" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Ὤπ,πᾶνε γιά τήν ἐφαρμογή τοῦ Blue Beam Project ;

Τι κρύβεται πίσω από τη νέα ιδέα: "Η απειλή μιας έκτακτης ανάγκης" ; 

Πιο πρόσφατα, οι αρχές ψήφισαν νόμο, ή μάλλον τροποποίηση του νόμου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Όλοι πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό. Εφευρέθηκε μια νέα ιδέα: «απειλές έκτακτης ανάγκης». Τι κρύβεται πίσω από τη λεγόμενη «ανησυχία για την ασφάλεια του πληθυσμού»;

...Με άλλα λόγια, εμφανίστηκε μια νέα διαδικασία, στην πραγματικότητα αντικαθιστώντας την αυτο-απομόνωση ή την υψηλή προειδοποίηση. "Πράσινες ζώνες", πιθανότατα θα ονομάζεται. 

Φανταστείτε ένα νέο κύμα ... οι πολίτες απομονώθηκαν σε μια κλειστή περιοχή και ... για να επιστρέψουν πίσω, τι πρέπει να γίνει; Θα υπάρχει ένα επιχείρημα: "Είστε επικίνδυνοι για τους άλλους". 
 Την 1η Μαρτίου, η εκπρόσωπος της ΠΟΥ στην Ρωσία,Μελίτα Βούινοβιτς είπε: "Θα τους έλεγα να μείνουν στο σπίτι και να μην πάνε πουθενά, η ασθένεια είναι επικίνδυνη, ύπουλη και αφήνει μεγάλες επιπτώσεις στην υγεία και η απόφαση να μην εμβολιαστεί έχει διπλές συνέπειες . " 

Την Κυριακή, τέθηκε σε ισχύ μια εντολή του Υπουργείου Υγείας, η οποία ενημέρωσε το εθνικό ημερολόγιο προληπτικών εμβολιασμών για επιδημιακές ενδείξεις. "Ο εμβολιασμός για επιδημικές ενδείξεις πραγματοποιείται όταν υπάρχει απειλή επιδημίας ή πανδημίας, καθώς και κατά τη διάρκεια πανδημίας."...

...στις 2 Μαρτίου, αμέσως μετά την ομιλία του εκπροσώπου της ΠΟΥ, πολλά νέα ηχεία εγκαταστάθηκαν σε μεγάλες πόλεις. Υπήρξε ακόμη και μια δοκιμή συστημάτων προειδοποίησης. Το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης είπε ότι ο σκοπός των επιθεωρήσεων είναι να προσδιορίσει την έγκαιρη παράδοση σημάτων επαλήθευσης και πληροφοριών στον πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που προκύπτουν από την απειλή εμφάνισης...



...Για εκείνους που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη, που θα την απορρίψουν, οι άνθρωποί της έχουν ήδη κατασκευάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης,επανεκπαίδευσης και για αυτά τα στρατόπεδα, έχουν καθιερώσει αυτό που αποκαλούν «ταξινομήσεις ουράνιου τόξου» για τους φυλακισμένους της ΝΤΠ.

Το ουράνιο τόξο θεωρείται ως «γέφυρα» που οδηγεί στη σατανική αυτοκρατορία της νέας παγκόσμιας τάξης...

...Ο στόχος μιας δικτατορίας είναι να ελέγχει όλους, παντού στον πλανήτη, ανελέητα και χωρίς εξαίρεση.

Αυτός είναι ο λόγος που η νέα τεχνολογία που εισάγεται παντού είναι μια τεχνολογία για τον έλεγχο των ανθρώπων. Η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εντοπίζει και να ελέγχει τους ανθρώπους παντού... ( Ποιό εἶναι τό ἑπόμενο βῆμα τῆς Νέας Τάξεως Πραγμάτων; The Blue Beam Project)

Προχωρᾷ τό σχέδιον τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν μέ περίεργη βιασύνη. Γιατί ἄρα γε; 


Ἡ Πελασγική

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ὡτασπίδες γιά τίς σειρῆνες ναί,γιά τό Blue Beam Project,τἰ;

      « ...τα ψυχοτρόπα όπλα είναι εκείνα που ενεργούν για να «αφαιρέσουν ένα μέρος των πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου.Αυτές οι πληροφορίες στέλνονται σε έναν υπολογιστή, ο οποίος τις τροποποιεί στο απαιτούμενο επίπεδο για όσους πρέπει να ελέγξουν τον άνθρωπο και οι τροποποιημένες πληροφορίες εισάγονται ξανά στον εγκέφαλο. Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται ενάντια στο μυαλό για να προκαλέσουν ψευδαισθήσεις, ασθένεια, μεταλλάξεις στα ανθρώπινα κύτταρα, «ζομπιοποίηση» ή ακόμα και θάνατο. Στο οπλοστάσιο περιλαμβάνονται γεννήτριες VHF, ακτίνες Χ, υπέρηχοι και ραδιοκύματα...»

