" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Ὁ Ὄρμπαν κήρυξε τόν πόλεμο στήν Ε.Ε. : «Ἔχουμε ἐξαπατηθεῖ, εἶναι ὥρα νά ξεσηκωθοῦμε»

Ἦρθε ἡ ὥρα νά καταλάβουν καί οἱ Βρυξέλλες ὅτι ἡ Οὑγγαρία εἶναι μιά ἐλεύθερη καί κυρίαρχη χώρα. Καί θά παραμείνει. τό βίντεο ἀπό τήν σελίδα τοῦ Οὔγγρου Πρωθυπουργοῦ στό φ/β, ΕΔΩ  )

 Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε ότι ο ίδιος και οι υποστηρικτές του είναι έτοιμοι να κάνουν πορεία στις Βρυξέλλες για να υπερασπιστούν την κυριαρχία της χώρας τους εντός της ΕΕ.


Ο Όρμπαν έστειλε την προειδοποίηση την Παρασκευή σε μια φλογερή ομιλία αφιερωμένη στην επέτειο της αποτυχημένης επανάστασης της Ουγγαρίας το 1848 ενάντια στην κυριαρχία της Αυστριακής Αυτοκρατορίας. «Οι Βρυξέλλες δεν είναι η πρώτη αυτοκρατορία που στρέφει τα μάτια της στην Ουγγαρία», τόνισε.


Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε σε ένα πλήθος χιλιάδων υποστηρικτών του ότι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την Ουγγαρία από αυτό που περιέγραψε ως προσπάθειες της ΕΕ να «παρασύρει» τη χώρα στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, για να την κάνει ν᾿απαοδεχθεί τους μετανάστες και να «επανεκπαιδεύσει» τα παιδιά της επιβάλλοντάς τους μια ατζέντα LGBTQ.

Οι δυνάμεις στον δυτικό κόσμο, μέρος του οποίου είναι η ΕΕ, «ξεκινούν πολέμους, καταστρέφουν κόσμους, ξαναχαράζουν τα σύνορα των χωρών και πέφτουν πάνω σαν ακρίδες», είπε ο Όρμπαν στο ακροατήριό του. «Εμείς οι Ούγγροι ζούμε διαφορετικά και θέλουμε να ζήσουμε διαφορετικά», επεσήμανε.

«Αν θέλουμε να υπερασπιστούμε την ελευθερία και την κυριαρχία της Ουγγαρίας, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να καταλάβουμε τις Βρυξέλλες», είπε ο πρωθυπουργός. «Θα βαδίσουμε μέχρι τις Βρυξέλλες και θα οργανώσουμε την αλλαγή στην ΕΕ μόνοι μας».

Ο Όρμπαν τόνισε ότι αυτός και οι υποστηρικτές του είναι έμπειροι άνθρωποι που ξέρουν τι πρέπει να γίνει για να αναδιαρθρωθεί σωστά η Ένωση, του οποίου η Ουγγαρία είναι μέλος από το 2004. Είναι καιρός η ηγεσία της ΕΕ να «αρχίσει να τρέμει», είπε.

Στην εξουσία εδώ και 14 χρόνια, ο Όρμπαν επικρίνεται από τις Βρυξέλλες για φερόμενη υπονόμευση του κράτους δικαίου, παραβίαση των ελευθεριών του Τύπου και καταστολή των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Η ΕΕ παρακρατεί κεφάλαια από την Ουγγαρία εδώ και χρόνια για αυτά και άλλα θέματα.

Οι Βρυξέλλες είναι επίσης δυσαρεστημένες για τη στάση της Βουδαπέστης στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, μιας γείτονας στην οποία αρνήθηκε να παράσχει όπλα, σε αντίθεση με άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί οικονομικούς και πολιτικούς δεσμούς με τη Μόσχα. Ο Όρμπαν επιμένει ότι δεν υπάρχει στρατιωτική λύση στην κρίση και ότι θα πρέπει να διευθετηθεί μέσω διπλωματίας.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, επανέλαβε ότι «η Ουγγαρία μπορεί να ωφεληθεί μόνο από την ειρήνη, δεν θέλουμε πόλεμο». Ωστόσο, οι Βρυξέλλες έχουν φέρει τη σύγκρουση στις πόρτες τους, είπε, αναφερόμενος στις συνεχιζόμενες μάχες. «Εχουμε εξαπατηθεί, είναι ώρα να ξεσηκωθούμε», δήλωσε.

