίνωση της Ρωσίας πως αλλάζει το επιθετικό δόγμα από ειδική στρατιωτική επιχείρηση ,σε πόλεμο!Τα περί προβοκάτσιας από μεριάς Πούτιν ,που αναφέρουν οι παπαγάλοι των ΗΠΑ είναι,δυστυχώς,για κλάματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅ,τι καί νά εἶναι τό σίγουρο εἶναι πώς ἔχομε μπλέξει. Καί μάλιστα ἄσχημα.
      Ὁ Θεός νά βάλλῃ τό χέρι Του !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. «Όλοι οι δράστες, οι διοργανωτές και οι εγκέφαλοι πίσω από αυτό το έγκλημα θα τιμωρηθούν με δίκαιη και αναπόφευκτη τιμωρία. Όποιοι κι αν είναι, όποιοι κι αν τους καθοδηγούν. »

      Εἶεπε ὁ Ποῦτιν.

      Κι᾿ὁ νοῶν νοείτω...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γεώργιε !

      Διαγραφή
  3. τρείς εφτά εικοσιμία κι ό παπάς τριανταμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δῆλα δή ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. Τίποτα τό συγκεκριμένο Ευαγγελία, ασυναρτησίες, ευθέωςς ανάλογες όλων αφττονών τών παρασκιζοφφρενικών πού ζούμε κι αισθανόμεθα σέτό "πετσί" μας.....

      Διαγραφή
    3. Η συγκεκριμένη κοινή φράσις «τρείς εφτά εικοσιμία κι ο παππάς τριανταμϊα» είναι, έκ τής πράσινης τσόχας καί τής τράπουλας, ορμωμένη.

      Διαγραφή
    4. Ναί, τό ξέρω αὐτό. Ἐδῶ ὅμως μέ τί ἀκριβῶς συνδέεται ;

      Αὐτό δέν κατάλαβα.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    5. Σά μά τί εγώ κατάλαβα; ... Έτσι μού'ρθε καί τό 'γραψα.

      Διαγραφή
  4. ISIS λένε, δλδ...., το μακρύ χέρι της Δύσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ μακρύ !
      Πῶς εἶπε ὁ Κίρμπυ ;

      ...δεν υπάρχει «καμία ένδειξη» ότι εμπλέκεται η Ουκρανία ή ότι η προειδοποίηση ασφαλείας της 7ης Μαρτίου - που εξέδωσε η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα, που προειδοποιούσε για πιθανή επίθεση από «εξτρεμιστές» ..
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/03/blog-post_23.html

      Μᾶς ἔπεισε...

      Καλησπέρα άγαπητέ !

      Διαγραφή
  5. Μοιαζει λιγο και με το τιναγμα της ψοφιας γατας!! Μια τυφλη και απελπισμενη κινηση των χαμενων του πολεμου να ικανοποιησουν το μισος και το εκδικητικο τους μενος ενω ξερουν οτι ο πολεμος στην Ουκρανια εχει ηδη εχει κριθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχῶς ὅλες οἱ ὑποψίες πᾶνε πρός τά ἐκεῖ.
      Ὅσο καί νά προσπαθοῦν ν᾿ἀποσείσουν τίς ὑποψίες ἀπό πάνω τους.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Θαλῆ !

      Διαγραφή
  6. Αρχίζει το "πανηγύρι"...
    Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανηγύρι ἔ ;

      Νά εἶσαι καλά ὅπου κι᾿ἄν εἶσαι ἀγαπητέ Κώστα. Μᾶς λείπες.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  7. Τώρα έγινε ΕΠΊΣΗΜΑ η έναρξη του Γ'ΠΠ.
    Καλό θειάφι στα σκουπίδια της Δύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « Καλό θειάφι στα σκουπίδια της Δύσης. »

      Καλόοο !
      Τό αὐτό εὔχομαι κι᾿ἐγώ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  8. Ενω απ την μια ολοι στελνουν οπλα στην Ουκρανια για να σκοτωσουν Ρωσσους και να διαλυσουν την Ρωσσια, απ την αλλη αυτοι οι "καλοι ανθρωποι" στελνουν .....συλλυπητηρια.
    Φαινεται οτι απο ανοια δεν πασχει μονο ο γεροξεκουτης της Ουασιγκτων, αλλα ολος ο ..."δυτικος κοσμος" αλλιως θα ηταν καθαρα οξυμωρον.

