" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Οἱ Ἕλληνες τό 1821,«ἐμπνεύστηκαν ἀπό τήν Ἀμερικανική Ἐπανάστασιν» !

 


Ἀλήθεια ξέρατε ἀπό ποῦ ἐμπνεύστηκαν οἱ Ἕλληνες τόν Ἀγῶνα τους κατά τῆς ὀθωμανικῆς κατοχῆς,τό 1821; Ἀπό «τά ἰδανικά καί τήν δρᾶσιν τῆς Ἀμερικανικῆς Ἐπαναστάσεως». Ναί,μήν σᾶς φαίνεται ὡς ἀστεῖον τό ἀναφέρει ὁ Μπάϊντεν,στό μήνυμά του πρός τήν Σακελλαροπούλου,ἐν ὅψει τῶν ἑορτασμῶν τῆς 200ετηρίδος τοῦ 1821. Τό ἀστεῖον τῆς ὑποθέσεως ἔχει καί συνέχεια ὅπου λέει : 

...όπως οι Αμερικανοί επαναστάτες και οι Πατέρες του Έθνους μας είχαν εμπνευστεί από το παράδειγμα της αθηναϊκής δημοκρατίας...

Ναί,ναί ἀπό τήν ἀθηναϊκή δημοκρατία «ἐμπνεύστηκαν» οἱ ἀγγλο-γαλλο-ἰρλανδο-ὀλλανδοί κάτοικοι τῆς νέας γῆς,ὥστε νά διεκδικήσουν(;) μία ...ἀνεξαρτησία (!!!), γιά τήν δημιουργία τῆς νέας σιωνο-σφηκοφωλιᾶς. 

Ἄκου ἐμπνεύστηκαν οἱ Ἕλληνες τοῦ ᾿21,ἀπό τούς ἀμερικανούς ἐπαναστάτες ! Οἱ Ἕλληνες πού πολέμησαν γιά τήν ἀνάκτησιν τῆς Πατρῶας γῆς ἀπό τούς τουρανομογγόλους τῶν ἀλταΐων ὀρέων θά ἐξισωθοῦν μέ τούς ἀμερικανούς καί τό κίνημα τοῦ τσαγιοῦ ! ! !   

«Στη διάρκεια της καριέρας μου, είχα το προνόμιο να συνεργαστώ στενά με πολλούς Έλληνες πρωθυπουργούς και να συνομιλήσω διά μακρών με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο


Καί γιατί μᾶς ἐπισημαίνει πώς ἔχει συνομιλήση μέ πολλούς πρωθυπουργούς ( ΓΑΠ,Σαμαρᾶ, Τσίπρα καί Κούλη,μεγάλες,τεράστιες προσωπικότητες ! ) καί κυρίως ποιά ἡ σημασία τῆς ἐπισημάνσεως γιά τίς ἐπί μακρῶν συνομιλίες μέ τόν Βαρθολομαῖο; !!!

Δέν μᾶς ἀφήνεις ἡσύχους βρέ Ἰωσήφ Μπάϊντεν. ..

«Αγαπητή κυρία Πρόεδρε,

Με χαρά απευθύνω στον ελληνικό λαό τα συγχαρητήριά μου για την ιστορική επέτειο των διακοσίων χρόνων από τον αγώνα του για ανεξαρτησία.

Οι Έλληνες αγωνιστές του 1821 εμπνέονταν από τα ιδανικά και τη δράση της Αμερικανικής Επανάστασης, ακριβώς όπως οι Αμερικανοί επαναστάτες και οι Πατέρες του Έθνους μας είχαν εμπνευστεί από το παράδειγμα της αθηναϊκής δημοκρατίας. Και για περισσότερα από 200 χρόνια, οι Έλληνες και οι Αμερικανοί συμπορεύτηκαν, σεβόμενοι και υπερασπιζόμενοι τις αρχές της δημοκρατίας που έδωσαν πνοή στις επαναστάσεις μας. Συμμετέχω από κοινού με τον ελληνικό λαό και τα εκατομμύρια υπερήφανων Ελληνοαμερικανών στον εορτασμό αυτής την χαρμόσυνης επετείου.

Η Ελλάδα είναι ένας νατοϊκός σύμμαχος καίριας σημασίας και στενός φίλος των ΗΠΑ, παρέχοντας σταθερότητα και συμβάλλοντας ενεργά στην ειρήνη και την ευημερία στις περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου, της Μαύρης Θάλασσας και των Δυτικών Βαλκανίων. Στη διάρκεια της καριέρας μου, είχα το προνόμιο να συνεργαστώ στενά με πολλούς Έλληνες πρωθυπουργούς και να συνομιλήσω διά μακρών με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ως Πρόεδρος, προσβλέπω στη συνέχιση της ένδοξης παράδοσης περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και εκ νέου επιβεβαίωσης της κοινής μας δέσμευσης στην Διατλαντική Συμμαχία και στο σύνολο των κοινών αξιών που μας ενώνουν

Σιωνιστόμουτρα...


Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Νατασα Σ. / Σαρωνιδα23 Μαρτίου 2021 στις 3:08 μ.μ.

    Καλη μου Πελασγικη μην στεναχωρεισαι και μη χαλας την ζαχαρενια σου.

    Αν καποιος ρωτησει τον πασχοντα απο ανοια "παιδομυριστη" Μπαϊντεν, προς τα που πεφτει η Ελλαδα, ουτε που θα ξερει να του απαντησει.
    Απλα υποπτευομαι οτι καποιος ελληνοφωνος "ομογενης κογκρεσμαν" προετρεψε καποιον στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ να γραψουν ενα σημειωμα οπως το ανωτερω και να το στειλουν στην κα Κατερινα, ετσι για να να παραμυθιαζει τους ελληνες ομογενεις σε μετεπειτα αμερικανικες εκλογες για το ΠΟΣΟ ενδιαφερεται για την Ελλαδα.
    Δοκιμασμενα πραγματα δηλα δη με τους εξ ΗΠΑ "ομογενεις" ελληνοφωνους πολιτικαντηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι ἀκριβῶς !
      Ἄλλως τε τό ὁμολογεῖ κι᾿ὁ ἴδιος :
      «Συμμετέχω από κοινού με τον ελληνικό λαό και τα εκατομμύρια υπερήφανων Ελληνοαμερικανών στον εορτασμό αυτής την χαρμόσυνης επετείου.»

      Καλησπέρα ἀγαπητή μου Νατάσα !

      Διαγραφή
  2. O λεγόμενος πόλεμος της ανεξαρτησίας είναι ένας εμφύλιος μεταξύ Άγγλων της Νέας Άγγλίας, οίτινες ήγειρων τα όπλα τους κατά της μητρός πατρίδος τους. Άγγλοι κατά Άγγλων.
    Το 1776 πληθυσμός 4,25 εκατ. εξ ών 750.000 νέγροι δούλοι.
    Η Νέα Αγγλία ιδιοκτησία της Βρεταννικής Εταιρείας Δυτικών Ινδιών! Η περιοχή της Ν.Υόρκης πρώην Νέο Άμστερνταμ ιδιοκτησία της αντιστοίχου ολλανδικής.
    Υπήρξε και σουηδική εταιρεία αποικισμού ένθεν κ ένθεν του ποταμού Ντελάγουερ.
    Η Ν.Αγγλία υπήρξε και αποικία εξορίας ιουδαϊζών αιρέσεων, ως οι πουριτανοί και οι κουάκεροι, επίσης Ιρλανδών κ Σκώτων πατριωτών και ποινικών.
    Κάποιοι επεδίωκαν να γίνουν πρόεδροι στην θέση του βασιλέως...

    Μέτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἤ μέ λίγα λόγια : ἡ δημιουργία τῆς νέας σιωνο-σφηκοφωλιάς,ὅπως ἀνέφερα.

      Ἦταν ἡ χρονική στιγμή πού ἔπρεπε ἡ σιωνιστική-ἐξουσιαστική κλίκα νά στήσῃ τό νέο «πολιτιστικό μοντέλο» πού,τί σύμπτωσις,θά ἀνεκάλυπτε καί ὅλες τίς «μεγάλες ἐφευρέσεις»,συνεπῶς θά πλάσαρε καί τό «οἰκονομο-τεχνικό» μέ στόχο τήν παγκόσμια ἐφαρμογή τους.

      Σ᾿ἔνα πρᾶγμα,πιστεύω,ἔκαναν πολύ σοβαρό λάθος :δέν ὑπελόγισαν τήν ἀνθρὠπινη ἀνάγκη (προερχομένη μέσα ἀπό τόν θεσμό τῆς οἰκογενείας) πού δημιουργεῖ τήν τοπική ἑνότητα πού ἐπεκτείνεται σέ μεγαλύτερη κλίμακα στήν Χώρα.Δῆλα δή,τήν Πατρίδα.
      Ἒξ οὖ και ἡ δρᾶσις τῆς Σχολῆς τῆς Φρανκφούρτης.

      Προσωπικῶς πιστεύω πώς δέν ἔχουν ἐπιτύχει καί οὔτε θά ἐπιτύχουν τούς στόχους τους,στό τέλος.Καί τό γνωρίζουν καλῶς πώς ὅσο ὑπάρχει ὁ ἄνθρωπος δέν θά ἐπιτὐχουν.Γι᾿αὐτό καί ἔχουν λυσσάξη νά τόν μεταλλάξουν...

      Ξέφυγα ἀπό τό θέμα;...


      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Μέτων !

      Διαγραφή
  3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ; … ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΑ … ΔΕΜΑΤΑ ΤΣΑΓΙΟΥ. Ο ΑΓΓΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Γ` ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΩΝ.ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΞΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΕΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 1951). ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑΕΞΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΗΤΑΝ ``ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ`` ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ `` NEW AGE``. ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ `` ΤΕΪΟΝ ΠΑΡΤΥ`` ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΠΑΡΜΠΗΣ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΗΤΑΝ 14.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔ ναί,ἡ οὐσία καί πάλι ἴδια εἶναι : Ἡ δημιουργία τῆς νέας σιωνο-σφηκοφωλιᾶς !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἀννίκερι καί εὐχαριστοῦμε πολύ γιά τίς οὐσιαστικές πληροφορίες πού μᾶς ἔδωσες !

      Διαγραφή