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Πρόδρομε !

      Διαγραφή
  2. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα27 Μαρτίου 2021 στις 2:28 μ.μ.

    Καλα κι αγια ολα αυτα καλη μου Πελασγικη.
    Ηθελα να σχολιασω και σε μερικες προσφατες αναρτησεις σου σχετικα, με θεμα Blue Beam, G5, σχεδιασμενη εξολοθρευση του ανθρωπου, κλπ κλπ και να πω οτι ...οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια ο Θεος χαμογελαει.
    Μου θυμιζει μαλιστα τον "καυγα" μεταξυ επιστημονα και Θεου.
    "Και τι εκανες εσυ; Εφτιαξες τον ανθρωπο; του κοκορευτηκε ο επιστημων.
    "Κι εγω μπορω να φταιξω ανθρωπο" του κοπανησε στην συνεχεια.
    "Παρακαλω φτιαξε εναν" του απαντησε ευγενεστατα Ο Δημιουργος μας.
    Κι εκει που ο επιστημων εσκυψε να πιασει χωμα και νερο να φτιαξει την λασπη του, ενιωσε ενα σκουντημα στην πλατη.
    Ηταν ο ιδιος ο Θεος που του ειπε:
    "Εεεε φιλε, βρες δικο σου χωμα και δικο σου νερο να φτιαξεις την λασπη σου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα μπραβο ευγε ολα τα λεφτα

      Διαγραφή
    2. Ἡ μηδαμινότης τοῦ ἀνθρώπου ἀπέναντι στόν Δημιουργό !

      Καί ὅπως εἶχε πῇ καί ὁ Τολστόϊ : « Ὁ ἄνθρωπος εἶναι ἡ ἐκδήλωσις τοῦ Θεοῦ στήν ὕλη, τόν χρόνο καί τόν χῶρον...»

      Καλησπέρα ἀγαπητή μου Νατάσα !

      Διαγραφή
    3. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα28 Μαρτίου 2021 στις 2:48 μ.μ.

      Ακριβως!
      Ετσι ειναι αγαπητη Πελασγικη.
      Ειμεθα το απολυτο μηδενικο μπρος Στο Μεγαλειο Εκεινου.
      Αν προσεξουμε τα "μηνυματα" με τα οποια μας βομβαρδιζουν καθημερινα οι "επιστημονες" θα κατανοησουμε οτι ζουμε παλι μεσα σε εναν συγχρονο πυργο της Βαβελ.

      Διαγραφή
  3. Γιατί, έως ότου εκβληθει ο κωλυων....(,η εκκλησία Του Χριστού, με τους πιστούς,οι οποίοι έχουν σφραγισθεί με το Άγιο Πνεύμα).
    Όπως υποσχέθηκε ο ίδιος, "υπάγω να σας ετοιμάσω τόπο.Και αφού υπάγω να σας ετοιμάσω τόπο, πάλι θα έλθω να ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ,ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ""
    Υπόσχεση από Τον ίδιο προς τους μαθητές Του.
    Μόλις φύγει η εκκλησία,(ο κωλυων) τότε θα Άρχει ο αντίχριστος επάνω στις ψυχές πλέον...όλων αυτών που επέλεξαν τον μισθό..την καλοπέραση..την ψευδαίσθηση ότι όλα θα περάσουν και θα επιστρέψουμε εκεί που ειμασταν.Μεσα σε αυτούς θα είναι και πιστοί χριστιανοί που όμως ποτέ μα ποτέ δεν άγρυπνη σαν,δεν σοβαρευτηκαν δεν περίμεναν τον Κύριο τους.
    Οι μέρες παρθένες της παραβολής ..οι χλιαροι χριστιανοί.Ολα αυτά,,,πράξεις Αποστόλων α,,β,,κεφ.
    Και για την αρπαγή της εκκλησίας (Θεσσαλονικεις_Κορινθιους )επιστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή