" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ἔτσι ἐξαργυρώνονται τά γραμμάτια...


Τόσο ξεφτυλισμένοι εἶναι,τόσο χυδαῖοι καί ἐλεεινοί,χωρίς ἴχνος ντροπῆς, πού ἔφτασαν στό σημεῖο νά ἐξεφτελίσουν τούς ἤρωες τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως τοῦ 1821,ἐξισώνοντάς τους μέ τά ῥεμάλια τούς συγχρόνους  πολιτικάντηδες ! Ὅμως τό Σύστημα ἔτσι ἀκριβῶς λειτουργεῖ καί σέ τέτοιου «ἐπιπέδου» ὅντα στηρίζεται. Ὅσο πιό βυθισμένος μέσα στήν βρωμιά,μέσα στήν παραβατικότητα,ἐμπλεγμένος στίς πιό ὕποπτες καί κακουργηματικές ὑποθέσεις τόσο πιό προστατευμένος εἶσαι ἀπό αὐτό.Καί ὅσο πιό προστατευμένος εἶσαι τόσο μεγαλύτερες οἱ ὑποκλίσεις,τά λιβανίσματα,οἱ ποταμοί σιέλων ἀπό τά γλειψίματά σου. 

Γιατί νά μᾶς κάνει ἐντύπωσιν ( κανονικά ἔπρεπε νά τούς πάρουμε μέ τίς πέτρες) τά ἐξώφυλλα πού διασύρουν,ἐξεφτελίζουν τούς ἤρωες τῆς Ἐπαναστάσεως τοῦ 1821; Ἐκείνους πού ἔδωσαν τά πάντα,ἕως καί τήν ἴδια τους τήν ζωή,γιά νά εἴμεθα ἐμεῖς σήμερα ἐλεύθεροι.Ἐλεύθεροι ὄχι ὡς πρός τό καθῆκον μας νά τούς μνημονεύουμε ὡς Σωτῆρες τοῦ Ἔθνους μας,ἀφοῦ αὐτό ἐπιβάλλεται ὡς καθῆκον νά κάνουμε ΟΛΟΙ,ἀλλά στό νά τούς διασύρουμε μέσῳ ἐξισώσεων μέ ὑποκείμενα πού θέλουν νά ὀνομάζονται «κυβερνῆτες» καί «πολιτικοί κρατοῦντες» πού μεριμνοῦν γιά τό «καλό τῆς χώρας» ἀλλά διαχρονικῶς,ἐπί 200 χρόνια τώρα,ἀποδεικνύονται προδότες καί ἐξυπηρετοῦντες ἀλλότρια συμφέροντα εἰς βάρος τῶν Ἑλλήνων καί τῆς Πατρίδος μας. 

Ἔτσι εἶναι ὅμως,ὅταν ἐξαργυρώνονται τά γραμμάτια...

21 Φεβρουαρίου 2021 


Στα χέρια του Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου είναι η πολύκροτη δικογραφία που αφορά την τυχόν εμπλοκή του εφοπλιστή, ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελικό λειτουργό, μετά την απόφαση του Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ιωάννη Πετρόπουλου να την κλείσει με τη διαδικασία των τυπικών κλήσεων, καθώς, κατά την άποψή του, δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του επιχειρηματία και τριών ακόμα συγκατηγορουμένων του, μεταξύ των οποίων ο πρώην νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας συμφερόντων του Capital, δικηγόρος και φίλος του.Υπενθυμίζεται πως εναντίον τους είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος τον Μάρτιο του 2018 για κατοχή, διακίνηση, αποθήκευση, χρηματοδότηση μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι διώξεις είχαν ασκηθεί τον Μάρτιο του 2018, καθώς είχε προκύψει ροή χρημάτων από εταιρείες συμφερόντων τους προς την εταιρεία G Tankers με έδρα στο Ντουμπάι του Ευθύμιου Γιαννουσάκη, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 18 έτη κάθειρξη για τη μεταφορά των 2,1 τόνων ηρωίνης με το «Noor 1» τον Ιούνιο του 2014.