    Παρα τις γνωστες προειδοποιησεις Αμερικης, Αγγλιας, Γερμανιας πριν μερικες βδομαδες στους υπηκοους τους που ζουν στην Ρωσσια να αποφευγουν συνωστισμους γιατι ....εχουν πληροφοριες οτι "κατι" θα συμβει στην Ρωσσια οι ντουντουκες των εβραιων σε Ευρωπη και Αμερικη τσιριζουν οτι ....ο Πουτιν τοκανε οπως "βομβαρδισε" τον αγωγο φυσικου αεριου ....Nord Stream, παρα τις δηλωσεις της εβραιας γουρουνας Νουντλεμαν στην τελευταια φορα που βρεθηκε στο Κιεβο, οτι Ρωσσοι θα πρεπει να περιμενουν .....εκπληξεις.

    Και το οσκαρ για.... ροχαλες μπουφλες και κλωτσοπατιναδα παει ασυζητητι στον Παντελης Βαλασοπουλος.

    Ερωτησις:
    Η Ηθικη Αυτουργια φοραει κιπα; κατι που θα μας απαντησει σε λιγο ο Μεγας Σκακιστης.


    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ἄν σοῦ ᾿πῶ ὅτι δέν ξέρω ποιός εἶναι αὐτός ὁ Βαλασοπουλος,θά μέ πιστέψῃς ;
      Κι᾿ἐπεί δή βαριέμαι τά μάλα νά ψάχνω καί κυρίως διότι μᾶλλον θά νευριάσω μ᾿ὅ,τι διαβάσω περί αὐτοῦ,χάρι θά μοῦ ἔκανες νά μοῦ πῆς ἐν συντομία γιά ᾿δαὐτον.
      Λόγῳ ὄσκαρ,ὄχι γιά τίποτε ἄλλο.

      Κι᾿ὁ Μέγας Σκακιστής ; !!!

      Ὅσο γιά τό τυπικόν τῆς καταδίκης τῆς τρομοκρατικῆς ἐπιθέσεως καί τῶν συλλυπητηρίων,εἶναι τόσο τυπικά πού ὁ Κούλης τὀ ἔκανε μέσῳ ἀναρτήσεως στό φ/β κι᾿ὁ Μακρόν ἔκανε λόγο γιά "εἰδεχθεῖς πράξεις" γιἀ ἕνα μακελειό πού ἄφησε περίπου 140 νεκρούς...
      Ἀνάρτησιν στό Χ ἔκανε καί ὁ ἐκπρόσωπος τῆς Ε.Ε.
      Γιά δέ τίς ΗΠΑ,ἔτρεξαν νά ἀποσείσουν πιθανές ὑποψίες ( τί κάνει νιάου -νιάου δῆλα δή) άπό πάνω τους.

      Φαρισαῖοι.Καί πολλά ἄλλα μαζύ τά ὁποῖα ἔγραψες ἐσύ καί βεβαίως συμφωνῶ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Ο Βαλασοπουλος ειναι ενας ελεεινος ΑΡΔ του 2ευρου, ο οποιος αναμασαει απ την "γερμανια" οπου διαμενει, την προβοκατσια που του ξεφουρνιζουν οι εβραι.....της "Ντοϋτσε Βελε".........εεεε θελω να πω ο καραφλος καγκελαριος Σολτς.
      Αν δεις την φατσα του, θα σου θυμισει εκεινους τους μαυραγοριτες που "αγοραζαν" ενα διοροφο σπιτι με ενα ντενεκε λαδι στην κατοχη.
      Θα μου πεις οτι ουτε εσυ αλλα ουτε κι εγω ειμαστε μαθουσαλες για να εχουμε ζησει αυτη την εποχη.
      Αλλα αν δεις την φατσα του Αρτεμη Ματσα θα καταλαβεις.

