" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Τό «γλέντι τῶν βρυκολάκων» ἔλαβε τέλος


Γράφει ὁ Andrew Anglin

Λατρεύω τις φωτό με γλέντι βρυκολάκων.

Μπορούμε επίσης να μιλάμε για «όργιο αίματος».

RT :

Η εποχή των δυτικών ελίτ που μπορούσαν να εκμεταλλεύονται άλλα έθνη και άλλους λαούς σε όλο τον κόσμο πλησιάζει στο τέλος της, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε αποκλειστική συνέντευξη που δημοσιεύτηκε από το Rossiya 1 και το RIA Novosti την Τετάρτη.

Ο πρόεδρος δήλωσε ότι τους τελευταίους αιώνες, το λεγόμενο «χρυσό δισεκατομμύριο» έχει συνηθίσει να μπορεί να « γεμίζει την κοιλιά τους με ανθρώπινη σάρκα και τις τσέπες τους με χρήματα », καθώς «παρασιτούν » σε βάρος άλλων λαών στην Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική.

«Αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι το γλέντι των βρυκολάκων τελειώνει», είπε ο Πούτιν.


Πρόσθεσε ότι οι πολίτες των προαναφερθεισών περιοχών, που έχουν συνεχή εκμετάλλευση από τη Δύση τα τελευταία 500 χρόνια, έχουν αρχίσει να συνδέουν τον αγώνα της Ρωσίας για κυριαρχία με «τις δικές τους φιλοδοξίες για κυριαρχία και ανεξάρτητη ανάπτυξη».

Αυτό σίγουρα συμβαίνει.

Μπορεί ακόμη και να είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα του πολέμου της Ουκρανίας, όταν ανατρέξουμε πίσω στην ιστορία.

Τώρα, η Δύση φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει ότι η ήττα της Ρωσίας με αυτόν τον τρόπο είναι όχι μόνο απίθανη, αλλά και ανέφικτη λόγω της ενότητας του λαού της, των βασικών θεμελίων και της σταθερότητας της οικονομίας της και των αυξανόμενων δυνατοτήτων του στρατού της, είπε ο πρόεδρος. "Αυτοί που είναι πιο έξυπνοι" έχουν τώρα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι απαραίτητο να αλλάξουν τη στρατηγική τους σε σχέση με τη Ρωσία...Τό "γλέντι τῶν βρυκολάκων" τελείωσε

Η Ρωσία έχει γίνει ο σημαιοφόρος της αντίστασης ενάντια στην Αυτοκρατορία του Κακού,

Την ίδια στιγμή, ο Πούτιν σημείωσε ότι οι δυτικές ελίτ έχουν μια πολύ έντονη επιθυμία να «παγώσουν την τρέχουσα κατάσταση» και να διατηρήσουν την «άδικη κατάσταση των πραγμάτων στις διεθνείς υποθέσεις».

Προηγουμένως, στην κεντρική ομιλία του στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση της Ρωσίας τον περασμένο μήνα, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Δύση, με τις «αποικιακές της συνήθειες» να «να πυροδοτεί εθνικές συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο», σκοπεύει να κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει την ανάπτυξη της Ρωσίας και να την μετατρέψει, όπως και την Ουκρανία, σ᾿ένα ετοιμοθάνατο αποτυχημένο κράτος.

«Στη θέση της Ρωσίας, θέλουν έναν εξαρτημένο, μαραζωμένο, ετοιμοθάνατο χώρο, όπου μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν», είπε.

Αυτή είναι ακριβώς και ακριβώς η αλήθεια.


Αυτοί οι άνθρωποι ( σημ. Πελασγικῆς : ὄχι ἄνθρωποι. Βάζω εἰσαγωγικά)  ρουφούν το αίμα και γλεντούν με τις σάρκες όλου του κόσμου εδώ και αιώνες.