Τα επίδικα δέκα εμβάσματα των τεσσάρων κατηγορουμένων που ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ προέκυψαν από την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού της G Tankers που προσκόμισε ο ίδιος ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης στις διωκτικές αρχές, στοχεύοντας σε ευνοϊκότερη μεταχείρισή του πριν το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.Ο ανακριτής Διαφθοράς ερεύνησε και άλλα εμβάσματα άνω των 8.000.000 δολαρίων που είχαν σταλεί στην εταιρεία G Tankers του Ευθύμιου Γιαννουσάκη, σε προγενέστερο χρόνο από τη μεταφορά των ναρκωτικών, από την εισηγμένη σε αμερικανικό χρηματιστήριο εταιρεία Maritime Capital Management Partners USA LLC (MCMP), με έδρα την πόλη Φράνκφορτ του Ιλινόι, στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας περιλαμβάνονται δύο Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής Ι. Πετρόπουλος δεν εντόπισε σύνδεση των επίδικων εμβασμάτων με τη χρηματοδότηση της μεταφοράς του φορτίου της ηρωίνης με το «Noor 1».Για τον λόγο αυτό τάσσεται ουσιαστικά υπέρ της αρχειοθέτησης της υπόθεσης, με τη διαδικασία των τυπικών κλήσεων, χωρίς να καλέσει τους κατηγορούμενους να απολογηθούν.

Αντίθετα θα συνεχίσει την έρευνα ως προς τους αποστολείς και παραλήπτες των ναρκωτικών, Τούρκους Σερίφ Ζιντάστι, Φαρντίν Ριγκαμπάντι και Ουνγκάν Ορχάν. Ο Ριγκαμπάντι, που πρόσφατα εκδόθηκε από την αγγλική Δικαιοσύνη μετά από ένταλμα σύλληψης, έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Κορίνθου.

Η δικογραφία στο... μικροσκόπιο του Εισαγγελέα Εφετών

Μετά την κρίση του ανακριτή πως δεν τίθεται ζήτημα αξιόποινων πράξεων από τους τέσσερις κατηγορούμενους, η δικογραφία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου για περαιτέρω αξιολόγηση.Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, ο εισαγγελικός λειτουργός θα αξιολογήσει τις ανακριτικές πράξεις του κ. Πετρόπουλου.Αν διαπιστώσει πως όντως έκανε ό,τι ήταν δυνατό στη διερεύνηση της υπόθεσης, τότε η δικογραφία θα επιστραφεί πίσω για να ολοκληρωθεί η έρευνα για τους Τούρκους αποστολείς και παραλήπτες των ναρκωτικών.

Αν ο εισαγγελικός λειτουργός διαπιστώσει κενά στη διερεύνηση της υπόθεσης, τότε δύναται από τον νόμο να επιστρέψει τη δικογραφία στον ανακριτή και να ζητήσει περαιτέρω ανακριτικές πράξεις για την εμπλοκή του Β. Μαρινάκη και των τριών συγκατηγορουμένων του, με βάση τα εμβάσματά τους προς τον καταδικασθέντα για την υπόθεση του «Noor 1» Ευθύμιο Γιαννουσάκη.

( ὁλόκληρο τό θέμα,ἐδῶ)

Ὅσοι συνέβαλλαν στήν ὑπόθεσιν ἐξιχνιάσεως τῆς μεγαλυτέρας σέ ὅγκο μεταφορᾶς ἡρωΐνης,τιμωροῦνται. Ἔτσι στίς  1 Φεβρουαρίου 2021,διαβάζουμε :  

Εδώ και πολύ καιρό οι δύο ανακριτές του Λιμενικού Σώματος που διαχειριστήκαν την υπόθεση NOOR 1 και εντόπισαν τη μεγαλύτερη σε όγκο μεταφορά ηρωίνης στην Ευρώπη, βρέθηκαν στο στόχαστρο. Όχι διότι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Αλλά γιατί ακριβώς την έκαναν πάρα πολύ καλά. Αντί να τους επαινέσουν τους κυνηγούν. Αντί να τους αναβαθμίσουν τους υποβαθμίζουν. Αντί να τους προτείνουν για μία θέση ακόμη μεγαλύτερης ευθύνης τους μεταθέτουν δυσμενώς.