      Το κακο ομως ειναι οτι το εν λογω καθηκι μαζι με ενα αλλο καθηκι που εδρευει στις ΗΠΑ, καποιος τουρκοσπορος Ιγνατιου, ειρωνευοντουσαν τον δημοσιογραφο Θαναση Αυγερινο στον αερα, δικην ...συναδελφικης αληλλεγγυης στις αρχες του πολεμου με την Ουκρανια γιατι δεν συμφωνουσαν με τα λεγομενα του στο Σαββιδοκαναλο, ο οποιος Αυγερινος ομιλει απταιστα την Ρωσσικη γλωσσα χωρια του οτι μενει στην Μοσχα και πιθανως να εχει ειδησεις απο "πρωτο χερι" σχετικα με το πολεμο .
      Βεβαια το καθηκι ο Ιγνατιου εξηφανισθει απ το ΟΠΕΝ, ενω απορω πως ο Σαββιδης κραταει ακομα αυτο το κοπροσκυλο τον Βαλασοπουλο ως ανταποκριτη χαραμιζοντας οσα λεφτα κι αν του δινει.


      Καλησπερα

      Ευχομαι ο Μεγας Σκακιστης τουτη τη φορα, να κανει την υπολοιπη Ουκρανια που ακομα δεν εχει καταλαβει ενα γυαλινο παρκιγκ ενω στην σειρα να κανει το ιδιο και την τροκοκρατικη φωλια της Μεσης Ανατολης για να τελειωνουμε μια για παντα με τον διαβολο κι επι τελους οι ταλαιπωροι Παλαιστινιοι να επιστεψουν στις εστιες τους.

      Διαγραφή
    3. Αὐτό πού μοῦ κάνει ἐντύπωσιν εἶναι ἡ σάν μελιτζάνα ( κυριολεκτικῶς ) μύτη του !!!
      https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2016/08/valasopoulos.jpg

      Μελιτζάνα φλάσκα.

      Τέτοιο πρᾶγμα ἔ ; Μάλιστα.
      Πότε θά τούς κάνετε,ὅλους αὐτούς delete;

      Ἄ ! Ὁ Μέγας Σκακιστής ! ΝΑΙ,ΝΑΙ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    4. Έχει κι η Γερμανία τον Πορτοσάλτε της,όσο για τον Σαββίδη,δεν μπορεί να παίξει πολύ δυνατά,τον έχουν στην μπούκα λόγω Βλαδιμηρου

      Διαγραφή
    5. Αμά τί μελιτζάνα, νεαρή νεροκολοκύθα τό ζαρζαβάτι. Γεμάτη Ζωή, σέ πλήρην ανάπτυξιν. Σκάει καί πάει. Αφού, τή νύχτα, τρίζει. Ναί.

      Διαγραφή
    6. Να τους κανουμε delete ?????????????????
      Χμμμμμ !!!!!!!!!!!!!
      Εχε τους φιλους σου κοντα και τους εχθρους σου κοντυτερα....

      Διαγραφή
    7. Οἱ ἐχθροί ὅσο πιό μακρυά γίνεται. Μέχρι νά ἐξαφανισθοῦν διά παντός.

