" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Μία «φωτιά» πού μπορεῖ νά κάψῃ κι᾿ἐμᾶς...

Γράφει ὁ  Michael Snyder

Περισσότερες από ποτέ ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις συγκεντρώνονται κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας. Οι δυτικοί στρατιωτικοί ηγέτες λένε ότι ανησυχούν πως οι μετακινήσεις των στρατευμάτων τις τελευταίες ημέρες μπορεί να οδηγήσουν σε εισβολή, και εάν συμβεί εισβολή, θα δοκιμαστούν σε μεγάλο βαθμό η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης Μπάιντεν, των ηγετών της ΕΕ και της στρατιωτικής ηγεσίας του ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, τα γεράκια στη διοίκηση του Μπάιντεν σίγουρα δεν θα ήταν πρόθυμα να μείνουν ἀπραγοι και να αφήσουν τους Ρώσους να κατακτήσουν όλη την Ουκρανία. Πιθανότατα θα υπήρχε μια μεγάλη απάντηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και αυτό θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα μπορούσε τελικά να πυροδοτήσει τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Λοιπόν, τι έκανε τους Ρώσους νά ξεκινήσουν, ξαφνικά,μια μαζική στρατιωτική μετακίνηση προς την Ουκρανία;

Αποδεικνύεται ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι υπέγραψε ουσιαστικά μια δήλωση πολέμου εναντίον της Ρωσίας στις 24 Μαρτίου. Το έγγραφο που υπέγραψε είναι γνωστό ως διάταγμα αριθ. 117/2021 και δεν θα διαβάσετε ή ακούσετε,τίποτα γι 'αυτό,στα συστημικά μέσα.

Έπρεπε πραγματικά να ψάξω πολύ για να βρω το διάταγμα αρ. 117/2021, αλλά τελικά το βρήκα . Πήρα κάποιες από τις παραγράφους,στην αρχή του εγγράφου και τις μετέφρασα μέσω της μετάφρασης Google…

Σύμφωνα με το άρθρο 107 του Συντάγματος της Ουκρανίας, αποφασίζω:

1Για να τεθεί σε ισχύ η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας της 11ης Μαρτίου 2021 «Σχετικά με τη Στρατηγική της Αποκατάστασης και της Επανένταξης του προσωρινά κατεχόμενου εδάφους της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας και της πόλης της Σεβαστούπολης» (συνημμένο) .

2Να εγκριθεί η στρατηγική για την αποκήρυξη και την επανένταξη του προσωρινά κατεχόμενου εδάφους της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας και της πόλης της Σεβαστούπολης (συνημμένο)

3. Ο έλεγχος της εφαρμογής της απόφασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, που θεσπίζεται με το παρόν διάταγμα, ανατίθεται στον Γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας.

4. Το παρόν διάταγμα αρχίζει να ισχύει την ημέρα της δημοσίευσής του.

Πρόεδρος της Ουκρανίας V.ZELENSKY

24 Μαρτίου 2021

Βασικά, αυτό το διάταγμα αποδεικνύει την επίσημη πολιτική της κυβέρνησης της Ουκρανίας να επανακτήσει την Κριμαία από τη Ρωσία.

Φυσικά, οι Ρώσοι δεν θα παραδώσουν ποτέ την Κριμαία πρόθυμα επειδή το θεωρούν ρωσικό έδαφος και έτσι η Ουκρανία θα έπρεπε να την ανακαταλάβει με βία.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια δήλωση πολέμου εναντίον της Ρωσίας και ο Ζελένσκι δεν θα είχε υπογράψει ποτέ ένα τέτοιο έγγραφο χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Μετά την υπογραφή του διατάγματος αριθ. 117/2021, αρχίσαμε να βλέπουμε τις ρωσικές δυνάμεις να κατευθύνονται στην Κριμαία και σε αυτονομισμένες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας με απίστευτη ταχύτητα.


Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε μια σειρά ρωσικών στρατιωτικών οχημάτων στο δρόμο προς την Κριμαία.