...οι δύο λιμενικοί έκαναν το...κακό να εξιχνιάσουν το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης που έφτασε ποτέ στην Ευρώπη αναζητώντας τους αποστολείς, παραλήπτες αλλά και χρηματοδότες των 2,1 τόνων του «λευκού θανάτου», αλλά σήμερα βρίσκονται στο στόχαστρο της διορισμένης επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος...μετακινήθηκαν ουσιαστικά δυσμενώς, ο Γ. Κατσούλης από τον Πειραιά στη Ραφήνα και ο Π. Χριστοφορίδης στο 112 της Πολιτικής Προστασίας να σηκώνει τα τηλέφωνα. Από τους χιλιάδες λιμενικούς που υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα, εκείνος κρίθηκε ως... άξιος από την ηγεσία του ΛΣ να σηκώνει τα τηλέφωνα, χωρίς να ληφθεί υπόψη η εμπειρία ετών που διαθέτει στην πάταξη των ναρκωτικών…Ο συγκεκριμένος λιμενικός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για καρδιολογικό πρόβλημα. Όμως ούτε αυτό ευαισθητοποίησε την ηγεσία του ΛΣ, η οποία, μετά τη μετακίνησή του στο 112, προχώρησε στην εκ νέου μετακίνησή του, αυτή τη φορά στη βάση ελικοπτέρων στον Μαραθώνα. Από... μάχιμος στο λιμάνι στην πάταξη των ναρκωτικών, παροπλισμένος σε μια στεριανή υπηρεσία… Και δεν φτάνει αυτό. Φημολογείται νέα μετακίνηση και του Γ. Κατσούλη αυτή τη φορά σε νησί.

Όσο πιο μακριά από τον Πειραιά, όπου μέχρι την περασμένη εβδομάδα ήταν σε εξέλιξη η διερεύνηση της δεύτερης δικογραφίας που αφορά τους αποστολείς, παραλήπτες και χρηματοδότες της ηρωίνης.

Ο Γ. Κατσούλης ήταν επικεφαλής στη διερεύνηση της πρώτης δικογραφίας, που αφορά τους 2,1 τόνους ηρωίνης, ενώ ο Π. Χριστοφορίδης ήταν προανακριτικός υπάλληλος στη δεύτερη δικογραφία, που αφορά τους αποστολείς, παραλήπτες και χρηματοδότες των ναρκωτικών, στην οποία κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης... ο λιμενικός που έστειλε στην Εισαγγελία Πειραιά τα εμβάσματα που του είχε προσκομίσει ο καταδικασμένος σε 18 έτη κάθειρξη Ευθύμιος Γιαννουσάκης για τη συμμετοχή του στη μεταφορά των ναρκωτικών...χρηματικά ποσά από εταιρείες συμφερόντων του Μαρινάκη είχαν καταλήξει στην εταιρεία του Γιαννουσάκη στο Ντουμπάι.

...Χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα, οι πρωταγωνιστές της μεταφοράς του φορτίου των ναρκωτικών αποφυλακίζονται ο ένας μετά τον άλλον.

 Αποφυλακίζεται ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης του "Noor 1" Ευθύμιος Γιαννουσάκης

Την ίδια ώρα η ανάκριση για τους φερόμενους ως χρηματοδότες της μεταφοράς με το πλοίο «Noor 1» ολοκληρώνεται με «τυπικές κλήσεις», μετά από μόλις τρεις μήνες ουσιαστικής ανάκρισης, αφού επί 2,5 χρόνια η υπόθεση «λίμναζε» στο γραφείο του ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά και ενώ είχαν μετατεθεί ή παραιτηθεί δύο ανακρίτριες.

( ἀπό ἐδῶ)

«Στις 3.30 τα ξημερώματα έξω από το Ομάν και ενώ κοιμόμουν άκουσα φωνές. Πήγα στο κατάστρωμα και είδα δίπλα στο πλοίο μας ένα άλλο μικρότερο και άτομα να βάζουν πάνω στο πλοίο κάτι τσουβάλια. Στο κατάστρωμα ήταν ο καπετάνιος, δύο τρία άτομα άγνωστα σε μένα και δύο τρία μέλη του πληρώματος. Ρώτησα τον καπετάνιο δέκα φορές τι είναι αυτά τα τσουβάλια και εάν έχουν δικαιολογητικά. Εκείνος νευρίασε και μου είπε ότι ο νόμος λέει να μην ασχολούμαι και να πάω στη δουλειά μου».