      Εἶμαι ἀπόλυτη ἐπ᾿αὐτοῦ.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα σας, γι'ακόμη μιά φορά, Ο Ηρωισμός καί η Ανδρεία σέ όλο τους τό μεγαλείο.
    Κι όμως, οι αυτού καθ'αφτού Ηθικοί Αυτουργοί (στήν Παλαιστίνη καί Φυσικοί), βρίσκουνε τέτοια δίποδα, που από μικρά σηκώνανε πολύ κούρδισμα, τά κουρδίσανε συστηματικά κι εντατικά, καλό κούρδισμα όμως, στό τέρμα, τά 'στησαν, ελευθέρωσαν τό ελατήριο
    καί τ'αμολύσανε σέ Ανθρώπινη μαζική συγκέντρωση γιά ρίτουαλ, κοσέρ Ανθρωποθυσία...
    Ξανά... Η Επιτομή τής σατανοπουστίλας λέγω σε.
    --------------
    Στήν αρχή, η εκπνοή που βγάζει ό Βλαδίμηρος, υποδηλοί ότι τελεί υπό πάρα πολύ βαρύ ψυχικό φορτίο κι ότι δέν του αρέσει όλο αφτό που τόν ανάγκασαν επίμονα κι εκβιαστικά νά κάνει αλλά είναι Γαλήνιος καί μέ συνείδησι «κρύσταλλο» καί πάνω απ'όλα, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΟΣ «να τούς πάει καροτσάκι» καί, κατά τή γνώμη μου, οί Συνειδητοί Ελληνες καί ειδικά οί Ορθόδοξοι, είμαστε μαζί του.

    Ένα μού μένει νά πώ: ΒΛΑΔΊΜΗΡΕ ΒΆΣΤΑ ΓΕΡΆ
    https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1771161237558030425
    ΝΤΕΚΟΜΜΟΥΝΙΖΆΤΣΙΑ ΟΥΚΡΑΐΝΑ ΣΟΎΚΑ ΜΠΛΥΆΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί βέβαια εἴμαστε μαζύ του. Ἀναφανδόν !

      Ἐπίσης γιά τό μακελειό :

      «Όλοι οι δράστες, οι διοργανωτές και οι εγκέφαλοι πίσω από αυτό το έγκλημα θα τιμωρηθούν με δίκαιη και αναπόφευκτη τιμωρία. Όποιοι κι αν είναι, όποιοι κι αν τους καθοδηγούν. Επαναλαμβάνω: θα εντοπίσουμε και θα τιμωρήσουμε όλους όσους στέκονται πίσω από τους τρομοκράτες, που προετοίμασαν αυτή τη θηριωδία, αυτήν την επίθεση στη Ρωσία, στον λαό μας»

      https://www.youtube.com/watch?v=thmePOp0f5U

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  10. Πού'σαι, Βαγγελίααα;
    Σ'έχω κάτι επίκαιρο που -κέείμαι τσίγκουρο γκιαφττό- θενα σ' ενθουσιάσει.
    Πάντως, δυσκολεύομαι να δεχτώ πως είναι αληθινό. Βρέ μήπως είναι φάρσα;
    https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2024/03/Screenshot_1-50.png
    Δέν βαζω τό άρθρο, όποιος θέλει άς μπεί νά τό δεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κῦττα, αὐτά τά δυστυχῆ ὄντα τά ὁποῖα κάνουν ὅ,τι πιό τραβηγμένο μπορεῖ νά βάλλῃ ἕνα διεστραμμένο μυαλό,καί πού ἔχουν ἀντιληφθεῖ σέ τί χώρα ζοῦν,εἰδικῶς μετά τήν τελευταία ἐκπλήρωσιν τῆς νεοταξίτικης ἐντολῆς, νομίζουν πώς ὅτι κάθε τί πού ἀγγίζει Θρησκεία, Πατρίδα καί ἱερούς κοινωνικούς θεσμούς ὅπως ἡ οἰκογένεια, εἶναι καί πολύ "χάϊ" καί στά μέτρα τους γιά νά τό ἐξευτελίσουν.
      Μἐσα σ᾿αὐτά τά πλαίσια καί μέ τό ἐλευθέρας πού ἔχουν ἀπό τήν ὅμοια μέ τά μοῦτρα τους κυβέρνησιν,καί ἠ συγκεκριμένη ἀφίσα ὅπου ἀνακοίνωναν κάποιο ἀπό τά σκουπίδια πού παρουσιάζουν ὡς "θέαμα".
      Δέν ξέρω ποιοί καί τί τούς τρόμαξε,ἀλλά ἔπαθαν "ΤΑΚΑΜΟΥΡΙ" καί τό ἀκύρωσαν.
      Πέρνα ἀπό τόν βόθρο τους ὅπου ἡ ἀνάλογος ἐνημέρωσις :
      https://www.facebook.com/bequeerathens/?locale=el_GR