Ξέρω ότι κάποιοι δεξιοί θα υπερασπιστούν την αποικιοκρατία. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι νόημα είχε να ξοδέψουμε όλα αυτά τα χρήματα, να σπαταλήσουμε όλη αυτή τη δημιουργική ενέργεια, όταν στις περισσότερες από αυτές τις τοποθεσίες, οι εμπορικοί σταθμοί θα μπορούσαν να έχουν κάνει το ίδιο πράγμα με την εγκατάσταση αποικιακών κυβερνήσεων;

Φυσικά θα υποστηρίξω το αμερικανικό αποικιακό σχέδιο, αλλά παρά τις ηλίθιες φήμες για γενοκτονία των Ινδιάνων, ουσιαστικά δεν ζούσε κανείς στην Αμερική. Υπάρχουν περισσότεροι Ινδιάνοι ζωντανοί τώρα από ό,τι όταν εμφανίστηκαν οι άποικοι. (Είναι η ίδια ακριβώς ιστορία για την Αυστραλία.)

( Σημ. Πελασγικῆς : Κάπως περίεργα μᾶς τά λέει ὁ ἀρθρογράφος ἐδῶ. Ζοῦσαν καί παρά ζοῦσαν μεγαλοι πληθυσμοί στήν Ἀμερική. Ὄχι μόνον Ἰνδιάνοι πολλῶν Φυλῶν,ἀλλά καί τό ἴδιο στήν Κεντρική καί Νότια Ἀμερική ὅπου ἔγινε πραγματική γενοκτονία ἀπό τούς Ἰσπανούς τοῦ Κορτές. Ἐν τάξει ἴσως οἱ ἀριθμοί νά εἶναι ὑπερβολικοί ἀλλά ἡ οὐσία δέν ἀλλάζει. Τό ἴδιο στήν Αὑσταρλία, Τασμανία καί τά νησιά τῆς Καραϊβικῆς. Ἄς περάσουμε ἀπό ἐδῶ γιά μία ἀνάγνωσιν. )

Στην Ασία και την Αφρική, και στο μεγαλύτερο μέρος της Λατινικής Αμερικής, οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει εμπορικούς σταθμούς, μικρές πόλεις και να δουλέψουν με τους ντόπιους για να πάρουν ό,τι ήθελαν από τη γη, με αντάλλαγμα χάντρες ή οτιδήποτε άλλο ενδιέφεραν τους ντόπιους .

Αυτά τα εμπορικά σημεία δεν θα είχαν κλείσει ποτέ, και θα είχαμε καλές σχέσεις με αυτούς τους διάφορους πρωτόγονους ανθρώπους τώρα. Το αποικιακό εγχείρημα ήταν ιδιαίτερα τρελό αν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι σπαταλούσαν πόρους σε αυτό, οι Μουσουλμάνοι καταλάμβαναν τεράστια τμήματα της Ευρώπης.

Απλώς μελετήστε αυτό το gif για λίγο και εξηγήστε πώς αυτή ήταν μια λογική κατανομή πόρων.

Θα ήταν πολύ πιο λογικό να απελευθερωθεί η Κωνσταντινούπολη από το να προσπαθούσαμε νά εδραιωθούμε στην Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Το βασικό σημείο εδώ είναι ότι το αποικιακό σχέδιο δεν τελείωσε ποτέ, και στην πραγματικότητα έγινε πολύ χειρότερο. Το αποικιακό εγχείρημα ήταν ο πρόδρομος της σύγχρονης παγκοσμιοποίησης. Μετά τα ανόητα, ψεύτικα, μηχανικά «κινήματα ανεξαρτησίας» κατά τη μεταπολεμική περίοδο σε αυτά τα πρώην αποικιακά εδάφη, η Δύσηιδίως η Αμερική και σε μικρότερο βαθμό το Ηνωμένο Βασίλειο άφησαν πίσω τους ιδιωτικούς οργανισμούς και ουσιαστικά απομάκρυναν όλες τις ευθύνες που είχαν κατά τη διάρκεια της αποικιακής εποχής, και αντίθετα άρχισαν να ελέγχουν τα οικονομικά αυτών των χωρών, βάζοντάς τους σε παγίδες χρέους, στηρίζοντας τους χειρότερους ανθρώπους, όπως οι Σουζεράιν ( ἐπικυρίαρχοι ) , ενώ συνεχώς χρησιμοποιούσαν την απειλή της στρατιωτικής δύναμης

Τώρα, τα πρώην αποικιακά εδάφη είναι είτε υποκείμενα της Κακής Αυτοκρατορίας, μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος, είτε είναι "κράτη-απατεώνες" που τολμούν να διεκδικήσουν την ανεξαρτησία τους.

Σύγκριση και αντίθεση με το κινεζικό μοντέλο

Αν κοιτάξετε τι κάνει η Κίνα αυτή τη στιγμή, όλα αυτά γίνονται πολύ προφανή. Η Κίνα είναι στα πρόθυρα να «κατακτήσει τον κόσμο» χωρίς να ρίξει ούτε μια βολή. Αλλά αυτή η «κατάκτηση» δεν βασίζεται στην καταστολή των τοπικών πληθυσμών, αλλά στη δημιουργία εμπορικών συστημάτων όπου όλοι γίνονται πλούσιοι. Αντί να χορηγεί εξοντωτικά δάνεια, η Κίνα επενδύει σε υποδομές στα έθνη με τα οποία είναι σύμμαχοι και στη συνέχεια συνεργάζεται με ντόπιους για την παραγωγή και τη μεταφορά αγαθών σε όλο τον πλανήτη. Είναι η σύγχρονη εκδοχή αυτού που έκαναν πάντα οι Κινέζοι, που είναι η δημιουργία σταθμών συναλλαγών.

Ο κόσμος λέει ότι υποστηρίζω την Κίνα, αλλά δέν κάνω τίποτε περισσότερο από τό νά περιγράφω την πραγματική κατάσταση. Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν ορισμένα πιθανά προβλήματα με αυτό το σύστημα, ιδιαίτερα στην Ασία, όπου οι χώρες υποβάλλονται σε Σινοποίηση. Στην Ασία, οι Κινέζοι δεν εισβάλλουν με βόμβες, ανοίγουν εμπορικούς δρόμους και μετά μετακινούν ανθρώπους και μετά αρχίζουν να παντρεύονται ντόπιες γυναίκες (ή ακόμα και να φέρνουν γυναίκες για να παντρευτούν ντόπιους άνδρες) και ξαφνικά όλες οι πινακίδες στους δρόμους, σε ορισμένες περιοχές, είναι στα κινέζικα και όλοι μιλούν κινέζικα. Ωστόσο, αυτό πρέπει να εξισορροπηθεί με το τι κάνουν οι Κινέζοι για τις οικονομίες αυτών των χωρών. Οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας θα πρέπει να συνάψουν συμφωνίες όπου θα λάβουν την επένδυση, αλλά θα επιτρέψουν μόνο περιορισμένη Σινοποίηση, εάν επιθυμούν να διατηρήσουν τις παραδοσιακές τους ταυτότητες. Ή, όλη η Ασία θα είναι απλώς θα σινοποιηθεί. Ειλικρινά, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου.

Οι Κινέζοι δεν θα σινοποιήσουν λευκές χώρες, γιατί δεν θεωρούν τους πληθυσμούς γενετικά συμβατούς. Εάν ένας Κινέζος παντρευτεί μια Μαλαισιανή, αυτός και οι υπόλοιποι Κινέζοι θεωρούν τους απογόνους 100% Κινέζους. Αυτό δεν ισχύει αν ένας Κινέζος παντρευτεί μια λευκή γυναίκα. Άρα δεν υπάρχει κίνδυνος Σινοποίησης στις λευκές χώρες. Επιπλέον, αν είχαμε τον έλεγχο των χωρών μας, θα μπορούσαμε εύκολα να βάλουμε όρια στην κινεζική μετανάστευση, γιατί δεν χρειαζόμαστε τα χρήματα για επενδύσεις και την ανάπτυξη υποδομών όπως κάνουν στη Νοτιοανατολική Ασία. Πέρα από αυτό, οι Κινέζοι θεωρούν την Ασία το βασίλειό τους και δεν έχουν αυτό το αίσθημα για εδάφη εκτός Ασίας (νομίζω ότι είναι ευτυχείς να συναλλάσσονται μαζί τους.

