" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ναί,παράδοσις ἀμαχητί !



ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΛΕΜΕ….ΘΛΙΨΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ….. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ….. . Γεμισαν ΛΑΘΡΟ την Ελλαδα και ο νεοελληνας ζει τον μυθο του καλοκαιριου στην παραλια! 

( May 31, 2021 ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο πληθυσμός ολόκληρου του πολεοδομικού συγκροτήματος Βαθέoς – Σάμου είναι συνολικά 6.079 κάτοικοι. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ (ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ 10.000 ΛΑΘΡΟ. 
ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ`ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΝΕΛΕΣ,ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ……….. . 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΤ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ(ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ) ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ… .ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. . ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ…….. ΑΥΤO ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΛΙ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ… ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. . 

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Οἱ νέοι «κάτοικοι» τῆς Σάμου...

Εὐχαριστῶ τόν ἀναγνώστη/σχολιαστή (ΕΔΩ),ἀπό τήν Σάμο,γιά τό βίντεο μέ τήν ἐκπομπή  καί τίς πληροφορίες πού μᾶς παρέχονται γιά μία κατάστασιν πού οἱ συντριπτικῶς περισσότεροι Ἕλληνες ἀγνοοῦν, διότι ὁ ...ἰός,προφανῶς ἔκανε καί κάνει,πολύ καλῶς τήν ...δουλειά του,ἀπό κάθε ἄποψιν...

Οἱ φωτό ἀπό τό βίντεο,ΕΔΩ

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της νέας δομής σε σχέση με τα δεδομένα του νησιού της Σάμου θα πρέπει να λάβει υπόψην του τα εξής:

Το νέο ΚΥΤ θα είναι το μεγαλύτερο ”χωριό” στην περιοχή.

Με συνολική έκταση που φτάνει τα 250 στρέμματα περίπου θα φιλοξενεί 7.000 κατοίκους, πράγμα που σημαίνει ότι ανά ένα (1) στρέμμα θα κατοικούν  30 άνθρωποι.

Η ίδια αναλογία στο χωριό των Μυτιληνιών, ένα μεγάλο χωριό για την Σάμο, είναι 1982 κάτοικοι σε  309 στρέμματα, αναλογούν δηλαδή 7 άτομα ανά στρέμμα.`

Ανάλογη είναι η σύγκριση και με την παλιά πρωτεύουσα του νησιού την Χώρα. Εκεί κατοικούν 1218 άνθρωποι σε έκταση  222 στρεμμάτων. Η πυκνότητα δηλαδή φτάνει στα  6 άτομα ανά στρέμμα.


Σε σύγκριση δηλαδή του ΚΥΤ Ζερβού με την Δ.Κ. Μυτιληνιών αυτό θα είναι 4 φορες πάνω σε πληθυσμιακή πυκνότητα. Ενώ σε σύγκριση με το Δ.Δ. της Χώρας το νέο ΚΥΤ θα έχει πληθυσμιακή πυκνότητα 5 φορές μεγαλύτερη.

Τέλος θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς ότι στο νέο ΚΥΤ θα υπάρχουν εκτός από τους οικίσκους όπου θα διαμένουν οι πρόσφυγες και μετανάστες και μια σειρά άλλων δομών οι οποίες θα καταλαμβάνουν χώρο που θα περιορίζει την πληθυσμιακή πυκνότητα ανά στρέμμα.

Σύμφωνα με τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Ηλία Βασιλείου, ο οποίος μας βοήθησε στην έρευνα μας μεγάλα αναμένονται να είναι κάτι τα προβλήματα με την υδροδότηση και την διαχείριση των λυμάτων της δομής...( Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα,ΕΔΩ)


Καί μετά ἀναρωτιόμουν: γιατί χαίρεται τόσο πολύ ὁ Τσαβούσογλου; Γιατί ἔχει μεθύση ἀπό εὐχαρίστησιν ὥστε νά ἀγκαλιάζῃ καί νά φιλᾷ τόν Δένδια; Πῶς νά μήν εἶναι μές τήν τρελή χαρά; Κάτι ἡ Θράκη μέ τόν μουσουλμανικό πληθυσμό πού οἱ τοῦρκοι τόν βλέπουν «τουρκικό»,κάτι τά Δωδεκάνησα μέ τά ΚΥΤ καί τίς ...δομές,τῖγκα στούς μουσουλμάνους πού ξεπέρασαν σέ πληθυσμό τά νησιά, φαίνεται πώς ἔκαναν καλά τήν δουλειά τους ὅλοι, ἔνθεν κακεῖθεν...


Ἀγαστή συνεργασία πού ἔφερε τίς ἀγκαλιές καί τά φιλιά καί τό τούρκικο μεθύσι τῆς χαρᾶς γιά μία ἐπιτυχία πέρα ἀπό κάθε προσδοκία καί κυρίως ἀμαχητί !!! 


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. Αγαπητή πελασγική θα είμαι αιχμηρός.

    Καλά είναι όλα αυτά,
    ΑΛΛΑ,
    τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς την υποστήριξη του ντόπιου στοιχείου, δηλαδή των "ελλήνων".

    Πρέπει να καταλάβουμε ότι αποτελούμε μειοψηφία στην χώρα μας.
    Οι υπόλοιποι είναι πλειοψηφία.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...

    Δεν ξεγελάστηκαν, ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ.

    Και στην Σάμο και παντού.

    Τους μπουκώνουν με θέσεις στο Δημόσιο, συντάξεις και επιδόματα και συναινούν.

    Και στα νησιά κονομάνε από τους λάθρο που έχουν κάρτες να σηκώνουν λεφτά και να τα ακουμπάνε στους ντόπιους.

    Αυτά τα κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε ;

    Κάθε μέρα μου γράφεις για τους περιούσιους.

    Με το ζόρι μας υποδούλωσαν ;
    ΟΧΙ, με την συναίνεσή μας.
    Δυστυχώς ...

    Ακόμη όμως δεν τελείωσε τίποτα.
    Πέφτουν οι ίδιοι μέσα στην παγίδα τους.

    Στο τέλος ο Οδυσσέας με 5 δυνατούς τους καθαρίζει όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν θά διαφωνήσω.

      «Τους μπουκώνουν με θέσεις στο Δημόσιο, συντάξεις και επιδόματα και συναινούν.»

      Μεγάλη καί τραγική ἀλήθεια...

      Ἁκόμη καί με τούς περιουσίους,ἀρκετό δίκιο τό ἔχεις...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου !

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα , με πιάνει η καρδιά μου τι ετοιμάζουν μέχρι το σημείο μηδέν - αφορμή για τους ντόπιους , έπρεπε να έχει ήδη ανταρτοπόλεμο με τους ντόπιους υποτακτικούς - προδότες . Πάντως όσοι μας διαβάζουν από εκεί ας οπλίζονται με ότι μπορούν σιγά σιγά μην την πατήσουν άοπλοι σαν την Σμύρνη τότε . Το ίδιο κοιμισμένοι είναι και πολλοί εδώ στην Κρήτη , δεν έχουμε ακόμη έτσι μεγάλα χοτ-σποτ γιατί τους σπιτώνουν σε διαμερίσματα, αλλά οι αλλοδαποί στην ενδοχώρα είναι υπερβολικά πολλοί και στα θερμοκήπια , και άλλοι τόσοι φιλοξενούμενοι από τους πρώτους που περιμένουν και δεν φαίνονται . Όχι κρεμάλα αλλά κάψιμο ζωντανοί θέλουν οι προδότες . Δείτε και τους δικούς μας
    https://www.ploigos-ea.gr/estia-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%AC%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7/
    Να είσαι καλά για την ενημέρωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ''Mωραίνει Κύριος ὅν βούλεται ἀπολέσαι''
    Δηλαδή δεν του δίνει μυαλό να σκεφτεί μία σωστή λύση, σ' εκείνον που σκέπτεται ασεβώς.
    Και ο Θεός πήρε την απόφαση να τον καταστρέψει, να τον τιμωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι μονο καποιοι δεν επιθυμουν να αντισταθουν αλλα στην ουσια πιστευουν οτι θα παραμεινουν προνομιακοι πελατες του κομματικου (ουσιαστικα νεοταξικου) συστηματος το οποιο και θα τους ταιζει δια βιου!!! ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!! Κουνια που τους κουναγε βεβαια, αλλα ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!Ουτε καν περνα απο το μυαλο τους οτι αν και πειθηνιοι εως μυελου οστων, οι πατρωνες τους ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΜΕ ΛΑΘΡΟ!!! Οι τελευταιοι διαθετουν και απεριγραπτο φυλετικο οσο και ταξικο μισος και λογω αυτου ειναι πολυ χρησιμοτεροι στους κοινωνικους μηχανικους της ΝΤΠ!!! Ξερουν αυτοι!!! Βλεπουμε χρονια τωρα οτι η ετοιμοπαραδοτη κομμουνιστικη ιδεολογια και ανταμα η πειθηνια αντιμετωπιση της λαθροεισβολης(ανοιξαμε και σας περιμενουμε) καλα κρατει. ΠΕΡΑΝ απο τους ιδεοληπτικα προσκειμενους μαρξιστες (ΝΔ μεχρι ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΙΦΑ)κυριαρχουν τα παραπανω ως αποψη και ως νοοτροπια ΚΑΙ σε μεγαλο αριθμο κρατικων υπαλληλων!! Αυτων που πρωτιστως κατα το συνταγμα και την νομοθεσια θα επρεπε να ειναι στις επαλξεις του αγωνα κατα της παραβιασης των εθνικων συνορων και οχι μονον.Οταν η λαικη και εθνικη κυριαρχια ειναι το υψιστο προταγμα αλλα και το πνευμα του Συνταγματος!!! Ειναι βεβαια καθηκον ολων των πολιτων αυτο αλλα πρωτιστως ειναι καθηκον και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αυτων που ειναι ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ γιαυτο και που πληρωνονται για τον ιδιο λογο!!!!!! Στρατιωτικοι, αστυνομικοι, εκπαιδευτικοι, εφοριακοι,δικαστες, προισταμενοι και υπαλληλοι υπουργειων και οι περισσοτεροι δημαρχοι και αντιδημαρχοι στην πραγματικοτητα ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ απεναντι στο Συνταγμα αλλα ΚΑΙ στην κειμενη νομοθεσια!!! Παρανομουν επικαλουμενοι τις εντελως προσφατες νομικες προχειροκατασκευες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ιδιως του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα αντεχουν ουτε ενα δευτερολεπτο σε ενα ελεγχο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Ολοι αυτοι δυστυχως προδιδουν(δεν εχω αλλη λεξη) πολλαπλως την χωρα ευελπιστωντας τα αρχαια προνομια του πραιτωριανου η του γενιτσαρου!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «...πιστευουν οτι θα παραμεινουν προνομιακοι πελατες του κομματικου (ουσιαστικα νεοταξικου) συστηματος το οποιο και θα τους ταιζει δια βιου!!! ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!! Κουνια που τους κουναγε βεβαια, αλλα ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!Ουτε καν περνα απο το μυαλο τους οτι αν και πειθηνιοι εως μυελου οστων, οι πατρωνες τους ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ, ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΜΕ ΛΑΘΡΟ!!!»