(Τά βίντεο μπορεῖτε νά τά ᾿δεῖτε στήν σελίδα τοῦ θέματος,ἐδῶ καί ἄλλα βίντεο ἐδῶ )

Και μπορείτε επίσης να δείτε μια τεράστια σειρά ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων και αρμάτων μάχης στη γέφυρα της Κριμαίας.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι η 56η Φρουρά Air Assault Brigade βρίσκεται σε κίνηση, και αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι .

Οι Ρώσοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά τη δήλωση πολέμου του Zelensky, αλλά τα συστημικά μέσα ενημέρωσης στον δυτικό κόσμο κατηγορούν τη «ρωσική επιθετικότητα» για την αύξηση των εντάσεων στην περιοχή. 

Ὁ ὑπουργός ἀμύνης τοῦ Μπάϊντεν,Λόϊντ Ὤστιν μέ τόν ὁμόλογό του Οὐκρανό Ἀντρέϊ Τάραν,βάζουν ἐμπρός τά σατανικά σχέδια.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι δεν θα είχαν κάνει καμία από αυτές τις κινήσεις εάν οι θερμοκέφαλοι της κυβέρνησης Μπάιντεν δεν είχαν δώσει στον Ζελένσκι το πράσινο φως για να υπογράψει το διάταγμα αρ. 117/2021.

Και αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι στο δυτικό κόσμο είναι ότι οι μάχες έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ουκρανία. Η κατάπαυση του πυρός που συμφωνήθηκε τον Ιούλιο του 2020 έχει παραβιαστεί εκατοντάδες φορές την τελευταία εβδομάδα

Η μη στρατιωτική ειδική αποστολή παρακολούθησης του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία ανέφερε εκατοντάδες παραβιάσεις κατάπαυσης του πυρός τις τελευταίες ημέρες. Στις 26 Μαρτίου, τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και δύο άλλοι τραυματίστηκαν στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Ο ουκρανικός στρατός είπε ότι οι στρατιώτες του επλήγησαν από επίθεση ολμοβόλων για τις οποίες κατηγόρησε τα ρωσικά στρατεύματα. Η Ρωσία αρνείται ότι έχει στρατιωτική παρουσία στην ανατολική Ουκρανία, όπου υποστηρίζει αυτονομιστικές δυνάμεις.

Σε αυτό το σημείο, η κατάπαυση του πυρός του Ιουλίου 2020 είναι εντελώς νεκρή.

Σε απάντηση στις ανανεωμένες μάχες, η ευρωπαϊκή διοίκηση των ΗΠΑ «έχει αυξήσει την κατάσταση προειδοποίησης στο υψηλότερο επίπεδο» …

Η Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠΑ έχει αυξήσει το καθεστώς επιφυλακής της στο υψηλότερο επίπεδο μετά την επανάληψη των συγκρούσεων μεταξύ ρώσων αυτονομιστών και Ουκρανών στρατιωτών στην περιοχή Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σηματοδοτώντας το τέλος της εκεχειρίας του Ιουνίου 2020 και οι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν να αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις κατά μήκος των σύνορων της.

Και μόλις μάθαμε ότι ο αρχηγός του ΓΕΕΔ ΗΠΑ, είχε πράγματι ένα τηλεφώνημα με τον ομόλογό του στη Ρωσία την Τετάρτη για να αντιμετωπίσει την κλιμακούμενη κατάσταση …

Σε δήλωση στο Facebook την Τετάρτη, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι με πρωτοβουλία των ΗΠΑ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, Μάρκ Μίλεϊ, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ομόλογό του. «Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος», ανέφερε η δήλωση.

Τις επόμενες μέρες, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης στον δυτικό κόσμο θα συνεχίσουν να κάνουν λόγο για «ρωσική επιθετικότητα» και οι Ρώσοι θα συνεχίσουν να κατηγορούν τον Ζελένσκι και την κυβέρνηση Μπάιντεν για την αύξηση των εντάσεων στην περιοχή.

Τελικά, θα μπορούσαμε να περάσουμε αμέτρητες ώρες συζητώντας ποιος λέει αλήθεια και ποιός όχι.

Αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να αποτρέψουμε την κλιμάκωση από μια πιθανή παγκόσμια σύγκρουση. Διότι αν κάποιος κάνει κάτι πολύ ανόητο και οι Ρώσοι αισθάνονται την ανάγκη να στείλουν τη δύναμη εισβολής τους στην Ουκρανία, δεν θα υπάρξει ποτέ πίσω.