Όπως μπορούμε να δούμε την ιστορία των λευκών ανθρώπων και να δούμε αυτή την τρελή ορμή για χρήση βίας για να κατακτήσουμε και να υποτάξουμε τους ανθρώπους, μπορούμε να δούμε την ιστορία των Κινέζων και να δούμε ότι ολόκληρος ο τρόπος λειτουργίας τους ήταν η εξουσία μέσω του μερκαντιλισμού ( ἐμποροκρατία) .

Υποθέτω ότι είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι τίποτα από αυτά δεν έχει να κάνει με τον «κομμουνισμό του ΚΚΚ». Υπάρχουν τώρα τόσοι Κινέζοι στην Κουάλα Λουμπούρ όσοι και Μαλαισιανοί (αυτοί είναι οι αριθμοί του 2010, υποθέτω ότι οι Κινέζοι είναι η πλειοψηφία τώρα). Πολλοί από αυτούς είναι μισοί Μαλαισιανοί στήν καταγωγή, αλλά είναι Κινέζοι. Γι' αυτό η πόλη μοιάζει με αυτό:


Ἀντί γι᾿αὐτό  : 

Υπάρχουν φυσικά σημαντικοί εμπορικοί δεσμοί με την ηπειρωτική Κίνα, αλλά δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια αλλαγής της κυβέρνησης της Μαλαισίας, η οποία εξακολουθεί να είναι σταθερά ισλαμική. Μεγάλο μέρος της χώρας εξακολουθεί να επιβάλλει τον ισλαμικό νόμο, συμπεριλαμβανομένου του χιτζάμπ για τις γυναίκες, των προστίμων για φαγητό κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και ούτω καθεξής. Η κυβέρνηση της χώρας εξακολουθεί να είναι εξ ολοκλήρου Μαλαισιανή. Δεν υπάρχουν κινεζικές ΜΚΟ που εργάζονται για να καταστρέψουν το Ισλάμ στη Μαλαισία. Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια επιβολής του «κινεζικού κομμουνισμού».

Ειλικρινά, το «κινεζικός κομμουνισμός». είναι μία απάτη. Το να μιλάμε για το «Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας» ως οτιδήποτε άλλο εκτός από το σημερινό επίσημο σύστημα στην ηπειρωτική χώρα είναι γελοίο. Μπορούμε να θυμηθούμε το βίντεο του ομοφυλόφιλου γερουσιαστή Tom Cotton να παρενοχλεί τον Σιγκαπουριανό διευθύνοντα σύμβουλο της TikTok, ρωτώντας αν είναι μέλος του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.


Αυτό είναι γελοίο σε τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα. Αλλά το πιο σημαντικό, δεν υπάρχει φως της ημέρας μεταξύ Σιγκαπούρης και ηπειρωτικής χώρας όσον αφορά τις επιχειρήσεις. Η ByteDance, στην οποία ανήκει το TikTok, είναι μια εταιρεία ηπειρωτικής χώρας. Προσέλαβαν έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο από τη Σιγκαπούρη εν μέρει επειδή η Σιγκαπούρη είναι ονομαστικά σύμμαχος με τις Ηνωμένες Πολιτείες, και πιθανώς επειδή είναι ικανός, αλλά τον προσέλαβαν επειδή είναι Κινέζος. Όχι επειδή συμπαθεί τον κομμουνισμό, κάτι που προφανώς δεν είναι. Η κινεζική συλλογική φυλετική αλληλεγγύη είναι περίπου έξι εκατομμύρια φορές ισχυρότερη από οποιοδήποτε ονομαστικό ιδεολογικό σύστημα με το οποίο συνδέονται ονομαστικά, και το μεγαλύτερο παρατηρήσιμο στοιχείο της φυλετικής αλληλεγγύης είναι ότι αισθάνονται συγγένεια μεταξύ τους και αυτή η συγγένεια βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επιχειρήσεις.