Ἀπό : swentr.site

Πραγματικά θέλω νά ᾿δῶ τί θ᾿ἀπαντήσῃ ἡ Οὔρσουλα. Ἡ μόλις πρό ὀλίγων ἡμερῶν ἐπανεκλεγεῖσα στήν προεδρία τῆς Ἑνώσεως «πανηγυρικῶς» μέ τό κομμουνιστικό σύστημα τῆς μίας καί μοναδικῆς  ὑποψηφιότητος !!! 

Ὥ, οἱ «ἄτρομοι δημοκράτες» πανηγυρίζουνν τήν 2η θητεία τῆς Οὔρσουλας !  Ναί,ἦταν ἡ μόνη ὑποψήφια...!!! 
Μόλις αὐτοβραβεύτηκαν καί αὐτοχειροκροτοῦνται !!!  φωτό


Το δυτικό κατεστημένο μόλις έδωσε στον εαυτό του ένα βραβείο για την «Παγκόσμια Ειρήνη και Ελευθερία».

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έλαβε το «δικαστικώς ισότιμο του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης» από τον Τζάστιν Τριντό σε ένα τέλειο αυτο-συγχαρητήριο όργιο... (  Ὅταν τό Σύστημα αὐτο-βραβεύεται)  Κι᾿ἐδῶ

Ἐσεῖς τῆς Ε.Ε. τό ξέρετε πώς ὁ Ὄρμπαν σᾶς γυρεύει ; 

Διότι ὅπως εἶπε καί ὁ Βλαδίμηρος Ποῦτιν : Τό γλέντι τῶν βρυκολάκων τελείωσε ! 


Ἡ Πελασγική

13 σχόλια:

  1. ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ και καιρος ειναι να ανακτησουμε την αξιοπρεπεια μας κατακτωντας τις βασικες μας ελευθερίες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέει ὁ Ὄρμπαν. Ἐμεῖς ἀπό ἐδῶ,ἡ ἐξουσία μας ἐννοῶ, χειροκροτοῦμε τήν Οὔρσουλα πού "ψηφίστηκε " γιά μία ἀκόμη 5ετία.
      Ἀπό τήν μία ὁ Ποῦτιν ἀπό τήν ἄλλη ὁ Ὄρμπαν κῦττα πού τό πᾶνε φιρί-φιρί νά ξενιτευτοῦμε στήν Ἀνατολική Ευρώπη...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ zen !

      Διαγραφή
    2. Προσωπικῶς δέν θά εἶχα κανένα πρόβλημα καί μέ πολλή εὐχαρίστησιν θά τό ἔκανα. Μοῦ ἀρέσει καί τό κρῦο...

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,τον είδα προχθές στην ΕΡΤ και είπα να σου τον θυμίσω:https://youtu.be/J48SqUs5GlU?si=qibzClyha0l5_BUK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τήν ὄμορφη μουσική παρένθεσιν.

      Καλή Σαρακοστή μέ ὑγεία, δύναμι καί Ἀγάπη !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Bill- Kill !

      Διαγραφή
  3. ΧΑΊΡΕ VÍCTOR ΑΡΣΕΝΙΚΈ ΆΝΔΡΑ!
    ΒΑΡΆΤΕ ΟΎΓΓΡΟΙ Τ'ΆΛΟΓΑ ΟΊ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΈΟΙ ΜΑΖΊ ΣΑΣ!
    ------------------
    ViCTOR = ΝΊΚΗΤΉΣ / VíCTORY = ΝΊΚΗ
    -----------------
    ΒΛΑΔΊΜΗΡΕ ΣΚΊΣ'ΤΟΥΣ ΣΆΝ ΣΑΡΔΈΛΛΕΣ!
    VLÂDIMIR Владимир = Η ΙΣΧΎΣ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΗ (ΒΑΣΙΛΙΆΣ - ΑΥΤΟΚΡΆΤΩΡ - ΗΓΈΤΗΣ)
    -----------
    Δώσε Χριστέ μας μιά ευκαιρία στούς Ανθρώπους, στά πλάσματα Σου, που τά έπλασες κατά Τήν Εικόνα Σου καί κατά Τήν Ομοίωσίν Σου !