Ετσι είχε περιγράψει –απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας– τη φόρτωση 2.1 τόνων ηρωίνης στο «Noor 1» o Ινδός μηχανικός του πλοίου Σιράσταβα Ντεμπράτ Kουμάτ, που κατέληξε στις 8 μ.μ. της περασμένης Παρασκευής στη μονάδα εμφραγμάτων του Τζανείου Νοσοκομείου. Ο 32χρονος είχε πτυχίο πλοιάρχου, ωστόσο είχε προσληφθεί στο «Noor 1» ως β΄ μηχανικός, καθώς –όπως είχε καταθέσει– είχε ανάγκη τα χρήματα για να συντηρεί τους ηλικιωμένους γονείς του στην Ινδία. Ο Σιράσταβα είχε κατονομάσει τον κατηγορούμενο πλοιοκτήτη του «Noor 1» Παντελή Κ. ως το άτομο που τον είχε προσλάβει στο πλοίο. Ακόμα είχε αναγνωρίσει τον έγκλειστο εφοπλιστή Μάκη Γ. και δύο βοηθούς του ως τα άτομα που ξεφόρτωσαν τα σακιά με την ηρωίνη μετά τον κατάπλου του «Noor 1» στην Ελευσίνα και τέλος είχε καταθέσει ότι ο επίσης κατηγορούμενος ναυλομεσίτης «κάπτεν Τζορτζ» βρισκόταν σε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον καπετάνιο του «Noor 1» έως ότου το δεξαμενόπλοιο καταπλεύσει στην Ελευσίνα.

«Στεφανιαία νόσος, πνευμονικό οίδημα, ισχαιμία μυοκαρδίου», αναφέρει στο πόρισμά του ο κ. Μπουγιούκας...

...Σε παθολογικά αίτια είχε αποδοθεί ο θάνατος και του 41 ετών Σερχάν Μπασκάλ, το βράδυ της 20ής Ιουλίου 2015, στον Ερυθρό Σταυρό. Ο Μπασκάλ, τουρκικής καταγωγής, εθεωρείτο από τους «εγκεφάλους» της διακίνησης των 2.1 τόνων ηρωίνης και κρατείτο, όπως και οι υπόλοιποι συγκατηγορούμενοί του, στις φυλακές Κορυδαλλού. Στις 6 μ.μ. της 20ής Ιουλίου είχε μεταφερθεί με συμπτώματα δύσπνοιας στο νοσοκομείο των φυλακών και από εκεί στον Ερυθρό Σταυρό, όπου κατέληξε...

... τον Μάρτιο του 2015 φέρεται να εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από πυροβόλο όπλο σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης. Αρκετούς μήνες νωρίτερα, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2014, νεκρή από τα πυρά πληρωμένων εκτελεστών είχαν πέσει η 19χρονη κόρη του Τούρκου επιχειρηματία Νάτσι Σερίφι Ζινάστι, Αρζού, και ο 23 ετών οδηγός της. Ο Ζινάστι είχε συλληφθεί το 2007 για διακίνηση ηρωίνης και το 2010 είχε –υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες– αποφυλακιστεί. Υπήρξαν πληροφορίες ότι δρούσε ως πράκτορας της αμερικανικής DEA, ενώ απεικονίζεται σε βίντεο που τράβηξε τον Μάρτιο του 2014 ο έγκλειστος εφοπλιστής Μάκης Γ., στη διάρκεια συνάντησης που έλαβε χώρα στην Πόλη. Αργότερα, στον τουρκικό Τύπο διέρρευσαν πληροφορίες ότι οι δύο φερόμενοι ως «εκτελεστές» της 19χρονης Αρζού βρέθηκαν επίσης δολοφονημένοι στην Πόλη( ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ)

Γιατί πρέπει νά ξέρετε,αὐτή ἦταν ἡ Ἑλλάδα πού στήθηκε,μετά τήν δολοφονία τοῦ πρώτου Κυβερνήτου Ἰωάννου Καποδίστρια.Αὐτή τήν Ἑλλάδα ἤθελαν καί αὐτήν ἀκριβῶς ἔφτιαξαν.Δυστυχῶς αὐτή τήν Ἑλλάδα σήμερα βιώνουμε σέ κάθε ἐπίπεδον...

Κάπου στίς ἀρχές τῆς δεκαετίας ᾿90 (φωτό)

Προσέξτε πῶς λειτουργεῖ τό Σύστημα πού κατασκευάζει τούς ὁλιγάρχες καί ὅ,τι ἄλλο στήνεται πίσω καί πάνω ἀπό αὐτούς. Ὁ εὐρισκόμενος στό ἀριστερό ἄκρο τῆς φωτό,τότε πρόεδρος τῆς ΕΠΟ ( θητεία 1991-1997) ,Κώστας Τριβέλλας,ἔχει ἀποδημήση ἐς Κύριον ἀπό τό 2016,ἐθεωρεῖτο προσκείμενος στόν ΠΑΟ (ἦταν καί ὑποψήφιος τῆς νουδου ) καί τά χρόνια τῆς θητείας του παραλληλίζονταν μέ τά «πέτρινα χρόνια» τοῦ ΟΣΦΠ. Μπορεῖ κάποιος νά μοῦ ᾿πῆ πώς βρίσκεται ἀντάμα μέ τήν ὁμοούσιον τριάδα Κόκκαλη-Μαρινάκη (πατήρ)-Νταϊφᾶ; Ὄχι,δέν χρειάζεται νά ποῦμε τίποτα,διότι τά εὐκόλως ἐννοούμενα παραλείπονται...Πῶς θά στηνόταν ἡ ὁμάς τοῦ σήμερα,μ᾿ὅ,τι σημαίνει αὐτό σέ κάθε ἐπίπεδον,καί ἡ «δύναμις» τοῦ κομμουνιστοῦ καί πράκτορα τῆς Στάζι,Κόκκαλη,ἄν δέν ἀποφασιζόταν καί δέν ἔμπαινε σέ λειτουργεία τό σχέδιον «παροπλισμός τοῦ ἀντιπάλου δέους»; Ὅλα μέσα στό σχέδιον ἦσαν : 

1994,Ἕναν χρόνο μετά τήν ἀνάληψιν τοῦ ΟΣΦΠ ἀπό τόν Κόκκαλη. Πίσω ὁ Βαγγέλης Μαρινάκης,προετοιμαζόταν,ἀπό νωρίς,ὡς διάδοχος καί μάθαινε ἀπό τόν ...δάσκαλον (φωτό)

...λόγω της κάθετης αντιπαράθεσής του με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Λιάνη.Η κόντρα τους είχε και πολιτικές αιτίες (ΠΑΣΟΚ ο Λιάνης, ΝΔ ο Τριβέλλας) αλλά και οπαδικές, καθώς ο Τριβέλλας κατηγόρησε τον Λιάνη ότι είναι εκτελεστικό όργανο του Σωκράτη Κόκκαλη...Ο Κόκκαλης είχε δηλώσει ότι μία από τις πρώτες προτεραιότητές του ήταν η αλλαγή ηγεσίας της ΕΠΟ, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, η διοίκηση Τριβέλλα ήταν προκλητικά αντι-Ολυμπιακή....ο Λιάνης υποστήριξε ότι ο Τριβέλλας είναι «γελοίο και αναξιόπιστο πρόσωπο» που «διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και διεθνώς» και προχώρησε σε παύση κάθε επιχορήγησης της ΕΠΟ, δηλώνοντας ότι «ο Τριβέλλας δεν θα πάρει ούτε μία δραχμή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού»...Η πτώση του Τριβέλλα ήρθε τελικά το 1997, με τις εκλογές της ΕΠΟ στην Αλεξανδρούπολη, στις οποίες ηττήθηκε από τον παλιό του αντίπαλο Σωτήρη Αλημίση, που επανήλθε στην προεδρία της Ομοσπονδίας και τοποθέτησε ως γενικό γραμματέα τον Βασίλη Γκαγκάτση. Οι εκλογές αυτές συνοδεύτηκαν από καταγγελίες της παράταξης Τριβέλλα για μαζική εξαγορά ψήφων επαρχιακών Ενώσεων, που σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες πραγματοποίησαν για λογαριασμό του Σωκράτη Κόκκαλη ο Θωμάς Μητρόπουλος και ο Γιώργος Λούβαρης. Ωστόσο, τίποτε δεν αποδείχτηκε, ενώ οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος των Γκαγκάτση, Μητρόπουλου και Λούβαρη κατέληξαν όλες σε απαλλακτικά βουλεύματα.(ἐδῶ)

Καταλάβατε; Καταλάβατε καί παρα-καταλάβατε.Ὕβρεις,κατηγορίες ἀλλά μαζύ στίς κερκίδες ! Καί βεβαίως ἐννοεῖται πάντα ἀθῶοι μέ ἀπαλλακτικά βουλεύματα ! Ὁ Κόκκαλης μέ τόν Λούβαρη τῶν pampers μέ τά «τούβλα» τοῦ Παπανδρέα μέχρι τόν ἑπόμενο ἰδιοκτήτη τοῦ ΟΣΦΠ,τοῦ Noor1 καί τῆς ἡρωΐνης,Μαρινάκη ! 

Ἔ,νά μήν τοῦ ἀποδείξῃ τήν ...εὐγνωμοσύνη του,ὁ Βαγγέλης,μ᾿ἕνα ἐξώφυλλο; Τί ἀξία ἔχει ἕνα ...ἐξώφυλλο; Ἔστω καί ἄν μετά τόν σάλο πού ξεσήκωσε ἐκαταργήθη,παρ᾿ὅλα αὐτά τό μήνυμα ἐστάλη.Ἐστάλη ἐκεῖ πού ἔπρεπε καί ὅπως ἔπρεπε...Οἱ ἀθεόφοβοι ! 


Ἡ Πελασγική

10 σχόλια:

  1. «Τουμπέκα» ο "DEA" Ραχωβίτσας, από το 2014, για το "Noor 1"...
    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/03/dea-8-2012-2020.html
    Xoxoxo... Πού ζούμε ρε παιδιά; Ουδέν σχόλιον, για όλα...
    Ο «Παναθηναϊκάκιας», ο ποδοσφαιριστής, ο «Βλάχος», ο «καραμπουζουκλής»...
    http://policenet.gr/article/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CF%87%CF%89%CE%B2%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%8C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί,Διηνέκη.Ὅταν διάβασα γιά τόν τοῦρκο,τόν πράκτορα τῆς DEA,αὐτός μοῦ ἦρθε στό μυαλό.Λέω :καλά μόνος του λέει καί ξανά-λέει,σέ συνεντεύξεις του γιά τίς ἐμπειρίες του μέ τούς τούρκους ναρκεμπόρους,γιά τό περιστατικό στόν Ἕβρο καί τό νεκρό τοῦρκο πού κουβαλοῦσε τά ναρκωτικά (δέν ἔχει πῆ ποιός τόν καθάρισε...) καί βεβαίως καμάρωνε γιά τήν θητεία του,μέχρι πέρυσι τό καλοκαίρι,στήν DEA καί τό πάρτυ πού ἐκαναν πρός τιμήν του τ᾿ἀμερικανάκια τῆς πρεσβείας τοῦ Πάϊατ.

      Γιά τήν τόσο μεγάλη αὐτή ὑπόθεσιν τοῦ Noor1,τήν ἐμπλοκή τῆς DEA,τοῦ τούρκου,τίς δολοφονίες στήν Πόλιν πῶς καί δέν ἔχει βγάλη ἄχνα;

      Ὅντως περίεργον...

      Διαγραφή
    2. Κι᾿ὅλο αὐτό τό βρωμερό παιχνίδι μέ τίς ὁμάδες...

      Ἄ,βρέ ...φίλαθλοι κοροϊδάρες ! Πὰρτε εἰσητήρια διαρκείας...Πληρῶστε τόν Βαγγέλη...Παρακολουθεῖτε τόν Τσουκαλά νά ἀπειλῇ διαιτητές...

      Ἀλλά ἐδῶ μιλᾶ ὁ «εὐεργέτης» τῆς Μητροπόλεως Πειραιῶς,εἴπαμε...

      Ἄ,ναί καί ὁ χορηγός τῶν γκαζοντενεκέδων,τοῦ ὑποτιθεμένου μνημείου τῆς Γενοκτονίας τῶν Ποντίων !
      https://sxolianews.blogspot.com/2020/05/blog-post_39.html

      Ἀθεόφοβοι !

      Διαγραφή
  2. Δεν υπάρχει πέτρα που να σηκώσης και να μην βρης τον Ραχωβίτσα από κάτω...
    Διοικητής τής DEA στην Αθήνα το 2014 (όταν πιάστηκε το "Noor 1" από το Λιμενικό Σώμα).
    Αλλά δεν έχει βγάλη «κιχ» ο ποδοσφαιρόφιλος «Παναθηναϊκάκιας»... Ο «μπαλλαδόρος»...
    Ο Μέγας Διώκτης των ναρκωτικών και των «Βαρώνων» τους...
    «Τουμπέκααα»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Σούζα - κλαρίνο» στους εφοπλιστές, ε;

    Μόνον στον Διηνέκη, τον εθνικιστή, στέλνει πέντε (5) τουρκαλβαναριά, τέσσερις (4) φορές (δύο το 2016 και δύο το 2018) έξω από το σπίτι του, νύχτα, σαν τις κ@ρ@πουτ@νες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οἱ ἐφοπλιστές ἔχουν παρελθόν ἀπό ΕΑΜ,γι᾿αὐτό Διηνέκη.Μπροστά στό ΕΑΜ στεκόμαστε σοῦζα,ἄν θέλουμε νά τά πᾶμε καλά στήν ζωή μας.Ἀλλιῶς...

      Ἄλλοι πληρώνουν τήν νύφη.Ξέρεις ποιοί...Ἐσύ κι᾿ἄν ξἐρεις !

      Εἴμαστε,ὅ,τι χειρότερο ὑπάρχει,ὡς κράτος.Ὅ,τι χειρότερο !

      Ξέρουν,ξέρουν πολύ καλῶς τί ἔστησαν,Διηνέκη.Ὅποιος στέκεται ἐμπόδιο...

      Ἀλλά ποῦ θά πάη,εἴπαμε : Ἔστι δίκης ὀφθαλμός...

      Διαγραφή
    2. Ἀλήθεια,αὐτοί οἱ 2,5 σχεδόν τόνοι ἠρωΐνης,τί ἔγιναν τελικῶς;Κατεστράφη ὁλόκληρη ἠ ποσότητα;

      Ἀκοῦς :2,5 τόνοι ἠρωΐνης καί λές :πόσοι ἄνθρωποι νεκροί θά ἦσαν ἀπό αὐτήν; ! ! !

      Πόσα νέα παιδιά,θά καταστρέφονταν;

      Ἀθεόφοβοι !

      Διαγραφή
    3. Την Δίκη, με κεφαλαίο «Δ» σε παρακαλώ Πελασγική. Κόρη τής Θέμιδος είναι. Αδελφή τής Ευνομίας και τής Ειρήνης.
      Τρομερή έννοια. Τρομερή !
      Διάβασε εδώ σε παρακαλώ: https://esxatianasxesi.blogspot.com/2018/01/blog-post_78.html
      Τρομερή έννοια ! Μόνη, αυτή, επεμβαίνει δικαίως στα άδικα έργα, όντας εχθρός των αδίκων. Όμως, με εύφροσύνη βρίσκεται μαζί με τους δίκαιους.
      Μόνη, αυτή, επεμβαίνει δικαίως στα άδικα έργα, όντας εχθρός των αδίκων.

      «Ἔστι Δίκης ὀφθαλμός, ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ»

      Αθάνατε Μένανδρε...

      Διαγραφή