Σημείωση: Δεν θέλω να περιορίσω όλη την κινεζική κουλτούρα στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Αν πάτε στην Κίνα, ή σε μια Chinatown, και τους κοιτάξετε, μπορείτε να δείτε ότι έχουν μια πολύ περίπλοκη κουλτούρα. Απλώς είναι ως επί το πλείστον ακατανόητο στους λευκούς (και σε μεγάλο βαθμό, ακόμη και στους άλλους Ασιάτες). Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε και να καταλάβουμε είναι ότι σε όλους τους αρέσει πολύ να βγάζουν χρήματα.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι ο πολιτισμός είναι εξαιρετικά παραδοσιακός. Οι παραδόσεις τους είναι φυσικά διαφορετικές, αλλά όχι και τόσο διαφορετικές. Οι Κινέζοι είναι γενικά αντίθετοι στον φεμινισμό και την ομοφυλοφιλία, για τους προφανείς λόγους που θεωρούνται απειλή για τη συνοχή της συλλογικής κινεζικής ταυτότητας, η οποία συγκρατείται από την παράδοση.


Το λέω πολύ σεμνά: υπάρχουν πολύ λίγοι λευκοί άνθρωποι στη γη που έχουν το ίδιο επίπεδο κατανόησης των Κινέζων με εμένα. Και νιώθω ότι καταλαβαίνω πολύ λίγα. Αλλά καταλαβαίνω αρκετά ώστε να μπορώ να τους παρατηρήσω και να καταλάβω τι κάνουν και γιατί το κάνουν. Καταλαβαίνω ότι το να τους βλέπεις ως στρατιωτική απειλή είναι εντελώς ανόητο. Ακόμη και κάποιος με πολύ λίγη κατανόηση των Κινέζων θα πρέπει να μπορεί να δει την ιστορία τους και, ίσως το πιο σημαντικό, τον τρέχοντα στρατό τους και να συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται για πολεμικό λαό. Ο μόνος λόγος που έχουν στρατό είναι επειδή η Δύση τους απειλεί συνεχώς με πόλεμο.

Πριν από περισσότερα από 2000 χρόνια, όταν παρενοχλούνταν από νομάδες ιππείς,( Εὐρασιατικοί νομαδικοί λαοί)  αντί να σηκώσουν στρατό και να βαδίσουν στις στέπες και να συντρίψουν τους επιδρομείς τους (πράγμα που είχαν απολύτως την ικανότητα να κάνουν), ξόδευαν τους πόρους τους χτίζοντας ένα γιγάντιο τείχος (ακόμα η μεγαλύτερη ανθρωπογενής κατασκευή στη γη) για να αποτρέψει τους νομάδες να τους παρενοχλούν.


Οι νομάδες το βρήκαν πολύ βαρετό και αποφάσισαν να βαδίσουν δυτικά, όπου θα μπορούσαν να βρουν άτομα που ενδιαφέρονται για την υπερβολική βία.

Μας βρήκαν εύκολα.

Το γλέντι των βρυκολάκων πρέπει να τελειώσει

Παραπάνω, περιέγραψα αυτό που θεωρώ ως το πιο τρομερά δυνατό πράγμα που θα μπορούσαν να κάνουν οι Κινέζοι, το οποίο είναι η Σινοποίηση σε μεγάλο μέρος της Ασίας ενώ δημιουργεί εμπορικούς δρόμους. Και πάλι, πρέπει να πω: δεν με ενδιαφέρει πραγματικά αυτό. Τι διαφορά έχει για μένα;

Εν τω μεταξύ, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να εξαναγκάσουν τους πάντες σε ένα ενιαίο παγκόσμιο σύστημα, το οποίο αντιπροσωπεύεται από την ομοφυλοφιλία. Η σημαία του Ουράνιου Τόξου είναι το σύμβολο του αμερικανικού νεο-ιμπεριαλισμού. Το πρωκτικό σεξ θεωρείται από την Αυτοκρατορία του Κακού αδιαπραγμάτευτο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέτει κυρώσεις σε χώρες που αρνούνται να υποκύψουν στην πρωκτική τους ατζέντα. Τώρα, ο ηγέτης της κυρίαρχης παραδοσιακής θρησκείας της Δύσης συμμετέχει στην επιβολή αυτής της πρωκτικής ατζέντας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι λόγοι για αυτό δεν σχετίζονται απλώς με το γεγονός ότι η Ουάσιγκτον DC, είναι το πιο gay μέρος στον κόσμο. (Αν και η Ουάσιγκτον είναι το πιο γκέι μέρος στον κόσμο , κάτι που δεν είναι άσχετο γεγονός.) Ο λόγος που η ομοφυλοφιλία είναι τόσο σημαντική για την Αυτοκρατορία του Κακού είναι ότι για να αποδεχτείτε την ομοφυλοφιλία ως κανονιστική, πρέπει να εγκαταλείψετε κάθε στοιχείο της παραδοσιακής πολιτισμικής σας ταυτότητας . Δεν μπορείτε να έχετε μια παραδοσιακή κουλτούρα, θρησκεία ή κοινωνική τάξη να υπάρχει παράλληλα με την κανονικοποιημένη, δημοσίως φημισμένη ομοφυλοφιλία. Κανένας παραδοσιακός πολιτισμός στη γη δεν είναι συμβατός με αυτό. Επομένως, αποδεχόμενος την ομοφυλοφιλία, ένας λαός παραδίδει ολόκληρη την ταυτότητά του στην Αυτοκρατορία. Αυτό αφήνει ένα κενό, το οποίο στη συνέχεια γεμίζει με την «κουλτούρα» της Αμερικής, η οποία βασίζεται εξ ολοκλήρου στον υλιστικό, αθεϊστικό, μηδενιστικό, εγωιστικό και εντελώς αλλοτριωτικό καταναλωτισμό.


Μέσω της επιθετικής προώθησης της ομοφυλοφιλίας, η Αυτοκρατορία του Κακού που εδρεύει στην Ουάσιγκτον ελπίζει να μετατρέψει ολόκληρο τον κόσμο σε μια μικτή μάζα εναλλάξιμων αγροτών χωρίς πίστη σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις δικές τους υλικές επιθυμίες. Πρόκειται για έναν πλήρως εύπλαστο πληθυσμό. Αν δεν έχεις καμία πίστη στο έθνος, στην παράδοση, στη θρησκεία, είσαι ο πιο εύκολα ελεγχόμενος άνθρωπος που μπορείς να διανοηθείς.

Αυτό είναι το γλέντι των βρυκολάκων. Προσπαθούν να μετατρέψουν κάθε άνθρωπο στη γη σε τροφή, σε καύσιμο για την κολασμένη μηχανή κυριαρχίας τους. Είναι μια μηχανή που τρώει όχι μόνο σάρκες, αλλά και ανθρώπινες ψυχές.

Αυτό το όργιο αίματος φτάνει στο τέλος του. Όλα έχουν μπεί στην σειρά τώρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βλέπεις το ντόμινο να πέφτει.

Ἀπό : unz.com


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και καλό ξημέρωμα:https://youtu.be/Wp_K8prLfso?si=UGUg0Hfnilru9Ztp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἶναι αὐτό πού λένε : ἔχουν τελειώσει ἀλλά δέν τό ξέρουν ἀκόμη. Ἔτσι θά τό νοιώσουν μία καί καλή ! ! !

      Ἔ, γλέντια ἀπό τήν ἄλλη πλευρά...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου Biil- Kill !

      Διαγραφή
  2. Τί νά πώ καί γώ...μέσα σέ πέντε -από στήθους- αράδες, Ο Βλάντιμιρ, όλο καί περισσότερο μέ κάνει νά θέλω αύριο τό πρωί, νά ξυπνήσω Ρώσσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Τό θέμα εἶναι πώς τό θηρίο πρίν ξεψυχήσει γίνεται πολύ ἐπικίνδυνο ! Κι᾿αὐτό τό βιώνουμε...

      Καλησπέρα ἀγαπητή μου Θεοδώρα !

      Διαγραφή