Προειδοποιώ για μια μελλοντική σύγκρουση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας για πολύ καιρό , και δεν είμαστε ποτέ πιο κοντά από ό, τι είμαστε τώρα.

Με τον Trump στον Λευκό Οίκο, οι σχέσεις με τη Ρωσία ήταν σχετικά σταθερές, αλλά τώρα ο Joe Biden είναι υπεύθυνος.

Ο Μπάιντεν είναι ένας θερμοκέφαλος που δείχνει σημάδια προχωρημένης διανοητικής παρακμής, και περιβάλλεται από μια ομάδα πολεμοχαρών που είναι αποφασισμένοι «να βάλουν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη θέση του».

Οι τρόφιμοι διαχειρίζονται το άσυλο και δεν θέλει και πολύ νά γίνει ένα λάθος για να πάνε όλα τά πράγματα στραβά, τρομερά στραβά.

(ἀπό ἐδῶ)

Καταλάβατε ποῦ τό πᾶνε; Ἄμ καί βέβαια καταλάβατε. Διότι οἱ χαζαροἑβραῖοι θέλουν,σιγά-σιγά ἤ γρήγορα-γρήγορα,νά ἐπανακτήσουν τήν καθολική τους κυριαρχία στήν περιοχή. Τήν ἀπό κάθε ἄποψιν προσοδοφόρα περιοχή...


Καί ἐννοεῖται πώς δέν θά σταματήσουν μόνον ἐκεῖ.Ἔχουν πολύυυ μεγάλα σχέδια ! Θυμᾶστε ὅταν γράφαμε γιά τό λιμάνι τῆς Ἀλεξανδρουπόλεως καί τήν ἀμερικανική,οὐσιαστική παρουσία τους ἐκεῖ; Θυμᾶστε τά ἐγκαίνια καί τήν ὀμιλία τοῦ Πάϊατ; Ναί,αὐτοῦ τοῦ μακελάρη πού ἦταν ἄμεσα συνδεδεμένος μέ ὅ,τι ἔγινε στήν Οὐκρανία τό 2014 ( ΕΔΩ).Καί ἀπό τότε πού ἦρθε στήν Ἑλλάδα τό μόνο πού τόν ἐνδιαφέρει εἶναι πῶς «νά τα βροῦμε μέ τούς τουρκαλάδες».Γι᾿αὐτό δέν φεύγει. Ἔχει μεγάααλα σχέδια πού ὡς φαίνεται δέν ἀφήνουν καθόλου ἔξω καί τήν Οὐκρανία.Ἤ μᾶλλον γιά μία ἀκόμη φορά τήν βάζουν στήν εἰκόνα πρωταγωνίστρια... 

Ὄχι ἔρχονταν τά ἀμερικανικά στατεύματα στήν Ἀλεξανδρούπολιν γιά ...ἀσκήσεις...( ΕΔΩ) Γι᾿αὐτό λέω καί ξαναλάω :Ὅσο παραμένει αὐτός ἐδώ ὅλο καί πλησιάζει τό κακό.Ἕνα κακό πού δέν ξέρω ἄν ἔχει παγκόσμια ἀπήχησιν ( πού μᾶλλον καθώς φαίνεται θά ἔχη) ἀλλά νά εἶστε σίγουροι πώς θά μᾶς ἐμπλέξουν στά σίγουρα καί βεβαίως ὄχι γιά καλό...

Συνδυᾶστε τίς παραπομπές πού σᾶς ἔβαλα.


Ἡ Πελασγική

9 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδέσποινα!

    Μόνο πιθανότητα; ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ θα μας κάψει!

    Βλέπετε, η επίθεση εναντίον της Ρωσσίας συνεπάγεται πανταχόθεν κύκλωσή της. Άρα, πρέπει να μπεί "τάπα" στο Αιγαίο γιά τον Ρωσσικό Στόλο... άρα, τα Στενά θα κλείσουν εξ αιτίας ενός πολεμικού επεισοδίου ανάμεσα σ' εμάς καί τους τουρκαλάδες... το οποίο ***μπορεί να γενικευτεί ανεξελέγκτως.*** (Διότι, ποιός μας εγγυάται ότι θα σταματήσει η συμφορά στο αρχικό στάδιο; το ...Βερολίνο; Σιγά!)