    Ευαγγελία κι Ελληνόπαιδες, Συγχωρεμένα μέ όλους, καλή Σαρακοστή καί καλόν Πνευματικόν Αγώνα !



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατος ἀποσυμβολισμός !

      Κάποιοι ἔχουν ἐλπίδες διότι ἔχουν πραγματικούς Ἠγέτες. Σύμπτωσις πού εἶναι Σλαῦοι καί Χριστιανοί Ὀρθόδοξοι ; Χμμ...

      Καλή Σαρακοστή μέ ὑγεία, δύναμιν κι᾿ἀγάπη !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  4. Βεβαίως, οί Μαγυάροι είναι, κατά μεγάλην πλειοψηφίαν, Παπικοί, όμως αφτό δέν έχει -έν προκειμένω & κατά τή γνώμη μου- καμμιάν απολύτως σημασίαν.
    Δέν ξέρω, αλλά -κάπως ανεπαίσθητα- φοβάμαι γιά τόν Όρμπαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὄχι, μόνον θετικές σκέψεις πρέπει νά κάνουμε. Οἱ καμπαλιστές βασίζονται στόν ἀρνητισμό καί τόν φόβο γιά νά ἐλέγχουν τήν Ἀνθρωπότητα. Ἐμεῖς πρέπει νά πηγαίνουμε κόντρα σ᾿ὅλο αὐτό καί νά προβάλλουμε τήν Ἀγάπη,τήν θετική ενέργεια καί νά στηρίζουμε τούς ἠγέτες πού πρπωθοῦν τίς μεγάλες παραδοσιακές Ἀξίες.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  5. Μην ξεχναμε προσφατα ομως πως η Ουγγαρια πηρε 10δις ευρωπαικα κονδυλια, που ειχαν κοπει νωριτερα λογω της πολιτικης της εναντια στην αντικατασταση των γηγενων, για να ψηφισει υπερ της βοηθειας των 60δις της ΕΕ προς την Ουκρανια. Κατα τα αλλα στηριζω τον Βικτορα τον Ορμπαν

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, ἀλλά ὁ ὄρος γιά νά ἐγκρίνῃ ἡ Οὐγγαρία τήν πρόσθετη βοήθεια πρός Οὐκρανία ἦταν νά δοθῇ τό ποσό σταδιακῶς. Μέ δόσεις. Ὑπάρχει λόγος πού μπῆκε ὁ ὄρος αὐτός...

      Ἔμ ἄν δέν στηρίξουμε, οἱ λογικοί ἄνθρωποι, τόν Ὄρμπαν, τόν Ποῦτιν καί ὅποιον ἀγωνίζεται κατά τῆς Καμπαλαρίας, ἀλλοίμονό μας..

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  6. Η συνταγη ειναι ιδια και ειναι ΠΑΝΤΑ εβραϊκης προελευσης και εφαρμογης.
    Εφηρμοσθει προσφατα και στην Θεσσαλονικη με τους δυο προκλητικους πουστηδες και το γνωστο αποτελεσμα ωστε ενας πρωθυπουργος να δικαιολογειται σε εναν πουστη για την ...."τυραννια της πλειοψηφιας"

    https://www.unz.com/article/the-charlottesville-tiki-vigil/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' τή μιά λένε γιά δημοκρατία, που θεμέλιό της είναι η πλειοψηφία καί μάς τά γυρνάνε καθαρά πούστικα, ενώ -καί πάση θυσία ακόμη καί βιαίως- επιβάλλουν οί λούγγρες τήν τυραννία τής πουστοψηφείας τώρα καί μέ τό Νόμο.
      Καϊ δίνουν σ'αφτάτά τσόλια, μέ τό γράμμα τού νόμου, τά μωρά τών Ανθρώπων.
      Κι ώς έκ τούτου, άμα διαφωνείς, είσαι εκτός νόμου, άρα έκνομος.
      Μπορεί καί νά σέ μπουζουριάσουνε καί νά πάς κατηγορούμενος καί νά σέ γδάρουνε ζωντανό μέ τά φιλαράκια τους τά δικαστήρια, οι πεταμένες οί παλιοπατσαβούρες..

      Διαγραφή