      Μάγος εἶσαι Θαλῆ; Ὄχι,ἁπλῶς σκέπτεσαι μέ τήν λογική συμφώνως πρός αὐτά πού βιώνουμε.

      Κῦττα,λοιπόν πόσο σωστός εἶσαι :

      «Στρατηγική Αναπτυξιακή προοπτική ΟΤΑ,τροποποιήσεις κώδικα ιθαγένειας,ρυθμίσεις γιά τό ανθρώπινο δυναμικό στην δημόσια διοίκηση » νομοσχέδιο τοῦ Θεοδωρικάκου,Φεβρουάριος 2020,πού ἔγινε ὁ νόμος ( 4735/2020) καί ἡ ἀπορία : γιατί ἔπρεπε νά συμπεριληφθῇ ἡ «τροποποίησις περί ἰθαγενείας» ;
      ( https://sxolianews.blogspot.com/2021/06/blog-post_59.html)

      Πρόσθεσε τώρα καί τήν πρόβλεψίν σου,διά ἐρωτήσεως :

      Γιατί ἔπρεπε νά συμπεριληφθοῦν,στό ἴδιο νομοσχέδιο ( πού ἔγινε νόμος), ῥυθμίσεις γιά τό ἀνθρώπινο δυναμικό στόν δημόσιο τομέα;

      Ἔλα ντέ ; !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Θαλῆ !

      Διαγραφή
  5. Σε συνέχεια απο το προηγούμενο σχόλιο
    Ιδου ενας λόγος και η εκκλησία ΤΟΥΜΠΕΚΙ
    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/domna-michailidoy-gia-yiothesies-paidi/


    Περαιτέρω:
    Νομιμοποίηση εκτρώσεων
    Απο την δεκαετια του 70 μεχρι σήμερα εχουμε 17.000.000.+ δολοφονημένες ψυχές - ΚΥΡΙΩΣ
    και οι επίσκοποι βάζουν στις εκκλησιες τους φονιάδες που ψήφισαν τον νομο δολοφονίας

    Αποποινικοποίηση της Βλασφημίας ( μπορει ο πάσα ενας παιδεραστής λαθρομουσουλμάνος να βλασφημά την Παναγία μπροστά σου κι εσυ να τον ακούς...)

    Σεξουαλική αγωγή ανωμαλίας στα δημοτικά σχολεία κλπ κλπ
    Αλλαγή φύλλου στα 15 κλπ κλπ

    Οσο για τους θεματοφύλακες των προβάτων τους φερόμενους ως επισκόπους εις τύπον και τόπον Χριστού ( εδω γελάνε ) αρέσκονται να χαρίζουν κοράνια, να αναγνωρίζουν σωτηρία σε κατεγνωσμένους αιρετικους κλπ

    ΥΣ
    Δεν εχει νοημα πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἄ,τώρα θυμήθηκαν τήν εὐαισθησία τους γιά τά ὀρφανά; Ἤ μέ ἄλλα λόγια τό πᾶνε καί αὐτό γιά νομιμοποίησιν :Υἱοθεσία ἀπό ὁμοφυλόφυλα ζευγάρια !
      Ἀλλά ἔτσι πάει : Σύμφωνο συμβιώσεως,Γάμος,παιδιά.Καί μέχρι ἐκεῖ οἱ κοινωνίες τῶν ἀνθρώπων,μετά ἔρχεται ἡ ΑΙ καί οἱ κάθε λογῆς Σοφίες ἀπό τήν Αἰθιοπία...

      Τί ἀνάγκη ἔχομεν τόν ἄνθρωπον;

      Καλησπέρα ἀγαπητή μου Κατακομβική Ἐκκλησία !

      Διαγραφή