    Λογικές συνεπαγωγές είναι όλ' αυτά.

    Κι άμα θυμώσει ο Ρώσσος, δεν αποκλείεται να δοκιμάσουν τα πυραυλάκια του όλες οι ηπαπαραίϊκες βάσεις εν Ελλάδι - μαζί με τους κατοίκους των γειτονικών πόλεων. (Ανάθεμά σε, Καμμένε, που μετέτρεψες σε βάση τους όλη την επικράτεια!)

    Απορώ μόνο (αν καί δεν θά 'πρεπε) γιατί δεν βρίσκεται κάποιος, να πει στους ηπαπαραίους ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει καμμία δουλειά με χώρες μή-μέλη του, όπως είναι η Ουκρανία. Άμα θέλουν αυτοί, να πάνε μόνοι τους να κόψουν το λαιμό τους με τους Ρώσσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν θέλω νά πιστεύω πώς θά ἐξελιχθοῦν ἔτσι τά πράγματα,ἀλλά πολύ φοβοῦμαι πώς πρός σ᾿αὐτήν τήν κατεύθυνσιν ὁδηγοῦν ὅλα !

      Ἀναμένουμε τίς ἐξελίξεις,διότι τίποτε ἄλλο δέν μποροῦμε νά κάνουμε μέ δαύτους πού ἔχουμε καί μᾶς κυβερνοῦν.Τούς ὑποτακτικούς,τά δουλικά τῆς ΝΤΠ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου εργδημεργ !

      Διαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
    ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ!!!
    ΒΕΒΑΙΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΠΙΟ ΒΑΘΙΆ ΣΤΗΝ "ΛΑΓΟΥΔΟΤΡΥΠΑ".
    ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙ Trump ΚΑΙ ΕΠΙ Biden, ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ Maersk Atlantis Norfolk.
    ΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΟΣΩΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΤΑ Κ14 ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΠΟ-ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ Β 52, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΠΛΩΝ, ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΩΝ ΛΙΜΟΥΖΙΝΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MRAP, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Τ.Ο.Μ.Α Μ2 Bradley, TANKΣ Μ1 Abraams ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΤΩΜΑΤΩΝ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΝΑΤΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΛΕΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.
    ΑΠΛΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΕΙΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΔΕΙΞΕ, ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ navy seals.
    ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΣΤΩ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΘΟΚΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΙΤ.
    ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΗΝΕΚΗ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ......

    https://youtu.be/vXrpFxHfppI

    ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ "ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οἱ Ἀτλάντειοι ξύνονται,γιά ἀκόμη μία φορά,στήν γκλίτσα τοῦ τσοπάνη.Ναι,ναί ξέρω τί λέω καί γιά τούς Ἀτλαντείους καί γιά τόν τσοπάνη...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα καί εὐχαριστῶ πολύ ἕστω καί γι᾿αὐτή τήν δυστοπική,ὅπως τήν χαρακτηρίζεις,ἀφιέρωσιν.Παρεμπιπτόντως νά σημειώσω πώς εἶναι ἀπό τά ΠΟΛΥ ἀγαπημένα μου ! Σ᾿εὐχαριστῶ διπλά καλέ μου Εὖ-Στρατιῶτα !

      Διαγραφή
    2. Σ᾿εὐχαριστῶ καί πάλι.

      https://sxolianews.blogspot.com/2021/04/blog-post_2.html

      Διαγραφή
    3. "The fate of all mankind i see
      Is in the hands of fools".
      ΤΙ ΠΙΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ;

      ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Ἔτσι ! Γι᾿αὐτό τό ἔκανα τίτλο στήν ἀνάρτησιν.

      Νά εἶσαι,πάντα,καλά ἀγαπητέ μου Εὖ-Στρατιῶτα.Καί ἐσύ,βεβαίως,μέ τιμᾶς μέ τήν παρουσία σου στό ἱστολόγιό μου,εἰλικρινῶς !

      Διαγραφή