      Νομίζω πώς θ᾿ἀρχίσουν πολλά τάκα σέ μουρι, νά πέφτουν σάν σύννεφο ὅπου τά βροῦν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. Έτσι έλεγα καί 'γώ, ρέέέέ, αφού αρχίσανε οί πιτσιρικάδες τά γιούχα καί τά ρόχαλα, άρα θ' αρχίσουνε μαζί τά Πάτακιούτα καί οί Σφαλιάρες ...
      Κάτι πήγε νά γίνει τήν άλλη μέρα μέ τά κωλοαντίφα, πέσανε κάτι ψιλές γεμάτες, όμως, τό κωλοχανιστάν φρόντισε ταχύτατα καί γι'αφτό.
      Ομολογώ πως τό 'ζησα αφτό, μέ ζωντανή ανταπόκρισι από εξώστη ξενοδοχείου εκεί, τόσο, πού 'θελα νά πάω νά σπάσω πλάκα, ενθουσιασμένος μέ τήν αντίδρασιν τής πιτσιρικαριάς στήν ελεεινή γκομμουνιζάτσια τραβελοπροβοκάτσια στήν Αριστοτέλους, αλλά κλασσικά πλέον, η εκπουστεβμένη κι εκπουτανιασμμένη ντεμόκρασυ τά 'βαλε αμέσως όλα σέ τάξη....καί είπα μετά ξανά καί γι' άλλη μιά φορά, άει σοιχτίρ βρομοπαρτάλια, ούστ γμ τό αίσθημά σας κι άλλα πολλά, που δέν ενδείκνυνται γιά σχολιασμόν σέ τής Πελασγικής...

      Διαγραφή
    3. Δέ μέ αφήνει νά δώ τό κωλοshitfacebook, θέλει ερωτική εξομολόγησ' πρώτα...

      Διαγραφή
    4. Ἄσε μήν μπαίνεις, εἶναι γιά τόν βόθρο κατ᾿ἐὐθείαν καί χωρίς δεύτερη κουβέντα.
      Μιλᾶμε γιά μεγάλη, πολύ μεγάλη ψυχική ἀσθένεια !

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  11. Άμ' αφτότό είδες; Η Τέχνη λέμε. Τί 'ναι τούτοι ρε...σατανιάστηκαν ολοσχερώς.
    Μιλάμε γιά τό Μεγάλο Ξεσάλωμα:
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3RyRGWRlWhk8D8G_e4FYPnBHDwEXFbG6ibCG-8sgyhPIR2uJtQSuStZsSZ_O2y-bxuUpGzQS1hc4O7yIQX-fU3FT_TzK-VMpqYlQt_xNPq8Yztl6OCznpmPLl5CcG9Zg4h2sJtUkCwZ7e7p-cqi2ejtbN5tqKDMF4G_Sw9tmKde7ApECow9g5GPpFt9Co/s1200/FB_IMG_1710596615096.webp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι μοῦ λέει πώς πολύ σύντομα θά ἔρθουν τούμπα τά πράγματα γιά ᾿δαύτους/ες/α. Ὅσα τούς πρόσφερε ἀφειδῶς ἡ Καμπαλαρία θά τά χάσουν μονομιᾶς καί μετά ...Ποῦ σέ πονεῖ καί ποῦ σέ σφάζει...

      Καλημέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή